GJENSYN OG TILBAKEBLIKK MED BILDER AV KATTUNGENE (N) HAKRILAS F-KULL ❤😊

I dag er turen kommet til å presentere (N) Hakrilas F-kull. (N) Hakrilas F-kull ble født 19.02.2016, og de ble tatt med keisersnitt.
 
 
I kullet var de 4 kattunger, men den ene kattungen døde 2 dager gammel 😒
 
 
Foreldre til kullet er: (N) Hakrilas Dixie Rose og S*Skimmerdal’s Elvis ❤😊
 
 
Navnene på kattungene i (N) Hakrilas F-kull er: Felicia, Florence og Felix ❤😊 Dessverre er to Felicia og Florence død i dag ❤❤ 😒
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder av kattungene i (N) Hakrilas F-kull, og håper dere like bildene mine 😊 Alle bilder er tatt i perioden januar – mai 2016
 
 

4 nyfødte kattunger noen minutter gamle ❤😊

 
 

Kattungene i (N) Hakrilas F-kull 10 dager gamle ❤😊

 
 

Trekløveret i (N) Hakrilas F-kull ❤😊

 
 

Lykkelig supermamma Dixie Rose med sine kattunger ❤😊

 
 

Kattungetrioen i kattungebingen ❤😊

 
 

Kattungene (N) Hakrilas F-kull 2 måneder gamle ❤😊

 
 

Florence, Felix og Felicia samlet på stua ❤😊

GJENSYN MED DE 6 HANNKATTUNGENE I (N) HAKRILAS E-KULL ❤😊

I dag er turen kommet til å gi dere et billedgjensyn med (N) Hakrilas E-kull.
 
 
Kattungene ble født 07.06.2013. Mor: Ingave’s Nadina og far (N) Tejas Yxne.
 
 
På forhånd var jeg på ultralyd med Nadina, og veterinæren kunne se 4 eller kanskje 5 kattunger. Sjokket var stort da 6 kattunger kom til verden 😊 I kullet var det 3 viltfargede og 3 sorellfargede kattunger.
 
 
Fra dette kullet hadde jeg planer om å ta vare på en hunnkatt, men alle kattungene hadde baller 🤣😂 Det var 6 hannkatter i kullet 🤣😂 Gutta i (N) Hakrilas E-kull fikk navene: Emil, Enzo, Eros, Estilo, Elvis og Ensanto ❤😊
 
 
Når kattungene flyttet inn på stuen sammen de andre kattene måtte vi virkelig passe på hvor vi satte føttene våre hen. Det var ikke godt, og det kjentes når vi hadde 6 palmeklatrere opp leggene og lårene våre når vi stod ved kjøkkenbenken og laget mat 😂 Skal si det kjentes ja. Til å være et stort kull var kullet et rolig kull. Kattungene i kullet var kjempeherlige ❤😊
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder av gutta i (N) Hakrilas E-kull, og jeg håper dere liker bildene mine 😊 Alle bildene i blogginnlegget er tatt i tidsrommet juni – august 2013.
 
 

Godpusejenta mi Nadina koser med sin førstefødte kattunge ❤😊

 
 

Kattungene i E-kullet 1 dag gammel ❤😊

 
 

4 av kattungene i fødebingen ❤😊

 
 

Noen av kattungene slapper av i sofaen ❤😊

 
 

Eros og Elvis slapper av ❤❤😊

 
 

Emil og Enzo ❤❤😊

LEI SYKEHUS NÅ! HVERDAGSOPPDATERING OG NYE BILDER 😊

Det har blitt onsdag 24.03.2021, og det en uke og en dag siden jeg ble operert i fingeren min.
 
 
Operasjonen var vellykket, men det har vært en uke med mye operasjonssmerter, og hånden er blå og hoven. Det presser på frem i fingeren.
 
 
Siden jeg fikk gule stafylokokker i såret sist vil ortopeden som opererte meg være på sikre siden. Annen hver dag går jeg til sykepleier for sårskift og etter sårskift er det ergoterapi for opptrening med fingeren. Det skal jeg gjøre frem til jeg har tatt stingene 30.03.2021. Etter dette blir det jevnlig oppfølging av ergoterapeut. Såret ser kjempefint ut, og det ser ut som det gror kjempefint. Det er jeg kjempeglad for 😊
 
 
Akkurat nå får jeg ikke lov til å trene, for det dunker og pulserer slik i hånden. Skal også være forsiktig med å løfte vekter slik at jeg ikke belaster såret mitt.
 
 
I neste uke får jeg lov til å begynne å gå turer, men da må jeg ha hånden i en fatle for å unngå at det dunker. Jeg savner styrketreningen og kardioøktene mine kjempemasse! Må ærlig innrømme at jeg er lei!
 
 
I tillegg skal jeg prøve ut en ny medisin som gjør at jeg må være på sykehuset til observasjon i 1-2 døgn. De vil følge med om jeg blir svimmel, kvalm, får blodtrykksfall og at jeg tåler den nye medisinen. Håper medisinen kommer i morgen, for da kan jeg begynne med den slik at jeg kommer hjem til helgen.
 
 
Motivasjonen for noen dager på sykehus er ikke til stede, men hvis tablettene vil hjelpe meg så er jeg kjempeglad til 😊
 
 
I dag har det vært lettskyet pent vær, og mye av snøen har smeltet 😊 Det var virkelig vårstemning ute i dag, og jeg fant en enslig leirfivel i grøftekanten.
 
 
Nå gleder jeg meg til påskeferie 😊 I påskeferien skal jeg kose meg, slappe av, gå turer, lese, høre på musikk, og vi nyte påskedagene 😊 Uansett blir det kjempegodt med et avbrekk fra hverdagen. Mannen min har fri i påsken. Det ser han frem til.
 
 
Ønsker å vise dere noen nye bilder som jeg har tatt, og jeg håper dere like bildene mine 😊
 
 

Stingene i fingeren min. Bildet ble tatt på første sårskift som ble gjort 18.03.2021.

 
 

Bildet tatt fra toppen av Nordre gate mot Trondheim Torg.

 
 

Bildet viser litt av Nordre gate i Trondheim.

 
 

Vår Frues Kirke i Trondheim.

 
 

Sykehusparken like i nærheten der vi bor. Bare for et par uker siden var parken dekket av snø.

 
 

Snøen i Sykehusparken har smeltet.

 
 

Jeg fant, jeg fant en enslig leirfivel 😊

EN ÆRESKRENKENDE OG INJURERENDE KOMMENTAR SOM HANDLET OM MEG SELV BLE SKREVET OM MEG PÅ EN ANONYM BLOGG!

Jeg tenkte å la det som skjedde på nouw.com på fredag 19.03.2021 ligge, men flere oppfordrer meg til å rette søkelyset på det.
 
 
Det jeg ønsker å rette søkelyset på er når anonymiteten blant bloggere og blogglesere blir misbrukt for å drive med hets og latterliggjøring av andre bloggere. Da mener jeg virkelig hets og latterliggjøring i ordets rette forstand!
 
 
Jeg hadde en blogg på nouw.com, men jeg valgte å slette bloggen min der fordi jeg ønsker å satse på bloggen min på blogg.no og min private blogg som jeg eier domenet på selv. Det ble for mye med en blogg nummer 3.
 
 
Jeg har fått meg flere kjempegode bloggvenner på nouw, og vi er flere som har kontakt på facebook også. Må med hånden på hjertet si at jeg setter kjempestor pris på bloggvennene mine jeg har fått kontakt med på nouw.
 
 
I siste tiden jeg blogget på nouw var det en slik blogger. Bloggen dukket opp som lyn fra klar himmel. Rett før bloggen dukket opp var vi flere bloggere som hadde sagt klart i fra vedrørende en godt voksen blogger som er kjent for sin ufine bloggoppførsel på ulike bloggplattformer. På nouw var det flere bloggere som blokkerte bloggeren fordi bloggeren hadde vært meget ufin og stygg mot dem. Flere av oss sa klart i fra om at vi ikke aksepterte slik ufin bloggatferd.
 
 
Flere av oss har blokkert vedkommende blogger. Det faller ikke i god jord. Da begynner bloggeren å dikte opp at det er hun som har blokkert oss, og hun skriver innlegg på innlegg om det med blokkering.
 
 
Plutselig i samme tidsrom fikk vi alle av oss bloggvennene smiskende kommentarer, og alle av oss stilte oss et spørsmålstegn vedrørende bloggeren. Hvorfor kommenterte bloggere til oss som bloggvenner, og som hadde sagt i fra vedrørende ufin bloggatferd hos den godt kjente voksne bloggeren.
 
 
Vi bloggvennene reagerte på flere ting ved den nye bloggeren, og det var at bloggeren var 100% anonym. Det gikk ikke langt tid før den nye anonyme bloggeren begynte å hylle den bloggeren som til stadighet lager ufin stemning på bloggplattformer. Akkurat det gjorde at vi som er bloggvenner på nouw ble mistenksomme. Felles for oss er at vi hadde sterk mistanke for hvem som stod bak den anonyme bloggen!
 
 
Et par av oss prøvde å ta den anonyme bloggeren inn i varmen. Selv reagerte jeg på at den anonyme bloggeren prøvde å spørre meg ut om den vokse bloggeren som til stadighet lager uro på ulike bloggplattformer. Bestemte meg for å ikke fortelle noe, for jeg stolte ikke på den anonyme bloggeren. Hun spurte også ut flere andre bloggere om ting reagerte på.
 
 
Den anoyme bloggeren skrev at hun var lærer, noe vi slett ikke trodde på. Hun skrev blogginnlegg som var temmelig på kanten.
 
 
Alt dette førte til at ingen av oss bloggvenner stolte på den anonyme bloggeren. Det med god grunn.
 
 
Den anonyme bloggeren skrev blogginnlegg som handlet om oss bloggvenner. Blogginnleggene om mine bloggvenner og meg var rett og slett latterliggjøring! Flere av mine bloggvenner sendte mail på mail til nouw.com for å be dem om å ta tak i bloggeren!
 
 
Vi konkluderte fort med at dette ikke var tilfeldig! Det var da vi bestemte oss for å blokkere og overse den anonyme bloggeren. Det gjorde vi, og det ble ikke populært mottatt! Den anonyme bloggeren gikk hardt ut mot oss, og hun skrev offentlig i sine innlegg at hun skulle hevne seg. Hun kom til å hevne seg så lenge vi ikke ba henne om unnskyldning mot alt det vi hadde gjort mot henne! Vi ble fort enige om at vi aldri kom til å be henne om unnskyldning!
 
 
Mine gode bloggvenner og jeg bestemte oss for å totalt overse den anonyme bloggeren, for vi vet at det verste for slike bloggere er å bli oversett. Vi bloggvennene har kontakt på facebook, og vi fikk utløp over vår frustrasjon over den anonyme bloggeren der. Det tror jeg var kjempegodt for oss alle ❤❤❤
 
 
Den anonyme bloggeren prøvde seg med hetsende innlegg om oss alle sammen, men vi gav det ikke oppmerksomhet.
 
 
Flere av mine bloggvenner uttrykte at de hadde mistet blogglysten pga den anonyme bloggeren, og flere våget neste ikke å blogge i frykt for å bli hengt ut.
 
 
Vi la merke til at når vi overså den anonyme bloggeren så hadde bloggeren problemer med hva bloggeren skulle skrive om.
 
 
Noe annet vi som har blogget en stund la merke til var at bloggeren avslørte seg selv med å skrive sine egne støttekommentarer. Bloggeren brukte initialene “AN” som for oss som har blogget en stund vet er bokstavene i for- og etternavn på en x-blogger som ikke har blogget siden 2014. Vedkommende x-blogger kuttet all kontakt med den voksne bloggeren som til stadighet lager kvalme og bråk på bloggplattformer! Det gnager vedkommende blogger noe voldsomt fremdeles den dag i dag. Jeg vet med sikkerhet at vedkommende x-blogger ikke vil ha noe med dette å gjøre. Der stoler jeg 100% på x-bloggeren!
 
 
Fredag 19.03.2020 fikk jeg meldinger fra flere av mine bloggvenner at de anonyme bloggeren hadde skrevet et blogginnlegg om meg! Mine kjære bloggvenner var der for meg ❤❤❤ Jeg ville ikke gi den anonyme bloggeren oppmerksomhet i det hele tatt.
 
 
Ut på kvelden kom det noen mailer og pm på facebook fra kjempegode bloggvenner, følgere og ukjente som fortalte at en eller annen anonym hadde skrevet en direkte stygg og råtten kommentar, og flere av de som kontaktet meg mente at kommentaren var injurerende og æreskrenkende!
 
 
Jeg fikk tilsendt kommentaren som skjermbilde på mail, og her får dere se kommentaren i sin helhet:
 
 

Den anonyme kommentaren som ble postet på den anonyme bloggen.

 
 
Flere av mine bloggvenner og bloggfølgere som kontaktet meg fortalte at de hadde skrevet mailer til de som jobber i nouw.com med klage på den anonyme bloggeren og kommentaren. De mente at en slik type kommentar er og blir på det groveste æreskrenkende og injurerende, og de ba meg innstendig om å anmelde kommentaren og også den anonyme bloggen.
 
 
Slike anonyme kommentarer av en slik art skal man aldri godta å få! Aldri! Alle oss som blogger skal huske på at vi er juridisk ansvarlig for blogginnlegg vi deler, og vi er også juridisk ansvarlig for kommentarer som blir postet på bloggene våre.
 
 
Jeg er kjemperørt langt inn i hjerteroten over all omtanken og støtten jeg mottok fra kjempegode bloggvenner og både kjente og ukjente følgere ❤❤❤😊 Finner bare ikke ord! Så rørt er jeg.
 
 
Dagen etter fikk jeg høre at kommentaren slettet, og den anonyme bloggeren hadde skrevet en dårlig bortforklaring om hvorfor kommentaren var slettet. Jeg fikk høre av en bloggvenn som fortalte at den anonyme bloggeren skrev at denne “K” var til å stole på, og at alt det “K” Skrev i kommentaren var sant.
 
 
Knappe en time senere var den anonyme bloggen slettet!
 
 
Alle mine kjære bloggvenner som blogger på nouw.com er kjempelettet for at den anonyme bloggen er slettet 😊 Vi håper på at det var nouw.com som slettet bloggen. Uansett kommer aldri vedkommende bak den anonyme bloggen å innrømme det. Det spiller ingen rolle nå, for bloggen er slettet.
 
 
Denne episoden med den anonyme bloggen er et eksempel på det jeg mener er å misbruke anonymiteten sin. Det er rett og slett feigt å gjemme seg bak anonym blogg for å latterliggjøring av bloggere, og skrive æreskrenkende, injurerende og grove kommentarer fylt med løgner myntet på enkeltbloggere. Selv om navn ikke er nevnt så vil vedkommende kjenne seg igjen!
 
 
Igjen tusen, tusen takk til mine kjære bloggvenner og kjære bloggfølgere (både kjente og ukjente) for all støtte jeg mottok fra dere. Det varmer hjertet mitt kjempemasse ❤❤❤ Bloggvennene mine på nouw og jeg er skjønt enige om at det har vært kjempegodt å ha hverandres støtte i tiden hvor den anonyme bloggeren har herjet på nouw.com. Det er flere av mine nouw-bloggvenner som seriøst vurderte å slutte med blogging, i frykt for hva den anonyme bloggeren kom til å bruke mot dem. Vi har virkelig vært der for hverandre, og det har vært kjempegodt! Jeg setter kjempestor pris på bloggvennene mine hver og en av dere ❤❤❤😊
 
 

GJENSYN MED BILDER AV (N) HAKRILAS D-KULL FØDT 23.11.2011 ❤😊

I mine blogginnlegg med tilbakeblikk over (N) Hakrilas Abyssinerkull er turen kommet til (N) Hakrilas D-kull.
 
 
(N) Hakrilas D-kull kom til verden 23.11.2011, og i kullet var det to hannkatter og to hunnkatter. Kattungene fikk navnet: Dario Dioz, Demitiz, Decenta og Dixie Rose.
 
 
Foreldre til kullet er: Ingave’s Nadina og Ingave’s Rosario.
 
 
Jeg håper dere liker bildene mine 😊 Alle bilder ble tatt i tidsrommet november 2011 – mars 2011.
 
 

Godpusejenta mi Nadina koser seg med sin førstefødte kattunge ❤😊

 
 

Kattungekvartetten slapper av i fødekassen ❤😊 Her er de nesten 2 uker gamle.

 
 

Mamma Nadina sammen kattungekvartetten sin ❤😊

 
 

Kattungekvartetten i (N) Hakrilas D-kull ❤😊

 
 

Huspusgutten vår Svartfot sammen med to av kattungene i D-kullet ❤😊

 
 

Kattungekvartetten i D-kullet slapper av ❤😊

GJENSYN MED BILDER AV C-KULLET – ENEBARNET (N) HAKRILAS CARLOS SANTANA ❤😊

I tilbakeblikkserien min over mine (N) Hakrilas kattungekull er turen kommet til å presentere (N) Hakrilas C-kull 😊
 
 
I C-kullet var det en hannkatt som ble født. Han fikk navnet (N) Hakrilas Carlos Santana ❤😊 Carlos Santana ble født 27.04.2009. Foreldre var: (N) Hakrilas Aros og (N) Nordlæningen’s Ariel Corvette.
 
 
Her kommer noen bilder av (N) Hakrilas Carlos Santana, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Carlos Santana ble født med keisersnitt 27.04.2009 ❤😊 Bildet ble tatt 27.04.2009 når Carlos var noen minutter gammel.

 
 

Mamma Ariel Corvette var en kjempeflink kattungemamma til lille Carlos ❤😊

 
 

På dette bildet er Carlos Santana 3 uker gammel ❤😊

 
 

Mamma Ariel Corvette hadde kjempegod hjelp i Blondie som mer enn gjerne fikk lov til å bidra med å passe på Carlos Santana. Her slapper Ariel Corvette, Blondie og Carlos av på pleddet på stuegulvet ❤😊

 
 

Lille Carlos Santana ❤😊

 
 

Blondie var som en reservemamma til Carlos, og hun måtte av og til trå til med å gi Carlos Santana litt oppdragelse ❤😊

 
 

Mamma Ariel Corvette og sønnen Carlos Santana slapper av ❤❤😊

BILDER AV KATTUNGENE I (N) HAKRILAS JULEKULL ❤😊

I min serie tilbakeblikk over (N) Hakrilas Kattungekull er turen i dag kommet til (N) Hakrilas Julekull.
 
 
(N) Hakrilas Julekull ble født 25.12.2007, og i kullet var det 3 hannkatter og 1 hunnkatter. Siden de ble født 1.juledag måtte det bli julerelaterte navn på kattungene. Navnene på kattungene ble: Caspar, Melchior, Baltazar og Miss Sophie ❤😊 Foreldre til kullet var: (N) Hakrilas Aros og (N) Nordlæningen’s Ariel Corvette.
 
 
Her kommer noen bilder an kattungene i (N) Hakrilas Julekull, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Kattungekvartetten ca. 1 uke gammel ❤😊 Bildet ble tatt 30.12.2007.

 
 

3 av kattungene slapper av ❤😊 Bildet ble tatt 24.01.2008.

 
 

Caspar slapper av ❤😊

 
 

Balthazar slapper av ❤😊

 
 

Melchior slapper av ❤😊

 
 

Miss Sophie slapper av ❤😊

 
 

Balthazar, Caspar og Melchior slapper av sammen ❤😊

GJENSYN MED BILDER AV KATTUNGENE I (N) HAKRILAS A-KULL ❤❤😊

Dere som følger bloggen min vet at jeg er rasekattoppdretter av rasen abyssiner. Det er en sosial, tillitsfull, kjærlig, leken, nysgjerrig, oppfinnsom og inteligent rase ❤😊 Rasen kan ikke beskrives med ord, men den må oppleves.
 
 
Min første abyssiner fikk jeg i juni 2005. Jeg fikk mitt stamnavn (N) Hakrilas godkjent i 2006.
 
 
15.08.2006 ble A-kullet i (N) Hakrilas Abyssineroppdrett født. I kullet var det to kattunger (en hunnkatt og en hannkatt. De fikk navnene Aros og Abyssa.
 
 
I noen blogginnlegg fremover vil jeg gi dere noen tilbakeblikk med bilder av kullene i (N) Hakrilas Abyssineroppdrett.
 
 
I dette innlegget vil jeg vise dere noen bilder av kattungene i A-kullet, Aros og Abyssa. Jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Aros og Abyssa 1 uke gammel ❤😊 Bildet ble tatt 22.08.2006-

 
 

Aros og Abyssa slapper av ❤❤😊 Bildet ble tatt 31.08.2006

 
 

Bilde av Aros og Abyssa tatt 02.09.2006.

 
 

Godpusekkattungene Abyssa og Aros ❤❤😊

 
 

Mamma Topsy sammen kattungene sine Aros og Abyssa ❤❤❤😊

OVERSTÅTT OPERASJON I PEKEFINGEREN MIN 16.03.2021.

Tirsdag 16.03.2021 ble jeg operert i min venstre pekefinger. Jeg har siden desember gått rundt med smerter og hevelse i pekefingerleddet.
 
 
Var til ortoped 08.03.2021 for vurdering. Ultralyd viste klar betennelse. Ortopeden søkte meg inn i til operasjon.
 
 
16.03.2021 var dagen kommet. Jeg møtte opp fastende på dagkirurgen på St. Olavs hospital kl.09.00. Fikk en seng hvor jeg lå og slappet av.
 
 
Kl.14.00 ble jeg trillet ned på operasjonssalen. Jeg la meg over på benken, og de klargjorde meg for operasjon. Jeg fikk noe som het plexuskateter i skulderen som gjorde at jeg ble bedøvd i hele armen. Så fikk jeg avslappede som gjorde at jeg slappet mer av. Vet jeg sovnet litt. Etter operasjonen var ferdig så ble jeg trillet inn på overvåkningen hvor jeg lå i 30 minutter før jeg fikk komme opp på dagposten. Hånden var helt bedøvd, og jeg hadde over hodet ikke kontroll på armen. Det var ikke min arm. Den bare var der.
 
 
Ortopeden kom og pratet med meg, og hun sa det var kjempemasse betent arrvev. Hun sa det ikke var rart at jeg hadde hatt smerter, og det var på tide noe ble gjort.
 
 
Før jeg reiste hjem fikk jeg en dose med antibiotika. Kl.18.00 kom mannen min og hentet meg.
 
 
Bedøvelsen satt i til kl.03.00 i natt, og da kom smertene. Måtte da ta smertestillende.
 
 
I dag har jeg vært hjemme, og jeg har tatt det med ro. Har hatt smerter.
 
 
18.03.2021 skal jeg på ortopedisk poliklinikk for å ha sårskift til sykepleier, og til kontroll til ortoped.
 
 
Jeg må gå til håndterapeut på sykehuset til opptrening, og ortopeden henviste meg dit. Skal begynne å jobbe å bøye og strekke på fingeren på egen hånd for å komme i gang.
 
 
Jeg får ikke lov til å trene overkropp før stingene er tatt slik at såret får gro i fred.
 
 
Jeg er kjempeglad for at operasjonen er overstått 😊
 
 

I heisen opp til ortopedisk dagpost.

 
 

Senga var ikke akkurat den beste å ligge i.

 
 

Det var godt å ligge og slappe av før operasjonen. Slappet av med musikk på øret.

 
 

Avkrysset finger av ortopeden.

 
 

Fingeren godt polstret med bandasje.