2017, ET ÅR MED TAKKNEMLIGHET OG GLEDE <3 :) GODT NYTT ÅR TIL ALLE MINE BLOGGVENNER, BLOGGLESERE OG FØLGERE :)

Lille nyttårsaften 30.12.2017, og det er årets nest siste dag. Jeg har lyst til å si noe om året som har vært. 

2017 har vært et kjempefint år, og jeg har gjort så mye meningsfylt. Hverdagene mine er fylt med varierte arbeidsoppgaver som jeg elsker kjempemasse. Spillejobbene på fløyta gir meg kjempemasse, og jeg føler jeg gir noe til de som hører på når jeg spiller. Når jeg spiller et musikkstykke på fløyta vil jeg formidle noe til de som hører på. Jeg sammenlikner det med å fremføre et dikt, for jeg ønsker at musikken skal formidle noe formidle følelser. Hvis jeg klarer det, da har jeg gjort jobben min, og det er nettopp dèt som gir mening. 

I koret har vi hatt masse spennende sangoppdrag og sammenkomster. Høydepunktet i 2017 var sangerstevnet i Bjugn, og det var en kjempemorsom helg :) Gjennom kormiljøet i Trondheim sitter jeg i redaksjonen i koravisen Bel Canto. Bel Canto er en lokal koravis for Norges Korforbund Sør-Trøndelag. Det er en kjempemorsom og interessant jobb :) 

Når det gjelder kattene har det vært et kjempefint år for dem. Januar begynte ikke så bra. Min yngste abyssinerhunnkatt Dixie Rose var drektig, og hun ventet kattunger. Dessverre ble det keisersnitt. En av kattungene var dødfødt, men de to andre døde etter en og to dager :( Det var et hardt slag, og det er kjempetrist når en nybakt kattungemamma mister kattungene sine, for kattemammaen sørger, og jeg som oppdretter sørger også :( Man blir jo kjempeglad i de nyfødte nurkene allerede fra de blir født. Det å se en kattungemamma sørger skjærer i hjertet mitt <3 :(  Takk og lov gikk det bra med Dixie, og det er det viktigste :) 

Jeg har deltatt på flere kjempekoselige utstillinger rundt om i Norge og Sverige (Trondheim, Kristiansund, Ålesund, Østersund i Sverige, Falun i Sverige og på Dal ved Eidsvoll), og kattene mine har gjort det kjempebra på utstillinger. Det som er kjempegøy er at Dixie ligger som nr.4 på Årets Katt liste på NRR for kastrerte hunnkatter i sin kategori. Nadina ligger på 5.plass på listen veteraner i NRR :) Jeg har også opplevd å få 2 BIS (best in show) i 2017 :) Når jeg opplevde dette ble jeg kjempeglad at jeg begynte å grine av glede :) 

Gjennom rasekattmiljøet er jeg med i styret i en Nordisk interesseklubb for oss som har abyssinere og somali. Det heter for Aby- og somaliringen, og det trives jeg kjempegodt med :) 

Jeg elsker å være aktiv innenfor fritidsinteressene jeg har, og det gir meg kjempestor motivasjon. Ikke minst lærer man kjempemasse, og det er erfaring å ha med seg. 

I koret er jeg med i PR-komite, og det er også kjempegøy :) Vår oppgave er å finne ut hvordan vi skal reklamere for konserter, lage konsertplakater og evt. hvordan vi kan få nye sangere til koret. Vi bruker sosiale medier som facebook aktivt for å nå ut til publikummere. 

Sommerens 2017 var en kjempeherlig sommer. Vi benyttet godværsdagene til å dra ut til sjøen hvor vi koste oss og slappet av, og vi var sosiale med vennene våre og tok turen til fjæra hvor vi tente bål, satt og pratet og hadde det sosialt :) Sommeren brukte vi også til å være sosiale med familiene våre og vennene våre :) 

Vi var også på konsert i Granåsen med Robbie Williams, og i august reiste mannen min og jeg til Bergen en langhelg, for vi var på Robbie Wiliams der også. Opprinnelig skulle Robbie Williams kun ha konsert i Bergen, og vi var raske med å bestille oss billetter til den konserten i Bergen. Noen uker senere fikk vi høre at han også skulle ha konsert i Trondheim, og vi bestilte oss billetter til den konserten :) 

Da høsten satte inn fløy den altfor fort av gårde, og vips var det jul. Hvor året 2017 har blitt av skjønner ikke jeg. 

Jeg fikk også svaret på hva det er som plager håndleddet mitt. I august 2017 var jeg på CT, og jeg ble henvist til ortoped. Ut fra CT-bildene vistes det at jeg nesten ikke har brusk igjen i håndleddet, og ortopeden ønsket å gå inn med artroskopi for å se hvordan det så ut. Jo da, det stemte godt, og det lille av brusken jeg har igjen er så slitt. Det går mot å stive av hele håndleddet i løpet 2018/2019. Da kommer fastlegen min til å søke om 100% uføretrygd for meg. Selv om jeg er 80% uføretrygdet pga kronisk betennelsesreumatisme. Jeg har nok å fylle dagene mine med, og jeg kjeder meg ikke ett sekund :) Liker å holde meg aktiv samt være engasjert. Det tror jeg man har igjen for når man er uføretrygdet. Selv er jeg ikke den personen som setter meg ned i sofaen og synes synd på meg selv. Det blir man ikke friskere av! Selvsagt har jeg dager hvor jeg har smerter i leddene mine, og leddene mine er stive. De dagene tar det litt lengre tid å komme seg i gang, men etter en god varm dusj er jeg i gang med dagens gjøremål. 

I helgene denne høsten har mannen min og jeg brukt tid på å være sosiale med familie, slekt og vennene våre, og det har vært kjempekoselig :) Jeg setter kjempestor pris på alle de gode vennene vi har rundt oss, og hver og en av dem betyr kjempemasse for oss begge to <3 :) I tillegg har vi familiene våre som alltid er der for oss <3 :) 

I mai 2016 ble jeg operert i achillesscenen min, og jeg begynte til opptrening hos fysioterapeut i juni 2016. Da hadde jeg fulgt med bloggeren Anette Marie sitt team "Team Jeg Liker" og "Vekt Jeg Liker" en stund. Jeg har fulgt teamene på snap siden de begynte. "Team Jeg Liker" er vel ment for de som har lyst å stille i bikini fitness, mens "Vekt Jeg Liker" er beregnet for de som kanskje vi gå ned noen kilo, lære med om kosthold og trening. Personlig ble jeg kjempemotivert av å følge med på snappene disse jentene la ut. Jeg hadde kjempelyst til å ta tak i kostholdet mitt selv. Det skal ikke stikkes under en stol at siden jeg begynte med operasjonene mine i 1995 og frem til i dag har jeg vært mye passiv når det gjelder trening. Igjen har det ført til at jeg har lagt på meg. Jeg har ikke fått trent meg skikkelig opp etter en operasjon før jeg ble operert på nytt. 

Som sagt etter achillessceneoperasjonen begynte jeg å trene meg opp hos fysioterapeuten, men fikk ikke trent godt nok fordi jeg fikk sceneplatebetennelse som jeg måtte operere i desember 2016. Fra og med juli 2016 og frem til desember 2016 trente jeg en dag i uka med lett belastning. I tillegg fikk jeg trykkbølgebehandling for betennelsen i sceneplata. Da jeg begynte med opptreningen fikk begynte jeg å legge om kostholdet litt. Jeg fikk begynne med opptrening til fysioterapeut i januar 2017, og jeg snakket med fysioterapeuten at jeg ville prøve å gå ned i vekt. Hun hjalp meg å sette opp et fullkroppstreningsprogram tilpasset meg. Fra januar begynte jeg å trene 2 dager i uka. Det var kjempeherlig. Jeg merket straks at formen ble bedre og bedre, og jeg fikk kjempemasse energi. Merket at jeg formen ble bedre og bedre, og treningen gav meg masse! Det førte til at jeg ble enda mer motivert til å fortsette å trene. Like før sommeren 2017 begynte jeg også av og til å trene 3 dager i uka (to fullkroppsøkter og en overkroppsøkt). Jeg googlet litt rundt på kosthold og trening, samt hentet tips fra jentene i "Vekt Jeg Liker". Kostholdet jeg la om var ren mat som: Egg, karbonadedeig, kyllig, grønnsaker, mager kesam, mager cottage cheese og havregryn. På hverdagene holder jeg meg unna alt som heter sukker, men jeg unner meg en sjokolade i helgene. Det verste søtsuget ble raskt borte. Hvis jeg kjøper en sjokolade i helgene kan jeg kanskje spise en stripe av den, så har jeg ikke lyst på mer. Jeg veier maten min, og med det lærer jeg hva næringsinnholdet er i maten samt jeg får en bedre oversikt over hva jeg få i meg. Det har hjulpet meg :) 

Gleden var kjempestor da jeg skulle prøve på meg klær like før jul. Jeg prøvde på meg to bukser, og har gått ned to nummer i bukser. Prøvde også på meg et skjørt. Det skjørtet fikk jeg ikke over hoften i desember 2016, men det gjorde jeg nå. Samt jeg fikk igjen knappen og glidelåset. Størrelsen på skjørtet er str. 42! Enda er skjørtet trangt, men nå ser jeg et mål som er nærmere enn det som det var før jul 2016 :) Dette har gitt meg enda mer motivasjon til å jobbe videre :) Ønsker ikke å oppgi vekt på bloggen min, og heller ikke antall kalorier jeg spiser. Målet mitt er at jeg ønsker å ha en sunn livsstil, og siden jeg har reumatisme er det kjempegodt for meg å få trene. Det har leddene mine godt av. 

Nå i romjulen har fysioterapeuten vært stengt, men jeg har fått til å trene 2 ganger denne uka på treningssenteret. Målet mitt er å få til å ta en overkroppsøkt på dagen på nyttårsaften. Uka før jul fikk jeg også trent 3 ganger uka :) 

I løpet av 2017 har styrketrening blitt en del av livet mitt, og det som motiverer meg er når jeg ser forskjell på kroppen, jeg merker jeg blir sterkere, jeg merker jeg får bedre kondis og jeg merker jeg får mye mer energi :) Da jeg begynte å trene til fysioterapeuten min i juni 2016 var hastigheten på farten på tredemølla 1,5 km/t, og nå er jeg oppe i 4,4 km/t. Det er jeg kjempestolt av meg selv for om jeg får si det selv :) 

2017 har gitt meg masse blogglede, og jeg har fått øynene opp for nye bloggfølgere/bloggvenner som jeg daglig leser bloggene til. Felles for dem er at de alle har kjempeflotte blogger på hver sin måte. De inspirerer meg med sin blogging gjennom det de skriver gjennom ord og bilder :) 

Jeg ser med takknemlighet og glede tilbake på året 2017, for jeg føler jeg har kjempemasse positivt i livet mitt. Har alt det jeg trenger for å være lykkelig som familie, kjempegode venner, interesser og hobbyer som beriker hverdagen min og ikke minst kattene mine som jeg elsker kjempehøyt <3 :) 

Nå står 2018 foran oss og banker på døren, og jeg er fast bestemt på å fortsette de gode treningsrutinene jeg har kommet inn i. Det venter flere spennedne og morsomme katteutstillinger, og jeg har planer for katteoppdrettet videre. Vi går et nytt korår imøte med kjempespennedne prosjekter og konserter i 2018 samt en kortur i juni :) Vi i venninnegjengen og omgangsvennene til mannen min og meg kommer til å bruke helgene på å treffe hverandre på sosiale sammenkomster, og vi kommer til å være sosiale med familiene våre. I 2018 er det også flere runddager i våre familier som skal markeres! 

Jeg vil med dette ønske alle mine bloggvenner, blogglesere og følgere et kjemepfint og godt nytt år! Ta godt vare på dere selv og hverandre i 2018 <3 :) Ønsker å dele noen bilder fra 2017, og håper dere liker bildene mine :) 

 

Godpusejenta mi Nadina <3 :) 

 

Godpusejenta mi Dixie Rose <3 :) Foto: Maria Westling

 

Godpusegutten min Elvis <3 :) Foto: Maria Westling

 

Godpusejenta Grace (datter til Nadina og Elvis) som bor hos fòrverter <3 :) Foto: Linnea Höök

 

Bilde av bryggene i Bergen som jeg tok da vi var der. Dette var første gangen i livet mitt jeg har vært i Bergen, og i hvert fall ikke den siste, for jeg elsket Bergen by! 

 

Utsikt over Bergen tatt fra Fløien :) 

 

Fiskermonumentet på Torgallmenningen i Bergen :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#året2017 #tilbakebllikk #takknemlighet #glede #innholdsriktår #godtnyttår #velkommen2018 #oppsummeringavåret2017 #bilder 

 

 

FREMSNAKKING AV SEG SELV ER LIKE VIKTIG SOM FREMSNAKKING AV ANDRE MENNESKER <3 :) VIS NESTEKJÆRLIGHET TIL DEG SELV!

Det skal ikke stikkes under en stol at det er mange i dagens samfunn som sliter psykisk. Årsakene er forskjellige. Det kan være daglig fysisk og psykisk mobbing i på barne- og ungdomsskolen, det kan være press om å være perfekt eller det kan være bakenforliggende årsaken i hjemmet som alkohol, seksuelt misbruk og fysisk vold. 

Alle sammen vet vi at mobbing fører til psykiske problemer senere i livet, og mobbing er og blir utilgivelig! Som tidligere spes.ped jobbet jeg med tenåringer som trengte tilrettelegging i skolehverdagen. Det kunne være alt fra skolefaglig tilrettelegging som sosial tilrettelegging. 

Noen få av elevene var hadde opplevd daglig mobbing gjennom hele barneskolen, og et par av elevene var sterkt preget av å ha blitt mobbet. Gjennom 7 år på barnetrinnet hadde de elevene daglig fått høre at de var stygge, de var dumme m.m. Fra barne- og ungdomspsykologien vet vi at når unger daglig får høre fra andre at de er stygge, de er dumme m.m. vil de til slutt begynne å tro på det de andre sier. Det igjen fører til at selvtilliten til disse elvene blir lav, og de har ofte negative tanker om seg selv. Her er det lærerne i grunnskolen har en kjempeviktig jobb å gjøre!

Hvis unger/tenåringer som er mobbeofre daglig tenker negative tanker om seg selv vil selvtilliten deres bli enda lavere, og de kommer inn i en vond sirkel som det er vanskelig å komme ut av.

Da jeg jobbet som spes.ped på den skolen hvor jeg jobbet gjennom flere år  var vi som jobbet som spes.ped og sosiallærere på flere kurs med barne- og ungdomspsykologer som kurset oss i teknikker vi kunne bruke på elever som hadde ekstremt lavt selvbilde. og selvtillit. Jeg benyttet meg av disse teknikkene jeg lærte på kursene ovenfor elevene jeg pratet med. Teknikkene gikk ut på at de fikk i lekse å skrive ned 3 positive ting ved seg selv som de skulle henge opp foran speilet. De skulle se seg selv i speilet for så å lese de tre positive tingene høyt for seg selv flere ganger om dagen. Felles for disse elevene var at de rakket ned på seg selv ved å si at ingen likte dem og at de var stygge. Etter noen måneder la vi ansatte merke til at de hadde bedre selvtillit, og de psyket seg ikke så langt ned som før vi begynte med teknikken! 

Lærere i samarbeid med hjemmet har en kjempeviktig og stor oppgaven ovenfor denne gruppen av elever slik at selvtilliten kan bygges opp. Hvis ikke disse elevene får god nok hjelp fra lærere og foreldre kan det føre til store senvirkninger senere i livet for dem. Mange som har blitt mobbet som unger sliter som voksne med psykiske problemer.

En del voksne som sliter i etterkant av langvarig mobbing, og som ikke har fått hjelp da de selv var unger/tenåringer har også samme tendensen ved å psyke seg selv ned ved å tenke negative tanker om seg selv. De er overbevist om at de er dumme, stygge osv. Det er kjempetrist :( Jeg får vondt langt inni sjelen når jeg hører noen rakker ned på seg selv og sin personlighet. 

Noen vil kanskje si at det er lett for meg å sitte og uttale meg om dette som aldri har opplevd noe i nærheten av mobbing. Jo da, jeg kan uttale meg etter årene jeg jobbet som spes.ped og lærer på den skolen hvor jeg jobbet med noen elever som hadde opplevd daglig mobbing gjennom flere år! Jeg fikk erfare at selvtilliten deres var så liten, og de hadde en ting felles. Det var at de rakket ned på seg selv, og de snakket stygt om seg selv. 

Jeg synes det er kjempetrist når mennesker (uansett alder) rakker ned på seg selv ved å se at de er stygge, dumme osv :( Det er ingen som er stygge og dumme! Absolutt alle mennesker har positive egenskaper som må komme frem i lyset!

Jeg har stor forståelse for at de som sliter med psykiske problemer pga mobbing har lav selvtillit og lavt selvbilde, og det er ikke noe rart. Hvis disse menneskene gjennom år har fått høre hvor ubrukelige de har vært vil de tro det selv. 

De som har så liten selvtillit og lavt selvbilde gjør lurt i å oppsøke psykolog for å få kommet til bunns i problemet. En psykolog vil gi dem oppgaver i å endre tankemønstrene sine slik at de kan få økt selvtilliten og selvbildet sitt. Vi som har noen i vår omgangskrets som sliter med liten selvtillit og lavt selvbilde til seg selv skal være der for de som sliter psykisk. De trenger noen som bygger dem opp, og de trenger noen de kan stole 100% på. Selv om de fleste av oss rundt dem ikke er utdannet psykologer kan vi likevel gjøre noen små knep for å prøve å endre tankemønstrene til de som snakker seg selv ned og psyker seg lengre og lengre ned. Vi prøve å få de til å forstå at absolutt alle mennesker er like mye verd ved å gjenta at de har mye som er positivt i livene sine, de er ikke stygge og de er ikke dumme! 

Man gjør seg selv en stor bjørnetjeneste ved å snakke seg selv ned på den måten at man tror at alle synes at man er stygg, dum etc. I dag er vi opptatte av å skal fremsnakke andre mennesker, men det er like viktig å fremsnakke seg selv. Hvis man skal greie å fremsnakke andre mennesker må man også greie å fremsnakke seg selv. Fremsnakking av seg selv er kjempeviktig for absolutt alle mennesker! Det beste rådet jeg vil gi til noen som har så lav selvtillit og lavt selvbilde er å henge opp en lapp foran speilet slik at man ser det hver eneste morgen. På lappen skriver man 3-4 positive egenskaper ved seg selv. Det er tull å si at en ikke har noen positive egenskaper, for absolutt alle mennesker har positive egenskaper de er stolte av. Les høyt og tydelig flere ganger om dagen de positive egenskapene man har skrevet opp. På den måten bygger nettopp du deg opp dag for dag, og selvtilliten din økes, og du får et bedre selvbilde til deg selv. Etter hvert kan en føre opp flere positive egenskaper på listen. 

La nå 2018 bli et år hvor nettopp du begynner med blanke ark, og begynner å fremsnakke deg selv og dine positive egenskaper. Det er aldri for sent å begynne. 

 

Bildet lånt fra Ole Brum sin livvisdomsgruppe på facebook. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#tanker #psykologi #fremsnakkingavandre #fremsnakkingavsegseg #øktselvtillit #øktselvbilde #værsnillmotdegselv 

EN KJEMPEKOSELIG JULAFTEN OG JULE- OG NYTTÅRSFEIRING 2017 I ORD OG BILDER :)

Det har blitt 2.juledag, og idag er det fridag. Julen så langt har vært kjempekoselig :) Jeg har feiret sammen med mine kjære <3 :) 

Får ikke nok av jul, og jeg elsker julen som høytid <3 :) Det magiske med julen er den kjempefine julemusikken, de kjempefine og koselige julelysene, julepynten, stillheten, roen, harmonien, lukten av jul og ikke minst det å være sammen familien som man elsker høyest av alt på denne jord <3 :) Når jeg har juleferie er det kjempegodt å tusle rundt i pysjen og morgenkåpe til langt på dag :) Det er avslappende :) 

Julaften stod vi opp kl.09.00, og det var kjempegodt å få sove litt lengre. Vi kokte oss kaffe og satt og så på "Julemorgen" på TV med "Tre Nøtter Til Askepott" og "Reisen Til Julestjernen". Etter det ordnet vi oss i stand, og vi begynte å forberede julemiddagen som bestod av ribbe. Kl.15.00 hentet vi moren min ned til oss. I år skulle hun feire julaften hos oss. Lukten av ribba begynte å spre seg rundt i leiligheten, og da er det jul ja :) 

Kl.18.00 spiste vi middag, og ribba smakte fortreffelig :) Ribba var saftig og god! Etter middagen slappet vi av før vi kokte oss kaffe og satte frem litt julebakst og frukt på bordet. Vi pakket opp julegavene våre, og felles var at vi var kjempefornøyde med julegavene vi fikk. Etterpå satt vi og pratet og slappet av. Vi kjørte min mor hjem kl.22.00. Om kvelden slappet mannen min og jeg av, og vi satt og leste litt før vi gikk og la oss. 

1.juledag 25.12.2017 stod vi opp kl.09.30. Vi slappet av og tok det med ro. Kl.14.00 kjørte vi opp til søsteren min, mannen hennes og min yngste nevø. Da var det julemiddag med ribbe og lutefisk som stod på menyen. Niesen min, samboeren hennes, deres to unger (5 år og 7 måneder) kom også og min mor var der. Lutefisken var kjempegod :) Ettermiddagen koste vi oss med kaffe, og vi spilte det populære brettspillet "Storkjeftet" hvor du har en dings i munnen. Da skal du si forskjellige setninger med den dingsen i munnen. Vi holdt på å le oss skakk, for det hørtes ut som om vi var fulle hele gjengen. Noen bokstaver var jo helt håpløse å uttale som f.eks. "B" og "P" :) Mannen min og jeg har bestemt av dette spillet skal vi få tak i :) 

Kl.19.00 kjørte vi mor hjem til seg selv, og om kvelden var det avslapping. Jeg satt og leste, strikket og så på et par kjempekoselige julefilmer :) 

2.juledag stod jeg opp kl.10.00. Tok det med ro, laget meg frokost. Kl.14.00 dro jeg på treningssenteret hvor jeg trente en overkroppsøkt. Det var kjempeherlig å trene igjen! Forrige uke trente jeg 3 fullkroppsøkter. Denne uken har fysioterapeutsenteret stengt, og da velger jeg å trene på treningssenteret. Da kjører jeg heller overkroppsøkter. Målet er å få to overkroppsøkter denne uken, men hvis jeg får til å trene 3 dager i uka er jeg kjempefornøyd :) 

2.juledag slappet jeg av, og koste meg med strikketøy og se noen julefilmer som går på TV :) 

3.juledag om formiddagen kom bestevenninnen min som jeg har kjent siden vi var unger kom på besøk i morgen formiddag, og det blir kjempekoselig å treffe henne :) Hun og familien er hjemme i Trondheim på juleferie. En annen felles venninne fra videregående skole kom også på besøk, og det var kjempekoselig å treffe Irene og Else Marit :) Vi satt og pratet, drakk kaffe og hadde det kjempekoselig :) 

4.juledag sang koret på den tradisjonelle romjulskonserten i kirka sammen et mannskor, en gruppe som kaller seg Segtetten og musikkorpset. Etter konserten var vi i koret på kurvfest hjemme til en i koret :) Det var kjempekoselig :) 

5.juledag kom broren til mannen min og samboeren hans (svigerinnen min) på kaffebesøk til oss :) 

6.juledag var vi først på besøk til et vennepar av oss og ungene deres på julebrunch. Det var kjempekoselig :) Om kvelden var jeg på et vennetreff med noen flere venner som jeg ble kjent med da jeg gikk på videregående :) Vi pleier alltid å ha et vennetreff i julen, og det var kjempekoselig :) På den festen kommer det noen av våre felles venner jeg ikke ser så ofte siden de ikke bor her i Trondheim. 

Nyttårsaften var mannen min og jeg på besøk hos naboene våre på kalkunmiddag og kaffe. Vi satt og pratet og hadde det kjempekoselig :)

Siden vi har katter ville jeg være i nærheten når rakettene smeller. Nå er heldigvis ikke kattene mine så veldig engstelig av seg, men litt mer urolig når rakettene smeller som verst var de. Ikke vettskremt. Elvis satt i vinduskarmen og tittet ut. Nadina lå på plassen sin på puta i sofaen og iakttok Elvis. Dixie lå ved varmeovnen og iakttok Elvis. Jeg så på kroppsspråket deres at de ikke likte seg helt. Da vi var inne hos naboene våre hadde jeg TV'n på. 

Man skal aldri dra fra dyr alene på en nyttårsaften! Jeg kunne aldri i verden dratt fra kattene mine på en nyttårsaften. Dyr merker hvis vi mennesker er engstelige, og hadde mannen min og jeg vært engstelige for rakettene hadde det smittet over på dem. 

Håper at mine kjære bloggvenner, blogglesere og følgere har hatt en kjempefin og god jule- og nyttårsfeiring :) 

Jeg ønsker å dele noen bilder med dere som jeg tok dagene før jul, og på julaften. Jeg håper dere liker bildene mine :) 

 

Julen er tradisjoner. Mange filmer som vises på TV i førjulstiden og i julen blir vist år etter år. Filmene "Hjemme Alene" er en julefilm som jeg må se hvert år, og jeg ler like mye hver gang tyvene går i Kevin sine feller :) 

 

20.12.2017 var mannen min og jeg på besøk til min mor hvor vi hjalp henne med å pynte opp i leiligheten sin til jul. I år kjøpte vi ett nytt lite juletre til henne :) 

 

Så var det tid for å pynte opp i leiligheten vår til jul :) Dette bildet viser julepyntet kjøkkenhylle med pepperkakehuset vårt og julekjøkkenhåndduken som pynter opp :) 

 

Julepynten på den ene bokreolen på stua vår :) 

 

Julepynten på pianoet :) 

 

Mannen min laget garnnissen da han gikk på barneskolen, og jeg laget klokkestrengen med julemotiv på :) 

 

Julepynten i den ene vinduskarmen på stua vår :) 

 

Julepynten i den andre vinduskarmen på stua vår :) 

 

Lillejulaften 23.12.2017 pyntet jeg siste rest av leiligheten vår til jul. Jeg la på juleduker på bord, og jeg pyntet opp med røde julelys. Her er salongbordet vårt pyntet med julelys og juleduk. Denne juleduken har min mormor brodert, og det er minner jeg ønsker å ta vare på :) 

 

Laget en liten juledekorasjon i glassbollen til denne lysbeholderen :) 

 

Pyntet også med juleduk og røde julelys på spisebordet :) 

 

Juletreet vårt på plassen sin på stua vår, og vi har festet det for å gjøre det kattesikkert :)

 

Julepynt på juletreet :)  

 

Julepynt på juletreet vårt :) 

 

Tradisjonen tro på lillejulaften må man også se "Grevinnen Og Hovmesteren" :) 

 

Julaften med "Tre Nøtter Til Askepott" hører også med :) 

 

Meg selv klar for julaften :) 

 

Middagsbordet dekket for julaftensmiddag :) 

 

Til dessert på julaften hadde vi multekrem som mannen min laget og krumkaker som jeg hadde laget :)

 

Noen av de kjempefine julegavene jeg fikk til jul :) 

 

Vil ønske mine bloggvenner, blogglesere og følgere en fortsatt kjempefin og god jul <3 :) Ta godt vare på hverandre <3 :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#desember #jul #julaften #julepynt #julestemning #juletre #bilder #julekos #oppdateringomjulen2017

 

 

 

 

 

 

LUKE NR.24 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Klokken har passert midnatt, og det er blitt 24.12.2017 og julaften :) Jeg avslutter denne bloggadventskalenderen min med den siste og 24.luken i min bloggadventskalender 2017. Bak luke nr.24 har jeg valgt julesangen over alle julesanger som er: "Deilig Er Jorden" fremført av Oslo Gospel Choir. Den er den absolutt fineste julesangene som finnes. 

 

"Deilig Er Jorden" sunget av Oslo Gospel Choir <3 

 

Vil benytte sjansen å ønske alle mine kjære bloggvenner, blogglesere og følgere en kjemepfin og god jul <3 :) Ta godt vare på dere selv <3 :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#desember #advent #julaften #bloggadventskalender2017 #julesanger #youtube #oslogospelchoir #deiligerjorden

 

 

LUKE NR.23 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Det har blitt lillejulaften og kvelden før kvelden. På TV står "Kvelden før kvelden" på NRK, og julefreden har senket seg her i huset :) Jeg synes det er en spesiell magi lilljuleaften, og en slags forventning. Blir aldri for voksen til å glede meg til jul. Jeg er og blir ett julemenneske, og jeg elsker advent, desember og alt som har med jul å gjøre :) Julens magi for meg er alle de kjempefine julesangene, røde julelys, all julelysene inne og ute, være sammen med familien min og vennene mine, slappe av, roe helt ned og bare være i nuet <3 :) 

Det er tid for luke nr.23 i min bloggadventskalender. I dag har jeg valgt en god gammel julesang som heter: "Julekveldsvisa" som Alf Prøysen synger. Den beskriver hvordan de aller fleste av oss har det nå. Vi har satt oss ned, roen har senket seg og det er bare å la julaften komme :) 

 

 

"Julekveldsvisa" sunget av Alf Prøysen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#desember #advent #lilljulaften #julesanger #youtube #bloggadventskalender2017 #alfprøysen #julekveldsvisa

LUKE NR.22 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Det er blitt 22.12.2017, og bittelillejulaften. Noe som betyr dagens luke i min bloggadventskalender :) I dag ønsker jeg å dele en mektig sang som Ndiarosdomens Guttekor synger. Det er "Hallelujah Koret" fra Händel's Messias. Opptaket av Nidarosdomens Guttekor ble gjort på Sverresborg Folkemuseum i Trondheim tidlig på 2000-tallet.  

 

 

Nidarosdomens Guttekor med "Hallelujahkoret" av Händel's Messias. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#desember #advent #bloggadventskalender2017 #julesanger #youtube #nidarosdomensguttekor #hallelujahkoret #händel #messias

 

 

LUKE NR.21 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Det er blitt 21.12.2017, og i dag snur solen, men allerede i januar vil vi merke at solen står høyere på himmelen :) Bak luke 21 har jeg funnet en kjempefin julesang som ble kjent ved NRK sin julekalender "Snøfall" som gikk på TV i desember 2016. Sangen heter: "Selmas Sang", og det er Eva Weel Skram som synger sangen :) 

 

 

Eva Weel Skram med sangen "Selmas Sang". 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#desember #advent #bloggadventskalender2017, #julesanger #youtube #evaweelskram #selmassang

LUKE NR.16 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

16.12.2017, og tid for luke nr.16 i min bloggadventskalender. I kveld har jeg vært på julekonsert i Nidarosdomen med Nidarosdomens Guttekor, Arve Tellefsen og Trondheims Solistene. Det var en kjempeherlig og flott konsert. Derfor passer det med et youtuevideoe som ble gjort av koret på deres konsert 15.12.2017. Sangen heter: "Kling No Klokka". Den sangen var noe av det mektigste jeg har hørt noen sinne :) 

 

 

"Kling No Klokka" sunget av Nidarosdomens Guttekor på konserten "Vi Synger Julen Inn" i Nidarosdomen 15.12.2017 :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#desember #advent #bloggadventskalender2017 #youtube #julesanger #nidarosdomensguttekor #klingnoklokka #trondheimssolistene 

LUKE NR.15 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Det har blitt 15.12.2017, og tid for luke nr.15 i min bloggadventskalender 2017. I dag har jeg valgt en julesang som kom ut i 1984. Sangen heter: "Do They Know It's Christmas?", og den er sunget av Band Aid som var en samling med kjente artister. 

 

 

 

"Do They Know It's Christmas" sunget av Band Aid i 1984. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#advent #desember #bloggadventskalender2017 #julesanger #youtube #dotheyknowitschristmas #bandaid #1984

 

 

BILDER FRA ADELKATTEN SIN UTSTILLING PÅ LETOHALLEN PÅ DAL 02.12 - 03.12.2017 :)

02.12 - 03.12.2017 deltok jeg med kattene mine (Nadina, Dixie og Elvis) på Adelkatten sin årlige juleutstilling :) Her er godpusejenta Nadina utstillingsburet sitt :) 

 

Godpusejenta Dixie Rose i utstillingsburet sitt :) 

 

Godpusegutten Elvis i utstillingsburet sitt, og han har noe på hjertet :) Det er at publikum som går forbi buret hans må komme bort for å prate med ham :) 

 

Nadina stilte i veteranklassen (katter fylt 7 år og oppover). Lørdag ble hun bedømt av dommer Karl Preiss, og Nadina ble nr.3 av 5 hunnkatter :) 

 

Dixie stilte i kastratklassen, og lørdag 02.12.2017 ble hun bedømt av dommer Helen Liz. Hun fikk kjempebra bedømmelse, men dessverre fikk hun ikke certet sitt fordi hun mangler litt pels under magen etter at hun tok keisersnitt i januar etterfulgt av eksem på magen. 

 

Lørdag 02.12.2012 ble Elvis bedømt av dommer Karl Preiss, og Elvis fikk sitt CAGPIB-cert :) 

 

Meg selv med Dixie før grunnbedømmelsen skulle begynne :) 

 

Søndag 03.12.2017 var det en ny dag, og nye muligheter. Det var dommer Anne Veland som dømte de viltfargete abyssinerne og veteraner i kategori 4. Her er Dixie på dommerbordet under sin grunnbedømmelse :) 

 

Dixie til sin grunnbeømmelse, og hun fikk kjempebra bedømmelse av dommeren :) 

 

Dixie fikk sitt CAGPIB-cert :) 

 

Dixie ble også NOM (nominert/dommerens beste) til panelet :) 

 

Nadina på dommerbordet til sin veteranbedømmelse 03.12.2017 :) 

 

Nadina fikk kjempebra bedømmelse av dommeren :) 

 

Søndag 03.12.2017 ble Nadina nr.2 av 5 hunnkatter i veteranklassen :) 

 

Elvis på dommerbordet til sin grunnbedømmelse søndag 03.12.2017 :) 

 

Elvis fikk også bra bedømmelse av dommeren :) 

 

Elvis fikk dessverre ikke certet sitt søndag 03.12.2017, og det er fordi han har litt for godt kjøkken hjemme. Dermed har han mistet elegansen sin. 

 

Den kjempeherlige abyssinerhannkatten (Timbuktu) til sin grunnbedømmelse søndag 03.12.2017 :) Timbuktu er forresten far til Nadina, og morfar til Dixie :) 

 

Søndag 03.12.2017 tok Timbuktu sin Supreme Premier tittel. Det er den høyeste tittelen som en kastrert katt kan komme :) 

 

Den kjempefine abyssinerhunnkatten Oona på dommerbordet til sin grunnbedømmelse :) Oona er datter av Elvis :) 

 

En tradisjon når man får en katt som tar sin Supremetittel er at man skal servere champagne. Her er to stolte eiere sammen med dommeren (som holder Timbuktu) etter bedømmelsen var ferdig :) 

 

Vi Aby- og somaliringen (interesseklubben for oss med abyssiner og somali) hadde også stand på utstillingen :) 

 

Oppdretterne til Nadina sin kjempeflotte sorrelfargete abyssinerhannkatt Yannis :) 

 

Dixie under panelet søndag 03.12.2017. Det er assistenten med rød nisselue som passer på Dixie :) 

 

Under panelet for kastrerte hunnkatter søndag 03.12.2017 :) 

 

Det ble litt mer spennende enn hva matmor hadde sett for seg, for Dixie fikk 2 stemmer og den kastrerte somalihunnkatten fikk 2 stemmer. Da er regelen slik at en annen dommer skal inn for å stemme på den katten han/hun vil skal vinne. Det var somalihunnkatten som ble BIS (best in show) :) 

 

Era med sin kjempefine kastrerte abyssinerhannkatt Faustino Aka Ozzy som ble BIS (best in show) for kastrerte hannkatter søndag 03.12.2017 :) 

 

Utstillingsburet til Nadina :) 

 

Utstillingsburet til Dixie, og denne gangen med ny burpynt :) 

 

Utstillingsburet til Elvis, og han også med ny burpynt for anledningen :) 

 

Utstillingsburene til Dixie og Elvis :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#abyssiner #katter #katteutstilling #adelkatten #letohallen #dal #bilder

 

 

 

 

 

LUKE NR.12 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

12.12.2017 betyr ny luke i min bloggadventskalender 2017 :) I dag ønsker jeg å dele en julesang som vi synger i koret mannen min og jeg er med i. Jeg vet ikke hvor mange som kjenner til sangen fra før, men sangen er kjempefin. Sangen heter: "Mary, Did You Know?", og den synes av gruppen Pentatonix. Håper dere liker sangen :) Kos dere med en :) 

 

 

Gruppa Pentatonix med sangen: "Mary, Did You Know?" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#advent #desember #bloggadventskalender2017 #julesanger #youtube #pentatonix #marydidyouknow 

 

 

LUKE NR.11 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

11.12.2017, og tid for å åpne luke nr.11 i min bloggadventskalender :) Som Trondheimer er jeg en smule patreotisk, og ønsker å dele en youtubevideo med sangen: "Stille Natt" (Silent Night) sunget av Nidarosdomens Guttekor. Opptaket er gjort i Berlin da de var på turne i Tyskland i desember 2016. 

 

"Stille Natt" (Silent Night) med Nidarosdomens Guttekor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#bloggadventskalender2017 #advent #desember #youtubevideo #julesanger #stillenatt #silentnight #nidarosdomensguttekor 

LUKE NR. 8 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Vi skriver 08.12.2017, og det er tid for luke nr.8 i min bloggadventskalender. Bak luke nr.8 har jeg valgt sangen: "All I Want For Christmas Is You" sunget av Mariah Carey :) Håper dere også liker sangen :) 

 

"All I Want For Christmas Is You" med Mariah Carey :) 

 

Bilde lånt fra http://www.lenapetersson.se/show_ref.php?ID=62

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#desember #advent #bloggadventskalender2017 #julesang #youtube #mariahcarey #alliwantforchristmasisyou #adventskalender 

 

FØRSTE UKEN I DESEMBER I ORD OG BILDER :)

Den første uken i desember er unnagjort, og det har vært en travel uke etter at jeg kom hjem fra Dal (like ved Edsvoll) mandag 04.12.2017. Jeg kom hjem ca.kl.16.00, og pakket ut sakene mine fra bilen. Fikk pakket ut koffert og bager. Det var kjempegodt å ha ettermiddagen og kvelden fri til å slappe av. Etter en utstillingshelg. Etter en utstillingshelg er man ofte utladet, og trenger en dag på å komme seg til hektene igjen. Likevel begynner man å planlegge og glede seg til neste utstilling. Ja, ja, jeg har aldri påstått at jeg ikke er en "crazy cat lady", for den betegnelsen tar jeg som et æresbegrep :) 

Det var kjempefine kjøreforhold ned til Østlandet forrige helg, men det var kaldt! På det kaldeste var det minus 17 grader ute, og jeg vrengte varmen på til 26 grader. Er en frossenpinn :) 

Tirsdag 05.12.2017 var det korøvelse, og fullt fokus på gårsdagens julekonsert. Julesangene vi synger i koret nå er kjempefine :) Nå er det fokus på romjulskonserten vi skal synge på 28.12.2017. Jeg gleder meg kjempemasse :) Ikke noe er koseligere enn å synge i kor i november og desember når koret øver på julesanger. Det er en glimrende måte å komme i julestemning på. 

Tirsdag kom det litt snø, men typisk førjulsværet her i Trondheim så kom regnet, og det er glatt og slapsete ute på veiene og fortauene. 

Desemberkveldene er reddet nå som det er VM i håndball, og jeg er håndballinteressert. Håndballjentene imponerer meg kjempemasse! De står på kamp etter kamp, og for en styrke laget viser! 

Torsdag 07.12.2017 hadde jeg time til fysioterapeut for å komme i gang med treningen igjen! Er stiv i håndleddet etter operasjonen, men fysioterapeuten sa at ortopeden hadde holdt på å rote i beinet og brusken, og det vil ta noen uker før disse smertene går over. Jeg skal bruke ei skinne på hånden fast, men skal ta den av når jeg gjør håndleddsøvelser for å myke opp håndleddet.

Fysioterapeuten min gikk igjennom styrketreningsprogrammet mitt. Hun ville se på øvelsene slik at jeg ikke belaster håndleddet galt. Jeg fikk alternative øvelser jeg kan gjøre slik at jeg unngår å belaste håndleddet ved å løfte på tunge manualer. Det gjelder bl.a. øvelsen biceps curl. Da kan jeg heller kjøre med manual på venstre hånd. På høyre hånd kan jeg kjøre biceps curl med kabel og en reim som jeg fester i kabelen. Reimen fester jeg fast på underarmen. Vektbelastning 1-2 kg. På den måten slipper jeg å belaste håndleddet mitt på gal måte. 

Det var kjempeherlig å komme i gang med trening igjen, for jeg har savnet treninga kjempemasse! Jeg skal fortsette å trene fullkroppsøkten min to ganger i uka, og den tredje dagen skal jeg gå på tredemølla evt kjøre overkroppsøkt. Alt spørs på smertene i leddene mine.

Treningen for meg er blitt mer og mer en livsstil, og jeg motiveres og drives når jeg ser fremgangen på vektene jeg bruker. Da skjønner jeg at jeg har blitt sterkere :) I går måtte jeg gå ned ett hakk på vektene på seated leg curt og leg extensions, men jeg er sikker på at i løpet av de to neste ukene er jeg oppe i antall kg på det jeg hadde før jeg ble operert :) 

Helgen blir en rolig og stille helg. Får besøk av en venninne i morgen ettermiddag, og det blir kjempekoselig. Mannen min har reist opp til Namdalen, for han skal levere julegavene til familien hans der oppe fra oss her i Trondheim.

Planen er å få laget bakt kolakaker og kokosmakroner i helga :) Kakene blir jo ikke spist, men jeg lager det fordi jeg vil ha lukten i huset. På planen står også julekortskriving. Jeg synes det er kjempekoselig å skrive personlige julekort til familie, slekt og venner. Liker ikke helt trenden med å ønske god jul på facebook. Så jeg setter med ned, og koser meg når jeg skriver julekort :) De som får julekortene synes det er kjempekoselig :) 

Ønsker å dele noen adventsbilder som jeg har tatt :) Håper dere liker dem :) 

 

Adventslys og adventsduk på salongbordet :) 

 

En stående adventsstjerne i vinduskarmen på det ene stuevinduet vårt :) 

 

Syvarmede lysestake i vinduskarmen på det andre stuevinduet vårt :) 

 

Adventsstjerna som lyser kjempefint i adventstiden i stuevinduet :) 

 

Adventspynt og adventslys på spisebordet :) 

 

Førjulsstemning i Trondheim sentrum :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#desember #advent #førsteukenidesember #dagligegjøremål #oppdatering #bilder #adventsstemning #adventspynt

 

 

 

 

 

 

LUKE 7 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Luke 7 i min bloggadventskalender 2017 skal åpnet, og bak den luken vil jeg hente frem en populær sang fra TV 2's "The Julekalender" med Travellin Strawberries og sangen: "The Støveldance" :) 

Hvem husker vel ikke Olaf, Gjertrud, Benny og nissene (Hansi, Günter og Fritz). Serien ble sendt første gang i 1994, og det var den desember måneden ingen snakket normalt. Samme hva du sa til folk fikk du svaret: "Bob, bob, bob, ikke sant", eller "Det e bærre lækkert" :) Kos dere med "The Støveldance" :) 

 

Gruppa Travellin Strawberries med sangen "The Støveldance" :) 

 

 

Bildet er lånt fra denne nettsiden: http://tristesa.centerblog.net/rub-fond-d-ecran-noel-7.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#bloggadventskalender2017 #desember #advent #travellinstrawberris #thestøveldance #youtube #julesanger

 

 

 

 

 

 

LUKE NR.6 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Det har blitt 06.12.2017, og det er klart for 6.luke i min bloggadventskalender :) I dag ønsker jeg å dele en video av Nidarosdomens Guttekor med sangen "We Wish You A Merry Christmas" :) Håper dere liker denne versjonen.

 

"We Wish You A Merry Christmas" sunget av Nidarosdomens Guttekor :)

 

Bildet er lånt fra denne nettsiden: http://www.1papacaio.com.br/modules/Cliparts/gallery/cliparts_datas/natal/animais/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#desember #advent #julesanger #youtubevideoer #bloggadventskalender2017 #adventskalender #bloggadventskalender

VEDKOMMENDE SOM TIPSET MATTILSYNET OM KATTEHOLDET MITT GJORDE DET FOR Å HEVNE SEG!

Episoden jeg ønsker å fortelle om nå skjedde i 2010, og jeg vet kjempegodt hvem det var som stod bak.

I kommentarfeltet mitt på bloggen min sverget vedkommende på å hevne seg på meg, og at jeg skulle få meg en lærepenge. Jeg tok ikke denne trusselen så særlig alvorlig, for jeg tenkte det var en tom trussel. Mine bloggvenner sa til meg at jeg måtte ikke ta truslene alvorlig, for slike mennesker som vedkommende gjør ikke alvor av truslene sine. Der tok mine bloggvenner og jeg temmelig feil.

En formiddag ringer det på døren min, og det var to kjempekoselige damer fra mattilsynet som ringte på. De fikk komme inn, og fortalte meg at de hadde fått inn en "anonym" klage på katteholdet mitt. Klagen gikk ut på at jeg mishandlet kattene mine, kattedoen var oversvømt, hadde rest bort fra kattene mine over flere dager, at kattene mine var agressive, at det var møkkete og skittent hjemme hos oss og at jeg ikke var i stand til å ta meg av kattene mine.

De første som møtte damene var tre kjempelykkelige abyssinere som kom i møte med dem, og var sært så tillitsfulle. Klagen over at kattene mine var agressvie ble strøket med en gang.

Kattene skiftet på å komme i fanget deres for å få kos. Hun ene damen fra mattilsynet sa rett ut at hun så med en gang at den "anonyme" klagen de hadde fått ikke stemte. Kattedoene var rene, og de stod ikke i nærheten av der kattene har mat- og vannskålene sine. De la merke til at jeg hadde 3 kattedoer, og mattilsynets anbefalinger sier at innekatter skal ha ett kattedo pr.katt. Det hadde jeg :)

Vi satt en god stund og pratet katt, og de ble hodestups forelsket i abyssineren som rase. Jeg fortalte dem om interessen min for utstillinger, og hvordan det foregikk.

Damene fra mattilsynet la merke til at det var ryddig hjemme til oss, og de hadde ikke en eneste bemerkning på katteholdet mitt. Dette fikk jeg skriftlig! De sa klart rett ut at denne "anonyme" klagen var ubegrunnet, og de trakk samme konklusjon som meg at klagen hadde blitt ringt inn fra noen som ville hevne seg.

Jeg fikk vite navnet på vedkommende som hadde klaget inn, og det kom ikke som noen stor bombe at det var vedkommende person.

Damene ble temmelig forskrekket når jeg fortalte at jeg overhodet ikke kjente vedkommende privat, at jeg heller ikke hadde møtt vedkommende, at vedkommende aldri hadde vært hjemme hos meg og at vedkommende aldri hadde truffet kattene mine i levende live! Vedkommende hadde kun sett bilder av kattene mine gjennom bloggen! De ble også forskrekket når de fikk høre at vedkommende var et godt voksent menneske.

Damene fra mattilsynet fortalte at i de fleste av tilfellene blir slike anonyme klager gjort for å hevne seg over andre mennesker. Det er en form for hersketenikk. De var i hvert fall enig med meg at vedkommende "anonyme" innringer ikke kunne ha det bra med seg selv. Damene fra mattilsynet anbefalte meg å anmelde den "anonyme" innringeren for brudd på privatlivets fred og falske anklager. Jeg sa med en gang at det var ikke noe vits i, for politiet har ikke ressurser til å ta tak i slike saker. De mente begge to at det ikke var normalt å ringe inn en anonym klage på noen man ikke kjenner eller har truffet noen gang.

Jeg hadde aldri i min villeste fantasi fått meg til å ringe mattilsynet for å klage inn noen jeg ikke kjenner eller har truffet, men kun har lest bloggen til. Det hadde ikke falt meg inn!

Vedkommende sitter fremdeles i dag og bedyrer sin uskyld for det vedkommende gjorde, men vedkommende skal vite at jeg fikk navn og telefonnummer fra damene i mattilsynet. Beviset har jeg svart på hvitt skrevet ned.

Når bloggere forteller om at de mottar trusler fra leserne sine er det alt for lett å si at truslene er tomme. Man tenker automatisk på at lesere man ikke kjenner skal gjøre alvor av truslene de kommer med. Den episoden med besøket fra mattilsynet beviser det motsatte! En skal ha i bakhodet at dersom man havner bort i rett person kan vedkommende gjøre alvor av truslene sine. Man skal være føre var!

Jeg trodde heller ikke på truslene jeg mottok på bloggen min om at vedkommende skulle kontakte mattilsynet, men vedkommende hadde ikke skupler og gjorde det. Vedkommende mislyktes i forsøket sitt så det holdt :)

Jeg har med viten og vilje ikke nevnt navn eller kjønn på vedkommende som hevnet seg på meg. Dersom noen av mine bloggvenner ønsker å få vite hvem det var kan dere ta kontakt på innboksen min på bloggen. Jeg mener at vedkommende fortjener ikke at jeg nevner navnet på bloggen min, og ikke vil jeg ta vedkommendes navn i min munn. Den oppmerksomheten skal vedkommende bli blå for.

Jeg ber dere kjære bloggvenner og lesere om å være høyst forsiktig, for det finnes mange hevnlystne folk der ute.

 

Godpusejenta Dixie Rose <3 :)

 

Slik ser viltfargede abyssinere ut under potene sine :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#hevn #trusler #tatruslerpåalvor #mattilsynet #værforsiktig

 

 

 

 

LUKE NR.5 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

I dag er det 05.12.2017, og det er tid for luke nr.5 i min bloggadventskalender. I dag vil jeg mimre tilbake til desember 1979 når NRK sin adventskalender "Jul i Skomakergaten" ble sendt på TV. Fra den serien skal dere får se og høre sangen: "Vi Tenner Våre Lykter", som den dag i dag er en advetnssang som ungene kjenner.

 

Sangen "Vi Tenner Våre Lykter" fra TV-serien "Jul i Skomakergaten" :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#bloggadventskalender2017 #dsember #advent #førjulstid #youtubevideoer #julesanger #vitennervårelykter #juliskomakergaten

 

 

LUKE NR.4 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Det er blitt 04.12.2017, og tid for min daglige bloggadventskalender :) I dag ønsker jeg å dele en kjempenydelig julesang som Carola Häggkvist synger. Det er sangen: "Himlen I Min Famn" :)

 

 

 

"Himlen I Min Famn" sunget av Carola Häggkvist :)

 

Bildet er lånt fra denne nettsiden: http://www.hildes-hjoerne.com/25149932">http://www.hildes-hjoerne.com/25149932

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#bloggadventskalender #desember #advent #julesanger #himleniminfam #carolahäggkvist #adventskalender #advent

LUKE NR.3 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Det blitt 03.12.2017, og tid for luke nr.3 i min bloggadventskalender. I dag ønsker jeg å dele sangen "Nordnorsk Julesalme" sunget av Maria Haukaas Mittet og Oslo Gospel Choir :)

 

"Nordnorsk Julesalme" med Maria Haukaas Mittet og Oslo Gospel Choir :)

 

Bildet lånt fra denne nettsiden: http://digilander.libero.it/blogdinatale/cartoline%20animate/cartoline%20animate3.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#bloggadventskalender #desember #advent #julesanger #nordnorskjulesalme #adventskalender #advent

LUKE NR.1 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Hver dag frem til jul skal jeg ha en bloggjulekalender på bloggen min. I år kommer jeg til å legge ut en julesang (musikkvideo som har hentet fra Youtube) hver dag i hele desember frem til julafen :)

I dag har jeg valgt sangen "En Stjerne Skinner I Natt" sunget av Oslo Gospel Choir.

 

"En Stjerne Skinner I Natt" sunget av Oslo Gospel Choir :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#bloggadventskalender #julesang #desember #advent #youtube #oslogospelchoir