SE PÅ DENNE PUPPEN :) 1+1 = 3 :)

Puppen til Nadina var nokså stor og rosa i desember :) 

 

Det betyr at her i huset ventes det kattungekull i begynnelsen av februar :) Var til veterinæren med Nadina mandag 02.01.2018, og Nadina er drektig med tre kattunger :) Først oppdaget veterinæren to kattunger, men så kommer en nok et foster til syne. Det var fasinerende å se ultralyden, for to av kattungene var våkne, og de rørte på seg. På ultralyden kunne vi se at de lå i fostersekken og masserte med forlabbene sine <3 :) 

Endelig kan jeg kunngjøre nyttårsnyheten :) Det har vært en lang jul siden jeg fattet mistanke. Hadde egentlig time til ultralyd med Nadina senere i uka, men jeg greide ikke vente. Spenningen tok overhånd :)

 

Her er den vordende pappaen til kattungene Ingave's Yannis <3 :) Bildet tok jeg da jeg var på Adelkatten sin utstilling i desember 2017 :) 

 

 

Videoopptak jeg tok av ultralyden da Nadina var til veterinæren :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#abyssiner #katt #abyssineroppdrett #kattungekullventes #ultralyd #veterinær #drektighet #drektighethoskatt 

 

 

16

Så spennende, gratulerer til pus og til matmor ;o)) Håper du kommer med litt oppdatering om den vordende mammaen ;o))

Vera Lynn: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg :)

Ja, det blir kjempespennende uker fremover, og jeg gleder meg. Alltid like spennende når en av hunnkattene mine venter kattunger. Det virker som om Nadina på sin side er stolt når hun er drektig, for hun stråler og er så trygg og god <3 :)

Ja, vær sikker :) Oppdatering med bilder og videoer kommer etter hvert.

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr fra Toril og kattene

Godt nytt år snuppa mi;))) Vi kom hjem ved åttetiden i går kveld. Det var slitsomt å stå opp i dag for å dra på jobb. Men godt å komme i normal døgnrytme igjen.

Råartig å treffe deg og de andre på lørdag;)) Og det ble en artig fest;))

Nææææhh så råartig at Nadina er drektig;)) Jeg sa det til at jeg trodde hun var drektig. For hun da jeg traff deg og kattene i jula vistes det at hun hadde lagt på seg siden jeg traff deg på hotellrommet på Dal i desember.

Åhhh da får jeg sett kattungene i påsken når vi kommer til Trondheim;))

Dette var artig oppdatering å lese;))

Ha en råfin kveld;))

Stooor klem fra Else Marit

Else Marit: Godt nytt år Else Marit vennen <3 :) Tusen takk for sist ja! Det var kjempekoselig å treffe deg også på festen vår :) Kjempegodt å høre at dere kom dere vel hjem igjen. Mannen min syntes også det var litt hardt i dag å stå opp, men han jobbet jo torsdag og fredag forrige uke.

Ja, hun var drektig ja, og det var kjempegøy :) Gleder meg kjempemasse at du aner ikke :) Da du traff henne på hotellet på Dal var hun tynn som en flis etter at hun hadde gått med løpetid nesten kontinuerlig siden juli 2017.

Ja, du får truffet dem når du kommer hjem til påske :) Da har det nok blitt fart på dem ja :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Jøss, så moro da :-) Da må jeg til med ny tegning snart :-D Småpuser :-D

frodith: Tusen takk for kjempekoselig kommentar :)

Jeg gleder meg kjempemasse :) He, he, he :) Ja det må du da, for tegningen du laget var kjempefin, og jeg finner ikke ord hvor flott jeg synes den var!

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Åååå så koselig!! Gratulerer!! Dere må ha lykke til og gleder meg til å følge med....ha en god kveld i stua...

Toini: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg :)

Ja, jeg gleder meg, og bare det å få det bekreftet gjør at det endelig har gått opp for meg, og jeg kunne dele nyheten :) Jeg hadde jo mistanke siden patten var så rosa så rosa. Det er jo en indikasjon på at hun var drektig, men så kan katter også ha innbilt drektighet.

Oppdatering kommer :)

Ønsker deg og hundene en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Dette var gøy å lese. Det blir sikkert noen skjønne små :) Gratulere så masse <3 Ønsker deg og dine lykke til med det nye året <3

due: Godt nytt år til deg og familien din!

Jeg ble kjempeglad selv da ultralyden viste at hun var drektig :) Er kjempespent, og jeg gleder meg. Lurer på hvordan personlighetene deres blir, for rett etter fødsel så ser man litt av personligheten til små kattunger <3 :) Den vordende mamma er stolt hver gang hun er drektig, og hun stråler lykke <3 :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Nei så moro å lese at det viste seg at Nadina er drektig, og tenk at det kommer små kattunger til verden da :-) Jeg kjenner allerde at det kribler i magen til å komme på besøk til deg for å besøke deg, og for å kose med kattungene :-) Det var så koselig sist gang du hadde kull. Jeg krysser fingrene for at alt går bra med fødselen.

En fin kveld til deg :-)

Godklem fra Irene

Irene: Jeg ble kjempeglad selv da jeg fikk det bekreftet, og at jeg endelig kunne fortelle det :) Det var magisk å se to av kattungene ligge i fosterposen å melkemassere. De var aktive der inne ja :)

Nadina stråler lykkelig drektig, og hun er så harmonisk. Det er hun hver eneste gang når hun er drektig, og det er akkurat som hun liker å være drektig <3 :)

Regner med du kommer innom for en kopp kaffe og kattungekos når kattungene er født ja :) Det er bare kjempekoselig det :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Så morsomt med noen nye søte små på vei : )

Heidi Gustad: Tusen takk for kjempekoselig kommentar :) Ja, jeg ble kjempeglad da ultralyden viste mistanken min, men man er jo alltid litt usikker da. Går noen kjempespennedne uker i imøte nå ja :)

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Gratulerer :) Det var virkelig kjekt å høre. Jeg leste oppdateringen på facebook og jeg lo godt av statusoppdateringen din :)

Kjekt at du viser videoen fra ultralyden. Jeg får litt flashbacks til da jeg var på ultralyd da jeg var gravid :) Jeg kjenner igjen følelsen når du ser at det er liv, du ser hjertet banker og fosteret rører på deg.

Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine :)

Klem, klem fra Mona Elisabeth

Sååå gøy! Gratulerer :D

Skriv en ny kommentar