NY YOUTUBEVIDEO I SERIEN "LÆR Å SPILLE PIANO" (Del 7) - EN NYBEGYNNEROPPLÆRING TRINN FOR TRINN

 

Ny Youtubevideo på min Youtubekanal: https://www.youtube.com/user/Nadina1708

Dette er en serie jeg kaller for "Lær å spille piano" - En nybegynneropplæring trinn for trinn. Her tar jeg utgangspunkt i pianoboken: "Vi spiller piano" av Carl-Bertil Agnestig.

Nå har du sjansen til å lære deg å grunnleggende ferdigheter i å spille piano. Hvis du har et piano eller et keyboard hjemme, så grip sjansen :) Min mormor var 54 år da hun begynte å ta pianotimer, og hun ble kjempeflink :) Alder ingen hindring for å lære seg å spille piano :)

Du er hjertelig velkommen til å følge meg ved å "subscribe" meg på Youtube, og det setter jeg kjempestor pris på :)

 

 

Youtubevideo nr.7 i serien: "Lær å spille piano" - En nybegynneropplæring trinn for trinn.

 

 

 

 

 

 

 

#pianoundervisning #youtubevideo #læråspillepiano #nybegynneropplæring #vispillerpiano #musikk #piano

 

 

 

 

 

 

 

 

12

gøy med piano.. synd jeg ikke kan spille :)

hverdagslivetivollen: Ja, det er kjempegøy å spille piano, og alle kan lære seg å spille. MIn mormor var faktsik over 50 år da hun lærte seg å spille piano, og hun ble kjempeflin :)

Det er bare å hoppe i det hvis man har muligheten :)

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Råbra at det kom en ny video i pianoundervisningsserien din snuppa mi;)) Jeg prøver å se på videoene å repetere litt av det jeg lærte en gang i tiden. Herregud som jeg angrer for at jeg sluttet å spille piano etter ett år. Det verste jeg visste var å øve. Jeg har funnet frem boken min. Og jeg tenker å se på videoene dine for å prøve meg fram.

Ha en fin kveld;))

Stooor klem fra Else Marit

Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen :) Jeg har som mål fremover å legge ut en video i uka. Det målet skal jeg holder.

Du er nok ikke alene om å angre på at du sluttet å spille piano. Jeg har hørt flere si det at de angrer for at de sluttet. Det er nok øvingen som gjorde til at de også sluttet. Jeg pleier alltid å si det til pianoelever at man må lære å krype før man kan lære gå, og man må lære å gå før man kan lære å løpe. Det samme med pianospill. Man må lære seg notene og hva de heter før man kan spille vanskeligere stykker. Jeg skjønner at de som lærer seg piano helst vil kunne spille "Til Elise" med en gang. Det er nærmest umulig.

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Det er supert at du følger opp med ny video i opplæringsvideoene dine :-) Du er jammen flink til å forklare, og du gjør det grundig, og det er flott fordi det blir noe annet å se det på video enn fysisk tilstede.

Fortsett med jobben med videoene dine :-)

En fin kveld ønskes deg :-)

Godklem fra Irene

Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar med tilbakemelding på youtubevideoen min :) Det setter jeg kjempestor pris på :)

Det er nettopp det at i dag er det marked for slike opplæringsvideoer. Jeg vet jo fra de som jeg kjenner som jobber som lærere at elevene bruker youtube til å lære seg både gitar og besifringsspill på paino.

Det skal jeg gjøre :)

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Du er kreativ når du har begynt med denne videoserien din, og jeg synes det er et fint initiativ av deg. Hver gang du legger videoene dine ut på facebook deler jeg dem videre, og noen av mine venner har delt dem videre.

Det er en fin baktanke, for jeg tror det er mange som kvier seg til å begynne å ta pianotimer. Mest kanskje voksne.

Stå på med videoserien din, og publiser flere. Det er marked for den type opplæring :)

Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine :)

Klem, klem fra Mona Elisabeth

Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg :) Jeg setter kjempestor pris på tilbakemeldingene du gir meg, og det motiverer meg til å fortsette :)

Kjempeflott at du deler videoene mine, og flere av mine facebookvenner har delt dem som du sikkert la merke til.

Jeg tror også at det er marked for slik videoopplæring på youtube, rett og slett for mange elever i skolen bruker youtube til å lære seg forskjellige instrumenter i musikktimene. Det er mange som ikke har råd til å ta pianotimer på musikkskolen heller, og for de er et slikt videotilbud en fin anledning.

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Så gøy! Flink du er :)

Sandra: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg :) Det setter jeg pris på å høre :) Tusen takk for tilbakemeldingen :)

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Kreativ og flott blogg :)

Ønsker deg en fin høst :)

Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg :) Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen fra deg, og det motiverer meg til å fortsette å blogge :)

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Skriv en ny kommentar