HEKSEJAKTEN PÅ KVINNEGUIDEN AV ANNE BRITH FORTSETTER :(

Jeg synes mer og mer synd på Anne-Brith, og jeg får kjempevondt av henne 🙁 Det som foregår på det forferdelige haterforumet Kvinneguiden er regelrett mobbing, sjikanering, hetsing og lattereliggjøring! Det er skammelig at dette er lov på et offentlig diskusjonsforum.
 
 
Flere av de jeg kjenner har også anmeldt Kvinneguiden og da “Rampelyset” for mobbing, og jeg takker dere mine bloggfølgere, facebookvenner og bloggvenner for at dere engasjerer dere, og ser nøyaktig det samme som flere av oss, og sammen skal vi knuse de anonyme mobberne som tror de er tøffe bak en PC-skjerm!
 
 
Jeg avskyr den slags feig anonym mobbing slik det foregår på “Rampelyset”, og jeg synes mer og mer synd på Anne Brith <3 🙁
 
 
Jeg stoler ikke noe på den anonyme ulveflokken som sitter i flokk og skriver anonyme kommentarer fulle av personhets, latterliggjøring, ryktespredning, konspirasjonsteorier og mobbing. Mange av de anonyme som kommenterer bryter Åndsverkloven over en lav sko. Det er faktisk brudd på Åndserkloven å ta skjermbilde av andres blogginnelgg uten å linke til eller henvise til bloggen! Tydeligvis har Kvinneguiden andre regler enn ellers.
 
 
Det finnes to bloggere (en blogg om toppbloggere og en om influencere) som går langt over streken med sine innlegg! Begge to bloggerne er tydeligvis opprettet med klart formål å mobbe og hetse toppbloggere! I bloggene deres er det Ann Brith som får gjennomgå 🙁 Der er det klare brudd på Åndsverkloven, og dette burde ha blitt politianmeldt! De gjengir alt som Anne Brith har skrevet på bloggen sin. Jeg tar avstand fra slike blogger, og de får ikke ett enste klikk fra meg. Kan ikke forstå at det er lovlig å ha en slik blogg!
 
 
De anonyme som kommenterer på “Rampelyset” mener de har bevis for det Anne Brith har gjort. Bevisene deres kan de putte en viss plass! Jo mer de maser om disse bevisene jo mer 100% sikker er jeg for at de prøver å redde sitt eget skinn for å ikke bli tatt for alvorlig og klar mobbing av Anne Brith, for min magefølelse er at hun har flere ess i erme!
 
 
Jeg hadde noen fra disse flokkulvene i kommentarfletet på bloggen min, og de prøvde alt for å overbevise meg med ting Anne Brith angivelig skulle ha gjort, men jo mer de prøvde seg på å overbevise meg, jo mindre trodde jeg på dem 🙂 Så enkelt er det! Jeg stoler aldrianonyme nettbrukere som sitter på et offentlig nettforum og skriver nedlatende, spydige og hetsende kommentarer om noen de ikke kjenner personlig til!
 
 
Anne Brith har jo gitt ut bok, og jeg håper for Guds skyld at boken kommer med noen saftige sannheter som kan sette de anonyme flokkdyrene som kommenterer på Kvinneguidens rampelystråd på plass! Jeg heier alt jeg kan på Anne Brith, og håper hun vinner kampen mot den anonyme flokkulvene!
 
 

Denne boken har jeg bestilt, og jeg ser frem til å lese den hele og fulle sannhet fortalt av Anne Brith selv! Bildet er lånt fra denne nettsiden: https://www.ark.no/boker/Anne-Brith-Davidsen-Kvinner-som-hater-kvinner-9788279009719?gclid=Cj0KCQiAk-7jBRD9ARIsAEy8mh6fqwl0MEy7WpXZbezPhIZMfG4A8nakQVK4kiVlX7BVtZngjRmxxXUaAjQtEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

5 kommentarer
  1. Det er stor forskjell på å mobbe, hetse og å komme med konstruktiv kritikk, slik som BOTB og Asti gjør 🙂 Velger man å opptre i offentligheten, så må man også tåle reaksjoner på hva man publiserer/viser frem i forskjellige medier, uten å rope “hets!” “mobbing!” med en gang.

   Men alt er jo en krenkefest nå til dags :p

   1. Linda: Ha, ha, ha 🙂 Hva skrev du nå? Prøver du å være morsomt?

    Det er ikke noe i nærheten som heter for konstruktiv kritikk botb og Asti gjør! Det er hets, latterliggjøring og mobbing av influencere og toppbloggere, og ikke minst klare brudd på Åndsverkloven når de stjeler i form printscreen bilder av ting som blir skrevet på en blogg! Du skal alltid spørre om lov til å bruke et printscreenbilde før man fritt tar ting fra en blogg. Hvis ikke er og blir det brudd på Åndsverkloven!

    Du er ikke sann når du for alvor kan mene at når man velger å opptre i offentligheten i forskjellige medier så må man tåle reaksjoner. Hvis du har den meningen så skjønner jeg at du støtter opp om mobbing, hetsing og latterliggjøring av Anne Brith, for ha det klart for deg at det er det som skjer!

    Konstruktiv kritikk er greit, men det kan ikke kalles i nærheten for konstruktiv kritikk den tråden om Anne Brith. Det er og blir grov og stygg mobbing enten du liker å høre det eller ei! Skam dere alle sammen!

  2. Til å ta avstand fra “slike” blogger vet du jo ganske mye om hva som foregår der?
   De får jo aldri et klikk fra deg..? Rart…hmm…

   Hilsen en ikke-anonym blogger som tviler på at det blir et jordskjelv i nærmeste fremtid 🙂

   1. Vibbedille: Ja for jeg fulgt med og lest på Kvinneguiden på sidelinjen i litt over ett år for å faktisk ha retten til å uttale meg om hva som skjer.

    Var innom de to bloggene første gang i desember/januar i år, og jeg kan med hånden på hjertet si at bloggen og mtoppbloggere og Asti sin blogg gjorde meg fysisk kvalm av å lese. Jeg ble rasende sint slike blogger fullt av brudd på Åndsverkloven i det hele tatt lov. Hadde noen andre bloggere stjålet private bilder, tekst fra innlegg og tekst fra mitt kommentarfelt hadde jeg anmeldt dem på flekken! Det er og blir brudd på Åndsverkloven, og det håper jeg Anne Brith også har gjort, for bloggen om toppbloggere og Asti sin blogg burde blitt anmeldt pga mobbing, trakassering og hets mot toppbloggere og influencere!

    Stakkkars Anne Britt 🙁 Jeg tror mer og mer på henne enn på alle de råtne mobberne som hetser, håner og latterliggjør henne på kvinneguiden. Jeg har lært noe viktig av mine foreldre gjennom oppveksten, og det er å stå imot mobbing, og dette er og blir mobbing samme hva du og alle andre måtte mene. Det er lov å tenke selv!

  3. Stakkars dame 🙁 Jeg måtte sette ned å lese på denne siden hvor de diskuterer bloggere og kjendiser, og jeg er dypt rystet over hvordan holder på og får lov til holde på. De glemmer helt at hun er en person med følelser og tanker.

   Jeg kjenner ikke til Anne Brith annet enn fra forskjellige TV-program, men mitt inntrykk er at hun er ei tøff dame med bein i nesa, og hun har en morsom form for humor.

   Hvis hun i dete hele tatt har ringt en arbeidsgiver synes jeg det er på sin plass, og det burde alle som ser en form for nettmobbing gjøre hvis de vet hvem nettmobberne er. De som holder på med nettmobbing kan risikere å miste jobbene sine. Jeg ville aldri hatt en kollega som hadde holdt på med nettmobbing. Hvor kort er veien frem til mobbing i virkeligheten.

   Jeg har anmeldt kvinneguiden på nettet jeg også som flere andre av den bloggvenner 🙂

   Du få ha en fin tirsdag 🙂

   Go’klem fra Irene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg