SKJØNNER FINT LITE HER, MEN TUSEN HJERTELIG TAKK TIL DEG SOM HAR SENDT MEG DENNE GAVEN I POSTEN :)

Det er ikke hver dag jeg kommer hjem og åpner postkassen, og i postkassen finner jeg en liten pakke med mitt navn på konvolutten.

Jeg åpner konvolutten, og i den er det to kjempesøte og fine teskjeer med kattmønster på <3 🙂 Blir overrasket at noen vil gi meg en slik overraskelse sånn helt ut av det blå, og jeg kjenner jeg blir kjemperørt 🙂 

Tanken på hvem som kan være avsender av overraskelsen begynner å kverne i hodet mitt, men det viser seg at 3 av de jeg mistenker for å ha bestilt teskjeene faktisk er uskyldig 🙂 De skjønner like lite som meg. 

 

Disse kjempefine teskjeene dukket opp i postkassen min i går 🙂 

 

Avsenderen ser ut som er i Kina. På konvolutten står det et mobilnummer, og ved nærmere googlesøk viser mobilnummeret seg å være til et rammeverksted på Gjøvik av alle ting.

I dag ringte jeg mobilnummeret for å høre om de hadde bestilt disse skjeene, for jeg tenkte at det går jo an at det skjer en feil. Den ansatte på rammeverkstedet på Gjøvik sa at de hadde ikke bestilt slike skjeer. Der var man like langt, og fremdeles skjønner jeg ikke hvem som har gitt meg overraskelsen. 

Jeg bestiller aldri varer på nettet fra utlandet! Aldri! Jeg har over hodet ikke bestilt disse teskjeene. Det eneste jeg bestiller på nett er treningsting fra tights.no, og de hører hjemme i Oslo. Så meg er det ikke! Det er 100% fakta! 

Når jeg får en slik overraskelse i posten vil jeg jo gjerne takke den/de som har sendt meg de kjempefine teskjeene, og det er jo normal høflighet.

Jeg ble i hvert fall kjempeglad og overrasket over å motta den kjempefine overraskelsen jeg fikk, og teskjeene var kjempefine og søte <3 🙂 Tusen takk til den/de som har sendt meg teskjeene 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#overrasklse #teeskjeer #kattemønster #pakkeiposten #bilder #pakke #forundret

10 kommentarer
  1. Jeg har fått endel i posten i det siste. Men i mitt tilfelle er det svindel. De kom med regning. Ene ganger var det barnebøker, andre gangen var det slankeblader… Aldri bestilt noe slikt, er 20 år, uten barn og med bra helse.

  2. Så koselig! men samtidig veldig rart det kommer direkte til deg…fra levrandøren…for kanskje du får regningen også?! Kanskje det er svindel? For de finner jo ut hva vil liker via sosiale medier…Og du er jo et “kattemenneske” Men håper bare det er noen som vil gled deg!! Så krysser fingre for det! Flotte var de! ha en god ny dag!

  3. Det blir spennende å lese hva svaret på dette “mysteriet” blir….om du får en regning…eller om du får noen gode ord som —–fordi du fortjener det—- fra en venn ..

  4. De var lekre 🙂 Så utrolig kjekt å få en sånn overraskelse i posten. Husk at det er fordi du fortjener å bli overrasket. Du er jo den som alltid overrasker og gleder andre.
   Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂
   Klem, klem fra Mona Elisabeth

  5. Disse skjeene er fra eBay eller Wish. Så om du ikke har kjøpt dem selv, har noen handlet de til deg der. Så det er nok ikke svindel, som noen spekulerer i.

  6. Stilige skjeer som passere deg utmerket 🙂 Jeg regner med at noen av dine venner sitter og ler når du spekulerer på hvem det er som har overrasket deg med denne gaven. Det er et morsomt påfunn å overraske noen på den måten som det du har blitt 🙂
   Disse skjeene er som skapt for deg 🙂
   Du må ha en fin søndag 🙂
   Godklem fra Irene

  7. Det var ikke den verste beskyldningen jeg ble beskyldt for av deg;)) Og det irriterte meg at jeg ikke hadde kommet på å sendt deg en sånn gave;))
   Herlighet så råfine teskjeer da;)) De var råfine;))
   Kan det være at du har fått dem som en reklame fra en bedrift?
   Jeg håper du finner ut av mysteriet;))
   Ha en råfin mandag;))
   Stooor klem fra Else Marit

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg