ANONYME MOBBERE PÅ KVINNEGUIDEN! STOPP MOBBINGEN DERES!

Gratulerer med boklansering kjære Anne Brith! Endelig på tide at Anne Brith gjennom boka si tar et oppgjør mot nettmobberne en gang for alle.
 
 
Torsdag 07.03.2019 hadde Dagbladet intervjue med Anne Brith, og når jeg så at Anne Brith brøt ut i tårer kom mine tårer også 🙁 Se denne videoen!
https://www.dagbladet.no/video/bryter-ut-i-tarer-av-hetsen/Gr7wDQA1
 
 
Det Anne Brith har opplevd og opplever er mobbing og hat i ordets rette forstand! Den som prøver å si noe annet er hjerteløs, empatiløs og kalde!
 
 
Jeg er fremdeles rasende sint på Kvinneguiden, og særlig det forferdelige diskusjonsforumet “Rampelyset” hvor anonyme sitter og sprer eder, galle, sure oppstøt, personhets, mobbing, spekulasjoner og baksnakking over en lav sko om bloggere, influencere og kjendiser! Det er ikke bare Anne Brith som baksnakkes med personhets, latterliggjøring og det vi fleste kaller mobbing!
 
 
Her er definisjon på hva digital nettmobbing er:
 
 
“Digital mobbing er definert som ei aggressiv handling eller åtferd utøvd ved bruk av elektroniske hjelpemiddel av ei gruppe eller ein person – gjentatt over tid – mot eit offer som ikkje kan forsvare seg.
 
 
Slik er digital mobbing ei form for systematisk misbruk av makt utøvd gjennom bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT).
 
 
Dette er ei utviding av definisjonen av tradisjonell mobbing som vert sett som handling gjort med hensikt for å skade ein annan person som har vanskeleg for å forsvare seg. Mobbing vert gjentatt over tid og er karakterisert av ulikt styrkeforhold mellom mobbaren eller mobbarane og offeret.
 
 
Digital mobbing er eit relativt nytt fenomen som særleg dei siste 15 åra har fått auka fokus ettersom ulike tekniske hjelpemiddel har gitt nye former av mobbing. Særleg har smarttelefonane gitt heilt nye muligheiter for å utøve mobbing. Sjølv om forskinga på feltet er aukande, må ein sjå digital mobbing som eit fagområde som framleis er i utvikling.
 
 
Ulike former
 
I praksis vert digital mobbing utøvd på mange ulike måtar gjennom mobiltelefonsamtalar, tekstmeldingar, bilde eller videoklipp, e-post, chat, nettsider eller sosiale media. Denne lista over ulike typar digital mobbing og aggresjon er ikkje uttømande, og ettersom teknologien vert utvikla, vil vi óg sjå nye former for digital mobbing.
 
 
Skilnadar frå tradisjonell mobbing
 
Digital mobbing skil seg frå tradisjonell mobbing på ulike måtar:
 
 
– Til ei viss grad avheng høve til å utøve digital mobbing av teknisk ekspertise.
 
-Digital mobbing er primært indirekte og føregår ikkje ansikt til ansikt og mobbaren kan såleis ofte vere anonym.
 
Utøvaren(ane) ser vanlegvis ikkje reaksjonen til offeret, i alle fall ikkje på kort sikt.
 
Ulike tilskodarroller ved digital mobbing er meir komplekse enn ved tradisjonell mobbing. Til dømes kan tilskodarar vere saman med utøvaren når handling vert utøvt eller posta, men saman med offeret når meldinga vert mottatt.
 
Eit motiv for tradisjonell mobbing er statusen ein oppnår ved å utøve makt over andre framfor vinter eller tilskodarar, men dette manglar ofte for utøvaren av digital mobbing.
 
Bredda eller mengda av potensielle tilskodarar eller vitne er større ettersom digital mobbing kan nå eit stort publikum i og utanfor jamaldringsgruppa samanlikna med dei relativt små gruppene ein normalt når gjennom tradisjonell mobbing.
 
Det er vanskeleg å røme frå eller sleppe unna digital mobbing. Det er ingen trygg stad, ingen stad ein slepp unna. Det kan i prinsippet skje 24 timar i døgnet ettersom offeret kan få sendt meldingar til mobiltelefonen eller pc-en, eller vert negativt omtalt på nettsider, uansett kvar dei er”.
Kilde: https://snl.no/digital_mobbing
 
 
Det er akkurat dette som skjer i de ulike trådene på forumet “Rampelyset” på Kvinneguiden! Nettmobbing, netthets, latterliggjøring og sverting av vedkommende blogger, influencer eller youtuber!
 
 
Har lyst til å lage meg en profil der inne for å ta de “feilfrie” anonyme “gjengangerne” fatt i ørene, men nei! Jeg skal ikke gjøre det! Det ville være det samme som å gå inn til “ulvene” for å mate dem.
 
 
Da er det bedre at jeg bruker min egen blogg til å få øynene opp til mine bloggfølgere, blogglesere og til de jeg når ut til gjennom mine sosiale medier for at de også engasjere seg i å få stoppet den anonyme mobbingen som foregår på et offentlig nettsted som Kvinneguiden er!
 
 
Har sett hvordan de anonyme brukerne som er faste gjengangere på “Rampelyset” går i fistel hvis noen som er tøffe nok går imot. Det blir aldri populært mottatt! De som har prøvd har fått passet påskrevet av de anonyme gjengangerne om at de er nettroll, kverulanter og bråkmakere. Nettopp slike beskyldninger er typisk anonyme nettroll! De legger skylden over på alle andre enn seg selv! Selvinnsikt er et fremmedord for dem!
 
 
Jeg har alltid vært mottstander av mobbing fra jeg var unge, og jeg tok alltid parti med den som stod utenfor. Hadde kjempevondt hvis jeg så noen ble holdt utenfor <3 🙁
 
 
Jeg gikk på turnparti med ei som ble mobbet. De som mobbet henne kalte henne nedlatende og stygge ting over lang tid. Vi som var sammen henne var gode venninner med henne, og vi godtok henne som hun var! Husker en dag fikk jeg nok av den stygge oppførselen til de som mobbet min turnvenninne, og jeg sa klart i fra at den oppførselen ikke var akseptabelt. De ble sjokkerte at noen sa i fra, for jeg tror ikke at de hadde regnet med det. Husker jeg var rasende sint på dem. Vi gikk til hovedtreneren vår og gav beskjed, og mobberene ble utvist fra turnforeningen! I flere år etterpå hvis jeg så de i sentrum turte de ikke se meg i øynene.
 
 
Mobbing er en form for sjalusi og hat, og hatet må stoppe!
 
 
Jeg blir kvalm og uvel av å lese hva de skriver om de forskjellige bloggene, influencerne og kjendisene, for jeg får kjempevondt langt inni hjerteroten 🙁
 
 
Det er flere bloggere, influencere, youtubere og kjendiser som de anonyme brukerne på “Rampelyset” holder på å diskutere. Flere av disse trådene er regelrett usmakelige tråder 🙁
 
 
Dessverre er det Anne Brith som det går verst utover nå etter hun slapp nyheten om at hun skulle gi ut bok. Stakkars dame <3 🙁 Tråden om Anne Brith er noe av den styggeste tråden jeg har sett på “Rampelyset” 🙁 Som utenforstående får jeg kjempevondt av henne 🙁 Man føler seg maktesløs fordi man ikke klarer å stoppe nettmobbingen og latterliggjøringen på de anonyme brukerne som sitter dag ut og dag inn på tråden og kommenterer negativt og nedlatende om noen de overhodet ikke kjenner!
 
 
Når jeg nå nevner Anne Brith, er det fordi hun er et av eksemplene på en tråd på “Rampelyset” hvor de anonyme brukerne får herje fritt med sjelden inngripen fra moderator! Moderator er kanskje innom en sjelden gang og modererer tråden, men det er så mange kommentarer som er direkte stygg nettmobbing på tråden om Anne Brith 🙁
 
 
Dette er ikke en diskusjon om influencere, bloggere, youtubere og kjendiser som eksponerer sine barn! En slik diskusjon skal ikke være med under dette innlegget! Heller ikke negative og stygge kommentarer om Anne Brith!
 
 
Jeg vet Anne Brith har kjempemasse støtte fra flere av oss voksne bloggere <3 🙂
 
 
Den hetsen, mobbingen, svertingen, nedrakkingen og latterliggjøringen som foregår på Kvinneguiden på “Rampelyset” av bl.a Anne Brith er kjempetrist å være vitne til 🙁 Ingen influencer, blogger, youtuber eller kjendis skal oppleve å få slengt slike ting etter seg som det de anonyme brukrne på “Rampelyset” sitter og skriver! Min mening er at moderator som har med den tråden om Anne Brith er totalt fraværende, og som utenforstående skjønner jeg hvilken side i saken moderator tar!
 
 
Det er en annen ting jeg lurer på. Hva et det som er galt med de som sitter og vrenger ut av seg konspirasjonsteoriene, personhets, mobbingen, negativ omtale og latterliggjøring på “Rampelyset” om en influencer, blogger, youtuber eller kjendis?
 
 
Det er ingen logikk når de selv av egen fri vilje velger å følge influencere, bloggere, youtubere og kjendiser på snapchat, instagram og andre sosiale medier, for så å løpe rett inn på “Rampelyset” i en eller annen diskusjonstråd for å baktale, hetse, latterliggjøre og skrive personhets om vedkommende. Gir ingen mening! Skjønn det den som vil! De kan takke seg selv for at de blir irriterte. Fasiten er lett, men likevel vanskelig for de som vil la seg provosere med vilje. Det er lett å slette seg selv om følger på vedkommendes sosiale medier.
 
 
De fortsetter å følge vedkommende influencer, blogger, youtuber og kjendis på deres sosiale medier. I deres øyne har de retten på sin side å bruke det som de gjør på sosiale medier mot vedkommende ved å latterliggjøre, mobbe, skrive nedsettende og hetsende kommentarer anonymt på en diskusjonstråd på et nettfourm!
 
 
Det verste av alt er at de unnskylder seg med at de har et samfunnsansvar! Samfunnsansvar? Når ble det samfunnsansvar å sitte som anonym bruker i en diskusjonstråd å skrive så mye negativ omtale, personhets og latterliggjøring om influencere, bloggere, youtubere og kjendiser de ikke kjenner personlig? Det har aldri vær samfunnsansvar i det hele tatt!
 
 
Logikken brister her, og det er så dobbeltmoralistisk å følge vedkommende på sosiale medier for så å latterliggjøre vedkommende på et offentlig diskusjonsforum!
 
 
Kom ikke å unnskylde deg med at når influencere, youtubere, bloggere og kjendiser har valgt å være i offentligheten må de tåle å få kommentarer. Da mener du konstruktive og saklige og velbegrunnede kommentarer håper jeg! Ikke stygg personhets, latterliggjøring og direkte mobbing som det faktisk er på diskusjonstråden om f.eks. Anne Brith!
 
 
Ingen influencere, kjendiser, bloggere og youtubere skal oppleve slik offentlig og anonym mobbing, latterliggjøring, hets og nedlatende og stygge kommentarer på et offentlig diskusjonsforum som det som skjer på “Rampelyset” på Kvinneguiden!
 
 
Jeg forstår ikke hvorfor Kvinneguiden godtar anonymitet på slike forum som “Rampelyset”.
 
 
Igjen vil jeg oppfordre mine følgeree, bloggvenner og lesere til å anmelde “Rampelyset” til politiet pga nettmobbing. Her er diskusjonstråden om Anne Brith dere kan anmelde:
 
 
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1231284-anne-brith-as/?page=239
 
 
Dere kan anmelde diskusjonstråden på denne linken:
 
 
https://www.politiet.no/tjenester/tips-politiet/hatefulle-ytringer-pa-internett/
 
 
Vær så snill å engasjere dere i kampen for å få stoppet offentlige anonyme nettroll! Jo flere vi er som anmelder jo bedre! Vi må få stoppet hatet og nettmobbingen! Bli med og bry deg du også!
 
 

 
 

50 kommentarer
  1. Mobbing er noe herk både på nettet og ellers.. Har ikke fulgt med på Kvinneguiden..men syns det er utrolig at noen kan få seg til å si så mye stykt om andre i kommentarfelt.. om noen ikke liker det bloggere/folk skriver om kan di jo heller bare holde seg vekk fra å lese det… Ønsker deg ei fin helg <3

   1. Annebe: Jeg er helt enig. Mobbing skal ikke aksepteres hverken på nettet eller ellers!

    Har fulgt med ca. ett års tid fra sidelinjen uten å være medlem, rett og slett for å ha noe å komme med når jeg ville ta opp det som foregår på Kvinneguiden på tråden “Rampelyset”.

    Jeg har sittet og lest med tårene i øynene over hva de anonyme brukerne av diskusjonsforumet skriver om andre mennesker som de ikke en gang kjenner personlig! Kaller slike for moralens dobbeltmoralismevokter!

    De unnskylder seg med at de må følge med for å ta opp samfunnsproblematikken. Det de glemmer er at det er et samfunnsproblem at anonyme brukere bruker sin anonymitet til å skrive stygge kommentarer om andre mennesker på et offentlig diskusjonsforum hvor hvem som helst kan gå inn å se, også unger 🙁

    Hvis jeg ikke har interesse av en snap chater som legger seg til hos meg følger jeg ikke ham/henne tilbake.

    Ønsker deg også en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

    Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  2. Oline: Jeg fikk kommentaren din, men godkjenner den ikke pga av linken til en blogg som florerer av hets, hat, mobbing, løgn, latterliggjøring og personhets! En slik link til den type blogg linker jeg aldri til, for jeg støtter ikke opp om en blogger opptrer som feig anonym mobber gjennom bloggen sin!

   Det kan du bare glemme! Kommer aldri mer til å lese den hat- og mobbebloggen flere ganger, og jeg forstår det bloggstedet som stengte den bloggen en gang i tiden 🙂

   Så nei! Jeg støtter ikke noen velger å tro på på løgner, hat og mobbing slik bloggen er lagt opp! Ble fysisk uvel langt inni sjelen av å lese i 5 minutter hva denne bloggeren skrev!

   Den bloggen består av løgn, sverting, personhets, latterliggjøring og direkte mobbing! Ikke noe annet!

  3. Snuppa mi;)) For et råbra innlegg;)) Dette må belyses mange gangre. For det er ikke nok med en gang. Jeg har anmeldt kvinneguiden jeg også. Og begge døtrene våre anmeldte også kvinneguiden.

   De var 100% enig i at det som er skrevet i tråden om Anne Brith er mobbing. Når to jenter i 20-års alderen rett ut sier at det er mobbing er det noe voksne må ta på alvor.

   Jeg leser ikke mer på kvinneguiden. For sist gang jeg leste på tråden ble jeg forbannet. Og flere av dem som skriver er gjengangere i flere tråder. Hele rampelyset er offentlig anonym mobbeforum. Jeg fostår ikke hvordan kan kvinneguiden tillate dette? Er det ikke kvinneguiden som har kampanjen Sunn fornuft? Hvis det stemmer burde kvinneguiden fjerne den. For det er ikke mye sunn fornuft når et forum tillater anonym mobbing;((

   Mobbingen på rampelyset er helt for jævlig;((

   Vi som tar avstand fra nettmobbing fortsetter kampen. Og vi gir oss ikke. Send innlegget ditt til aviser og tv-kanaler. Mobberne på rampelyset skal tape;))

   Ha en råfin kveld;))

   Stooor klem fra Else Marit

   1. Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg Else Marit-vennen! Setter kjempestor pris på det <3 🙂

    Temaet anonym nettmobbing og netthets på et offentlig forum som det "Rampelyset" er må belyses, for det er kjempefælt å se hvordan de er som griske ulver i stor flokk mot et menneske som f.eks. Anne Brith 🙁 Det de holder på med på "Rampelyset" er regelrett nettmobbing, personhets, latterliggjøring, sverting av hennes rykte og konspirasjonsteorier.

    Hadde de visst hva de holdt på med på "Rampelyset" hadde de blitt mørkredd av seg selv. De går i taket bare noen forsvarer Anne Brith, og det er jo en forsvarsmekanisme fra dem.

    Jeg er kjempeglad for at vi er flere som har anmeldt Kvinneugiden og "Rampelyset", og det er på sin plass!

    Ja, vi fortsetter kampen, og vi gir oss ikke før de gjør noe med "Rampelyset" og de anonyme nettrollbrukerne der!

    Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  4. Men du synes det er helt ok at hun henger ut 15 stk personer på bloggen fordi de har sett på skattelistene? Noe som er helt lovlig i Norge og mange av de var under 18 år.
   Du synes det er greit at hun ringer til en person og sier “jeg vet hvor du bor og hvor barnet ditt går på skole’ jeg skal gjøre livet ditt jævlig..
   Du synes det er greit at hun 1 uke etter at hun sier på TV at hun legger ned bloggen fordi datteren er truet på livet så ber hun folk følge henne og laget på Instagram?
   Du synes det er helt greit at hun har brukt en person til og hacke seg inn på andres bloggkonto for å finne ut hvem de er?
   Jeg regner ikke med at du svarer meg på dette men håper du kan legge frem dine synspunkter om de konkrete eksempler som er blitt gjort..

   1. Anonym: Ser at du er en feig anonym som ikke tørr å stå fram med riktig navn, og ordtaket: “Har du ikke noe positivt å si om en person kan du holde kjeft” passer til slike som deg! Jeg skal legge ut kun èn kommentar fra deg slik at andre kan få se hvordan du og andre mobber, hetser og lyver om Anne Brith!

    Mitt innlegg handlet ikke bare om Anne Brith!

    Feige anonyme som skriver kommentarer som er fylt opp av av løgn, personangrep, konspirasjonsteorier, latterliggjøring, personhets og mobbing slipper jeg normalt sett ikke igjennom av hensyn til kjære Anne Brith! Hun skal få slippe å lese oppgulpet av kvalmende usaklige løgnkommentarer fra dere som tror dere er så “tøffe” når dere rotter dere sammen som glupske ulver mot stakkars Anne Brith 🙁 Det er og blir nettmobbing og hets!!!!!!!

    Alt som skrives på det forferdelige forumet “Kvinneguiden” på tråden om bl.a, og merk jeg skriver bl.a er konspirasjonsteorier!

    Vet du, jeg støtter at hun fikk ei til å hjelpe seg ved å hacke seg inn for å finne en mobber! Det fryder meg, for mobbere skal man finne for å navngi dem offentlig! Jeg hadde gjort akkurat det samme! Hvordan tror du at nettprogramserien “Trolljegerne” som gikk på nettet på TV2 fant fram til nettmobberne til de som hadde hetset de som var med i serien (Sophie Elise, Sandra Borch og flere)? De fant ip-adressene til de som hadde skrevet. Du kan selv tenke deg til hvordan de gikk frem.

    Anne Brith har forsøkt å gjøre alt hun har kan i sin makt for å stoppe den stygge mobbingen, hetsen, trakasseringen, løgnene, svertingen og konspirasjonsteoriene som folk har skrevet om henne både på hennes egen blogg og offentlig på nettet!

    Hvorfor var folk intressert i å se på skattelistene om opplysningene til Anne Brith? Jo, kun for en ting, og det var å bruke det mot henne i hetsing og mobbing! Ikke noe annet! Selvsagt er det lovlig å sjekke skattelistene, men for Anne Brith var det sjekket for uærlige hensikter! Noe du og alle haterne og feige anonyme ikke larer å se. Det eneste haterne og feige anonyme gjør er å lete etter feil på et menneske de regelrett er sjalu på!

    Jeg synes Anne Brith har gjort det rette, for hun har prøvd å stoppe mobberne og haterne som har vært etter henneog familien hennes gjennom flere år!

    Flere av oss er oppegående og vet med 100% sikkerhet at det Anne Brith og flere andre influencere, bloggere, youtuberee og kjendiser blir utsatt for på “Rampelyset” er mobbing, latterliggjøring, personhets og nedrakking!

    De usle og feige anonyme mobberne på “Rampelyset” på Kvinneguiden skal tape, og vi er mange som ikke gir oss nå!

    1. Kan du ikke svare på spørsmålene? Synes du det er greit de tingene Anne Brith har gjort som nevnt ovenfor?
     Synes du det er greit at Anne Brith stjeler kommentater gitt om Helene Drage og skriver om de i boken sin som om de gjaldt henne? (Anne Brith lyver til deg, kjære deg).
     Synes du det er greit at Anme Brith lyver om stygge kommentarer om føflekken som hun fant etter å ha googlet nettopp det? Tror du virkelig dette er sant? Google og sjekk!
     Og ja jeg er anonym på nett, det er å utvise sunt nettvett!

      1. Anne Brith lyver og manipulerer. Jeg har lest boken, og den er full av løgn og udokumenterte påstander. De kommentarer hun sier kommer fra rampelys, kommer fra helt andre steder. Det gjør meg trist at du kjefter folk huden full for at de prøver å hjelpe deg å se det.

      2. Hege: Nei! Anne Brith lyver ikke! Det er den som blir føler han/hun blir mobbet som alltid har rett! Slik er det! De nettrollbrukerne på kvinneguiden sitter i tråden som handler om Anne Brith og mobber, personhets, sverter henne med stygge og kvalmende løgner og latterliggjør henne for alt hun gjør. Det er og blir mobbing. Har sett med egne øyne stygge kommentarer hun har mottatt i kommentarfeltt sitt på bloggen sin, på instagram m.m. Hvem det er fra spiller ingen rolle, men at hun har opplevd mye hat og ondskap fra ondskapsfulle nettroll er ikke løgn. Så hvordan du kan sitte å si at hun lyver.

       Har også lest boka. Den gir terningkast 6 på 🙂 Alle har godt av å lese boken, og særlig de hatefulle nettrollene på Rampelyset!

       Jeg trenger ikke hjelp til å se noe som helst, for du og de andre får aldri, aldri, aldri meg til å endre mening om Anne Brith! Det gjør meg trist at du henger deg på de som mobber og lyver om Anne Brith!

    2. Takk for svar.. Men jeg forstår egentlig ikke hvorfor du blir så sint på meg? Jeg spurte kun om ett skikkelig svar på 4 stk påstander som er sanne.
     Synes virkelig du bør lese igjennom svaret ditt og svare meg på om dette er måten du svarer folk på.
     Jeg er sjokkert😔
     Uff… Jeg har aldri oppført meg slik mot voksne mennesker.
     Ha ha en fortryllende dag videre frøken Toril❤❤

     1. Anonym: Jeg er ikke sint på deg som person, men jeg er rasende sintalle de feige anonyme brukerne som sitter “Rampelyset” og holder på med direkte personangrep, hetsing, latterliggjøring og direkte mobbing av Anne Brith. Tråden het for Anne Brith AS eller noe slikt, men det er langt fra hennes AS som diskuteres der nå.

      Tråden om Anne Brith har sklidd ut til å inneholde: Personangrep, hetsing, latterliggjøring og ondskapsfull hat og mobbing 🙁 Jeg bruker sterke ord nå, men det er fordi vi er flere godt voksne bloggere som ser hva som virkelig foregår, og nå er grensen nådd for hva vi kan akseptere!

      Jeg heier fullt og helt Anne Brith, og mener hun har gjort rette i alt hun har gjort! Hun har forsøkt å ta fatt de hatefulle og ondskapsfulle nettmobberne alene noe ingen skal være nøtt til å gjøre! Jeg hadde kommet til og gjort akkurat det samme om det var jeg som hadde opplevd slik nettmobbing, netthets, hat og sjikanering på min blogg.

      Ting Anne Brith har gjort har hun gjort for å få slutt på nettmobbingen, netthetsen, hatet og sjikaneringen!

      Jeg er rasende sint på alle ulvene Kvinneguiden som går i flokk mot Anne Brith med hets, hat, mobbing, stygge personangrep og latterliggjøring. Det aksepterer jeg bare ikke! Derfor har flere av oss voksne bloggere anmeldt Kvinneguiden og “Rampelyset” noe vi ikke angrer på vi har gjort!

      Jeg er stolt av flere av mine medbloggere som i likhet med meg velger å si fra at vi har fått nok av nettmobbingen og netthesten av Anne Brith som er og har vært.

      Som sagt er jeg ikke sint på deg, men på alle de anonyme brukerne på “Rampelyset” som sprer om seg ondskapsfulle og hatefulle ord om Anne Brith!

      He, he, he 🙂 Det var jo kjempesnillt sagt at du kaller ei “gammel” røy på 52 år for frøken 🙂 Kommer til å leve lenge på den ja 🙂

      Ser ut som jeg har en jobb med å svare på flere kommentarer, men det får jeg ta når jeg kommer hjem igjen etter trening.

      Ønsker deg en kjempefin lørdag videre 🙂

      1. Vi to blir sikkert aldri enig om hva vi mener er hets/mobbing og konstruktiv kritikk.
       Anne Brith ber folk om og skrive hva de mener med fullt navn på Facebook og Instagram. Vi er mange som gjerne vil si hva vi mener under fullt navn på hennes sider men får ikke gjort det fordi vi er blokkert.
       Jeg ble blokkert fordi jeg trykket liker på en kritisk kommentar. Å da er det jo håpløst.
       Å hadde mine barn fått trusler om at de skulle bli banket på Instagram så ville jeg ikke bedt alle der ute om og følge barnet mitt eller laget på Instagram etter at den trusselen kom.
       Og du må jo være enig i at når jeg skriver det så er jo ikke det en hets mot Anne Brith?

      2. Anonym: Det gjør vi ikke så lenge du ikke leser deg opp på definisjonene om hva som faktisk er og blir nettmobbing!

       En av definisjonene jeg vet med sikkerhet brukes om nettmobbing er: “Mobbing er når en viss person gjentatte ganger over en viss tid blir utsatt for negative handlinger fra en eller flere personer. Det er en viss ubalanse i styrkeforholdet”. De anonyme nettrollene på “Rampelyset” (anonyme ulver) er klart i flertal. Dermed ubalanse i styrkeforholdet! Der sitter de anonyme nettrollulvene og hetser, mobber, latterliggjør og kommenterer med stygge hatefulle kommentarer på alt Anne Brith foretar seg!

       Innlegget mitt handler ikke om hva Anne Brith har gjort eller ikke gjort! Det handler om de anonyme mobberne som sitter og sprer hat på “Rampelyset”.

       Nei! Jeg kommer aldri til å bli enig med deg, for du er en av de som sprer om deg med hatefulle kommentarer om Anne Brith på min blogg!

       Jeg har ikke en gang bedt om at du og de andre Anne Brith-haterne skulle komme til min blogg å diskutere deres hat med meg! Du valgte selv å lese mitt innlegg. Tåler du ikke min mening er det synd for deg. Kanskje jeg slipper å se deg igjen på min blogg 🙂

  5. du burde skamme deg over å oppfordre folk til å kaste vekk politiets ressurser på sånt vås. Politiet har da virkelig viktigere ting å gjøre enn å bli nedlesset i tullepåstander om ting som ikke engang er straffbare. Tråden på kvinneguiden blir strengt moderert, og det som står der er ikke i nærheten av straffbart.

   1. Lill: Skamme meg? Nei 🙂 Jeg er stolt over å ta avstand fra den motbydelige nettmobbingen, netthetsen, latterliggjøringen og personhetsen mange anonyme nettrollbrukere på “Rampelyset” holder på med, og særlig nå på tråden om Anne Brith! Du og dere andre burde skamme dere over å være en del av ulvene i flokk som mobber en person!

    Den tråden om Anne Brith er en av de trådene som nesten aldri blir moderert av moderator, og det er en tråd full av hat som blir skrevet der 🙁 Håper du har god samvittighet som er med på dette!

    1. Jeg deltar ikke i tråden. Men jeg følger den, og jeg finner ikke at der er hat eller hets i den. Dessuten er det den strengest modererte tråden på kvinneguiden, i tillegg til den om fotballfrue, så det du sier stemmer ikke i det hele tatt. Du uttaler deg veldig sterkt om en sak du åpenbart ikke har satt deg inn i.

     1. Lill: Da er det du som er blind som ikke vil se at det er hatefull mobbing, personhets, konspirasjonsteorier, sverting og latterliggjøring i flere av trådene, og spesielt i tråden om Anne Brith! Det er skremmende at er blind som ikke vil se det!

      Tror jeg har satt meg mer inni saken enn hva du har som ikke klarer å se at det foregår nettmobbing og netthets! Du er lik de anonyme nettmobbetrollene som herjer på “Rampelyset”, for du tåler ikke at noen faktisk setter fingeren på det som skjer på “Rampelyset” som er hatefull mobbing!

      Neste kommentar fra deg blir ikke godkjent! Jeg er ferdig med å diskutere med slike som deg som legitimerer mobbing!

  6. «Har du ikke noe positivt å si om en person så hold kjeft» skriver du i en kommentar. Da er det rart du raller i vei om alle «nettrollene» på KG. Anne Brith er et av de største nettrollene vi har i Norge. Hun henger ut folk på bloggen, kaller de rasshøl og psykopater. Og dette mennesket sitter du å forsvarer? Foreslår at du tar av skylappene og leser deg opp på hva denne dama egentlig driver med. Det er stygge saker.

   1. Cathrine: Ja, og jeg mener hvert eneste ord jeg skriver. Så feil du tar angående nettroll. Det er alle de anonyme brukerne på “Rampelyset” som er og blir de største nettrollene! Nettroll mobber, og på tråden om Anne Brith der det klart og tydelig mobbing, personhets, latterliggjøring og sjikanering av Anne Brith! De anonyme nettrollulvene kommer aldri til å innrømme noe som helst av det de holder på med.

    Jeg faktisk sett med egne øyne at noen av de anonyme brukerne på tråden om Anne Brith har kalt henne for psykopat og gal! Flere ganger. Merkelig at det da ikke er snakk om mobbing? Noe heter for selvinnsikt, men det er det flere av de anonyme brukerne på “Rampelyset” som mangler.

    Jeg foreslår at du rett og slett holder deg unna min blogg hvis mine meninger er plagsom for deg 🙂 Du valgte å komme inn her helt av deg selv. Ingen tvang deg 🙂

  7. Sorry, jeg er feig og anonym, men det er jo ikke så rart..
   jeg er enig i at det er en del usaklige kommentarer, men du kan jo ikke for ramme alvor mene der du skriver at bloggere ikke har noen muligheter til å ta igjen? Hva mener du med det? Dere kan ta igjen på bloggen, skrive bok (tydeligvis) og diskutere like anonymt som alle andre.

   Det argumentet om «har du ikke noe pent å si så la være». Hvorfor det? Enig i at det ikke skal være personangrep og at man skal styre unna, men om man ikke kan kritisere og mene noe om innholdet i en offentlig, kommersiell blogg? Sånn fungerer det jo ikke. Synes du bokanmeldere bare skal anmelde bøker de bare kan si noe pent om?

   1. Moska: Hallo! Det er jo det som er og blir nettmobbing. Nå er det på tide at du og resten av ulvene begynner å lese dere definisjonen om hva som faktisk er nettmobbing.

    En av definisjonene er faktisk dette: “Mobbing er når en viss person gjentatte ganger over en viss tid blir utsatt for negative handlinger fra en eller flere personer. Det er en viss ubalanse i styrkeforholdet”.

    Det som skjer på tråden om f.eks. Anne Brith er ikke i nærheten av det som kalles for kritikk, men det er og blir hatefull mobbing, sjikanering, personhets og latterliggjøring!

    1. Vet du hva som er ubalanse i styrkeforhold? Det er når en blogger som når ut til mange mennesker henger ut andre mennesker som ikke har mulighet til å nå ut til like mange på bloggen sin. Nå er er ikke alle Anne Brith har hengt ut vært navngitt i bloggen, selv om hun også har navngitt mange. Uansett har hun i mange tilfeller gitt ut så mange hint om personen så det ikke er noe tvil om hvem hun snakker om. Det være seg ekser, svigerforeldre eller blogglesere. Og vet du hva, det er faktisk ikke ok! Da kan du snakke nettmobbing.

     1. Amber: Tydelig at du ikke vet det siden du kun ser det ut fra ett ståsted ut fra blogg.

      Ubalanse i et styrkeforhold gjelder nettet generelt, og ikke bare blogg som du skal ha det til! Du kan se klart eksempel på ubalanse i styrkeforhold “Rampelyset” på Kvinneguiden når det sitter flere glupske ulver i en flokk og skriver hatefulle kommentarer rettt mot ett enkeltmenneske som f.eks. Anne Brith!

      Så kom ikke her å belære meg om ting jeg kan!

      1. Det er ingen grunn til å svare meg på den måten du gjør. Jeg syns ikke det er riktig at du skal tilegne meg meninger. Jeg ser ikke noe ut i fra et ståsted, og skal heller ikke ha det til at det gjelder blogg. Nå må du ikke spore helt av her. Jeg sier at Anne Brith har en makt, igjennom at hun når ut til veldig mange igjennom bloggen sin, og da er det ubalanse i maktforhold når hun henger ut folk på bloggen sin.

       Jeg har sett tråden på kvinneguiden, som du viser til, og du har helt rett i at enkelte har skrevet unødvendige og lite konstruktive kommenterer. Men jeg kan ikke huske å ha sett hatefulle kommentarer rettet mot Anne Brith. Noe kan riktignok kalles hets, og det er overhodet ikke akseptabelt. På samme måte som om at det er lite konstruktivt av deg å omtale flere brukere på kvinneguiden som “glupske ulver i flokk og skriver hatefulle kommentarer”. Og det som blir diskutert i tråden på kvinneguiden er det Anne Brith velger å dele gjennom sin bedrift, og i så måte er det ikke personen Anne Brith som blir diskutert. Det kan så klart være vanskelig å skille, da bedriften Anne Brith baserer seg på å vise frem personen Anne Brith.

      2. Amber: Det du skriver om at tråden som handler om Anne Brith handler om hennes bedrift må du langt ut på landet med! Det gjør den slett ikke, og det har den ikke gjort på lenge! Jeg forstår at dere som skriver på “Rampelyset” ikke vil innse det, for da vet dere at dere har tapt 🙂

       Hele tråden er gjennomsyret med personhets mot Anne Brith, latterliggjøring av Anne Brtih, mobbing, sverting av Anne Brith som person, konspirasjonsteorier ved å sette ut rykter om henne, løgner basert på rykter og rett og slett hat! Det gjør vondt i sjelen å se hva de anonyme nettrollbrukerne spyr ut av seg. De går og ønsker at det skal gå galt med Anne Brith.

       Få det inn at dette er og blir styggeste mobbing av verste sort, og hvis Anne Brith føler det som mobbing er det mobbing! Det kan ingen nekte på, og det sier til og med politiet når det gjelder mobbetilfeller!

       Vi er i hvert fall flere voksne bloggere og våre bloggfølgere som ser at det er og blir hatefull mobbing på tråden om f.eks. Anne Brith!

       Spore av? Kom ikke her å fortell meg hva jeg skal skrive på min blogg i mitt kommentarfelt! Det er ujevn balanse mellom dere anonyme brukerne på “Rampelyset” som sitter og mobber Anne Brith på et offentlig diskusjonsforum! Dere på “Rampelyset” er de som har makt, og ikke Anne Brith!

       Jeg svarer deg nøyaktig som jeg vil, for jeg rasende sint på dere som legitimerer mobbing, for det er faktisk det dere gjør når dere finner unnskyldninger for å sitte og skrive slik dere gjør.

       Liker du ikke mine svar så får du ta det på din kappe! Har ikke bedt om at noen fra “Rampelyset” skal komme inn på mitt kommentarfelt. Dere har “Rampelyset” dere kan skrive på om Anne Brith.

  8. Leste bare kommentarfeltet her, men altså, «har du ikke noe fint å si, så hold kjeft»? Gjelder det bare de som er kritisk mot bloggere? For du (og flere med deg) skriver jo rimelig mye stygt om kritikerne?

   1. Linda: Ja, og det mener jeg!

    Hva skrev du nå? Kaller du virkelig det som anonyme nettrollbrukerne på “Rampelyset” skriver i f.eks. tråden om Anne Brith for kritikk? Rusk meg i fletta!

    Du har ikke lest deg opp på definisjonen over hva som faktisk er og blir mobbing? Les innlegget mitt en gang til! Det finnes flere definisjoner for at det kan kalles nettmobbing som f.eks. dette: “Mobbing er når en viss person gjentatte ganger over en viss tid blir utsatt for negative handlinger fra en eller flere personer. Det er en viss ubalanse i styrkeforholdet”. Det er ubalanse i styrkeforholdet! Alle de anonyme nettrollulvene (mange i flokk) er i flertall, og vedkommende som blir omdiskutert f.eks. Anne Brith er i mindretall uten sjanse til å forsvare seg mot ulvene!

    Noe heter saklig kritikk, men på Kvinneguiden, da særlig “Rampelyset” og f.eks. tråden om Anne Brith er det langt forbi kritikkstadiet! Tråden om f.eks Anne Brith hetre Anne Brith AS. Det er langt fra det som diskuteres. Nå er tråden full av mobbing, personhets, latterliggjøring og hatefulle ytringer om Anne Brith som person 🙁 Det er ikke kritikk i mine og flere sine øyne!

    Vi har vår fulle rett til å si fra når vi ser mobbing, hat og hets på et offentlig nettforum skrevet av anonyme brukere! Det er ikke å være stygg!

    1. Angående styrkeforhold så hadde jo Anne Brith en blogg/insta/snap som når ut til mange titusener, jeg vet ikke hvor mange som leser på KG men tviler på at det er i nærheten av så mange.
     Jeg sier meg bare enig i det siste du skriver, det er viktig å si fra når vi ser urett, og det er nettopp det folk gjør mot Anne Brith nå. Forstår det virker overveldende med en hel tråd om seg selv da. Jeg håper du kan sette deg litt mer inn i saken, så diskusjonen blir litt hyggeligere 🙂

     1. Linda: Typsik der kom den kommentaren igjen ja om å sette seg inn i saken. Sett deg inn i saken selv du, og innrøm at det som skjer på tråden f.eks med Anne Brith er og blir hatefull nettmobbing, netthets, persontrkassering, konspirasjonsteorier og stygg sverting av henne!

      Du ber meg ikke meg om å sette meg inn i saken! Jeg har satt meg inn i saken mer enn hva du har gjort virker det som. Har du ikke noe fornuftig å komme med så kan du forsvinne fra min blogg! Du valgte å komme hit selv, og ingen tvinger deg.

      Jeg er rasende sint på alle dere som sitter som anonyme på “Rampelyset” og mobber og hetser, og jeg tåler ikke å se nettmobbing og netthets! Det dere holder på med er og blir straffbart!

      Er null interessert i å diskutere med deg som støtter opp om nettmobbing og netthets!

      1. Forstår vi er uenig, men det er ikke noe vits å bli så sint, det ødelegger diskusjonen. Jeg har aldri skrevet på kvinneguiden, bare leser hva som kommer frem om forskjellige bloggere, og har endret syn på mange av dem. Beklager at jeg antok at du ikke hadde satt deg inn i saken.

      2. Linda: Jo, jeg blir irritert når folk som ikke kjenner meg kommer med beskyldninger om at jeg ikke har satt meg inn i saken.

       Det er det første jeg alltid gjør før jeg skriver ulike temaer på bloggen min er å lese meg opp på temaet over lang tid. Jeg har fulgt de forskjellige trådene på “Rampelyset” på Kvinneguiden fra sidelinjen i ett år for å se hva som skjedde der. Hadde aldri klart kunne skrevet noe for vel ett år siden, fordi da kjente jeg nesten ikke til hva Kvinneguiden var.

       Jeg endrer aldri syn på kjempeflotte og nydelige Anne Brit <3 🙂 Personlig mener jeg at hun er vakker og kjempenydelig dame med et hjerte av omsorg og kjærlighet slik jeg har kjent henne gjennom blogg i de årene jeg har blogget, og det begynner å bli 10 år nå.

    2. hvis vi først skal snakke om nettroll her Torill, så synes jeg du skal finne frem et speil og ta en grundig kikk på deg selv, for det du kommer med i blogginnlegget ditt og kommentarfeltet her er drøyt altså. Du fremstår som en skikkelig slem person.

     1. Et svar til Turid her.

      Den kommentaren din er noe av det verste jeg har lest. Svar meg på når ble det å være slem å si fra om et nettsted hvor nettmobbing og netthets er rådedne?

      Jeg regner med at siden har den reaksjonen du har er du en del av de kjerringene som sitter til alle døgnets tider og vrenger og spyr ut av deg eder og gallle om bloggere du ikke kjenner til som privatpersoner.

      Og du kommer inn på et kommentarfelt og skriver at noen er slem. Ta deg sammen nettroll. Men du vet en gang nettroll alltid nettroll.

      Blogginnelgget til bloggeier er noe av det beste jeg har lest. For hun tørr å si fra når hun ser at rampelyset er et mobbefourm noe jeg også mener.

      Se deg selv speilet du. Jeg håepr du ikke har unger når du sitter sånn i andres kommentarfelt og skriver det du gjør. Og jeg håper du er en tenåring som ikke forstår bedre.

  9. Kjære Toril, takk igjen for et bra innlegg.

   Kjære Anonym
   Hvordan ville du syntes det ville vært hvis du hadde vært satt i sentrum for en slik oppmerksomhet av hets som ABD har vært i den siste tiden av anonyme personer? Både du og dine nærmeste? Har du barn?
   Jeg sier nå ingen ting om ABD´s oppførsel. Hun har har selv sagt at hun har gjort mye dumt, så la det være sagt. Ville du likt å bli satt slik i sentrum som mange på kvinneguidens forum Rampelys blir? av anonyme brukere? Hvis ikke mange av de trådene der er direkte mobbing, og spesielt tråden om ABD, så vet ikke jeg hva mobbing og drittslenging er. Noen av dere reagerer på at vi i det hele tatt tar ABD´s navn i vår munn, men så lenge det er en slik hets så gjør vi altså det. Dere reagerer også på at vi kaller dere for drittsekker og sier av vi mobber dere, men vi viser tross alt ansikt og vi kaller en spade for en en spade. Det må dere tåle.
   Jeg tror ikke du ville likt å vært satt i samme sentrum av oppmerksomhet av hets kjære anonym – tenk på det neste gang du uttaler deg om andre.

   1. Rita: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt! Setter kjempestor pris på det!

    Det er som vi og flere med oss sier at det er regelrett mobbing og hetsing de holder på med, og det er klare definisjoner på hva som er mobbing, og også nettmobbing!

    Et viktig poeng er at den som føler seg mobbet har alltid rett! Det er noe ingen kan ingen motsi!

    En av definisjonene jeg vet med sikkerhet brukes om nettmobbing er: “Mobbing er når en viss person gjentatte ganger over en viss tid blir utsatt for negative handlinger fra en eller flere personer. Det er en viss ubalanse i styrkeforholdet”.

    De anonyme nettrollbrukerne på Kvinneguiden og “Rampelyset” sitter i de forskjellige trådene, og da f.eks. i tråden om Anne Brith og rett og slett holder på med nettmobbing, personhets, latterliggjøring og kosnpirasjonsteorier. Nå er det gått over til direkte hat mot Anne Brith 🙁 De er i flertall, og offeret som er Anne Brith i mindretall! Ergo ubalanse i styreforholdet! Det prøver de å bortforklare til å være kritikk! De skal ha det klart for seg at det er ikke i nærheten av kritikk en gang! Den kan de dra lengre på landet med.

    Det er så typisk at de nettrollene som selv holder på med nettmobbing og netthets mener at det er vi som sier fra at vi ikke godtar nettmobbing og netthets er mobbere! Merkelig fenomen at noen ikke eier selvinnsikt til sin egen atferd på nettt. Disse beskyldningene om at de som er motstander av mobbing er de som mobber har jeg hørt mange ganger!

    Det er hatet bak det som foregår på kvinneguiden og “Rampelyset” jeg nå blir rasende sint på. Når jeg tenker på det blir jeg sint at tårene mine kommer 🙁

    Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjemepfin og god helg <3 🙂

    Purr, purr, og blogggklem fra Toril og kattene

  10. Toppers og reflektert innlegg fra deg 🙂 Jeg anmeldte rampelyset forrige uke etter forrige innlegg du skrev på bloggen din.

   Hele dette debattforumet er noe av det verste jeg har sett. Det var flere emner om bloggere som var stengt på grunn av mobbing av bloggeren. Hvordan kan de som er brukere av rampelyset si at det ikke foregår mobbing når det gjør det? De må være blinde for egen oppførsel.

   Rita skriver at det er hetsing og mobbing og jeg signerer på den for det er det.

   Jeg støtter deg i alt du har skrevet i innlegget ditt for det er fakta alt du skriver. Vær stolt at den rettferdige seirer til slutt, og det er ikke de anonyme mobberne på rampelyset.

   Det er lett å legge sammen 2+2 når jeg leser kommentarene du har fått på innlegget for det vises hvor de kommer fra. Ingen trengr å være hjernekirurg for å forstå det 🙂 Det er ikke vits i å synke ned på deres nivå å diskutere med nettrollene for de faller dem tungt for bryset at noen er såpass oppegående at de ser hva som foregår på kvinneguiden.

   Du vet at du har mange av oss bloggvennene dine bak deg og vi heier på deg når du engasjerer deg i samfunnsproblemet nettmobbing. Nettmobbing har blitt et samfunnproblem for de som holder på med nettmobbing forstår det ikke nøyaktig slik som de anonyme på rampelyset. De forstår ikke at de mobber.

   Fin, fin lørdag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

   Klem, klem fra Mona Elisabeth

   1. Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg med innspill på blogginnlegget mitt! Setter kjempestor pris på det <3 🙂

    Det er i hvert fall 30 av mine nære venner som har lest kvinneguiden og anmeldt "Rampelyset", og flere av de som følger min facebookside for hverdagsbloggen min 🙂 Det er kjempebra 🙂 Kjempeflott at folk engasjerer seg i nettmobbingen og netthetsen som foregår på "Rampelyset" på Kvinneguiden som skjer f.eks på tråden som handler om Anne Brith! Det er og blir nettmobbing og netthets det som foregår, men de anonyme nettrollbrukerne som skriver på “Rampelyset” innrømmer det aldri, for det ville være å falle dypt for dem. I stedet skjuler de seg bak at de gir konstruktiv kritikk. Kyss meg på det stedet som står høyest i potetåkeren når jeg plukker poteter 🙂 Konstruktiv kritikk er det ikke.

    Tråden om f.eks. Anne Brith handlet om hennes AS, men det er forbi det stadiet for lenge siden. Nå er det hat, mobbing, personhets, latterliggjøring og konspirasjonsteorier som er rådende 🙁

    Jeg blir rasende sint på de anonyme nettrollbrukerne som sitter i en offentlig diskusjonstråd og holder på med netthets og nettmobbing!

    Du har jo sett hvordan de har fremstått på kommentarfeltet mitt her på bloggen hvordan de prøver å si at vi må sette oss inni saken. Det er nettopp det vi har gjort når vi med egne øyne ser og leser at de holder på med nettmobbing og netthets mot uskyldige influencere, bloggere, youtubre og kjendiser.

    De tåler ikke å lese andres meninger før de flyr i taket.

    Jeg fikk sms fra Else Marit i går kveld at noen hadde lagt ut linken til bloggen min på “Rampelyset”, og det var temmelig lett å forstå hvor alle kom fra. I morgen er jeg heldigvis og takk og lov et glemt kapittel for nettmobberne på “Rampelyset” 🙂

    Er over hodet ikke interessert i å ha noe med de nettrollbrukerne fra Kvinneguiden og “Rampelyset å gjøre på mine blogginnlegg som flere ganger kommer til å handle om nettmobbingen og netthetsen av influencere, bloggere og youtubere!

    Dersom de kommenterer på andre innlegg jeg skriver så svarer jeg dem på en høflig måte på samme måte som alle som kommenterer på bloggen min 🙂

    På bloggen min har jeg heldigvis kontrollen, og jeg kan moderere kommentarer akkurat slik jeg vil 🙂 Kommentarer som har gått langt over streken får ikke se dagens lys. Det er det som er så flott å være bloggeier 🙂 He, he, he 🙂

    Jeg setter kjempestor pris på at du også har anmeldt “Rampelyset”. Har også kontakt med flere på Instagram som takker meg for engasjementet mitt, og de støtter 100% i alt det jeg skriver. Det varmer hjertet mitt <3 🙂

    La jo ut en video på "storyen" min på Instagram som handlet om nettmobbingen og netthetsen av Anne Brith, og jeg fikk kjempemasse positive tilbakemeldinger 🙂

    Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  11. Flott du tar opp dette temaet. Jeg er enig med deg, i dette med netthets og at det finnes mye av det i i trådene på rampelys,på KG selv etter redigering, får mye latterliggjøring stå. som Hva søren er det hun driver med på snap i dag!!! 😱Jeg gremmes, det er så flaut 😂 … eller Helt målløs. For et premienek. og Jeg skulle gjerne likt og vite om AB spør ( kallenavn på barna) om det er ok at hun skriver og legger ut det hun gjør? Jeg er helt sikker på at mine hadde blitt gale. Eller er det helt normalt at en mamma på 40 år legger ut slike bilder og sender snap hvor hun nesten med kåt blikk sitter og smatter på en japp? er et typisk eksempel på latterligjøringen som ligger i disse trådene. etter redigering Kunne ha tatt med mange flere eksempler i farten. Kallenavn på barna er heldigvis ikke lov lenger, men det ligger allikevel masse av det i eldre tråder.
   De faste brukerne der inne som daglig er inne å kritiserer og latterliggjør bloggerne , lever i sin egen boble.Tragisk å lese mye av det som skrives der inne. De har ikke evnen til selvkritikk i det hele tatt Føler seg nok viktige når de får x antall likes på innleggende sine og tommelen. opp Tenker at mange av dem som driver med netthets, er folk som ikke har det bra med seg selv og sine liv , og derfor hevder seg på denne måten? Selv om noen bloggere tråkker i salaten, noen ganger og har gjort noen dumme ting, rettferdiggjør ikke dette denne hekse jakten og daglige latterliggjøringen de blir utsatt for .og det er langt fra konstruktiv kritikk mye av det som skrives der inne. Du skriver ingen poeng i å prøve å delta i trådene der inne , for å påpeke dette. Helt riktig Mange nok hat prøvd, nytteløst

  12. Om du ikke ønsker lesere så er det ok. Jeg trenger ikke være her mer.
   Men synes det er synd du ikke kunne godkjenne min siste kommentar hvor jeg spør om du og andre kan finne de trådene på KG som er hets og mobbing?
   Så fort vi spør om dere kan finne det og vise oss så blir dere stumme.
   Å det bør ikke være vanskelig å finne det fordi dere mener alt på KG bare mobbing.
   Nå blir jo garantert denne kommentaren ikke godkjent fordi dere vil ikke finne de bevisene.
   Takk og farvel. Ha superduper kveld❤❤

   1. Anonym: Du har øyne du også, og du kan selv se og lese nøyaktig det samme som flere av oss har sett på “Rampeyset”, og da f.eks. tråden om Anne Brith!

    Hvis du ikke klarer å se at det som foregår på “Rampelyset” faktisk er og blir hatefull nettmobbing, netthets, personhets, latterliggjøring, sverting og konspirasjonsteorier er det skremmende!

    Jeg anser mine bloggfølgere og bloggvenner som har fulgt meg i mange år som oppegående mennesker, og når de også reagerer med avsky på mobbingen og hetsingen som foregår på “Rampelyset” sier det nokså mye!

    Jeg eller andre skylder ikke deg et eneste bevis i form av printscreenbilder av det som er blitt skrevet på “Rampelyset”! Hvis du ikke godtar det jeg svarer deg får du ta det på din kappe 🙂

    Lesere er man takknemlig for, men ikke de leserne legitimerer nettmobbing og netthets og herjer på “Rampelyset” som anonyme nettroll 🙂 De fortjener å høre sannheten om den forferdelige nettmobbingen og netthetsen de holder på med 🙁

  13. Hei og god kveld 🙂 Jeg har hatt kveldsvakt i kveld, og jeg kom hjem da klokken var kvart over ti.

   Nå ble jeg nysgerrig og gikk inn å emnet om hun bloggeren for å lese. Selvfølgelig er det mobbing. De som ikke ser at dette er mobbing kan umulig ha noe i nærheten av empati i seg. Hvis dette er voksne folk er det skremmende å tenke på. Voksne skal være gode forbilder for sine barn. Det gjelder også på nettet. Når de sitter og skriver de kommentarene jeg leste på på emnet om hun Anne Brith er de ikke gode forbilder.

   Jeg surte jentene våre på 17 år om de kunne lese det som var skrevet om hun bloggeren. De var enstemmige at det var mobbing slik de har lært hva mobbing er. Ingen tvil fra jentene her i huset.

   Det skulle være sånn at en kunne få vite hvem de anonyme er og hvis det er voksne med barn skulle barnevenet blitt koblet inn direkte når en forelder holder på med nettmobinng. Stygg sak det ement om Anne Brith.

   Jeg blir skremt av det jeg satt og leste 🙁

   Minn meg på hvorfor jeg ikke blogger 🙂 Det frister lite å blogge når jeg ser hva bloggere kan oppleve på et nettsted som tillater at anonyme folk fritt kan sitte å mobbe.

   Jeg synes det er flott at flere av oss har anmeldt denne nettsiden.

   Du må ha en fin kveld og god natt <3

   Go'klem fra Irene

   1. Irene: Tusen takk for kjemepfin kommentar fra deg med innspill på blogginnlegget mitt! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen du gir <3 🙂

    Det hadde vært på sin plass, for hvor mange ganger har ikke de truet influencere, bloggere og youtubere som eksponerer bilder av sine unger på sosiale medier å sende bekymringsmelding til barnevernet, og noen fra Kvinneguiden har gjort mot stakkars Anna Rasmussen 🙁

    Hele "Rampelyset" og de som diskuterer der gjør meg kvalm, for de skjønner ikke hvor stygg mobbing de er med på i de forskjellige trådene. Unnskylde seg med at det f.eks. bedriften Anne Brith som diskuteres, men det er og blir4 personen Anne Brith. De forstår ikke selv hvor idiotisk unnskyldningene deres høres ut.

    Jeg avskyr mobbing, hets og latterliggjøring både i det virkelige liv og på nettet, og jeg lærte noe nyttig av mine foreldre. Det var å hjelpe de som evt. ble mobbeet og utstøtt, og stå opp for dem. Nettopp det er å være medmenneske! Disse ordene er mer viktig enn noen gang, og særlig når man ser tydelig nettmobbing og netthets!

    De tåler ikke å få motbør før de går i taket, og de har samme reaksjon som andre mobbere når de mener for alvor at vi som tar avstand og sier fra at vi ikke godtar nettmobbing og netthets er vi som mobber. Hallo! Det gir ingen mening!

    De bortforklarer alt som heter for definisjoner om hva som faktiske er mobbing! Flere kverulanter fra "Rampelyset" prøvde seg i går med å kverulere på definisjonen for mobbing at det skal være en ujevn balansegang mellom de som mobber og mobbeofferet. På "Rampelyset" passer den teorien perfekt! Der sitter det en hel gjeng med anonyme nettrollbrukere dag ut og dag inn og kommenterer stygge ting i f.eks. tråden om Anne Brith. De som diskuterer er i flertall mot ett menneske! Dermed er det ujevn balansegang i følge teorien. Den teorien passer godt på alt som er av nettmobbing og netthets i kommentarfelt på nettet! Hvordan de kan vende og vri på en slik teori sier mye om hvor besatte mobbere de er!

    Brukeren "Linda" tapte hele diskusjonen, men da ble hun usaklig i svaret sitt og gikk til peresonangrep Den kommentaren slettet jeg 🙂 Hun tålte ikke å tape diskusjonen, for hun hadde ikke argumenter nok imot meg 🙂

    Heldigvis er jeg et glemt kapittel i dag! Vi som engasjerer oss i å få stoppe anonyme nettroll kommer fortsatt til å si fra når vi ser den stygge nettmobbingen og netthetsen som skjer på f.eks. på "Rampelyset"!

    Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  14. Hvordan tenker du i forhold til at blogg. No er eid av Egmont? Som igjen eier Kvinneguiden?
   Vi vet jo at Anne Blitt gikk ut av samarbeid med blogg. No fordi hun ikke kunne samarbeide med ett selskap som støtter KG.
   Har du noe synspunkter rundt dette? Du ber folk anmelde KG å da ber du folk om og, anmelde din arbeidsplass.
   Dette er ikke ment som hets eller mobbing men ønsker og håper du kan godkjenne kommentaren å skrive din mening.

   1. Anonym: Jeg tolker ikke kommentaren din som hets eller mobbing, men saklig og fin med et saklig spørsmål til diskusjon.

    Blogg.no og “Rampelyset” på Kvinneguide er to vidt forskjellige ting selv om begge er eid av Egmont. Kvinneguiden og Blogg.no har to forskjellige regler som brukerne må forholde seg til.

    Vi på blogg.no har selv ansvar for hva vi legger ut av kommentarer og innlegg.

    De som jobber på blogg.no går ikke inn og sletter en blogg uten at de har et krav fra politiet å gjøre det. Jeg kan ikke skrive til blogg.no for å be dem slette bloggen til bloggeren Vera. Da må jeg fysisk anmelde bloggen til Vera.

    Anmeldelsen flere av oss har sendt inn er rettet kun mot “Rampelyset” hvor vi tydelig ser at det foregår klar netthets og nettmobbing og ikke hele “Kvinneguiden”.

    Når det er sagt har jeg fulgt med fra sidelinjen andre forum på Kvinneguiden, og det er flere forum som jeg synes er kjempekoselige å lese.

    Nå ser jeg ikke på blogg.no som en arbeidsplass for meg siden jeg ikke tjener en krone på å blogge, og det kommer jeg aldri å gjøre. Bloggen min er en liten lavmåls blogg uten substans vil nå jeg si med innlegg litt her og litt der og så kan det gå 2-3 uker før jeg blogger igjen.

    De bloggerne som tjener penger på bloggene sine er nok blogg. no mer en arbeidsplass.

  15. Fint at du skriver om hva som foregår på kvinne guiden for jeg vet hva jeg snakker om for jeg var medlem av kvinne guiden men slettet brukern min der. Jeg orket ikke og vere på et forum hvor dem ikke gjør noe med nett mobbing.

   Rampe lyset er det verste forumet kvinne guiden har og dem som bor på forumet tåler ikke at noen sier mot dem for da er helvetet løs for jeg gjorde det men ble høvlet ned av dem som mener dem er bedre vitere.

   Jeg tok noen influencere i forsvar som Helene Drage, Sophie Elise og Funky Gine og du aner ikke hvor jævlig stygg tråden om Helene Drage var og dem var så jævlig stygge at haterne gikk løs på og komentere kroppen hennes og dem latterlig gjør at Sophie Elise har psykiske problemer for dem mener at hun dikter opp dem psykikse problemene sine enda hun skriver at hun har vert til psykolog.

   Jeg synes Funky Gine er tøff og jeg liker hun fordi hun fremmer trening og livs stil og i følge dem på rampelyset er ikke det stue rent for hun eksponerer barna sine. Poenget mitt er at vi kan like en influencer selv om influenceren viser bilder av ungene sine men dem klarer ikke skille person fra sak.

   Dem som henger på rampe lyset er frekke i kjeften hver gang dem noen tørr og si mot dem og dem går til person angrep viss noen mener noe annet enn dem.

   Jeg er glad jeg meldte meg ut fra kvinne guiden men savner familie og barn tåden for den var en koslig tråd med koslige folk.

   Det er bra at flere av dere har anmeldt rampe lyset og jeg kommer til og gjøre det jeg også.

   Takk for et supert innlegg 🙂

   C.M

   1. C.M: Tusen takk for kjempefin og utfyllende kommentar fra deg 🙂 Det er kjempeflott at du fortalte mer om din opplevelse fra “Rampelyseet”. Har sett det samme på “Rampelyset” som tilskuer når en eller annen bruker har prøvd å si imot de anonyme nettrollbrukerne. Det er rett og slett hårreisende at de har en slik reaksjonsmåte.

    De kan bare holde kjeften sin (unnskyld språkbruken) med de idiotiske unnskyldningene sine om hvorfor de omtaler de forskjellige influencerne og bloggerne på den måten de gjør. Det anonyme nettrollbrukerne på “Rampelyset” legitimerer og godtar nettmobbing og netthets på den måten de holder på!

    Når du forteller om det som skjedde med trådene som handlet om Helene Drage og Sophie Elise blir jeg ikke overrasket. Jeg har lest mye av de stygge mobbekommentarene som de anonyme nettrollbrukerne har skrevet på tråden om Sophie Elise. Jeg har selv sett intervjue med Sophie Elise, men hvorfor holder de anonyme nettrollbrukerne på å lyve på at Soiphie Elise setter sine egne psykiske lidelser selv når det faktum er at hun har vært åpen om at hun har gått til psykolog! Det kaller jeg ondskapsfull ryktespredning 🙁

    De anonyme netttrollbrukerne på “Rampelyset” har mye innebygget hat mot influencereog bloggere 🙁

    Anmelde “Rampelyset” er kun det eneste rette!

    Ønsker deg en kjempefin søndagskveld <3 🙂

    Purr, purr, fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg