ANNE BRITH SIN RØRENDE OG KJEMEPFLOTTE BOK FÅR TERNINGKAST 10!

Har nå lest boken til Anne Brith, og fra meg får boken terningkast 10! Boken er dønn ærlig, noe som har skapt store diskusjoner på mobbeforumet Rampelyset. Ja, jeg mener mobbeforumet med stor M!
 
 
Boken er dønn ærlig og skrevet av en kjempeflott person med godt hjerte til alle rundt seg. Jeg gråt da jeg leste boken, for jeg fikk kjempevondt av alt det stygge som Anne Brith hadde opplevd 🙁 Ingen fortjener å oppleve det Anne Birith har opplevd.
 
 
Jeg får kjempevondt av Anne Brith som opplever å få kjempemasse hat, personhets, styggeste latterliggjøring jeg noen sinne har sett på nettet, offer for stygge rykter og løgner, og alt er skrevet kun for å såre Anne Brith. Blir rasende når ser en kommentar fra en nettrollbruker på Rampelyset som svarer i et svar at Anne Brith må være paranoid! Det er og blir mobbing, personhets, hat, latterliggjøring sverting av Anne Brith!
 
 
Vedkomende nettroll kan sitte å le “anonymt” bak nicket sitt på Rampelyset, men hun er og blir en nettmobber når hun ytrer seg om at noen er paranoid!
 
 
Jeg tok printscreen av den kommentaren, og vedkommende bruker på Kvinneguiden er en av de frekkeste når hun svarer andre brukere. Har fått vite navnet på vedkommende hvem det er gjennom en tidligere bloggvenn. Min tidligere bloggvenn hadde fått en privat melding på bloggen sin, og vedkommende nettbruker på Rampelyset hadde fortalt nicknavnet hun bruker på Kvinneguiden til min tidligere bloggvenn 🙂
 
 
Jeg er glad jeg vender ryggen til stygg og kvalmende nettmobbing, og jeg tar fullt og helt parti med Anne Brith! Kommer aldri til å tro ett eneste ord på de hatefulle og anonyme nettmobberne som gjør alt for å ødelegge for Anne Brith. Der sitter de og latterliggjør alt som skjer med Anne Brith! Æsj! Jeg blir kvalm 🙁
 
 
Nettrollmobberne på Rampelyset skal tape denne kampen, for vi er mange som allerede har anmeldt Rampelyset, og vi har fått positiv respons 🙂
 
 
Dere kan gå inn på denne linken på politiets hjemmesider og anmelde Rampelyset. Legg ved linken til tråden som handler om Anne Brith! Vær så snill engasjere dere i kampen mot hatefulle ytringer på nettet og stygg personhets på Rampelyset!
 
 
Her finner dere linken:
 
https://www.politiet.no/tjenester/tips-politiet/hatefulle-ytringer-pa-internett
 
 

https://www.ark.no/boker/Anne-Brith-Davidsen-Kvinner-som-hater-kvinner-9788279009719?gclid=Cj0KCQiAk-7jBRD9ARIsAEy8mh6fqwl0MEy7WpXZbezPhIZMfG4A8nakQVK4kiVlX7BVtZngjRmxxXUaAjQtEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Boken får terningkast 10 fra meg!

24 kommentarer
   1. Vibbedille: Les innlegget mitt en gang til så ser du hva jeg skrevet 🙂 10 = Ti 🙂 Er det ikke personlig hvordan man liker en bok??? Du har hørt snakk om ytringsfrihet???

    Jeg har lov til å mene at jeg personlig vil gi boken terningkast 10. Du eller noen av de på Rampelyset trenger ikke like det, men dere skal fullt ut respektere at vi er en god del som liker boken hennes!

    1. Kanskje det ville være best å spesifisere hvordan type terning du bruker.

     På en D6 er ikke dette mulig, men på D10 er dette best.

     Om du derimot bruker en D20 er ikke dette mye å skryte av. 😉

  1. En syforeningsvenninne har kjøpt boken, og hun snakket varmt om boken at den skulle alle tatt seg tid til å lese. Syforeningsvenninnen min nevnte at hun syntes boken var ærlig. Hun mente at boken burde ha vært pensum for elevene for hva nettmobbing er. Syforeningsvenninnen min hadde ikke et vondt ord å si om boken.

   Jeg skal låne boken når hun er ferdig med å lese den.

   Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

   Klem, klem fra Mona Elisabeth

   1. Mona Elisabeth: Tusen takk for kommentaren på blogginnlegget mitt 🙂 Boken er en kjempeflott bok, og den er tvers igjennom ærlig! Tror de som kritiserer den (mobberne på Rampelyset) vet at de møter seg selv i døren, og det til de grader. Mobberne på Rampleyset gjør alt for å fraskrive sverte, lyve, lage konspirasjonsteorier, hetse og mobbe Anne Brith, men problemet er at de ikke ser det selv.

    Jeg er rasende sint, for det verste jeg vet er mobbing. Gleder meg kjempemasse til den dagen at Rampelyset er lagt ned, og tro meg den dagen kommer. Lykken er på vår side 🙂

    Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  2. Kan d være snill å legge it den kommentaren fra KG som var så stygg?
   Skulle ønske vi kunne ta denne diskusjonen om hva som er hets og hva er konstruktiv kritikk?
   Men føler at når vi etterlyser dette så er det ikke en eneste person som vil ta den diskusjonen? Hvorfor vi dere ikke det?

   1. Anonym: Detter den aller, aller siste kommentaren jeg godkjenner fra deg som er en kverulant!!!!!

    Jeg går inn i diskusjon med folk som jeg vet skjønner definisjonen på hva mobbing er og blir, og det gjør ikke du!!!!!!!

    Som du kanskje har sett har jeg i flere av mine blogginnlegg linket til definisjoner om hva som er mobbing! Så kommer du og ber om bevis? Du er ikke sann.

    Alle oppegående menensker med fornuften i behold klarer selv å lese hva som er og blir stygg og hatefull mobbing, personhets og latterliggjøring på Rampelyset ut fra fastsatte definisjoner! Når du ikke å skjønner angitte definisjoner på hva mobbing og hets er du i mine øyne en som legitimerer mobbing! Du burde skjemmes! Håper for din del at du ikke har unger, for da er du det verste forbildet når du ikke skjønner hva mobbing er!!!!!!

    Diskutere med en slik dust som deg er dødfødt! Du fremstår som en dust i dine kommentarer!

    Kom tilbake den dagen du har forstått hva som er og blir mobbing, noe du og resten av de hatefulle nettrollene på Rampelyset aldri kommer til å innse!

    Jeg har ikke bedt om å diskutere med deg eller andre hatefulle nettroll!

   2. Anonym:

    Herre gud for en kranglefant du er.

    Jeg synes du fremstår som en kverulant ut fra tidligere kommentarer som du har skrevet på bloggen til bloggeier.

    Åpne tråden som handler om for eksempel Anne Brith, les ord for ord sakte. Les alt mange ganger. Og hvis du da ikke forstår hva som er nettmobbing vet jeg ikke om jeg skal synes synd på deg eller hva jeg skal gjøre.

    Da synes jeg synd på din mor som klemte deg ut den dagen du ble født når hennes barn IKKE har lært det mest grunnleggende hva mobbing er. Ps! Det jeg skrev om dette med din mor var ironi. I.R.O.N.I.

    Hva som er mobbing vet til og med 1-2 åringer. Jeg jobber med elever i skolen. De lærer om nettvett knyttet til Krle-faget, samfunnsfag og nrosk.

    For to uker siden da elevene hadde om temaet nettvett fikk elevene i oppgave å gå gjennom trådene på rampelyset. De skulle trekke frem hva som var mobbing og hva som ikke var mobbing.

    Elevene i klassen min var enstemmige alt på tråden om Anne Brith var mobbing. Og noen av de andre trådene var også mobbing. Men trådene der var snillere som elevene sa.

    Når elever i 11-12 års alderen enstemmig mener noe er mobbing er det en pekepinn for alle anonyme nettroll på rampelyset.

    Din agenda for å diskutere med bloggeier om at hun og mange andre av oss mener at rampelkyset er flust av med alvorlig nettmobbing er bare for å prøve og forsvare deres forferdelig nettoppførsel.

    Bloggeier trenger ikke å gi deg noe som helst bevis for all nettmobbingen som står svart på hvit på tråden om Anne Brith. Vi som vet hva nettmobbing er forstår at det er alvorlig nettmobbing.

    Ingen forventer at de som ikke kan definisjonene på mobbing forstår hva som er mobbing.

    1. Else Marit: Den anonyme er plagsom kverulant som ikke gir seg. Har aldri opplevd verre kverulant. Han har ingen respekt for andres meninger, og han respekterer ikke at dette er mitt kommentarfelt. Slike som ham er ikke velkommen på mitt kommentarfelt. Vurderer å sette innstillingene på ingen kommentarer, for da kan jeg skrive nøyaktig hva jeg ønsker uten å få noen kommentarer på min blogg. Samtidig vil jo dere som er mine faste bloggvenner, venner og følgere kunne skrive kommentarer. Det er tross alt dere jeg blogger for, og ikke den mobbegjengen på Rampelyset!

     Nå slipper jeg ikke inn flere kommentarer fra ham. Han pleier å gi seg når han skjønner at han ikke er velkommen på bloggen min!

     Ønsker deg en kjempefin søndagsettermiddag Else Marit vennen <3 🙂

     Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  3. Ingen fortjener hets, men Hva med de som har blitt mobbet og oppringt av Anne- Brith da ? Kun fordi de har skrivd saklige tilbakemeldinger til samarbeidspartnere.

   1. Anne: Kan du ha det helt klart! Hun har aldri, aldri, aldri, aldri mobbet noen! Det er dere mobbere på kvinneguiden som holder på med hatefull og ondskapsfull mobbing, personhets, latterliggjøring, løgner, sverting og konspirasjonsteorier! Det er og blir straffbart det dere holder på med.

    Det er hevngjerrighet og direkte ondskap at noen kontakter hennes samarbeidspartnere! Eneste som dere ønsker er hennes undergang, og det er kjempestygt gjort! Mobbere, mobbere, mobbere!!!!!!!

    Sammen er dere som farlige ulver i flokk mot èn person, og det er og blir mobbing. Jeg regner ikke med at dere skjønner eller vil innrømme det. Det er det samme som å tape ansikt.

    Er rasende sint på alle mobberne som sitter dag ut og dag inn på Rampelyset og mobber og hetser uskyldige influencere som Anne Brith!

    Jeg fryder grønn hvis hun i det hele tatt har ringt de som har mobbet og deres arbeidsgivere, for det har jeg gjort også! Det er tøft gjort å ringe arbeidsgiver å si fra om mobbing! Selv har ikke dårlig samvittighet for at jeg gjorde det. Heia, heia, heia Anne Brith <3 🙂 All honør til Anne Brith <3 🙂

    Prøv deg ikke å komme med linker til hatefulle løgner som dere mener Anne Brith har gjort. Jeg kommer aldri, aldri, aldri, aldri til å endre mening om henne. Hun er ærligheten og kjærligheten selv <3 🙂

  4. Jeg har vondt av Anne Brith over hvor stygt de skriver om henne på det forumet om kjendiser og toppbloggere 🙁

   De gangene jeg har lest på rampelyset føler jeg at det er heksejakt på kjendisene og toppbloggerne. Jeg lurer på hvem det er som skjuler seg bak anonym? Anonymitet må bli forbud, for det er en feig måte å skjule seg på.

   Det er ingen tvil. Mobbing er det på den diskusjonssiden. Det er fint å se at mange voksne blogger og fra forskjellige bloggplattformer og andre finner facebookgruppen dere har laget 🙂 Dere ildsjelene skal ha en stor applaus for at dere engasjerer dere <3

   Du må ha en fin kveld 🙂

   Go'klem fra Irene

   1. Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg <3 🙂 Jo mer de nettrollene på Rampelyset mobber, hetser, sverter og sprer løgner om Anne Brith og andre influencere jo mer rasende sint blir jeg at jeg ser rødt! Der skrev du det. De holder rett og slett på heksejakt ja!

    Jeg er helt enig at anonymitet på slike forum skulle blitt forbudt! Synes jeg hører mobberne at de klager over at ytringsfriheten blir tatt fra dem. Det er misbruk av ytringsfriheten å sitte som anonym på et offentlig nettsted og mobbe, hetse, latterliggjøre og sverte noen!

    Nettmobberne på Rampelyset har gjort så mye faenskap mot influencere som å kontakte barnevernet for en influencer med bekymringsmelding om at influenceren var en dårlig mamma. De har også kontaktet samarbeidpartnere for influencere. Det eneste de tenker på er hevntokt og ødelegge for influencerne. Det gjør meg rasende forbanna! Unnskyld uttrykket mitt, men jo mer jeg tenker over det jo mer forbanna blir jeg 🙁

    Jeg har lært å si fra og stå opp mot mobbing! Det prinsippet kommer jeg aldri til å vike en tomme fra!

    Vi blir flere på facebookgruppen, og jeg vet vi kommer til å vinne frem for å få lagt ned Rampelyset! Det skal bli en gledens dag for alle som har opplevd stygg mobbing og hets der!

    Ønsker deg en kjempefin søndagskveld <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  5. Jeg har ingen bruker (har aldri hatt) på Kvinneguiden, men må innrømme at jeg har vært inne og lest de siste ukene.

   Vi har nok forskjellig oppfatning av begrepet mobbing, men kan nok forstå hvorfor noen av postene blir oppfattet som hetsende. Jeg ville nok ikke ordlagt meg på den måten, men jeg ville nok ikke ordlagt meg som deg heller.

   Jeg skal ikke diskutere noe særlig, men dette innlegget er din vurdering av boka til Anne Britt. Jeg har ikke lest den, men så vidt jeg har fått med meg, er de fleste sitatene som brukes som dokumentasjon på hets, tatt helt ut av sammenhengen. I tillegg er jo ihvertfall 1 fra en tråd om en annen blogger (Helene Drage), som ikke oppfattet kommentaren som hets eller mobbing.

   Jeg skjønner selvfølgelig at du vil forsvare en du bryr deg om, jeg ville også gjort det, men jeg ville likevel syntes det var rart at det ble brukt kommentarer rettet mot andre.

   Uansett, ha en fin kveld. Kos deg med kattene.

   1. Irene Delhli: Vi er nok uenig ja, men det skal det være rom for mener jeg.

    Gjennom jobbene mine som jeg har jobbet i har jeg lært hva som er og blir mobbing! Definisjonene er klare, og kan ikke bortforklares. Så det som skjer på Rampelyset er og blir stygg og grotesk mobbing som ikke er akseptabelt!

    En gylden regel i Norsk Lov og når man skal anmelde nettmobbing sier alltid politiet at hvis den som anmelder mobbing føler at det er mobbing, så har mobbeofferet alltid rett! Ergo har Anne Brith rett. Dette lærte vi av politiet selv på et kurs jeg var på!

    Vi har faktisk ansvar for å si fra når man ser mobbing. Det gjelder i arbeidslivet så vel som på nettet. Hvis man ikke sier fra når man ser at det foregår mobbing kan man faktisk bli anmeldt for å være medskyldig! Selvsagt vil mobberne på Rampelyset nekte for det, for de vil ikke innrømme at de da har tapt!

    Absolutt alt som har blitt og blir skrevet om Anne Brith er ren ondskapsfull løgn, hets og mobbing! Det er skrevet av folk som over hodet ikke kjenner henne som person!

    Dokumentasjonen er basert på hatefull og ondskapsfulle løgner, løgner og atter løgner! Jo mer negativt som skrives om Anne Brith jo mer motivert blir vi til å gjøre alt for få Rampelyset som forum til å bli lagt ned, og det skal vi klare 🙂 Den dagen kommer mange til å stå der slukøret 🙂

    Jeg leste alt som stod i boken, og jeg stoler 100% på forfatteren 🙂

    Ønsker deg også en kjempefin kveld 🙂

    Hilsen Toril

    1. Jeg er absolutt enig i at man bør anmelde om man ser hetsing på nett, men jeg har da faktisk ikke sett noe som er graverende nok til det på Rampelyset. Ihvertfall ikke all den tid Anne Britt jo er en offentlig person gjennom bloggen, nå magasinet og Instagram.

     Jeg har aldri fulgt Anne Britt, men jeg har fulgt Helene Drage noen år. Og jeg synes så absolutt at mye i tråden om henne på Rampelyset er ganske så slemt.
     Likevel oppfatter hun det ikke som hets.

     Men hun synes det er snodig at en kommentar fra hennes tråd, finnes i Anne Britts bok som eksempel på hat hun møter. Og det må jeg jo innrømme at jeg gjør også.

     Men, for all del. Jeg blogger ikke, følger hele 4 blogger fast, og har ikke giddet å følge med hva bloggere poster på Insta.
     Jeg antar at hverdagen i Blogglandia er helt annerledes enn for oss “vanlige”.

     Noen ganger er jeg takknemlig for mitt helt vanlige liv. God natt

     1. Irene Dehli: Hei igjen og takk for kommentar 🙂

      Jeg har fulgt med fra sidelinjen på Rampelyset omtrent ett år, og det er fordi når jeg først uttaler meg om saken vil jeg uttale meg ut fra det jeg har sett.

      Jeg fulgte også Helene Drage, og jeg er helt enig med deg at på den tråden var det mye stygg mobbing og personhets. Hadde Helene sagt at dette var mobbing, hadde det vært hennes mening som hadde vært gjeldene i en evt. politianmeldelse.

      Tror det varierer fra influencer til influencer hvordan de reagerer. Noen later som om slike forum som Rampelyset ikke finnes, rett og slett for å skåne seg selv, mens andre klarer det ikke.

      Noe annet jeg blir lyne forbanna på er når folk sier: “Ja, men når hun/han er en offentlig person, så man hun/han godta negative kommentarer”. Ingen skal godta negative kommentarer.

      Jeg forholder meg til definisjonene om hva som er mobbing, for de definisjonene er nedskrevet klart og tydelig. Definisjonene om hva som er mobbing kan ingen av oss underkjenne.

      Jeg følger tre av influencerne på snap. De tre kjenner personlig, og jeg kjente dem før de ble kjent gjennom sine sosiale medier.

      Jeg er sjeleglad for at jeg er “vanlig” jeg også. Er heldigvis og takk og lov en liten ubetydelig blogger som har kun mine faste bloggvenner, følgere og folk jeg kjenner fra før som lesere. Blogger for dem jeg, og det er det beste. Etter blogg.no skiftet til ny layout til wordpress gidder jeg ikke installere google analytics heller som er det programmet for å komme på topplisten. Jeg skjønte ikke hva jeg skulle gjøre, og dermed orker jeg ikke finne ut av det.

      Bloggen min skal få være en liten ubetydelig blogg for de som følger meg og har fulgt meg siden jeg begynte å blogge.

      Selv om jeg er en liten ubetydelig blogger har jeg fått sponset ganske så mye, noe jeg er kjempetakknemmelig for 🙂

      Kunne aldri i verden ha klart å være en toppblogger som måtte blogge hver dag flere ganger om dagen. Herlighet for et stress.

      Vi som er småbloggere har en stor fordel, for vi kan hoppeover dager mellom blogginnleggene våre 🙂

      God natt til deg også 🙂

      1. Takk for svar.
       Det er mulig at jeg misforstår deg, men mener du at ingen skal få negative kommentarer?

       Selvom jeg ikke er på kvinneguiden, har jeg diskutert på nett i mange år. Jeg forventer jo ikke at alle er enige med meg, da ville det jo ikke vært noen diskusjon. Jeg har opplevd at folk har kommentert MEG i stedet for saken, og jeg opplevde for mange år siden at jeg faktisk var objektet for diskusjonen i en gruppe. Det føltes ikke spesielt hyggelig, men jeg opplever at det er “prisen” for å ytre meg offentlig.

       Og om jeg oppfører meg “merkelig” i virkelighetens verden, må jeg jo også forvente at andre kommenterer det. Og selvom jeg var et mobbeoffer som barn, tar jeg jo ikke alle negative kommentarer som mobbing….

       Ha en fin dag, håper du har like fint vær som vi har her.

      2. Irene Dehli: Nei da. Da misforstod du meg. Konstruktiv saklig kritikk er ikke negative kommentarer. Det mener jeg er kjempeviktig å få frem, men da mener jeg konstruktiv og saklig kritikk.

       På Rampelyset sitter de alle sammen og kommenterer som anonym men på tråden tråden om Anne Brith f.eks. har gått langt over grensen for hva som er konstruktiv kritikk. Der er det mange klare eksempler på personhets og latterliggjøring helt fra begynnelsen på tråden. Har lært at latterliggjøring over lengre periode er og blir mobbing.

       Min mening er at på Rampelyset er det stygg anonym mobbing, personhets og latterliggjøring av influencere. Ta f.eks. det de har gjort for Mamma til Michelle. Før jul var det noen som satt og oppmuntret hverandre til å sende bekymringsmelding til barnevernet! Jeg ble fysisk uvel og kvalm da jeg leste den kommentaren. Det verste er at de vet ikke hvordan Anna Rasmussen er som mamma. Der sitter de på tråden om Anna Rasmussen og med oppmuntring om å sende bekymringsmelding til barnevernet. Jeg kjente jeg ble rasende sint. Greit nok at Anna R har eksponert ungene sine, men det sier ikke noe om henne som en kjærlig mamma til sine tre unger. Temaet om eksponering av unger er et annet tema som jeg brenner for. Da om at vi bloggere må passe på oss selv slik at vi ikke kaster stein i glasshus.

       Det skremmer meg at anonyme på et offentlig forum får sitte og herje slik som de gjør.

       Det jeg tror er at de som sitter og kommenterer som anonym på Rampelyset aldri i livet ville ha gått bort til en person og sagt det samme. Hvis jeg skriver et innlegg på min blogg, og en blogger ser at jeg f.eks. har galt dato for ett eller annet mener jeg at vedkommende må gjøre meg oppmerksom på feilen.

       Noe annet er et personlig innlegg som at man støtter en bloggvenn som jeg mener blir dårlig behandlet. Da er innlgget personlig. Jeg fikk en stygg kommentar som jeg ikke godkjente fra en anonym på innelgget mitt som handlet om skjulte kroniske fysiske eller psykiske sykdommer for noen uker siden. En anonym skrev noe slikt at jeg kunne takke meg selv for at jeg var kommet i den situasjonen jeg var, og at jeg snyltet på staten. Den kommentaren så aldri dagens lys. Jeg har sett på Kvinneguiden på andre forum på Kvinneguiden at noen har ytret seg slik når temaet kronisk syke og uføretrygdede har blitt tatt opp.

       Det er derfor jeg mener at retten til å være anonym på forum hvor andre mennesker blir diskutert burde være forbudt! Som anonyme sier de alt for mye som de aldri ville ha sagt rett til vedkommende.

       Vel. Været ja. Det er et kapittel for seg selv. Her er det våt og tung snø som laver ned og det er bløtt på veiene. Nå vil jeg ha vår, men trøsten er at den gamle snøen smelter når det kommer nysnø over.

       Ønsker deg en fin dag 🙂

  6. Jeg skal ikke uttale meg om boken, fordi jeg ikke har lest den. Jeg skal ikke uttale meg om ABD. Men jeg skal si noe til Anonym. Denne kommentaren går til deg. Jeg har sluttet å godta kommentarer fra personer som gjemmer seg bak anonymitet og nick på min blogg. Hvorfor? Jo fordi dere ikke tør å møte meg i nettopp det du kaller en konstruktiv debatt. Det som dere kommer med er krangling og latterliggjøring. Både Toril og jeg blir latterliggjort av dere på Kvinneguiden Rampelys fordi vi tar nettopp nettrollene ved hornene og kaller dere feige. Og VI blir kalt for mobbere nettopp for det. Den dagen dere vil vise ansiktet deres og viser dere i en konstruktiv debatt om hva mobbing er så skal jeg snakke med dere. Før den tid not. Før den tid vil jeg fortsette å kalle dere for feige.

   Jeg er helt sikker på at både mammaen til MIchelle, Sophie og ABD har liret av seg ubekvemsord til dere alle fordi dere nettopp har fått holde på slik som dere har gjort. Det er faan meg ikke noe rart. Hvem som helst som blir trykket opp i et hjørne gjør det. Det er ingen vits i å svare meg hvis du heter anonym eller pusekat. Men kommer du med eget bilde og fullt navn, så svarer jeg. Mitt navn er Rita Helmi Toivosdatter Laakso.

   1. Rita: Tusen, tusen hjertelig takk for kjempefin kommentar med svar til Anonym!

    Dette var et kjempebra og saklig svar. Hvis noen mener ditt svar nå er mobbing, beviser det at de ikke har noe innsikt i hva mobbing virkelig er!

    De mener jo at siden influencerne er offentlige mennesker må de tåle å få høre ting om seg selv. Der tar de totalt feil, for influencerne er mennesker med følelser. De har forskjellige måter å distansere seg fra mobbing, personhets og latterliggjøring. Noen av influencerne later som om det ikke eksisterer. Jeg regner med de har kommet med kraftige salver mot de anonyme nettmobberne på Rampelyset!

    Jeg kommer fortsatt til å kalle de anonyme nettmobberne på Rampelyset for feige nettroll, for de beviser at de er det. Det bryr meg midt i en viss plass at de kaller meg for mobber, for det er en æresbetegnelse i denne saken når jeg vet med 100% sikkerhet at det er de anonyme nettmobberne på Rampelyset som er og blir mobbere!

    Jeg er glad for at vi og flere andre engasjerer oss i saken, og trøsten er at vi har mange med oss <3 🙂

    Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 🙂

    Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg