RAMPELYSETS SELVUTNEVNTE OG ANONYME NETTPOLITI OG MAMMAPOLITI!

Jeg er en engasjert person, og jeg har alltid reagert med avsky over baksnakking, nedrakking, hetsing, håning, spekulasjoner og latterliggjøring på nettet.
 
 
Det verste nettforumet er og blir Kvinneguiden, og særlig underforumet Rampelyset hvor anonyme brukere sitter og sprer ut av seg møkk om andre bloggere, influencere og kjendiser som de over hodet ikke kjenner personlig!
 
 
Der sitter det anonyme brukere som “Nasse Nøff”, “Miranda 16”, “Birdo” og gudene vet hav de anonyme anonyme brukerne på Rampelyset kaller seg. De sitter dag ut og dag inn og skriver møkk og dritt om influencere, bloggere og kjendiser. Ut fra skrivemåten og måten de ordlegger seg på ser man fort at dette ikke er snakk om ungdommer, men heller voksne nettbrukere.
 
 
Det skremmer meg at voksne mennesker på død og liv må følge med på influencernes/bloggernes/kjendisenes sosiale medier som instagram og snap chat, for ved neste korsvei å løpe inn på Rampelyset å rakke ned på de menneskene de følger ved å hetse vedkommende, sverte, spre rundt seg med spekulasjoner og konspirasjonsteorier, latterliggjøre, blande seg inn i andres økonomi, blande seg inn i kjæresteforhold og håne vedkommende blogger/influencer.
 
 
På Rampelyset har du to typer av de anonyme som sitter på trådene og diskuterer bloggere og influencere. Du har de anonyme nettpolitiene. De finner du på trådene som handler generelt om bloggere/influencere.
 
 
Så har du de anonyme mammapolitiene. De er mest ivrig etter å rakke ned på bloggerne/influencerne som er foreldre, og som som deler bilder av sine egne unger på blogg, instagram og snap chat. Mammapolitiene er ekstremt opptatt av hva som er eksponering av unger på blogg. De anonyme mammapolitiene kan man også se diskuterer på andre tråder på Rampelyset!
 
 
Det er som om de på død og liv vil la seg provosere, og derfor er de avhengige av å følge sosiale mediene til influencerne/bloggerne med argusøyne for å finne det minste lille ting å rakke ned på! Hvis disse Rampelysbrukerne for pokker reagerer på det den bloggeren/influenceren foretar seg på sine egne snap chat kan de avfølge vedkommende influencer/blogger. De har ingen rett til å sitte slik og ytre seg på et anonymt på mobbeforumet som det Rampelyset er!
 
 
Unnskyldningen for at de skriver det de gjør på trådene på Rampelyset er at de mener at de har et samfunnsansvar. Ja, samfunnsansvar meg en viss plass!
 
 
Når ble det samfunnsansvar å sitte som anonym på et offentlig nettform å hetse, sverte, latterliggjøre, spre rundt seg med spekulasjoner og konspirasjonsteorier som ikke har rot i virkeligheten og rakke ned på det bloggere/influencere foretar seg?
 
 
Det har aldri vært samfunnsansvar! I følge det virkelige liv utenfor nettet, og i følge samfunnets normer og regler er den nettoppførselen disse anonyme brukerne på Rampelyset holder på med et klart bevis på hva nettroll og nettmobbere er og blir!
 
 
Samfunnsansvar er å si fra at vi ikke tolererer eller godtar slik nettoppførsel som det de anonyme brukerne på Rampelyset holder på med når de sitter og ytrer seg om bloggere/influencere og kjendiser. Det er samfunnsansvar å si at vi avskyr at offentlige nettsider som det Kvinneguiden er godtar anonymitet ved slike diskusjonsforum som handler om mennesker som influencere/bloggere/kjendiser er i dagens samfunn!
 
 
Her prøver politikerne å forebygge mobbing blant barn og ungdommer i skolen, men hva skjer? Jo voksne sitter som anonyme på et nettforum og rett og slett holder på med nettmobbing og netthets! Hvordan kan vi forvente at unger lærer fra voksne når voksne slett ikke er bedre? Gode forbilder er de i hvert fall ikke!
 
 
Det verste er at disse anonyme brukerne på Kvinneguiden og Rampelyset er dobbeltmoralister med stor D som burde komme seg ned fra sin høye hest der de sitter som selvutnevnte nettpoliti. Der sitter de og følger med argusøyne hva bloggere/influencere foretar seg på sine blogger og sosiale medier.
 
 
Selv sitter disse selvutnevnte “nettpolitiene” i forskjellige tråder på Rampelyset og hetser, latterliggjør, rakke ned på vedkommende, spekulere i privatlivet og kjærlighetslivet til influenceren/bloggeren, lage seg konspirasjonsteorier om vedkommende influencer/blogger, dømme vedkommende influencer/bloggeren, stemple influenceren/bloggeren, kalle influenceren/bloggeren for løgnere og andre negative ting!
 
 
Som alle vet fikk Kristin og Dennis sin førstefødte sønn forrige uke, og de er som alle andre nybakte foreldre kjempestolte! Gratulerer så mye til Kristin og Dennis med prinsen deres <3 🙂
 
 
Debatten har blusset opp igjen om influencernes/bloggernes eksponering av unger etter at Kristin og Dennis hadde en miniserie på sin kanal som het for “1+1 = 3”. I serien fikk vi følge med paret fra da de offentliggjorde for sine følgere og blogglesere at de skulle bli foreldre.
 
 
Alle som har fulgt Kristin en stund vet jo at hun ikke ønsket å få unger, men hun endret syn da hun ble gravid. Graviditeten gjorde at hun knyttet sterkt bånd til babyen i magen, og det endret synet til Kristin om det å få unger. Kristin hadde 9 måneder å knytte fysisk bånd til den lille babyen i magen, og gjennom serie til Kristin og Dennis kunne man se at øynene til Kristin strålte mer og mer for hver dag fødselen nærmet seg <3 🙂
 
 
Nettopp dette har disse selvutnevnte “nettpolitiet” på Rampelyset hengt seg opp i. I følge noen av dem går det ikke an å forandre syn på det å få baby! Meningene som Kristin hadde tidligere om at hun ikke ønsket å få unger har ført til at noen stempler henne for alltid! Jeg tipper pipen hadde fått en annen lyd om det var dem selv som hadde blitt gravid.
 
 
På Rampelyset diskuterer ivrige anonyme brukerne graviditeten og fødselen til Kristin, og jeg reagerte med avsky over denne kommentaren som man kunne lese på tråden som handler om Kristin og Dennis: “For meg er det egentlig verre å drive på med en tv serie om et par som ikke ønsket barn at de da velger å tjene penger på å lage en serie av den situasjonen. Barnet kommer på et eller annet tidspunkt få vite at det var uønsket og mange andre detaljer om graviditet som andre barn blir spart for eller ihvertfall slipper å dele med andre.” Kilde: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1181056-kristin-gjelsvik-og-typen/?page=33
 
 
Hvordan kan vedkommende anonyme bruker sitte å lire ut av seg synsing om at babyen til Kristin og Dennis ikke er ønsket, når det er nettopp det han er av alt i verden? Det er så langt fra den virkelige verden som det går an å komme!
 
 
Vedkommende som skrev den kommentaren sitter kun og synser, spekulerer og lager seg konspirasjonsteorier omkring Kristin sin graviditet, og jeg er 100% sikker på at vedkommende anonyme bruker på Rampelyset ikke en gang kjenner Kristin og Dennis personlig!
 
 
Så kommer man til en typisk konspirasjonsteorikommentar når man kan lese vedkommendes kommentar at hun mener at Kristin og Dennis velger å tjene penger på en serie om en unge som ikke er ønsket! Her har Kristin vært nokså klar i sine uttalelser om at de vil ikke tjene penger på babyen sin! Filmen ble laget av en som de kjente fra før. Jeg reagerer med avsky når jeg leser slike kommentarer, og dèt på et offentlig diskusjonsforum!
 
 
Det er også konspirasjonsteori når vedkommende mener at babyen en uønsket, for babyen var slett ikke uønsket! Hvis babyen hadde vært uønsket hadde Kristin tatt abort for lenge siden. Kristin vokste for hver dag tettere og tettere sammen babyen, og babyen var mer enn ønsket og elsket lenge før det ble født <3 🙂
 
 
Slike kommentarer som det eksempelet jeg viser til er typisk for de fleste av diskusjonstrådene som handler om influencere/bloggere på Rampelyset! Anonyme utenforstående sitter og synser og lager seg konspirasjonsteorier som er tatt fra løse luften om bloggere/influencere som de overhodet ikke kjenner! Det gir ingen mening!
 
 
Jeg lurer av og til hva slags liv disse anonyme nettpolitiet på Rampelyset må ha når de på død og liv har med seg influencernes/bloggernes verden inn i sin egen verden.
 
 
Nå er debatten i full blomst igjen på Rampelyset på Kvinneguiden angående eksponering av unger nettet. Det er her de anonyme mammapolitet på Rampelyset kommer inn og synser og mener om bloggeres/influenceres eksponering av unger på sosiale medier.
 
 
Mammapolitiet på Rampelyset sitter i ulike tråder og hevder at de vet hva som er eksponering! De gikk hardt ut mot Kristin og Dennis sin serie “1+1=3”. De mente at Kristin og Dennis eksponerte sitt ufødte barn da de viste frem barnerommet, barnevognen og tok oss med på deler av fødselen.
 
 
Det er ikke eksponering å vise fram et barnerom som man har pusset opp selv! Her snakker vi om å vise frem interiør og hvordan resultatet ble! Det er mange bloggere/influencere som viser frem oppussede rom i huset hvor de bor. Nå har det aldri vært eksponering å vise frem en barnevogn. Disse anonyme mammapolitiet på Rampelyset har alt for lite å gjøre når de henger seg opp i det influencere/bloggere gjør på sine blogger!
 
 
Jeg tørr å påstå at disse anonyme mammapolitiene selv garantert en eller flere ganger har vist frem bilder av rommene til sine unger, og kanskje også vist frem ett og annet bilde av ungene sine som stolte foreldre på gjør facebook eller instagram!
 
 
De anonyme mammapolitiet på Rampelyset tror de er dommere over mamma- og foreldrebloggere, og de sitter i glasshus og kaster stein.
 
 
Kristin og Dennis var tydelig når de sa at graviditeten ønsket de å dele med leserne, og det ville vært unaturlig om det stoppet før babyen kom til verden. Det hadde ført til spekulasjoner og konspirasjonsteorier for de anonyme nettpolitiet på Rampelyset om hvorfor de ikke delte et bilde eller sa fra at babyen var født. Uansett vil enten de anonyme mammapolitiene eller det anonyme nettopolitiene mene at noe ikke blir gjort riktigg!
 
 
Jeg er helt enig i at man skal være forsiktig å eksponere ungene sine på nettet, men uskyldige bilder i ny og ne er ikke og har aldri vært eksponering av ungen!
 
 
Det har aldri vært eksponering å legge ut et uskyldig bilde av foten til en baby, legge ut et bilde hvor litt av babyen vises, legge ut et bilde hvor babyen blir vist bakfra. dele et bilde av babyen å fortelle at nå er babyen født og dele et bilde som viser at de triller tur med babyen i vognen. De som mener at dette er å eksponere sine unger på nettet vet jammen ikke hva de prater om.
 
 
Jeg begynner å lure på om de anonyme mammapolitiene på Rampelyset som sitter og kaster stein i glasshus mot Kristin virkelig er så hatefulle og trangsynte når de klarer å finne et problem med at Kristin og Dennis valgte å lage serien “1+1 =3” hvor de var 100% ærlige og oppriktige om at først ønsket ikke Kristin å få barn, men da hun så hjertet til fosteret banke forandret hun mening, og hun ble kjempelykkelig over at hun hadde blitt gravid, og ønsket å beholde barnet. Det vitner om enormt til morskjærlighet fra Kristin sin side, og at hun vokste seg i ett med babyen <3 🙂 I tillegg får hun pes fra de anonyme mammapolitiene at hun poster 2-3 bilder av sin nyfødte sønn!
 
 
Jeg blir matt over hvordan de anonyme mammapolitiene kan sitte på et offentlig nettsted å rakke ned på hva bloggerforeldre foretar seg. Hver minste lille ting bloggere/influencerne foretar seg så henger de anonyme mammapolitiene og de anonyme nettpolitiene på for å finne noe på pirke på!
 
 
Det er ikke de anonyme mammapolitiene sitt ansvar å blande seg i hva bloggere/influencere gjør på sine egne blogger, og jeg tror med sikkerhet at de fleste mammabloggere selv vet hvor grensen går når det gjelder å dele bilder av sine egen barn på nettet.
 
 
De anonyme mammapolitiet kan gå av sin høye hest å komme seg ned på bakken, og de kan stikke fingrene i jorda.
 
 
Jeg forstår ikke den trangen de anonyme mammapolitiene på Rampelyset har til å absolutt blande seg inn i hva bloggere/influencere som er foreldre gjør på sine egne blogger, instagram og snap chat. Er helt enig at for mye eksponering av unger ikke er bra, men noen få uskyldige bilder av sine unger i ny og ne mener jeg er helt innenfor for hva influencere/bloggere kan legge ut og dele med sine lesere uten at de anonyme mammapolitiene flyr i taket og roper “eksponering” av den grunn!
 
 
Det verste er når de anonyme mammapolitiene på Rampelyset sitter og påstår at influencere og bloggere som viser bilder av sine unger mishandler sine unger. Jeg kjenner jeg blir kjempesint når jeg leser slike uttalelser. Hvordan kan disse anonyme mammapolitiene sitte på diskusjonsforumet å ytre seg om influenceres/bloggeres rolle som foreldre når de ikke kjenner dem, og dèt pga av at de deler noen bilder av sine unger. Det er kjempealvorlige anklager å anklage noen for å mishandle sine unger!
 
 
Jeg er temmelig sikker på at flere av de anonyme mammapolitiene selv er foreldre og har unger. De skal ikke nekte på at de aldri har delt ett eneste bilde av sine egne unger på sine sosiale medier som en hver stolt foreldre ville ha gjort. I så fall er det dobbeltmoralsk uten like å sitte og kaste stein etter influencere/bloggere som viser bilder av sine unger!
 
 
Grov eksponering overeksponering av unger er en ting, men noen uskyldige bilder av og til som viser deres unger er ikke eksponering! Ungene til influencere/bloggere er en del av deres dagligliv, og dermed er det naturlig å la de være som en del av bloggen.
 
 
Noen av de anonyme mammapolitiene på Rampelyset som sitter og rakker negativt ned på influencere/bloggere som deler bilder av sine unger på sosiale medier ytrer seg på en meget negativ og nedlatende måte om bloggere som gruppe. De vet simphelt hen ikke hva det vil si å blogge, for flere av dem blogger ikke selv! Der sitter de og rakker ned på de som blogger!
 
 
Når det gjelder bilder av unger på nettet er det kjempeviktig å være seg ansvar bevisst på hva man deler av bilder av sine unger. Unger skal vernes om sitt privatliv, for det har de rett til! Personlig synes jeg det er tankeløst av en mammablogger å dele bilder av sin 10 – 11 årige datter kledd i bikini på stranden. Et slikt bilde er som godter for en pedofil! Jeg har ikke noe med å blande meg inn i at denne mammabloggeren deler bilder av sine egne barn, men jeg kan ha mine meninger om hva jeg synes om slike bilder.
 
 
Likevel er det viktig å tenke på vi lever i en digital tidsalder hvor nesten alt foregår på nettet. Det kan vi ikke rømme fra samme hvor mye vi ikke liker det!
 
 
I dag er det mer og mer naturlig å dele bilder av sine unger på sine facebook- og instagramprofiler. Fotoalbumet sin tid er for lengst historie. I dag har de aller fleste av oss private bilder av familiemedlemmer liggende på mobilene og PC’ene våre.
 
 
Når det gjelder de anonyme mammapolitiene på Rampelyset som sitter og ytrer sine meninger om hvor forferdelige influencere/bloggere er som deler bilder av sine unger på blogg, facebook og instagram har ingen rett til å stille seg som overdommere.
 
 
Voksne bloggere/influencere bestemmer selv over sine egne unger, og de trenger ingen mammapoliti til å stille seg som dommer over foreldre de ikke kjenner. Voksne influencere/bloggere med unger kjenner best sine egne unger, og de bestemmer over sine egne unger. De trenger ingen utenforstående til å belære dem om deres egen unger!
 
 
Jeg skjønner virkelig ikke den uendelige trangen etter å blande seg bort i hva andre bloggere/influencere gjør på sine egne blogger, snap chat og instagram. Hvorfor ikke slutte med å stille seg til doms det de gjør? Kan man ikke bare akseptere og godta måten influencere/bloggere blogger på. Det er så ukoselig når de holder på slik de gjør, og mammapolitiet skaper dårlig stemning på nettet!
 
 
Nå er det på tide at de anonyme mammapolitiet og de anonyme selvutnevnte bloggpolitiet på Rampelyset begynner å ta et dypdykk i sine egne feil, for de er slett ikke feilfrie de heller!
 
 
Hvis hver enkelt hadde passet på seg selv på ulike nettsider og diskusjonsforumer ville det blitt mye hyggeligere å lese på disse nettsidene og diskusjonsforumer 🙂
 
 

DIKTET “VÅR” <3 :)

Vinteren er over for i år.
 
Nå venter vi på vår.
 
Lysere og lengre dager der ute.
 
Våren den er i rute.
 
Snøen den smelter og tiner.
 
Når våren kommer er det ingen sure miner.
 
Vi hører snøen på bakken tiner og smelter.
 
På bakken og veier blir det bare felter.
 
Voksne og barn smiler og av glede.
 
I treet bygger fuglene sitt lune og trygge rede.
 
Barna de leker sisten og hopper strikk.
 
Våren den gjør oss så glad og så kvikk.
 
Leirfivel og hvitveis opp av bakken titter.
 
Fra toppen av treet høres fuglekvitter.
 
Bladene på busker og trær og gresset blir frodig og grønn.
 
Vi elsker våren, den er så skjønn.
 
På benken i parken sitter et nyforelsket par.
 
Vårforelskelsen gjør dem så yr og rar.
 
Strålene fra solen den varmer opp.
 
Varmen den brer seg i hele vår kropp.
 
 
(Dette diktet har jeg skrevet selv).

 
 

Våren er kjempenydelig når bladene på trær, gress og bukser blir grønne 🙂

 
 

Våren er også teppe fullt av hvitveis 🙂

MIN PÅSKEFERIE I ORD OG BILDER :)

Påskeferien 2019 er over for i år, og denne påsken var preget av sol fra skyfri himmel og varme 🙂 Jeg tror de aller fleste i Norges land har vært kjempeheldige med været. Hos oss i Trøndelag har det vært over 20 grader i solen.
 
 
Jeg elsker våren, og det er som om alt liv våkner på nytt etter vinterdvalen <3 🙂
 
 
Det kjempefine været gjør at verandadører blir slått opp, og ut fra vinterdvalen kommer naboene. I dag 24.04.2019 slo naboene gresset for første gang. Det har jeg ikke opplevd på mange år 🙂
 
 
All solskinnet og varmen har gjort av våren har eksplodert. Trær, busker og gress blir grønnere og grønnere dag for dag, og flere trær har faktisk blitt grønne. Husker tilbake til 1984. Da var det grønt til 01.05 🙂
 
 
Kattene har fått lov til å komme ut på verandaen, og dere kan tro de storkoser seg der når det er så fint være som vi har det nå. Der samler de på D-vitaminer fra solen, og det trenger faktisk også dyr.
 
 
Hera ligger og følger med fuglene 🙂 så nært med akk så fjært 🙂 På nabotaket har vi fått tilbake våre faste vårnaboer (måkeparet) som parer seg. Nok en vår med hissig måkemor som skal beskytte måseungene sine. Det har hendt noen ganger at måsen har stupt mot katteverandaen og skremt kattene skikkelig. Da får de bustehale alle sammen, og det er nærmest firfotskrens på parketten på stua 🙂
 
 
Noen år har vi hatt hell i uhell. Da har måseungen ramlet ned fra taket, og død. Det har ført til at måsemor og måsefar har flyttet bort fra hekkeplassen sin.
 
 
Jeg håper dere har hatt en fin påskeferie? Det har vi 🙂 Påskeferien ble benyttet til å slapppe av, koble ut, lese, strikke, trene og nyte solen.
 
 
13.04 – 14.04.2019 deltok jeg med tre av kattene mine på Trønderkatten sin katteutstilling i Autronicahallen her i Trondheim 🙂
 
 
Mandag 15.04.2019 var vi på besøk til min mor, og det var koselig. Vi koste oss med en kopp te, og vi satt og pratet 🙂
 
 
Torsdag 18.04.2019 dro reiste vi på dagstur ut på hytta til min søster og familie. Der var også min niese, min nieses samboer og deres to unger. Vi kjørte fra Trondheim kl.08.15, og tok ferja over til Leksa kl.10.20. Været var kjempeflott, og vi koste oss ute i godværet. Mannen min, mannen til min søster, samboeren til min niese og min eldste gammeltanteunge gikk en tur opp på Nord-Leksa sitt høyeste punkt som er hele 103 m.o.h. Derfra hadde de kjempefin utsikt over Trondheimsfjorden, og de kunne se sørgående hurtigrute.
 
 
Søsteren min, min niese og jeg koste oss ute på hytta, drakk kaffe og holdt på med håndarbeid 🙂 Vi spiste middag før vi reiste hjem, og vi grillet. Det smakte kjempegodt 🙂 Tok ferja over tilbake til fastlandet kl.19.30. Vi hadde en kjempefin og nydelig dag på Leksa, på hytta til min søster 🙂
 
 
Da vi kom over med ferja tok vi turen innom hytta til min svoger, samboeren hans og tvillingsønnene deres. Satt der og pratet, og hadde det kjempekoselig. Vi kjørte hjem til Trondheim kl.22.30.
 
 
19.04.2019 hadde jeg spillejobb på fløyta ved en gudstjeneste. Spillejobben gikk kjempefint, og de som var i kirken kom og takket for nydelig musikk 🙂 Slike tilbakemeldinger betyr kjempemasse for meg 🙂 Jeg spilte to stykker som passet perfekt på en Langfredagsgudstjeneste.
 
 
Mannen min reiste opp til Namdalen for å hjelpe til med aktivitetsdag for familien hans på landstedet deres (barndomshjemmet til svigermor): Han kom hjem søndag 21.04.2019.
 
 
Lørdag 20.04.2019 fikk jeg kjempekoselig besøk av min venninne fra barne- og ungdomstiden (Else Marit). Vi vokste opp rett i nærheten av hverandre, og vi har vært mye sammen da vi var barn og ungdommer. Hun har abyssiner fra mitt oppdrett 🙂 Vi hadde kjempemasse å prate om, og vi hadde en kjempekoselig ettermiddag 🙂 Hun var hjemme i Trondheim sammen mannen sin og døtrene sine på påskeferie, og hun besøkte familien sin som bor her 🙂 Det var kjempekoselig å treffe Else Marit-vennen min igjen <3 🙂
 
 
I påsken fikk jeg trent 3 ganger på treningssenteret. Siden jeg har betennelse i høyre fot har fysioterapeuten sagt at jeg skal roe ned på tempoet når jeg går på tredemøllen på treningssenteret. Når jeg trener hos fysioterapeuten kan jeg øke på farten på tredemøllen. Jeg fikk trent tre overkropsøkter, og det var kjempegodt 🙂
 
 
I påsken passet jeg på dietten jeg følger, men jeg unnet meg litt ekstra påskegodt uten å skli helt ut. Jeg er kjempestolt av meg selv at jeg har viljestyrke til å klare trening, kostholdsendring og vektnedgang. Som kostholdsekspertene sier. Det er ikke det man gjør i julen eller påsken, men summen av alt. Alt handler om balanse 🙂 Når vi var på hytta til søsteren min og grillet, passet jeg på å ta mindre porsjon.
 
 
Vektnedgangen og kostholdsendringen min skal ikke være preget av stress og dårlig samvittighet. I følge fastlegen min og fysioterapeuten min som er flink på kosthold og trening gjør det det riktig, og de sier det er kjempeviktig for kroppen å unne seg en sjokolade i helgen. De mener at jeg gjør vektnedgangen, treningen og kostholdsendringen på en sunn og god måte. Det er kjempegodt å høre 🙂 Da holder jeg meg helt borte fra sjokolade og søtsaker på hverdagene.
 
 
Kostholdsendring, trening og vektnedgang handler om positivitet, optimisme og ikke minst å være sta. Når jeg har kommet så langt som jeg har gir jeg meg ikke!
 
 
Har lyst til å dele noen bilder med dere som jeg tok rett før påske og i påsken. Jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Jeg elsker å pynte til påske med gule påskekyllinger og påskepynt 🙂

 
 

Påskepynt i hyllen på bokreolen 🙂

 
 

Påskepynt i glasskolben på denne kubbelysestaken 🙂

 
 

Gul påskeduk på salongbordet 🙂

 
 

Bildet ble tatt på Værnes Ferjekai på Agdeneset mens vi ventet på ferja som skulle ta oss over til Leksa 🙂

 
 

Bildet tatt fra Værnes Ferjekai 🙂

 
 

>Skjermen som viser GPS-posisjonen til ferja som går mellom Værnes og Leksa 🙂

 
 

Vi satte oss nede i salongen, og oppdaget den mest upraktiske nødutgangen som finnes ombord i ei ferje. Ved nødstilfelle måtte man åpne døren, og klatre opp en stige 🙂 Fornemmelse av 3.klasse på Titanic 🙂

 
 

Utsikt utenfor hytta til min søster på Nord-Leksa med moloen som går over til Sør-Leksa 🙂

 
 

Utsikt utenfor hytta til min søster 🙂

 
 

De tøffeste påsketøflene noen sinne 🙂

 
 

På tur hjem fikk vi øye på hjort, og hjort er kjempeelegante og staselige dyr 🙂

BILDER FRA TRØNDERKATTEN SIN UTSTILLING 13.04 – 14.04.2019 :)

13.04 – 14.04.2019 var det duket for Trønderkatten til utstilling i Autronicahallen 🙂 Jeg hadde med meg 3 av kattene mine (Nadina, Elvis og Dixie) 🙂 Her er Elvis i utstillingsburet 🙂

 
 

Godpusegutten Elvis i utstillingsburet <3 🙂

 
 

Nadina i utstillingsburet 🙂

 
 

Godpusejenta Nadina i utstillingsburet sitt <3 🙂

 
 

Hera i utstillingsburet 🙂

 
 

Godpusejenta Hera i utstillingsburet <3 🙂

 
 

Nadina konkurrerte i to klasser. Den ene klassen var i åpen klasse 10 for kastrater, og den andre i seniorklassen for katter fra 7-10 år 🙂

 
 

Nadina fikk kjempebra bedømmelse begge dagene, og hun vet å smelte dommerne når hun leker seg på dommerbordet 🙂

 
 

Lørdag 13.04.2019 fikk Nadina sitt CAP-cert, og hun ble nr.2 i seniorklassen. Søndag 14.04.2019 fikk Nadina sitt 3.CAP-cert, og hun tok tittelen Premier. I tillegg ble Nadina Beste Senior i sin kategori 🙂

 
 

Elvis på dommerbordet til sin grunnbedømmelse 🙂

 
 

Elvis fikk også kjempebra bedømmelse begge dagene 🙂

 
 

Elvis fikk sine to CAGPIB-cert begge dagene 🙂

 
 

Hera på dommerbordet under sin grunnbedømmelse 🙂

 
 

Hera fikk kjempebra bedømmelse begge dagene 🙂

 
 

>Hera fikk to CACIB-cert i løpet av utstillingshelgen 🙂

 
 

Godpusejenta Nadina i utstillingsburet 14.04.2019 <3 🙂

 
 

Godpusegutten min Elvis i utstillingsburet 14.04.2019 <3 🙂

 
 

Meg selv med godpusejenta på utstillingen 14.04.2019 <3 🙂

 
 

Nadina i utstillingsburet, og den kjempefine CAP-sløyfen pynter opp 🙂

 
 

Cert- og tittelsløyfene til Nadina 🙂

 
 

Elvis sine cert-sløyfer pynter opp hans bur 🙂

 
 

Hera sine cert-sløyfer pynter opp hennes bur 🙂

 
 

Abyssinervenninnen min Solfrid sin kjempefine abyssinerhannkatt Apollon var også med på utstillingen 🙂

 
 

Kjempfine abyssinerhunnkatten Qiri var også med på utstillingen 🙂 Qiri er barnebarnet til Elvis 🙂

 
 

Elvis sin kullbror Elton var også med på utstillinge 🙂

 
 

Den kjempeflotte devon rex hunnkatten Ida slapper av i utstillingsburet sitt 🙂

 
 

Jeg viser frem Nadina på scenen under panelet når hun ble Beste Senior i kategori 4 🙂

 
 

Den kjempefine BIS-sløyfen Nadina fikk da hun ble Beste veteran 🙂

KJEMPEFIN OG VÅRLIG START PÅ APRIL MÅNED, BLOGGOPPDATERING OG NYE BILDER :)

Du verden for en kjempefin og nydelig vårdag det har vært i hos oss i Trondheim 🙂 Det har vært sol fra skyfri himmel, og vi hadde et fint vårvær i går også. Nå får vi tro det betyr at våren er på vei, men vi bor i Trøndelag, og da er alt mulig. Vi må være forberedt på at vi kan våkne til nysnø i morgen tidlig. Uansett så går det mot vår, og det er kjempeherlig 🙂
 
 
Vi skriver april måned, og april er en kjempeherlig måned. Tenk at vi går mot vår da 🙂 Våren er en kjempeherlig årstid. Tenk alt i naturen våkner til nytt liv. Blader på busker og trær blir grønne, gresset blir grønt, trekkefuglene kommer tilbake og naturen får nytt liv
<3 🙂
 
 
Det eneste ankepunktet jeg har er at jeg ser på møkkete vindusruter på stua. Rett ved oss har de bygget 5 boligblokker i vinter. I hele vinter har det vært anleggstrafikk i form av gravemaskiner og lastebiler som har kjørt frem og tilbake. Anleggs- og byggearbeidet har ført til at vinduene våre er tvers igjennom møkkete. De er ikke ferdige på tomten før alt skal være innflytningsklart til 01.06.2019. Det er egentlig ikke noe vits i å vaske dem nå siden de blir like møkkete igjen om noen dager. Likevel tror jeg at jeg skal vaske dem til påske.
 
 
Det hadde vært litt fint å få se klart ut 🙂 Nå er de så møkkete at det kan ikke beskrives. Festlig å bo så nære en byggetomt! Det har gått bra, men det verste var når de holdt på med spuntingen i begynnelsen av byggeprosessen. Takk og lov gjorde de seg ferdig med den på en uke!
 
 
Siden sist har dagene løpt fra meg, og det har vært noen travle dager med mange forskjellige gjøremål.
 
 
Det går kjempefint med dietten og treningen min, og jeg merker på klærne at de sitter løsere. Slikt gir kjempestor motivasjon.
 
 
Målet for meg er å trene 3 ganger i uken. Da trener jeg to helkroppsøkter og en en overkroppsøkt, og det er jeg kjempefornøyd med 🙂
 
 
Forrige uke fikk jeg fikk jeg nye øvelser jeg skal gjøre på styrkeprogrammet. To av øvelsene foregår i slynge og en øvelse på medisinball. Disse tre øvelsene går på kjernemusklaturen. siste øvelsen var markløft.
 
 
Forrige uke fikk jeg fikk jeg nye øvelser jeg skal gjøre på styrkeprogrammet. To av øvelsene foregår i slynge og en øvelse på medisinball. Disse tre øvelsene går på kjernemusklaturen. siste øvelsen var markløft.
 
 
Da ble jeg kjempefornøyd, og fysioterapeuten sa hun var imponert. Hun sa det var en av de tyngste slyngeøvelsene som finnes. Så fikk jeg to øvelser til jeg skal gjøre. Den ene er ryggøvelse over medisinball, og den andre er markløft.
 
 
Fysioterapeuten sier at slyngeøvelsene er noe av de tyngste som finnes, og hun var mektig imponert at jeg klarte å gjøre 10×3 av øvelsene. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er kjempestolt av meg selv 🙂
 
 
På markløft må jeg øve teknikk før jeg kan legge på vekter. Teknikken må sitte 100%. Disse nye øvelsene mine gjør det enda mer motiverende å trene 🙂 Jeg skal fortsette å trene 3 ganger i uka, men får ikke dårlig samvittighet hvis det blir to ganger i uka.
 
 
Jeg merker framgangen kjempegodt, og jeg økte antall kg på øvelsene i mars, og denne uka økte jeg igjen 🙂
 
 
På søndag skulle jeg ta på meg en av mine svarte penbukser, og jeg prøvde på meg den nyeste. Den satt ikke på kroppen for å si det slik, for den ramlet ned, og satt ikke på i det hele tatt! Da jeg kjøpte den var den akkurat passe til meg. Buksen er jo kjempefin i seg selv, men den var for stor. Slike små ting er det som er motivasjon med stor M 🙂
 
 
Som dere vet er det langt utenfor min komfortsone å dele bilder av meg hvor jeg poserer foran et speil. Her om dagen gikk jeg utenfor min komfortsone og tok et bilde som jeg tenkte å vise dere i dette innlegget. Det er så langt utenfor min komfortsonen, men jeg skal gjøre det.
 
 
Lørdag 30.03.2019 på ettermiddagen var mannen min og jeg på besøk hos mor en tur. Vi drakk kaffe, satt og pratet og hadde en kjempekoselig ettermiddag. Formen til min mor var helt ok. Vi merker at hun ikke henger med, og kobler ut, men det viktigste er at hun har det bra, og at hun er trygg.
 
 
Søndag 31.03.2019 om kvelden var vi i bursdagsselskap til en kamerat av mannen min. Det var kjempekoselig å treffe ham og familien igjen. Vi koste oss med kaffe og kaker, og vi satt og pratet 🙂
 
 
I går tirsdag 02.04.2019 var det korøvelse, og hjelpe meg så fort det går frem til vi skal ha konsert i mai. Ukene flyr, og jeg vet hva jeg skal gjøre i påsken. Det blir å pugge tekst det!
 
 
19.03.2019 om kvelden etter korøvelsen var ferdig var det mange sms’er fra familie, slekt og venner som gratulerte oss med ny sofa. De hadde sett mannen min og meg på “Oppgrader” igjen! Jeg visste at det kom i reprise da jeg kjente igjen de som var med i programmet før oss. Opptaket ble gjort i September 2011, og det ble sendt for første gang i desember 2011.
 
 
Tror dette må være 8-9 gangen det blir sendt i reprise! Fremdeles er det jo noen av vår familie, slekt og venner som ikke har sett programmet. Fremdeles blir folk like overrasket hver gang episode blir sendt på TV 🙂 En tidligere korsanger som var med i koret vårt sendte mannen min et bilde av det periodiske system på sms til ham 🙂
 
 
Det nærmer seg påskeferie, og jeg har fått to spillejobber på fløyta i påsken. Skal spille skjærtorsdag og langfredag. Synes det er kjempekoselig å spille ved gudstjenester i høytidene, for det er en kjempefin og god stemning :)¨
 
 
Jeg føler meg så privilegert som får lov til å holde på med alle mine interesser som gir meg kjempemasse glede 🙂 Selv om jeg er 80% uføretrygdet får jeg lov til å ta på meg spillejobber på tverrfløyta, og det betyr at jeg få lov til å jobbe med musikk som er utdannelsen min. Jeg får lov til å bruke tiden på meg selv på trening, og trening har blitt en kjempestor interesse for meg. Fotografering , skriving og håndarbeid er også noen av mine store interesser som jeg storkoser meg med. Sist men ikke mint så har jeg kattene som sprer kjempemasse glede, latter og kjærlighet <3 🙂
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder som jeg har tatt i det siste, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Økte i gangfart på tredemøllen til 4,4 km/t 🙂

 
 

Økte også i vekt på leggpress til 95,3 kg 🙂

 
 

Seated leg curl 3×15 🙂

 
 

Leg extension 3×9 🙂

 
 

Kjempegod lunch etter trening 🙂

 
 

Noe av det beste på diett er speltlompepizza 🙂

 
 

Bilde av meg selv tatt mai 2016.

 
 

Bilde av meg selv etter trening, og bildet ble tatt forrige uke.