STAKKARS ANNE-BRITH HVA HUN HAR OPPLEVD! SKAM DERE SOM DISKUTERER PÅ KVINNEGUIDENS RAMPELYS!

De fleste av oss fikk vel med oss intervjuet med Anne-Brith i “God Morgen Norge”, og at hun gir seg som blogger. Jeg fikk tårer i øynene av å se på intervjuet, og jeg synes synd på alt hun har fått gjennomgå av ondsinnede nettroll 🙁
 
 
01.08.2017 ble lovfestet fra Stortinget at det skal være nulltoleranse for mobbing i skolen. Her finner dere linken til lovfestingen: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/nulltoleranse-mot-mobbing-lovfestes2/id2565186/ Da burde i hvert fall voksne mennesker vite bedre enn å sitte med anonyme nick på Kvinneguiden å holde på med offentlig nettmobbing, netthets og latterligjøing! Voksne skal være gode forbilder for sine unger! De er langt fra gode forbilder for ungene sine når de sitter i diskusjonstråden om Anne-Brith på Kvinneguiden og skriver slike kommentarer som de gjør der 🙁 Det er kjempetrist å lese 🙁
 
 
Det har vært storm rundt Anne-Britt, men hun sa i intervjuet i dag tidlig at hun hadde gjort noe dumt også som ikke var så bra. Hun er et menneske med tanker og følelser, og samme hva hun har gjort så er det menneskelig å gjøre feil. Noen ganger blir man for overivrig, og da kan ting gå litt over styr. De som mener at de aldri har gjort noe galt eier ikke selvinnsikt eller selverkjennelse.
 
 
Anne-Brith kunne fortelle at datteren hadde blitt truet. Det er over hodet ikke i orden! Når barn av toppbloggere blir truet har det gått for langt!
 
 
I “God Morgen Norge” fikk vi se eksempler på hvilke kommentarer fra nettroll Anne-Brith hadde mottatt. Jeg ble direkte fysisk uvel og kvalm av å lese kommentarene nettrollene hadde skrevet om Anne-Brith, og slik skal ikke skje! Det er over hodet ikke akseptabelt at nettrollene skriver denne typen kommentarer: “Håper du får kreft og dør!”.
 
 
Jeg lurer meg på hvor mye hat disse stygge anonyme nettrollene har når de kan sitte anonymt i kommentarfelt hos en blogger eller anonymt på et nettsted og skrive slike kommentarer. Nå må politikerne få bevilget penger til politiet slik at politiet får ressurser til å finne ut hvem slike anonyme nettroll er!
 
 
Selv om Anne-Brith har gjort de dumme tingene fortjener hun ikke å få slike hatkommentarer som det hun har fått. Det er og blir uaktuelt! Ingen bloggere fortjener å motta hat og trusler!
 
 
Jeg skjønner godt at Anne-Brith nå sletter bloggen sin, men dessverre lar hun de stygge nettrollene vinne 🙁 Når familiemedlemmer blir truet har det gått for langt.
 
 
Så kan man lure på hvem disse hatefulle nettrollene er, og hvor gamle de er. Hvis nettrollene er voksne som selv har unger er det forferdelig. Her snakker vi om at ungene skal lære seg nettvett, men hvis det er voksne som som sitter og ytrer seg med hatefulle kommentarer som anonyme nettroll, er det helt bak mål, og det hører ingen steder hjemme!
 
 
Jeg har lest på et forum som heter Kvinneguiden. Kvinneguiden er et diskusjonsforum med forskjellige underforum innenfor forskjellige temaer man kan diskutere. Hvert tema kalles for tråder som jeg har skjønt.
 
 
Noen tråder på underforum er koselig å lese, mens andre gjør meg kvalm og uvel. Underforumet med tråder som handler om dyr og dyrehold er kjempeinteressant å lese. Jeg er ikke medlem på kvinnegudien selv, for det er et nettforum med underforum og tråder som jeg avskyr med stor A!
 
 
På “Rampelyset” diskuteres bloggere og kjendiser. Deriblant har de en tråd som kalles for “Anne-Brith og hennes bedrift”. De har en tråd som handler om “Bloggbarna”, og mer til.
 
 
Tråden som handler om Anne-Brith og bedriften hennes handler slett ikke om bedriften til Anne-Brith. På den tråden synes jeg personlig at det er personangrep mot Anne-Brith, latterliggjøring av Anne-Brith som person og alt hun foretar seg, og det jeg kaller de som sitter og skriver på disser rampelystrådene for “anonyme nettroll”. Nettrollene som diskuterer Anne-Brith går over lik, og flere av de innrømmer at de har varslet sponsorer og samarbeidspartnere.
 
 
Etter intervjuet med Anne-Brith på “God Morgen Norge” ble det ikke bedre på tråden som handler om Anne-Brith. Flere av de som skriver på tråden skriver i klare ordelag at de fryder seg, de skriver at Anne-Brith holder på med et falsk skuespill, noen kaller henne for gal til og med. Noen mener at det Anne-Brith sin feil at datteren mottok trusler.
 
 
Denne tråden om Anne-Brith er bare kjempetrist, og de som sitter og slenger om seg med negative kommentarer om Anne-Brith er og blir anonyme nettroll.
 
 
De som er brukere av Kvinneguiden kan rapportere inn kommentarer på de ulike trådene til moderatorene. Nå skal det sies at Kvinneguiden har moderatorer som modererer trådene med jevne mellomrom, men jeg har inntrykk av at i noen tråder skinner moderatorenes meninger igjennom at de ikke modererer med noe som klart bryter med reglene. Tråden om Anne-Brith er moderatoren treg med å slette unna det som bryter med reglene, mens andre tråder blir fort slettet eller moderert.
 
 
Min personlige mening om Rampelyset på Kvinneguiden er at det foregår mye mobbing og drittslening om bloggere og kjendiser, og Anne-Brith sin tråd er den verste av dem alle! Det skulle ikke vært lov med slike tråder.
 
 
Et gjentakende fenomen på forumet Rampelyset er hvis en eller annen bruker forsvarer den bloggeren/kjendisen. Det straffer seg, for da blir brukeren halshugd og flådd levende. Brukerne begynner å belære den som forsvarer en blogger. De hyler i kor om at den som forsvarer bloggeren er et nettroll og diskusjonen på tråden utvikles til å bli personangrep. Det har jeg sett mange ganger som leser av trådene.
 
 
En diskusjonstråd om Anne-Brith sin bedrift skal etter mitt syn handle om bedriften, og ikke om personen Anne-Brit. Jeg synes det er en feig måte å lage en tråd på.
 
 
Det er de samme brukerne som dag etter dag sitter og hakker og skriver nedlatende kommentarer om Anne-Brith, og de unnskylder seg med at de kritiserer henne gjør det fordi det handler om samfunnsansvar. Samfunnsansvar å sitte anonymt på et nettforum å rakke ned på alt Anne-Brith som blogger gjør og skriver? Det kaller jeg ikke samfunnsansvar. Det er ikke samfunnsansvar når brukerne satt på tråden om Anne-Brith og frydet seg over at det var slutt mellom henne og x-kjæresten, og flere satt og hånet Anne-Brith for det.
 
 
Hvis ikke det som foregår på tråden om Anne-Brith er mobbing, så skjønner jeg ikke noe. Det er i dag moderatorene på Kvinneguiden skulle ha grepet inn, men hvor er dem? De anonyme haterne til Anne-Brith gulper opp det ene etter det andre hatet om henne. Jeg får vondt av Anne-Brith <3 🙂
 
 
Når jeg ser på tråden som handler om Anne-Brith kjenner jeg klumpen i halsen, for jeg synes kjempesynd på henne. Hun er fritt vilt for de glupske ulvene, det er ingen som fortjener slik omtale samme hva som har skjedd tidligere.
 
 
Det skal ikke stikkes under en stol at Ann-Brith har eksponert ungene sine på sosiale medier, men det gir ingen rett til å hetse og håne henne, men det er kritikerne til Anne-Brith uenig i! De mener at det er Anne-Brith sin egen feil at datteren ble truet fordi hun har eksponert henne på sosiale medier. Det er en dummeste ansvarsfraskrivelsen jeg har hørt! Selv om en bloggerdeler biler av ungen sin på sosiale medier har ingen rett til å sende trusler til datteren til bloggeren.
 
 
Jeg har fått med meg det som Anne-Brith var innblandet i før jul, men igjen så skal ikke nettroll hetse og håne Anne-Brith. Hetsingen og håningen av Anne-Brith har foregått i lang tid! Jeg skjønner at hun har vært presset opp til en vegg av nettrollene.
 
 
Det var kjempevondt å se Anne-Brith oppløst i tårer på “God Morgen Norge”, og det Anne-Brith har opplevd er ren og skjær grov netthets 🙁
 
 
Jeg håper nettrollene og kritikerne nå sitter der på sin høye hest fornøyd med at hun gikk til det skrittet og slettet bloggen sin. Til dere så håper jeg at Anne-Brith kommer sterkere tilbake.
 
 
08.03.2019 kommer Anne-Brith ut med ny bok, og den boken skal jeg kjøpe. Tror alle har godt av å lese boken Anne-Brith kommer ut med, og at boken er en lærepenge for alle nettroll der ute!
 
 
Nå må nettrollene stoppes en gang for alle! Hvor blir det av Norsk versjon av “Trolljegerne”? Jeg ønsker programmet velkommen, for det er mange bloggere som kunne trengt hjelp til å finne stygge nettroll.
 
 
TV2 hadde jo 5 episoder på nettet av “Trolljegerne”. Programmet gikk bare på nettet. Der var det 5 kjendiser som fikk hjelp fra TV2 til å finne personer som hadde trakassert dem på nettet.
 
 
To av de som fikk hjelp var politikeren Sandra Borch og toppbloggeren Sophie Elise. Sandra Borch hadde fått flere grove og stygge drapstrusler.
 
 
Her er det Sophie Elise som får hjelp til å finne netthateren som sextrakasserte henne:
 
 

https://www.tv2.no/v/971132/

 
 
Hvor er politiet når bloggere opplever å bli stygt sjikanert og truet? Lovte ikke politikerne dyrt og hellig at de ville ta tak i problematikken at nettroll skulle stoppes? Løftet ble gitt av Erna Solberg i en nyttårstale, men har det blitt forbedring? Nei! Hver dag blir toppbloggere og andre bloggere grovt hetset og sjikanert av nettroll som sitter anonymt og skriver stygge kommentarer. Det er ikke slik det skal være, og det finnes ingen unnskyldninger for å være nettroll.
 
 
Nettroll er ynkelige mennesker fulle av hat og sjalusi, og de lar det gå ut over uskyldige bloggere.
 
 
Det er på tide at nettrollene nå skal tape, og vi bloggere vinne for å få slutt på nettmobbing og netthets. Da mener jeg det som er netthets og nettmobbing i ordets rette forstand. Ikke en liten uenighet i en sak hvor man har to forskjellige meninger! Det har aldri vært nettmobbing!
 
 
Selv har jeg gjort som andre bloggere, jeg har anmeldt Kvinneguiden og da diskusonsforumet “Rampelyset” og tråden om Anne-Brith til politiet! Vær så snill å gjøre dette dere også! Anmeldelsen kan dere gjøre her: https://www.politiet.no/tjenester/tips-politiet/hatefulle-ytringer-pa-internett/
 
 
Ha det klart at jeg ikke vil ha noen negative kommentarer om Anne-Brith! Alle kommentarer som handler om Anne-Brith vil bli slettet med øyeblikkelig virkning! Blogginnlegget mitt handler ikke om negative ting Anne-Brith angivelig i følge sladder og baksnakking på Kvinnegudien og “Rampelyset” skal ha gjort. Det får dere diskutere på Kvinneguiden, men ikke i min blogg! Dere kan gjerne komme med konstruktive kommentarer om “Rampelyset” som diskusjonstråd på generelt grunnlag, og mobbing som faktisk er temaet på blogginnlegget mitt!
 
 
Alle negative kommentarer om Anne-Brith og spekulasjoner om hva hun angivelig skal ha gjort og ikke gjort blir ikke godkjent! Bloggen min skal ikke være gjenstand for negative ytringer om Anne-Brith!
 
 

30 kommentarer
   1. Reisetuppa: Tusen takk for kjemepfin kommentar fra deg 🙂 Jeg også, for mobbing er slett ikke greit. Samme hva Anne-Brith har gjort eller ikkke gjort er det ikke i orden at anonyme nettroll sitter og skriver hatefulle kommentarer på et diskusjonsforum. Jeg spyr! Blir fysisk uvel og kvalm av det 🙁

    Ønsker deg en kjempefin ettrmiddag <3 🙁

    Purr, purr, fra Toril og kattene

  1. Flott innlegg som du har skrevet <3 Jeg gir deg et hjerte for at du engasjerer deg mot de forbannede nettrollene. De er til å bli kvalm av.

   Jeg har aldri hørt snakk om kvinneguiden en gang, men jeg gikk inn på linken du sendte meg på facebook. Vet jeg trodde ikke mine egne øyne.

   Hvem er alle de som sitter og skriver så mye hat og negativitet om et annet menneske som har barn? Jeg kunne aldri fått meg til å sitte på et nettforum på den måten å skrive så mye negativ omtale om en blogger jeg ikke hadde et forhold til.

   Jeg så intervjuet med Anne Brith på god morgen Norge før helgen og jeg ble forbanna når jeg hørte henne fortelle om hetsen hun hadde fått og de hatkommentarene som de viste var avskyelig og forferdelig 🙁 Når hun viste truslene som datteren hadde fått fikk jeg vondt av både Anne Brith og datteren. Jeg blir ikke overrasket at det voksne folk som har sendt truslene til datteren.

   Den diskusjonen om Anne Brith på det diskusjonsforumet var noe av verste jeg noen sinne har sett og du skulle tro de kjente henne privat alle sammen som de satt og fortalte. Det verste jeg leste var at de sitter og gotter seg over når Anne Brith opplever motgang.

   Jeg igjen Anne Brith fra bloggerne, og hun var min soleklare favrott av de som var med. Det var fordi jeg likte humoren og at hun var så direkte. Ungene henens var nydelige, og hun virket som en engasjert mamma til ungene sine 🙂

   Som jeg forstår har Anne Brith opplevd hets og mobbing på nettet i noen år, og hun har retten på sin side å ta igjen. Det er menneskelig å ta igjen når nok er nok. En gang sier det stopp for henne. Mobbing og hets på nettet er ikke tilgivelig 🙁

   Du må ha en fin dag 🙂

   Godklem fra Irene

   1. Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt 🙂 Setter kjempestor pris på at du bidrar til diskusjonen 🙂

    Dette er noe jeg engasjerer meg i, for jeg mener oppriktig og ærlig at det som skjer på kvinneguiden og på den diskusjonsforumet er mobbing.

    Hvem de er? Det har jeg ofte lurt på også. Jeg håper for Guds skyld at det ikke er voksne med unger, for da vil jeg si at det er skremmende at de har unger og skal være gode forbilder.

    Jeg fikk sendt linken til kvinneguiden på facebook fra en facebookvenninne, og jeg ble sjokkert. Trodde ikke mine egne øyne.

    I går kveld så jeg innom, og da så jeg en kommentar fra en av de anonyme nettrollene, og da var det noen som beskrev Anne-Brith som gal. At ikke da moderator går inn og sletter en slik type kommentar? Jeg skjønner det ikke, og det virker som om den moderatoren som har ansvar for den tråden ikke gidder å bry seg.

    Jeg er kjempeglad for at jeg ikke er medlem på kvinneguiden, for jeg vil aldri støtte opp om et slikt forum har tråder hvor det tydelig foregår mobbing!

    Mobbing er utilgivelig! Jeg håper at Anne-Brith avslører mye i boken sin om nettrollene. Det skal være meg en glede 🙂

    Ønsker deg en kjempefin ettermiddag <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  2. Hei,hei Toril 🙂

   Jeg har fått med meg litt av debatten ang.sleting av blogg på grunn av netthets.Jeg er enig med deg i at KGs brukere er litt i overkant kritiske og krasse i sin omtale av AB,men på den annnen side så må jeg si at det er mye hun er skyld i selv.Bla massiv eksponering av mindreårige barn over flere år,trusler mot andre bloggere,trusler mot konstruktiv kritikk osv.osv…Det verste er vel at hun selv har oppfordret sine følgere til å følge sine barn også og har derfor postet unødvendig mye privat info om barnas aktiviteter på nett.
   Jeg tror at det hele er iscenesatt og nøye planlagt som promotering for boka som,etter hennes eget utsagn vil “skape et jordskjelv”…..
   Å legge ned bloggen er nok bare et “smart” stunt,om ikke lenge føler hun seg “kallet” til å starte opp igjen blogg og oppgir nok som grunn “den uendelige støtten” hun føler at hun har fått.- Og hva skal hun egentlig med blogg,hun eksponerer både seg selv,privatliv og barn i så og si alle eksponeringsplattformer som finnes.

   Når det er sagt,så må jeg si (og som du vet) at jeg har absolutt nulltolleranse for hets,mobbing,trakassering og kverulering både på nett og andre steder.

   Ha en kjempefin søndag 🙂 Klem fra synskepeggy.

   1. Synskpeggy: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

    Jeg avskyr kvinneguiden og særlig “Rampelyset” og trådene der.

    Nå vil jeg ikke ha diskusjonen om hva Anne-Brith har gjort og ikke gjort og om eksponering av hennes unger. Blogginnlegget handler om mobbingen hun nå blir utsatt for på forferdelige forumet kvinneguiden!

    Jeg mener at selve diskusjonen om eksponering av unger skal man ta, men det er en uting å navngi disse boggerne. Støtter mye heller en generell diskusjon om emnet uten navngivelse av influencere som eksponerer sine unger.

    Det er forferdelig hvordan de anonyme feige nettrollene på kvinneguiden sitter og skriver på tråden om Anne-Brith. Hele tråden om henne de siste dagene er mobbing med stor M, og ikke noe annet. Hvor er moderator som modererer den tråden? Det lyser at den moderatoren støtter det som foregår.

    På intervjuet på “God Morgen Norge” sa Anne-Brith at hun hadde gjort dumme ting, men hvem har vel ikke det? Samme hva Anne-Brith har gjort har hun min fulle støtte, for ingen fortjener å oppleve mobbing og hets som det hun har gjort og gjør <3 🙁

    Ønsker deg en kjempefin kveld <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  3. Toppers og velskrevet blogginnlegg av deg 🙂

   Jeg har aldri visst at det var noe som heter kvinneguiden, men i går gikk jeg inn på diskusjonssiden og leste. Det jeg så gjorde vondt i sjelen min, og jeg begynte å gråte. Du snakker om mobbediskusjonsside. Jeg fikk hakeslepp, og jeg trodde aldri at jeg skulle få se en slik form for diskusjonsside.

   Har ikke du Synske peggy lest innleggt til Toril? Horfor trekker du inn eksponering av barn i denne diskusjonen når blogginnlegget til Toril handler om hetsingen og mobbingen av Anne B?

   Vi forstår at du er mot at vi som er foreldre deler bilder av barna våre på våre blogger og sosiale medier men det får være din egen mening som du kan prakke på dine egne blogglesere og ikke Toril sine. Du kan holde deg til temaet om mobbingen og hetsingen av Anne B.

   Jeg er mamma til tre guttere og jeg har fortalt mye om gutta mine på bloggen. Likeså har delt bilder av gutta våre på instagram og facebook. Du skal ha det klart for deg at det er ikke forbudt og det er vi foreldre som bestemmer over våre egne unger og ikke dere som leker bloggpoliti som sitter og kritiserer hva andre voksne mødre gjør på bloggene våre.

   Det slike bloggpoliti som deg som gjør blogging utrivelig. Så lenge det ikke er forbudt å dele bilder av sine egne ungere på sosiale medier kan dere motstandere holde kjeft. Om Anne B har delt bilder av unga sine på bloggen sin er hun gammel nok til å bestemme hvor grensen går og hvis unga hennes vil være med på bloggen er det Anne B som bestemmer dette. Når skal dere motstandere forstå det? Hvis jeg hadde sett noen kritisere meg for å legge ut bilder av mine tre gutter på min blogg hadde jeg blitt forbanna, for det er jeg som bestemmer over mine barn.

   Unnskyld Toril for at jeg kanskje gikk over streken når jeg svarte Synske peggy. Jeg blir sint når noen kommer inn i andres kommentarfelt og diskuterer noe helt annet enn det som er temaet for blogginnlegget. Temaet på ditt blogginnlegg var mobbingen og hetsingen av Anne B. Du skrev ingenting om at innlegget skulle omhandle eksponeringen av Anne B sine unger. Siden du ikke har skrevet noe om det regner jeg med at du ikke ønsker at den delen av temaete skal diskuteres på bloggen din.

   Du må bare slette kommentaren min hvis du mener en går over grensen. Det går fint <3

   Jeg hadde nok valgt å slette bloggen min hvis jeg var Anne B og selv om hun har vært en toppblogger skal ingen skrive så mye stygge hatkommentarer som det hun tydeligvis har fått på bloggen sin 🙁

   Det er trist å lese at Anne B har opplevd så mye hets og mobbing som hun har gjort. Jeg fikk ikke sett frokost-tv og fikk ikke med meg intervjuet med henne, men jeg forstår at hun gav seg på grunn av nettrollene.

   Diskusjonsforumet hvor Anne B og flere andre bloggere blir diskutert burde blitt slettet med øyeblikkelig virkning. Hvordan kan et sånt diskusjonsforum være lovlig? Diskusjonsforumet er det jeg kaller for mobbing og hetsing 🙁

   Diskusjonsdeltakerne som diskuterer Anne B er ynkelige og patetiske nettroll.

   Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattne 🙂

   Klem, klem fra Mona Elisabeth

   1. Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på diskusjonen min 🙂

    Jeg hadde heller ikke hørt om den før jeg fikk en link til en diskusjon for omtrent ett år siden. Ble så sjokkert over det jeg leste, og jeg bestemte meg der og da at jeg aldri skulle melde meg inn i forumet. Jeg har lest mange av trådene, men jeg har blitt fysisk uvel og kvalm av tråden “rampelyset” og de som blir omdiskutert der inne 🙁 Jeg mener det er altfor mye mobbing på diskusjonstrådene på “rampelyset”.

    Den verste tråden nå er om Anne-Brith, og det fordi de som skriver der inne sitter og fryder seg når ting går galt med Anne-Brith. De er som glupske ulver som hyler i kor etter å påpeke feil på stakkars damen 🙁 Hvis ikke det r mobbing, vet jeg ikke hva som er det.

    Når det gjelder kommentaren din med svaret til Synskepggy har du litt rett, for dette innlegget handlet slett ikke om at Anne-Brith har eksponert sine unger på sosiale medier. Innlegget handler om mobbingen av Anne-Brith som foregår på kvinneguiden.

    Jeg mener at vi har en ukultur å blande seg i hva andre andre gjør på sine blogger. Selve diskusjonen om eksponering unger er helt i orden, men man kan ha det som en regel at ingen navn på blogger nevnes. Man skal være forsiktig å si at de som eksponerer sine unger er dårlige foreldre. Det er det ingen som har rett i å si noe om når man ikke kjenner bloggeren personlig.

    Det er så feigt å sitte anonymt på et offentlig forum å skrive slike kommentarer som de gjør om Anne-Brith, og det virker som om moderator på tråden gir blanke f i å moderere, men lar det gli ut 🙁 Verre nettforum har jeg aldri sett maken til!

    Ønsker deg en kjempefin ettermiddag <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  4. Herlig skrevet. La oss komme disse trollene til pers. Himmel hvem har vel ikke gjort noe dumt i sitt liv og tråkket over noen grenser. Jeg vet jeg har gjort det i mitt 53 årige liv. Men jeg har lært av mine feil og tenkt at ja, ja smart var det ikke Laakso, så har jeg lært av det. Har man ikke lært så er det dumt. Men det åpner vel ikke opp for offentlig skittentøyvask og trakassering og hetsing for det, spesielt IKKE mot barna.

   Dette handler i grunnen ikke om ABD i det hele tatt, dette handler rett og slett om nettsider som rett og slett mobber og navngir toppbloggere og faktisk bloggere for at de også går i forsvar mot mobbing. Bare det at vi har sagt at vi nå har forsvart ABD får vi tyn. Jeg har fått tilsendt linker om henne, jeg er IKKE intressert i disse linkene, det er ikke det som er poenget. Poenget er at det finnes mobbediskusjonssider på nett hvor personer blir navngitt og disse sidene er offentlige. hvem som helst kan gå inn å lese der. Barn blir diskutert.

   Jeg er mildt sagt sjokkert at voksne mennesker kan få seg til å være så skrekkelig mot hverandre og jeg undres litt på hva motivasjonen deres er.

   1. Rita Helmi Toivosdatter Laakso: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

    Det er nettopp det. Hvem har vel ikke gjort noe dumt i sitt liv, og de som sier at de aldri har gjort dumme ting har over hodet ikke noe som heter for selverkjennelse eller selvinnsikt til egen atferd.

    Det gir ikke noen rett til å sitte anonymt på et offentlig diskusjonsforum å skrive anonyme kommentarer som er direkte mobbing.

    Du er aboslutt inne på noe vesentlig. Anne-Brith er egentlig et eksempel jeg tok for meg, for det gjelder mentaliteten på kvinneguiden og rampelyset hvor ulver hyler i flokk. Det å sitte anonymt på et offentlig diskusjonsforum å ytre seg på en hatefull måte er det verste jeg ser 🙁 Jeg blir fysisk uvel og kvalm av å lese det som står i flere av trådene om influencerne, og det er ulveflokken mot influenceren som diskuteres.

    Tråden “rampelyset” burde hatt aldersgrense, for det er ille å tenke på at det kan sitte yngre unger å lese det de skriver. Her jobbes det for å få bukt med mobbing, og så klarer ikke et offentlig nettforum å få bukt med det.

    I mine øyne er mye av det som skrives på “Rampelyset” mobbing!

    Ønsker deg en kjempefin kveld <3 🙂

    Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  5. Jeg har aller først lyst til å ta å gi deg en råstor klem snuppa mi for det beste innlegget du har skrevet;)) Jeg har delt innleggt ditt på facebook og noen har delt det videre.

   Vi satt og så intervjuet med henne på morgenen da mamma og min ene storesøster og tanteungene mine var på besøk før helgen. Og vi ble sittende å diskutere hvor jævlige anonyme nettroll er når de skriver kommentarer på et diskusjonsforum. Jeg spurte begge døtrene mine om hva de mente om kvinneguiden. Og de svarte at de synes forumet er det verste de har sett fordi de mener at det er alt for mye mobbing som skrives der inne. Når to jenter i 20 års alderen sier det er det sterke ord.

   Jeg har profil på KG. Men jeg har mistet lysten til å skrive på forumet. Og hele rampelyset hvor influencere og kjendiser blir omdiskutert er et forum fullt av mobbing og drittslening.

   Den verste tråden mener jeg omhandler Anne Brith nå. Og for haterne hennes virker det som om det er uhyre viktig at alle som mener noe positivt om ABD blir pepret med linker om ting ABD har gjort. Jeg har sett noen som har skrevet positive ting om ABD og andre influencere som diskuteres på rampelyset. De får gjennomgå med stygge kommentarer og hetsing for at de tørr å gå i mot saueflokken som skal mene det samme.

   Jeg bryr meg midt i gransakuen over hva ABD har gjort. Har hun gjort noe så får hun stå for selv. Men det unnskylder ikke mobbing. INGEN SKAL SITTE Å SKRIVE MOBBE OG HATKOMMENTARER som de gjør på KG.

   Jeg blir forbanna når jeg tenker på hvordan rampelyset på KG fungerer. Moderatorene gjør en grei nok jobb. Men de er for dårlige på å modere tråder som ABD sin tråd. Den tråden burde blitt stengt.

   Jeg har skrevet anmeldelse jeg også. Og har oppfordret facebookvenner til å gjøre det samme.

   Ha en råååfin ettermiddag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   1. Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg Else Marit-vennen med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

    Setter kjempestor pris på det du skriver. Jeg er engasjert i dette temaet, for jeg har fulgt med lenge nok som smugleser av Kvinneguiden til å uttale meg om hva jeg synes.

    Flere av emnene på “Rampelyset” er det jeg kaller for direkte mobbekommentarer skrevet av anonyme. Jeg forstår ikke Kvinneguiden heller som tillater at anonyme sitter og diskutere under anonyme nick, for det er det de gjør. De tenker ikke på at yngre unger kan glatt lese disse emnene på “Rampelyset”.

    De sist dagene etter at Anne-Brith var på “God Morgen Norge” har jo diskusjonstråden om Anne-Brith tatt helt av, og jeg leste en kommentar som jeg ble kjempesint å lese at Anne-Brith var gal. Man kaller ikke noen for gal. Hvor er moderator. Det skinner igjennom for utenforstående at moderator synes det som skjer på tråden er i orden.

    Takk for at du anmeldte dette du også. Det er lov å prøve, men vi må rette søkelys mot dette. “Rampelyset” burde være stengt for utenforstående lesere slik at unger ikke kan komme seg inn for å lese.

    Ønsker deg en kjempefin kveld <3 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  6. Hei!
   Du vet at dette bare er et reklame-triks for å få mer publisitet rundt boka. Anne Brith slutter ikke å blogge, hun skal bare begynne å blogge på ny plattform.
   Hun har heller ikke sluttet å eksponere barna, hun eksponerer de bare på en ny plattform (Snap og Insta).

   Har du sett dokumentasjonen på den hetsen hun har fått? Den hun viste på TV var noe datteren har fått av en ungdom, av en av sine 200 venner på Insta, altså ikke noe fra en voksen «hater».

   1. Turi Hansen: Tydelig du er farget av disse hylende ulvene på kvinneguiden, og da støtter du mobbing av Anne-Brith du også.

    Ja, tenk jeg har sett hetsen hun har fått! Det er direkte kvalmende og motbydelige kommentarer som blir skrevet 🙁

    Følger Anne-Brith på hennes sosiale medier, og hun gjør nøyaktig det samme som mine gode venner, hun viser hverdagslige ting om sine unger. Noe hun har full rett til, for det er hennes egne barn, og to av ungene hennes er såpass store at de bestemmer selv om de vil være med på bilder. Du eller andre vet ikke noe om hvorvidt hun har spurt dem om tillatelse om de vil være med. Så dere “bedrevitre” se til å komme dere ned fra deres høye hest. Dere bidrar til å legimitere mobbing.

    Hvordan våger du å si at dette ikke er fra en voksen hater? Hva vet vel du om det? Slike som deg har jeg null respekt for, for jeg regner med du er en av de som sitter anonymt på “Rampelyset” og skriver anonyme kommentarer om influencere og holder på med mobbing av dem. Det er regelrett kvalmende mobbing diskusjonsdeltakerne på “Rampelyset” holder på med, og mobbingen av Anne-Brith har økt etter hun stod frem på “God Morgen Norge”.

    Jeg bryr meg ikke hva Anne-Brith har gjort eller ikke gjort, for hun har innrømmet hat hun har tråkket feil, men pga slike som de som sitter “Rampelyset” og mobber og andre nettroll som har kommentert bloggen henens har hun blitt trengt opp i et hjørne.

    Det spiller ingen rolle hva Anne-Brith har gjort, for mobbing er uakseptabelt samme hva vedkommende har gjort! Mobbing er mobbing for min del, og det gjør meg rasende sint 🙁 Det finne ingen unnskyldninger selv hva du og andre måtte mene om Anne-Brith!

    Vit jeg har egne meninger, og jeg er stolt av å støtte Anne-Brith <3 <3 <3 🙂 Usle, feige og anonyme mobbere er ikke verd sølevanne sitt 🙂

    Du må bare henge meg ut på kvinneguiden på "Rampelyset" og fortelle hvor forferdelig dum kjerringa på 52 år er.

  7. Jeg har ikke behov for å henge ut noen, jeg. Jeg har bare et ønske om at du baserer kritikken din på fakta.

   Har du faktisk sett denne hetsen, eller har du bare sett at Anne Brith har sagt at hun har fått den?
   Den hun viste på TV, det har Anne Brith selv lagt ut at det var på datterens private Instagram-konto, det ble vist skjermbilde på God morgen Norge.
   Og ville bare informere om at hun ikke ble så redd for at datteren «ble truet», når hun fortsatte å publisere datteren i sosiale media dagen etter at hun intervjuet på GOd morgen Norge.

   1. Turid Hansen: Jeg holder meg til det jeg har lest på kvinneguiden som er basert på løgner, rykter og skittkasting fra anonyme brukere som går over like for å få frem sine meninger, og få det inn at jeg er ikke interessert i å få vite ting om henne som er kommet fra det forferdelige sladretråden som handler om bloggere, influencere og kjendiser. Kan du være så snill å forstå hva jeg skriver i klartekst? Jeg tar avstand fra det jeg kaller for stygg mobbing av Anne-Brth samme hva Anne-Brith har gjort. Liker du det ikke så er det ditt problem, og ikke mitt! Jeg er voksen nok til å ha mine egne meninger, og når jeg ser med egne øyne hvordan de glupske ulvene hyler i flokk på “Rampelyset” sier det meg alt for mye!

    Samme hva Anne-Brith har gjort har ingen rett til å mobbe henne!

    Når det gjelder trusselen datteren har fått er det ingen unnskyldning om Anne-Brith har delt instagramprofilen til datteren. Tusler skal ikke skje uansett. De/den som har sendt trusselen er noen feige og avskyelige nettroll som ikke er verdt søla under skoene sine.

    1. Du må lese hva jeg skrev. Anne Brith har selv vist frem at trusselen kom fra en ungdom på datterens lukkede Instagram. Trusselen kom ikke fra en sinna dame fra KG.

     Hvis du skal støtte noen så må du støtte noen basert på fakta.

     1. Turid Hansen: Det spiller ingen rolle hvem som har skrevet trusselen, og jeg har aldri sagt at det var noen fra kvinneguiden. Når mobberne og de som sladrer om Anne-Brith sitter på tråden og beskylder Anne-Brith for å være årsak til trusselen blir jeg rasende kjempesint! De skal ikke legge skylden for at datteren mottar trussel på Anne-Brith! Samme hva Anne-Brith har gjort (bedt følgerne sine følge datteren), er ikke det unnskyldning for at datteren mottok grov og stygg hets! Den som sendte trusselen er selv ene og alene ansvarlig, og ingen andre!

      Er det noe du ikke forstår? Jeg støtter Anne-Brith 100% dessverre for deg og alle andre, for jeg støtter ikke en tråd om Anne-Brith hvor anonyme bak anonyme nick skriver kommentarer som er tuftet på sladder, rykter, mobbing og baksnakking!

      Samme hvor mye du prøver kommer jeg aldri, aldri, aldri til å endre min oppfatning av kjempeflotte og herlige Anne-Brith som jeg har fulgt i mange år <3 🙂

      Hvis du vil diskutere Anne-Brith gå inn på Kvinneguiden og diskuter Anne-Brith der. Ikke kom på min blogg med sladder om henne!

  8. Jeg ville gjort litt research før jeg uforbeholdent støttet noen offentlig. En som skriver en blogg har ordet i sin makt og kan si hva som helst om hvem som helst, akkurat slik du gjør nå. Jeg er mildest talt sjokkert over hvordan dere holder på, og hvor skråsikre dere er.
   Når det gjelder debattforumer hvor det er mulig å være anonym, vil det alltid dukke opp troll, men jeg kjenner godt til Rampelyset i Kvinneguiden og det er søren meg et av de mest saklige, til tross for noen frekkaser innimellom. Jeg ser mye god kritikk og lite hat, for å si det sånn. Men nå er det jo en gang slik at vi ikke er like gode på å ta kritikk, og noen av oss er ikke i stand til å ta kritikk i det hele tatt.
   Poenget mitt er at vi ikke vet hva som er sant og hva som er usant så lenge vi bare får presentert den ene siden, og min tiltro til for eksempel ABD ble grundig svekket da hun presenterte en melding fra datterens PRIVATE instagramkonto, en melding skrevet av noen hun tydeligvis kjenner. Høyst sannsynlig et annet barn. Hvordan det kan bli til trusler fra fremmede, er uforståelig – og gjorde at jeg tviler på alt hun sier om «hets&hat»

   1. Maria: Jeg har vært skapleser av Kvinneguiden i ett år, og jeg har sett med egne øyne hvordan glupske ulver hyler i flokk for å ta influencere, bloggere og kjendiser på “Rampelyset”! Ikke kom å si at jeg ikke har gjort research, for det har jeg gjort. Jeg har fulgt Anne-Brith i mange år som blogger, og jeg ville gjort akkurat det samme som henne i en slik situasjon som hun har vært i.

    Ting som blir sladret om Anne-Brith på “Rampelyset” er sladder og ondskapsfull mobbing for å sverte Anne-Brith. Kommentarene er skrevet av feige2 anonyme som sitter offentlig på et diskusjonsforum med formål å henge ut influencere, bloggere og kjendiser som de frivillig har valgt å følge på sosiale medier. Følge influencerne på sosiale medier for så å løpe rett inn på “Rampelyset” på kvinneguiden for å håne hva de sier. Det er det som skjer.

    Ja, Anne-Brith innrømmet at hun har gjort en del dumme ting, men hvem har ikke det? Den som er helt feilfri har retten til å uttale seg er den som har rett til å si noe om Anne-Brith! Uansett har ingen rett til å holde på med mobbingen og hetsingen som skjer av Anne-Brith på “Rampelyset” og som har økt etter hun var på “God Morgen Norge”.

    Fysj for noen usle og ekle nettroll som skriver på kvinneguiden.

    Ærlig talt. Vet du hva. Den unnskyldningen om at Anne-Brith har lagt ut instagrammen til datteren sin er ingen unnskyldning for å godta at det kom inn en trusselmelding. Den blir jeg rasende sint på å lese! Det er ingen unnskyldning uansett, og en slik holdning viser det faktum at du støtter mobbingen av Anne-Brith. Slike folk har jeg null respekt for som baserer sine meninger på ondsinnede rykter på et offentlig nettforum skrevet av anonyme, og som følger ulvene i sine meninger 🙂

    Jeg er stolt av å støtte Anne-Brith samme hvor mye motkommentarer du og andre kommer med. Dere legitimerer nettmobbing som ikke er akseptabelt!

  9. Hei igjen,
   Det er trist at du ikke leser det jeg faktisk skrev, og det var ganske ekkelt å bli overhøvlet med argumenter som ikke har noe å gjøre med hva jeg skrev.

   1. Maria: Jeg begriper ikke hvorfor du på død og liv skal argumentere mot Anne-Brith på min blogg i mitt kommentarfelt. Jeg avskyr og hater sladder, og tråden om Anne-Brith på kvinneguiden er tuftet på sladder, baksnakking og rykter. At du ikke har tiltro til Anne-Brith får være din egen sak, og det får du bestemme selv, men du får meg aldri, aldri, aldri til å endre mening om at Anne-Brith blir mobbet på kvinneguiden. Jeg stoler mer på Anne-Brith enn på hele tråden på “Rampelyset” som handlerom henne 🙂

  10. Og fordi jeg først nå la merke til det og er egentlig totalt irrelevant for dette innlegget.
   Woo! Jeg har abyssiner jeg også. Fra Tverlandet. Hun blir 13 i år. Hvor er dine fra?

   1. Elise/emmelise: Så kjempegøy at du har abyssiner fra Tverrlandet, og da tipper jeg Hilde Hagavei? 🙂 Jeg hadde Ariel Corvette fra Hilde Hagavei sitt oppdrett. Hun var vel født i november 2006 tar jeg ikke feil. Elvis er fra Sverige, Nadina er fra Østlandet og Dixie og Hera er fra mitt oppdrett. De er halvsøstre, men Nadina er mammaen 🙂

    Du må svare meg på hvem katten din er fra 🙂 Nå ble jeg nysgjerrig 🙂

    Jeg slettet kommentaren som du skrev, for jeg er ikke interessert i å motta noe negative ting om Anne-Brith om hva hun angivelig skal ha gjort.

    Står for mine meninger angående Anne-Brith, og vil ikke høre noe negativt om henne! Innlegget mitt handlet om mobbingen som Anne-Brith, og ikke om personen Anne-Brith, og hva hun angivelig i følge stygge rykter skal ha gjort! “God Morgen Norge” viste noen ekspempler på stygge og grove hatkommentarer hun har mottatt, og ingen, ingen har rett til å skrive noe slikt om noen bloggere! Mobbing er direkte motbydelig! Jeg stoler 100% på Anne-Brith, og 0% på kvinneguiden!

    Mitt inntrykk av særlig “Rampelyset” og diskusjonene i de forskjellige trådene er at det er fylt av løgnn, spekulasjoner, sverting, personangrep (selv om moderator moderer), baksnakking og mobbing. Det kommer jeg aldri til å endre mening på. Andre tråder på Kvinneguiden er koselig å lese som f.eks. dyreforumet 🙂

    Jeg støtter Anne-Brith 100% i at hun ringte arbeidsgiver, og jeg har gjort akkurat det samme. Når noen sitter i arbeidstiden og holder på med netthets eller mobbing skal arbeidsgivere har beskjed!

    Det kommer jeg til å gjøre igjen hvis noen henger meg ut meg som person i et offentlig blogginnlegg eller gjentatte kommentarer som består av hets, mobbing og stygge personangrep. Da er jeg ikke sen for å ringe foreldre eller arbeisgivere.

    Jeg har ringt foreldre til tenåring som slengte med kjeften på en av youtubevideoene mine. Skal hilse å si tenåringen ble spak da han/hun ringte meg å ba meg om unnskydling 🙂 Ha, ha, ha 🙂

    Hvis jeg f.eks. vet hvem som sitter på f.eks. i mitt kommentarfelt eller på sin egen blogg og navngir meg gjennom klar mobbing og hets så er jeg ikke sen om å ringe foreldre eller arbeidsgiver.

    Anne-Brith gjorde helt rett, og jeg vet flere voksne bloggere ville gjort nøyaktig det samme.

    Dette med eksponering av unger hører ikke hjemme i diskusjonen her, og det vil jeg ikke ha noe av. Selvsagt skal temaet belyses, men uten å navngi influencere, bloggere eller kjendiser. Det tar jeg avstand fra!

  11. Later til å være litt problemer med bloggplattformen ikveld, men jeg prøver alikevel.

   Ja, det er Hilde som er oppdretteren, min er fra C-kullet og heter Carmenzita. Foreldrene må jeg sjekke i papirene for det er så lenge siden og jeg er litt usikker på hvor mappa er. Det er synd hun ikke lenger driver med abyssinere for jeg er veldig glad for katten jeg fikk derfra. Ikke den smarteste kanskje, men veldig nydelig.

   1. Elise: Tror foreldrene til Carmenzita kan være de samme som som foreldrene til Corvette som jeg hadde. Corvette sitt fulle navn var Ariel Corvette. Vi og et vennepar av oss bodde hjemme hos Hilde med kattene våre da det var katteutstilling i Tverrlandshallen, og det var kjempesnillt av henne. Hadde hele huset hennes for oss selv 🙂

    Jeg skrevet i klartekst i innlegget mitt at alle kommentarer som handler om Anne-Brith som person og beskyldninger mot henne ikke blir godkjent på bloggen min. Den diskusjonen får den som ønsker ta på kvinneguiden og ikke på min blogg. I mine øyne er det ikke dobbeltmoralsk, for dette er min blogg, og jeg er ansvarlig for hva slags kommentarer jeg publiserer. Jeg vil ikke ha kommentarer som handler om ting andre mener hun skal ha gjort. Så nei, det er ikke noe galt av meg! Det er min rett på min blogg!

    Det skal alle som kommenterer på min blogg respektere!

    Dere som tror blindt på hva som skrives influencere, bloggere og kjendiser på det mobbeforumet (som kvinneguiden er i mine øyne) får skrive der inne, men ikke i mitt kommentarfelt!

    Derfor har jeg slettet det siste du skrev i din kommentar, for du har ikke lest hele innlegget mitt mot slutten hvor jeg skriver i klartekst at jeg ikke vil ha noen kommentarer som er negative om Anne-Brith! Det er min rett å gjøre det på bloggen min, for som sagt har jeg ansvar for hvilke kommentarer som legges ut på bloggen min.

  12. Jeg er enig med deg. Flott at du tar det opp. Kampen mot netthets er viktig, og det er en uting at rampelys på KG får fortsette sånn det er i dag, Det meste som skrives der er langt konstruktivt, og hensikten er tydelig ikke så opptatt av samfunnsdebatt, men å ta bloggeren. for å latterliggjøre dem. Mye får stå, også etter redigering som
   Herregud. Hva er det nå som stikker henne ? 😂😂😂😂 Bra de ikke tillater kallenavn på barna lengre, men det ligger allikevel mye av det i gamle tråder, og latterliggjøringen finnes det fremdeles mye av
   De som poster disse kommentarene på Rampelys lever i sin egen boble. evner ikke å ta til seg kritikk ii det hele tatt. Greit at noen bloggere tabber seg ut noen ganger og har gjort noen dumme ting, men det er ikke greit å oppføre seg som drittsekk i kommentarfeltet av den grunn. Men hva gjør man ikke for x antall likes og tommelen opp, , Tenker dette ofte er mennesker som ikke har det så godt med seg selv og sine liv og dermed føler seg bedre ved å tråkke på andre? og som du sier ingen vits å gå inne der å prøve å si noe om det,,, mange har prøvd, nytteløst.

   1. Torill: Du med det skjønne navn 🙂 Tusen takk for kommentar med innspill.

    Jeg tok meg den friheten i mitt kommentarfelt å fjerne det du skrev om Anne Brith da jeg dessverre tolket kommentaren om henne negativt. Beklager på det sterkeste hvis jeg misforstod det du skrev om Anne Brith, og at det var ment som et eksempel på kommentaren din. Da beklager jeg virkelig altså!

    Jeg er enig med deg i at noen tråder under noen temaer er saklige og konstruktive. Særlig i tråden om dyr og dyrehold, jul og trening og livsstil. Det er positive tråder å lese, og de som kommenterer der er kjempekoselige med hverandre. Du finner noen der også som går over grensen.

    Min mening er at “Rampelyset” er den verste tråden av alle på Kvinneguiden. Det skulle ikke være lov å være anonyme på “Rampelyset”. Da tror jeg de som skriver ville være mer forsiktig i hvordan de ytrer seg. Anonymitet på nettet skulle være forbudt, og særlig når man ser hvordan enkelte skriver!

    Du har helt rett. Det mest av det som skrives er langt fra konstruktivt, og det virker som om de skal ta bloggeren/influenceren ja 🙁 Latterliggjøring er det mye av.

    Jeg har sett at de ikke tåler å få kritikk, for jeg har sett hvordan de reagerer når noen har sagt i fra. Da har de gått i taket, og nærmest beskyldt den som har sagt imot dem for å være mobbere, kverulanter og bråkmakere. Det har aldri vært mobbing å si fra, men for de som lever “Rampelysverden” er det tydeligvis mobbing at noen sier imot dem.

    Alle samme har dummet seg ut en eller annen gangen både som bloggere og som mennesker. Det er en del av det å være menneske. Jeg husker min første tabbe på blogg. Det var at jeg lånte et bilde uten å linke til fotografens hjemmeside. Da gav blogg.no meg beskjed om at jeg måtte linke til fotografen. Det innrømmer jeg, for man er aldri utlært som blogger.

    Heldigvis er jeg ingen stor blogger, selv om jeg får sponset hotellopphold, frisørtimer noen ganger, negletime, veterinærbehandling m.m pga kattene mine. Slipper dette med å gjøre feil på det med reklame på bloggen min.

    Jeg tror som deg at dette er mennesker som ikke har det så godt, og de har behovet for å tråkke på de som ligger nede.

    Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld <3 🙂

  13. Hei Torill! Så fin blogg du har, jeg ha de samme interresene som deg og derfor har jeg nå lest gjennom alle innleggene dine. Du skriver så bra, og tar opp fine tema, stor klapp til deg! Når det gjelder Anne Britt, så trodde jeg også på det hun skrev tidligere, men det gjør jeg ikke lenger. Jeg hadde noen opplevelser med henne som gjorde at jeg følte meg lurt trill rundt, og det var en opplevelse somvar veldig vond for meg. Jeg er slik bygget at jeg tror det beste om folk til det motsatte er bevisst, og det angrer jeg på i dette tilfelle. Skriver dette fordi jeg tror du er et godt menneske som jeg ønsker alt godt i livet ❤️Jeg vil spre positivet, og håper du tar dette opp i riktig betydning slik det var ment. Mange gode klemmer til deg og de nyyyydeøige pusene dine ❤️❤️❤️

   1. AnneBerit: Takk for koselig kommentar. Kjempekoselig at du liker det jeg skriver da 🙂 Setter pris på å høre det 🙂 Jeg elsker å skrive, og har alltid likt å skrive. Må jobbe mer med å korte ned tekstene, for de har en stygg tendens til å bli litt vel lange.

    Over til Anne Brith. Jeg kommer aldri til å endre mening om henne. Når hun blir så stygt behandlet på “Rampelyset” kommer jeg alltid til å støtte henne samme hva andre sier. Jeg også tror det beste om folk, og denne gangen går alt i Anne Brith sin favør pga at jeg har sett flere av de stygge kommentarene som har blitt skrevet i kommentarfeltet hennes med egne øyne.

    Vi har forskjellige meninger om dette, men jeg aksepterer din mening og du min 🙂

    Ønsker deg en kjempefin og god natt <3 🙂

    Purr, purr, fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg