DETTE ER OG BLIR ETT EKSEMPEL PÅ HVA STYGG ANONYM MOBBING PÅ KVINNEGUIDEN ER!

Jeg ønsker å vise til to klare eksempler på hva som er stygg anonym nettmobbing på Rampelyset!
 
 

Lengre ned vil dere se to gjengitte kommentarer (sitert) som stod skrevet på Rampelyset på Kvinneguiden:
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1231284-anne-brith-as/?page=322

 
 
PS! Innlegget handler ikke om hva Anne Brith eller andre influencere hva har gjort eller ikke gjort! Blogginnlegget handler om anonym nettmobbing på Rampelyset, og printscreenbildene fra tråden om Anne Brith er kun ett eksempelhva som er nettmobbing og hets på Rampelyset! Kommentarer som handler om hva hva Anne Brith eller andre influencere har gjort eller ikke gjort blir slettet siden det ikke er tema på mitt bloggnnlegg!
 
 
Brukeren “KonemorGunda” skriver følgende i sin kommentar på Rampelyset i tråden om Anne Brith:
 
“Anne Brith sin bok synes jeg bare er ekstremt skremmende, det nærmer seg stalking! Hun har en sykelig obsession på enkelte. Hun fremstiller seg som syk, hun viser en manisk og skremmende oppførsel. “
 
 
Brukeren “Ispahan” svarer:
 
“Jeg er enig med @KonemorGunda, Anne Brith fremstiller seg som en som er ute etter å “ta” alle som er uenige med henne. Hun fremstiller seg som syk. Snart går bloggen tilbake til det gamle fordi abstinensene om å stalke alle hun er uvenner med blir for store.”
 
Kilde: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1231284-anne-brith-as/?page=322
 
 
Tusen takk til en av mine bloggvenner som sendte meg disse to printscreenbildene fra Rampelyset!
 
 
Er ikke disse to kommentarene et eksempel på anonym stygg nettmobbing, så vet ikke jeg! Det er klare eksempler på den nettmobbingen og hetsen som anonyme nettrollbrukere sitter og skriver i forskjellige tråder om influencere og bloggere på Rampelyset!
 
 
Hvem er det som har rett til å sette diagnose på mennesker man ikke kjenner når vedkommende “KonemorGunda” skriver at et menneske fremstiller seg selv som syk! Ingen! Når jeg ser slike kommentarer blir rett og slett rasende sint!
 
 
Det å skrive at noen har “maniske tendenser” er å sette medisinsk diagnose, og det er nøyaktig det samme som å si at vedkommende er manisk! I følge definisjonen om mobbing er det å sette medisinsk diagnose på andre mennesker mobbing!!! Dette kommer ikke Rampelyset seg unna med.
 
 
Det verste er at slike kommentarer får stå!
 
 
Brukeren “Ispahan” støtter opp om “KonemorGunda”, og vedkommende er like mye med på å støtte opp om nettmobbing og hets i sine uttalelser!
 
 
Den som nekter på at det foregår stygg mobbing, netthets og latterliggjøring på Rampelyset er totalt blinde for hva som er nettmobbing! Det er ingen overraskelse at de anonyme nettrollbrukerne som bor på Rampelyset dag ut og dag aldri kommer til å innrømme at de mobber i forskjellige tråder. Hvis det er en ting de ikke har lært er det hva som er og blir definisjonen på mobbing!
 
 
Anonym nettmobbing slik det foregår på Rampelyset er en feig og stygg måte å mobbe på, og vi har fått samlet mange mennesker (blogglesere, bloggvenner, følgere, facebookvenner og følgere på instagram) som har anmeldt Rampelyset for at det foregår anonym og stygg mobbing, personhets og latterliggjøring.
 
 
Takk til alle som støtter kampen vi har begynt på 🙂 Tusen hjertelig takk for kjempekoselige mailer og tilbakemeldinger på privat melding på facebook og instagram med støtte fra dere 🙂 Vi er rørt over tilbakemeldingene deres 🙂
 
 

18 kommentarer
  1. Var personangrep og uthengig den fornuftige veien å gå syntes du?
   Selv på Kvinneguiden sensureres det over en lav sko når man legger ut skjermbilder av noe.

   Var det ikke meningen at man skulle holde seg for god til å henge ut folk på den måten og vite hvor grensen går`?

   1. Elise: Kommentarene jeg viser på skjermbildene er det som virkelig er og blir mobbing! Hvis du nekter på det blir jeg skremt!

    Nå er det en gang slik at disse som har skrevet kommentarene skjuler seg bak å være feige anonyme, noe som viser det faktum av det jeg har tatt opp i mine innlegg, nemlig stygg anonym mobbing, personhets og latterliggjøring ved Rampelyset!

    Jeg skjønner virkelig ikke hva du tar slik på vei for, for hvis du støtter slike kommentarer som eksemplene på skjermbildene sier det mye om deg at du ikke har satt deg inn i hva nettmobbing er! Da blir jeg dessverre skremt av slike som deg som da mener det er greit å si at noen virker manisk som er det samme som å mene at vedkommende sliter med psykiske problemer, og dèt uten medisinsk grunnlag! Du burde virkelig skamme deg!

   2. Elise!

    Er du seriøs nå? Du vet ikke hva personangrep er. For hva gjør dere på rampelyset?

    Du klager på at bloggeier la ut skjermbilder? Hva blir gjort på rampelyset, hva gjør hun der Asti og hva gjør Blogg om toppbloggere?

    Jeg har sett med egne øyne at skjermbidler fra blogginnlegg og kommentarer har blitt delt i mange tråder, på bloggen til Asti og på bloggen om toppbloggere.

    Herre Gud. Du er en dobbeltmoralist.

    Min kommentar til bloggeier ble gjengitt i en kommentar på rampelyset fra en av dere.

    Du skal være den siste å prate om personangrep.

  2. Hei.

   Det er mange som har reagert på at dette ble tillatt brukt mot bloggeren Asti. Les tråden inne på Ris og ros på Kvinneguiden, der dette ble tatt opp: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1242251-tr%C3%A5den-om-asti-bloggen/

   Her er det mange av de faste brukerne reagerer på – og nå også du:

   https://forum.kvinneguiden.no/topic/1240840-bloggen-%C2%ABom-influencere%C2%BB-av-asti/?do=findComment&comment=22631605

   https://forum.kvinneguiden.no/topic/1240840-bloggen-%C2%ABom-influencere%C2%BB-av-asti/?do=findComment&comment=22631851

   https://forum.kvinneguiden.no/topic/1240840-bloggen-%C2%ABom-influencere%C2%BB-av-asti/?do=findComment&comment=22632500

   Jeg tror at de som har skrevet de innleggene i tråden om Anne Brith har gjort det for å vise moderatorteamet og andre hvor mye dritt Asti fikk. Og det virker tydeligvis, siden du laget blogginnlegg.

  3. Selvsagt er disse kommentarene på skjembildene dine gode eksempler på hva nettmobbing er. Det er mobbing å hentyde til at en person må være psykisk syk. Den anonyme har garantert ikke medisinsk utdanning en gang til å sette en diagnose.

   Anonyme diskusjonsforum må bli forbudt for du ser av kommentaren på bildet hva anonym er i stand til å skrive når hun får gjemme seg bak et falskt nicknavn.

   Toivosdatter og du er flotte bloggere som er tøffe som våger å stå opp for å stoppe hatet <3

   Du må ha en fin tirsdag <3 Jeg har fri til og med fredag. I helgen skal jeg ha vakt.

   Go'klem fra Irene

   1. Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg!

    Alle vi som vet og forstår definisjonen av mobbing ser med en gang med det blåtte øye at det er og blir nettmobbing!

    De som sitter dag ut og dag inn på Rampelyset og kommenterer i tråder kommer aldri til å ville innse hva som faktisk er mobbing!

    Mange av de mener jo at det er motparten som mobber, og det er helt vanlig forsvarsmekanismer hos de som er nettroll. Nettopp dette har vi flere eksempler på fra et par bloggere som har herjet rundt i kommentarfelt hos mange bloggere og skrevet stygge kommentarer.

    Toivosdatter er ei kjempeflott blogger, og vi brenner begge to for temaet “Anonym nettmobbing på offentlig diskusjonsforum”. Vi gir oss ikke! Vi har folk som jobber bak kulissene, og de er folk som faktisk har en stemme.

    Sammen er vi sterke, og vi skal stoppe hatet ja!

    Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  4. Dette var et flott innlegg igjen. Vi to er jo blitt kjent inne på Rampelys hvor de kaller OSS for MOBBERE. Grunnen til det er at vi bl.a sier at de er feige fordi de gjemmer seg bak anonymitet.

   Det siste jeg skrev om var voksne som hetser ungdom for miljøengasjement

   1. Rita: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg også <3 🙂 Setter kjempestor pris på ditt engasjement <3 🙂

    De får kalle meg hva søren de vil, jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det tar jeg som et æresbegrep 🙂 Jeg vet at vi kommer til å vinne en dag, men vi må være tålmodige sammen med de andre som bidrar i kampen mot å stoppe hatet.

    Du har helt rett, de sier det fordi de er for feige, og at de gjemmer seg bak feigt anonymt nick.

    Innleggt du skrev om voksne som hetser ungdom var et sterkt innlegg, og det beviser at voksne er verstingene for mobbing! Jeg kjenner jeg blir rasende sint når jeg leste om dette i avisen 🙁
    Hvordan skal ungene våre lære når voksne er dårlige forbilder? Jeg tror ungene kan begynne å lære oss jeg!

    Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 🙂

    Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

     1. Rita: Jeg har gjort det samme jeg også, for jeg har fått en god del stygge kommentarer i kommentarfeltet mitt. Har tatt printscreen av alle sammen, og jeg kommer til å anmelde!

      Jeg blir rasende sint på de anonyme nettmobberne som tror de er så tøffe at de kan slenge stygt med leppa om andre folk de ikke kjenner.

      Nå sår jeg leser at de mobber deg også kjenner godtar jeg ikke! Ingen mobber min bloggvenn!!!!!! Blir kjempelei meg på dine vegne, og det er det siste du trenger å bli mobbet <3 <3 <3 🙁

      Flere jeg har hatt kontakt med på facebookgruppa vår der vi jobber med saken har sagt at de har anmeldt Rampelyset igjen, og det kommer jeg også til å gjøre!

      Det verste er at de aldri kommer til å innrømme at det er hate- og ondskapsfull mobbing, personhets og latterliggjøring de driver med!

      I går var det flere som dundret løs på kommentarfeltet i raseri om at jeg hadde brutt Åndsverkloven siden jeg hadde delt skjermbilde, og senere gjort det om til sitat. Hva pokker gjør de selv??? De tar selv skjermbilder fra blogginnlegg, skjermbilder fra kommentarfelt og tar ut sitater fra blogginnlegg som de deler på trådene om de ulike influencerne! Da er det plutselig ikke brudd på Åndsverkloven nei! Merkelig at de ikke skjønner og ser det selv på egen adferd på nett. Slik er dessverre nettmobbere! De kommer aldri til å innrømme noe som helst, for de blinde for at de er totalt feilfrie!

      De kommentarene med personhets jeg har fått i det siste tar jeg vare på, for kommer det flere så anmelder jeg!

      Husk jeg er der for det kjære Rita <3 <3 <3 🙂

      Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 🙂

      Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

      1. Rita: Det er det de kan, og da vil de se at det er mobbing, hetsing og latterliggjøring som foregår der. Når de nå avfeier at flere har anmeldt Rampelyset er bare forsvarsreaksjon fra nettrollene på Rampelyset. Sannheten er at de har mistet oversikten på hva flere folk har gjort, og de vet ikke opp ned på det som foregå 🙂

  5. Kan du ikke vær så snill skrive uten fet skrift på enkelte ord? Det er så forstyrrende å lese. Skjønner at du kanskje vil fremheve noe, men for meg som leser virker det veldig forstyrrende når jeg leser.

  6. Det som står skrevet i kommentaren er mobbing samme hvor den blir skrevet.

   Jeg er sjeleglad fordi jeg har anmeldt rampelyset. Og jeg gjør som deg og Rita jeg anmelder gladelig igjen. I går chattet jeg med flere i facebookgruppa vår. Og de anmelder rampelyset igjen.

   Kjenner vi mobberne på rampelyset rett vil de mene at ytringsfriheten blir kneblet hvis vi klarer å få rampelyset stengt. Eller at vi vinner frem at anonymitet ikke er tillatt.

   Det er råbra at du ikke slipper igjennom kommentarene. For dette er din blogg. Og du bestemmer selv hvilke kommentarer du ønsker på din blogg og ikke.

   Rita og du får en råstor klem fra meg for at dere står oppreist med rak rygg midt i stormen. Jeg er der for deg snuppa mi;))

   Ha en råfin kveld snuppa mi;))

   Stooor klem fra Elise Marit

  7. Jeg satt og leste på forumet på kvinneguiden på søndag og jo mer jeg lese jo mer forbannet ble jeg. Det verste er at de ikke vil forstå at det er mobbing de holder på med. De verste trådene er desidert den om Anne Brith og Anna Rasmussen. Si meg tenker de ikke over ad de som blir skrevet negativt om også er folk med følelser?

   Jeg kommer aldri til å forstå vitsen med å hetse alt som disse toppbloggerne gjør. Hvorfor gidde å følge med toppbloggerne når det eneste de gjør er å komme med stygge kommentarer om dem. Hele forumet oser av mobbing.

   Dette forumet skulle aldri ha tillatt anonymitet for du ser hvor langt anonyme kan gå når de hakker på andre mennesker 🙁

   Aldri om jeg ville være en del av dette forumet. Det er under min verdighet.

   Du snakker om å være respektløs i andres kommentarfelt når de anonyme ikke akseptere andres meninger. Jeg hinter til Elise sin frekke kommentar. Elise skal ha en ting klart. Det er at bloggeier mobber ikke. Den som mobber er du, Elise og alle andre anonyme på rampelyset.

   Det er på tide at de ser seg selv i speilet og ta et dypdykk inni seg selv.

   Jeg har tre sønner. Gjennom hele oppveksten deres har jeg lært dem noe viktig at mobbing i det virkelige liv og på nett ikke er tillatt.

   Mobbing skal anmeldes og jeg har anmeldt rampelyset. Jeg viste til emnet om Anne Brith i linken jeg la med på nettet da jeg anmeldte.

   Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

   Klem, klem fra Mona Elisabeth

   1. Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg 🙂

    Da jeg fikk vite om Kvinneguiden leste jeg først på andre forum der inne. Fant et forum som handlet om katter og kattehold, dyr, film, jul og humor. Disse forumene liker jeg kjempegodt å lese. Jeg fant Rampelyset litt tilfeldig, men da jeg leste tråden ble jeg sjokkert over det jeg leste. Ble rasende sint fra første stund.

    Det at de ikke innrømmer at de holder på med mobbing forteller bare hvor lite selvinnsikt de har til egen stygge og avskyelige oppførse. Nettopp det er typisk for de som er mobbere.

    De tåler jo ikke å høre andres meninger, og de mangler total respekt for andre sine meninger. Da blir ufyselig belærende og ser ned på den/de som har andre meninger, og personangrep er ikke langt unna.

    Så skryter de av at de gjør det pga samfunnsansvar. Samfunnsansvar meg midt i en viss plass. Det har aldri vært samfunnsansvar å være anonyme nettroll på et offentlig forum.

    Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg