TIL HELVETE MED MAMMAPOLITIET! (Unnskyld språkbruken)

Unnskyld språkbruken min, men nå er jeg fly hakke forbanna på det fordømte mammapolitiet som sitter på sin høye hest og kaster steiner rundt foreldre som er på sosiale medier (blogg, face, insta og snap).
 
 
Les her hva som skjedde med Kristin Gjelsvik:
http://www.kristingjelsvik.no/barnevernet/#comment-219952
 
 
Jeg finner ikke ord, og jeg er sjokkert selv om jeg vet at andre bloggere/influencere har opplevd det samme! Dette er galskap fra ende til annen, og galskapen vil ingen ende ta!
 
 
Der sitter det ett menneske i Ålesund som frivillig følger med Kristin Gjelsvik sine sosiale medier. Vedkommende er tydelig provosert over at Kristin og Dennis tenker på miljøet og er veganere som spiser plantebasert mat!
 
 
Hallo! Hvor er logikken til vedkommende fra Ålesund? Det finnes ingen logikk når vedkommende i Ålesund frivillig velger å la seg provosere. Vedkommende kunne ha klikket på x-knappen på hjørnet på PC-skjermen eller trykke “avfølg” Kristin på hennes sosiale medier. Nei ad! Istedet velger vedkommende å sende bekymringsmelding til barnevernet! Så provosert er vedkommende fra Ålesund at hun velger å bruke tid og energi på å kontakte barnevernet fordi hun er så provosert over at Kristin og Dennis er veganere! Dette gir ingen mening eller logikk!
 
 
En ting er sikkert, og det er i hvert fall at vedkommende har alt for mye fritid, og burde finne seg en hobby temmelig fort!
 
 
Vedkommende fra Ålesund er skrekkeksempelet på hva et innbarka “mammapoliti” er! Saken til Kristin Gjelsvik og Dennis ble heldigvis henlagt, og jeg tipper på at saksbehandleren i Oslo Kommune ristet oppgitt på hodet av vedkommende provoserte “mammapoliti” i Ålesund.
 
 
Det selvopphøyde mammapolitiet som tror de vet best for andres unger kan dra dit peppern gror! Sannheten er at de overhodet ikke er noe bedre selv der de sitter på sin høye hest! Der sitter de og kritiserer hva influencerforeldre foretar seg med egne unger.
 
 
De verstingene av “mammapolitiet” kritiserer alt det som influencerforeldre/bloggerforeldre foretar seg. Eksempler her er: At foreldrene har TV’n på når babyen sitter i babystolen, at foreldre lar kjæledyr ligge i sengen hvor også babyen ligger, at foreldrene tar seg ett glass øl eller vin, at mamma tar en tur ut sammen venninnene sine en kveld, at foreldre ikke ammer ungen sin, at foreldre velger å gi morsmelkerstatning på tåteflaske istedet for pupp, at foreldrene velger å begynne i jobb før de skal, at foreldre er veganere, farge på klær til ungene, type klær til ungene, hvordan barnerommene ser ut, at foreldre tar med ungene sine på båttur, m.m.
 
 
I følge mammapolitiet blir det feil om influencerforeldre/bloggerforeldre viser ett og annet bilde i ny og ned av ungen sin, og det blir feil om de ikke viser et og annet bilde av ungene sine.
 
 
“Mammapolitiet” er aldri fornøyd samme hva influencerforeldre/bloggerforeldre gjør, og det virker som om de på død og liv skal ha noe å kritisere bare for å kritisere. De fremstår regelrett som noen store dobbeltmoralister der de kaster stein på stein!
 
 
Når “mammapolitiet” får spørsmål om de er så fordømt perfekte selv, blir de provoserte og går til personangrep mot de som kritiserer dem! De tåler ikke under noe omstendighet å få kritikk for sin nedlatende og kritikkverdige måten de oppfører seg på. Deres oppfatning av de som retter kritikk mot dem er at kritikerne ikke har satt seg inn i saken, og derfor mener de at kritikerne ikke kan uttale seg. Det er tull fra ende til annen! Kritikerne av væremåten og oppførselen til “mammapolitet” er høyst berettiget, og til pass for dem! Hvis det er en ting vi som er kritikere mot “mammapolitiets” fremtoning har forstått så er at det er og blir foreldrene selv som bestemmer over sine egne unger, og ikke dere “selvutnevnte” mammapoliti som slett ikke kjenner influencerforeldre/bloggforeldre personlig som privatpersoner!
 
 
Det selvopphøyde og selvutnevnte mammapolitiet skal ha en ting klart for seg, og det er at de har over hodet ingen rett til å kaste den første stein på influencerforeldre/bloggerforeldre for hva de gjør med deres egne unger! Sannheten er at mammapolitiet selv er fulle av feil, men tror de fremstår som perfekte i sine egne øyne.
 
 
Influenceren Anna Rasmussen opplevde jo også at noen sendte bekymringsmelding til barnevernet.
 
 
De mammapolitiene som har så lite å fylle dagene med at de sender bekymringsmelding til barnevernet angående influenceren/bloggeren sin rolle som foreldre er jeg 100% sikker på ikke klarer å skille mellom fantasi og virkelighet! Det vil si de klarer ikke skille mellom influenceren/bloggeren på sine sosiale medier at det ikke er det samme som å kjenne influenceren/bloggeren som privatpersoner.
 
 
Disse mammapolitiene lever seg inn i en virkelighetsfjern verden der livene til influencere/bloggerne blir til virkelighet for dem! Det er ikke sunt i det hele tatt, og dette problemet har økt i takt med hvordan sosiale medier har utviklet seg!
 
 
Før hadde vi kun TV og ukeblader hvor vi kunne følge med på våre idoler sine liv. Vi leste om dem i ukeblader, og slukte alt hva de skrev om idolene våre. Etter hvert fikk vi internett, og et vindu ut mot verden ble åpnet.
 
 
Det er ikke bare popstjerner, artister og skuespillere som går under kjendiser/idoler i dag. Vi har i dag fått mange som har jobbet hardt og målrettet gjennom mange år og opparbeidet mange følgere på ulike sosiale medier.
 
 
Blogg er et eksempel på sosiale medier. Ta f.eks. Sophie Elise, Kristin Gjelsvik og mange flere bloggere. De har jobbet bevisst og målrettet gjennom mange år for å komme dit de er i dag. I dag holder de ikke bare på med blogg. De bruker sosiale medier bevisst for å nå ut til sitt publikum. Gjennom deres målrettede arbeid har de for mange blitt idoler som mange ser opp til og blir påvirket av. Samlebetegnelsen for dem er influencere som betyr påvirkere. De har mange følgere på deres sosiale medier, og de har blitt sosiale mediers idoler.
 
 
Mange følger idolene sine på deres sosiale medier, og vi kommer tett på livene deres. Siden man kan følge idolene gjennom deres sosiale medier er det en tettere måte å følge dem på enn kun gjennom TV og ukeblader. Man føler man kjenner idolene som privatpersoner og personlig når man følger dem slik vi kan gjøre i dag. Nettopp det er helt feil! Det er mye av idolene sine liv som de som følger dem ikke får se, og tenker de færreste ikke over.
 
 
Denne tettheten og nærheten man får til idolene/kjendisene/influencerne/bloggerne ved å følge deres sosiale medier er ikke bare heldig. Det virker som det er en god del som ikke klarer å forstå at det man ser f.eks. på snap og en vlogg osv ikke er det samme som at man kjenner idolet/kjendisen/influenceren/bloggeren som privatpersoner. Jeg tror det er viktig å huske på at at det idolene/kjendisene/influencerne/bloggerne deler på sosiale medier ikke er i nærheten av hele deres privatliv, og det er mye de ikke forteller de som følger dem.
 
 
Man kan begynne å lure på hva som foregår i hodet hos et menneske når vedkommende selv av egen fri vilje velger å følge et av sine idoler på sosiale medier blir provosert fordi influencerforeldre velger å være veganere! Hvorfor fortsetter vedkommende å følge idolet sitt når han/hun blir så provosert? Det hadde vært enklere å avfølge idolet i stedet for å kaste bort energi på å kontakte barnevernet med bekymringsmelding om mistanken til at influencerforeldrene er dårlige foreldre.
 
 
Jeg har personlig sett med egne øyne på Rampelyset på Kvinneguiden at de selvutnevnte mammapolitiene har sittet på ulike tråder som har handlet om influencere/bloggere og oppfordret hverandre å sende bekymringsmelding til barnevernet. Ikke bare èn gang, men flere ganger har jeg sett det! Jeg ble regelrett rykende sint da jeg leste det at hadde jeg hatt en bruker på Kvinneguiden hadde jeg fortalt disse selvutnevnte mammapolitiene noen sannhetens ord hva de var laget av!
 
 
Disse selvutnevnte mammapolitiene på Rampelyset og Kvinneguiden viser gang på gang i sine diskusjoner på ulike tråder som handler om influencerforeldre/bloggerforeldre hvor hatefull og fordømmende de er ovenfor alt det influencerforeldre/bloggerforeldre foretar seg. De sitter med lupe og følger med på sosiale mediene til infrluencerforeldre/bloggerforeldre hva de foretar seg. Hvis de finner noe de er uenige i løper de rett inn på en eller annen tråd og bretter ut hvor forferdelig ille influencerforelderen/bloggerforeldren er.
 
 
Det er på tide å slå ned på det selvutnevnte mammapolitiet som i egne øyne tror de er så perfekte og feilfrie at de kaster stein på stein på influencerforeldre/bloggerforeldre. Mammapolitiet selv er garantert fulle av feil, og derfor har de ingen rett til å være så fordømmende som de fremstår!
 
 
Det er i hvert fall ikke normalt å sende bekymringsmelding til barnevernet i en eller annen kommune for en influencerforelder/bloggerforelder man overhodet ikke kjenner privat eller personlig! Når mammapolitiet gjør det har det gått alt for langt, og da er det på tide for mammapolitiet å logge av PC’n!
 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg