POSITIVE ORD TIL ETTERTANKE ❤😊

“Et mål er en drøm med en mållinje”.
 
Skrevet av: Napoleon Hill
 
Fra boken: “Tenk Positivt” (Hjertebøker) Utgiver: Egmont Litor AS
 
 

POSITIVE ORD TIL ETTERTANKE ❤😊

“Motivasjonen vil nesten alltid slå det rene talentet”.
 
Skrevet av: Norman Augustine
 
Fra boken: “Tenk Positivt” (Hjertebøker) Utgiver: Egmont Litor AS
 
 

POSITIVE ORD TIL ETTERTANKE ❤😊

“En vinner trenger motivasjon som går over og hinsides det å vinne”.
 
Skrevet av: Pat Riley
 
Fra boken: “Tenk Positivt” (Hjertebøker) Utgiver: Egmont Litor AS
 
 

POSITIVE ORD TIL ETTERTANKE ❤😊

“Et menneske er noe helt for seg selv. Unikt og ugjentakelig”.
 
Skrevet av: Eileen Caddy
 
Fra boken: “Tenk Positivt” (Hjertebøker) Utgiver: Egmont Litor AS
 
 

FEIGE, USLE OG PATETISKE RAMPELYSMOBBERE! (Gammelt blogginnlegg)

Dette innlegget postet jeg på min blogg 09.06.2019. Innlegget er skrevet på generelt grunnlag, og innlegget handler ikke om noen spesifikke bloggere eller influencere! Det er like aktuelt i dag som det var for 2 år siden!
 
 
Kommentarer som handler personlig om bestemte influencere, bloggere eller kjendiser blir ikke godkjent. Innlegget mitt handler ikkeom den enkelte bloggeren, kjendisen eller influenceren.
 
 
Innlegget mitt handler generelt om problemet med anonym nettmobbing på offentlige diskusjonsgrupper! Eksemplene jeg har funnet er kun eksempler for å vise til hva anonym nettmobbing er!
 
 
Jeg engasjerer meg i kampen de feige anonyme nettrollene som rett og slett i ordets rette forstand holder på med stygg netthets, latterliggjøring, sverting av andres rykte og renome og spekulasjoner.
 
 
Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte diskusjonforum tillater at brukerne sine får lov til å være anonyme når de diskuterer, og særlig på forum som handler om andre mennesker som bloggere, kjendiser og influencere! Som anonym kjenner de fleste ingen begrensing, og de skriver uten i det hele tatt å ha noe som heter begrensinger. Som anonym tror de anonyme nettrollene at de er fritatt alt som heter for regler.
 
 
Det er ikke måte på hva de kan få seg til å skrive om mennesker de over hodet ikke kjenner privat annet enn å følge dem på sosiale medier!
 
 
Jeg er opptatt av denne problematikken, for anonym nettmobbing er og blir et kjempestort problem!
 
 
Det er to diskusjonsforum som er det verste når det gjelder anonym nettmobbing. Den ene er Rampelyset som er et underforum på Kvinneguiden.
 
 
Det verste er at de som sitter på Rampelyset og gulper ut av seg det ene etter den andre ytringen unnskylder seg med at de har et samfunnsvar, og når bloggerne og influencerne velger å være i offentlighetens søkelys må de godta at andre har meninger om dem.
 
 
Utsagnene der kan de dra dit peppern gror med. Det finnes ingen unnskyldning for å sitte på anonymt på et nettforum å hetse og latterliggjøre kjendis eller en blogger basert ut fra de de har sett på hans/hennes sosiale medier!
 
 
Disse nettmobberne på Rampelyset går også rett i strupen på de som har andre meninger enn dem selv! Blir de konfrontert med at noen mener at de holder på med hets og mobbing flyr de rett i taket. Da retter de kritikk mot de som mener at de mobber og hetser ved å påpeke at de som kritiserer ikke har satt seg inn i saken, og derfor ikke skal komme her å uttale seg. Det er fordømte tull! Ved å lese Rampelyset ser med ved egne øyne at det pågår mobbing, personhets, latterliggjøring, sverting av rykte og renome, løgner og konspirasjonsteorier uten hold!
 
 
De skal ha en ting klart for seg, og det er at alle som kan lese Norsk ser kjempegodt med egne øyne hva som er mobbing og og hva som ikke er nettmobbing!
 
 
Når disse nettmobberne holder på med mobbing, personhets, latterliggjøring, spekulasjoner og sverting så må de tåle å motta kritikk! Folk flest godtar ikke nettmobbing, og reagerer med avsky på at anonym nettmobbing i det hele tatt er tillatt!
 
 
Moderator gjør en fin jobb sier de. På noen tråder gjør mooderator en fin jobb, men på andre tråder lar godtar moderator alt for mye!
 
 
Det er og blir direkte nettmobbing når de sitter og rakker ned på klesstil og utseende på et menneske! Jeg lurer litt på om disse som sitter og rakker ned på andres utseende og klesstil selv er feilfrie? De er vel kjempeflink å kle seg vil jeg tro siden de kan sitte å kaste den første stein! Noen har virkelig glemt viktige ord at den som er uten skyld kan kaste den første stein…
 
 
I det følgende vil jeg vise dere noen eksempler på kommentarer som klart og tydelig er nettmobbing, og som går på utseende på bloggeren, influenceren eller kjendisen. Noen kommentarer får dere lese i sin helhet, mens andre kommentarer gjengir deler av kommentaren.
 
 
Jeg anonymiserer hvem som har skrevet kommentarene. Kommentarene står skrevet på noen av trådene på denne siden: https://forum.kvinneguiden.no/forum/285-rampelyset/
 
 
Følgende kommentar handler om kroppen og utseende til en blogger/kjendis: “Hvem er de som liker sånn type kropp? De aller fleste menn gjør det ikke.”
 
Dette er typisk eksempel på hva som er og blir personhets og mobbing av utseende! Det er en ussel og lavmålt måte å rakke ned på utseende til andre mennesker på en slik måte! Rampelysmobberen er en ekkel nettmobber!
 
 
De neste kommentarene handler om en annen kjendis, blogger eller influencer sin klesstil, og de anonyme nettrollene hetser og latterliggjør vedkommende for å bruke samme klær og størrelse som tenåringen sin. Kommentarene går rett og slett på kroppen til vedkommende blogger, kjendis eller influencer.
 
 
“Haha, så sant. Slike shortser skal faktisk være baggy. Dessuten er det meninga å knyte snora i midjen… litt vanskelig når det er igjen 3 cm på hver ende!”
 
 
Denne brukeren fikk dette svaret: Skjønner ikke hva hun ser i speilet når hun presser seg opp i klær for 14 åringer, som forøvrig burde fått hatt garderoben sin for seg selv. Til CC: Barnet ditt trenger nye …sko”
 
 
Neste kommentar: “Det ser virkelig ikke klokt ut og presse seg oppi dattera sine klær klær! Shortsen skal virkelig ikke stå som støpt og bli dratt langt oppi der sola ikke skinner. T-skjorta er for kort også. Dattera bør få beholde klærne sine for seg selv. Selv om CC klarer å skvise rumpa og i tillegg stappe magen ned i shortsen så betyr det IKKE at den passelig.”
 
 
Neste kommentar: “For ikke å glemme bildene hun stolt la ut av seg selv som heldige eier av “thigh gap” mener det må være lov å komme med noen kritiske kommentarer, ikke bare 🙂 <3 Som hun selvfølgelig er ute etter og får av fansen sin.
 
 
Disse eksemplene jeg plukket ut av kommentarer er og blir stygg latterliggjøring og personhets av vedkommende kjendisen/blogger/influencer.
 
 
Hvem er dere Rampelysmobbere har retten på sin side til å dømme hvilke klær andre mennesker har på seg, og om det er tenåringene sine klær? Ingen av dere har rett!
 
 
Flere av mine venninner har unger. Noen av venninnene mine har døtre, og de har avtale med sine døtre om at de kan få låne noen klær fra dem og omvendt at døtrene låner klær fra sin mor.
 
 
Når dere Rampelysmobbere går rakker ned på klesstil, kropp og utseende til et menneskee som dere gjør i deres kommentarer i den tråden, har dere sunket så lavt i gjørma at dere sliter med å komme dere opp!
 
 
Dere er regelrett sjalu for at en voksen dame har en kjempeflott kropp med tanke på at vedkommende har født flere unger! Kanskje vedkommende har mye finere kropp enn hva dere noen gang har hatt 🙂 Derfor må dere ta ut sjalusien deres på vedkommende.
 
 
Det eneste dere holder på med å mobbe, holde på med personhets, latterliggjøre og sverte vedkommende influencer/blogger/kjendis!
 
 
Den forrige tråden som handlet om vedkommende influencer/blogger og bedriften til vedkommende ble stengt.
 
 
Jammen var dere var raskt ute med å åpne en ny tråd. Vedkommende som åpnet den nye tråden er den verste av dere alle med sin netthets og nettmobbing på Rampelyset!
 
 
Jammen var dere var raskt ute med å åpne en ny tråd. Vedkommende som åpnet den nye tråden er den verste av dere alle med sin netthets og nettmobbing på Rampelyset! nbsp;
 

VIL DU SE PÅ PUPPEN MIN? 😊

Vær så god 😊
 
 
Slik ser en patt på en drektig katt ut 🤣😂
 
 
Hvis man lurer på om en hunnkatt som har paret seg er drektig, kan man se at patten til katten er rosa.
 
 
Bildene er av Nadina si patt 2017 og 2018 da hun var drektig med (N) Hakrilas H-kull 😊
 
 

Bildet av Nadina sin tatt 2027. Den viste at hun var drektig 😊

 
 

Hvis man lurer om en hunnkatt er drektig etter paring så kan man se at katten har rosa patter ca. 3 uker etter paringen har funnet sted. Bildet er av Nadina sin patt tatt i januar 2018 da hun var drektig med (N) Hakrilas H-kull

RESPEKT FOR KRONISK SYKE BLOGGERE!

Her om dagen satt jeg og leste forskjellige blogger, og jeg finner stadige nye engasjerende bloggere å lese.
 
 
Noen av bloggerne jeg følger sliter med fysiske sykdommer eller psykiske sykdommer. De som sliter med fysiske sykdommer er i samme situasjon som meg, for deres kroppslige smerter varierer fra dag til dag, og fra time til time.
 
 
Den ene bloggen jeg leste skrev et kjempebra blogginnlegg. Temaet på blogginnlegget var at alle bloggere må vise respekt for historiene som andre bloggere skriver om. Blogginnlegget traff meg rett i hjertet, for jeg engasjerer meg også i temaet at bloggere skal ha respekt for hverandres innlegg. Bloggeren har helt rett i innlegget hun skrev, og jeg kunne ikke vært mer enig.
 
 
Jeg har blogget i noen år, og i de årene har jeg lest mange blogginnlegg både fra mine bloggvenner og bloggere jeg har kommet tilfeldig over. Felles er at alle er forskjellige og unike.
 
 
Noen bloggere byr masse på seg selv. De skriver personlige blogginnlegg som rører ved hjertene. Noen bloggere skriver om sine fysiske skjulte sykdommer, andre bloggere er åpne om sine psykiske problemer, noen bloggere skriver om sine hobbyer, noen bloggere er kjempeflinke fotobloggere, noen bloggere er trening- og livsstilsbloggere, noen bloggere er interessert i sminke, klær og mote og andre bloggere liker å dele oppskrifter av mat. Felles for bloggerne er at noen bloggere fenger mer enn andre, og det kommer an på interesser man som leser har og preferanser vi har.
 
 
Jeg har kjempestor respekt for alle bloggerne jeg leser, for jeg mener at hver og en av bloggerne er unike. Likevel er det noen typer blogger som når rett til hjertet mitt. Det er bloggere som tør å by 100% på seg selv personlig.
 
 
Noen av disse bloggerne som byr på seg selv personlig er flinke til å ta oss med inn i deres verden, og særlig bloggerne som blogger om sine fysiske eller psykiske sykdommer. Alle bloggere fortjener respekt fra bloggleserne for det de blogger om, men jeg vil spesielt trekke frem de bloggerne som er åpne og ærlige om sine fysiske og psykiske plager <3 🙂 De viser en ekte side av det å være menneske når man har kroniske fysiske sykdommer eller psykisk sykdom <3 🙂
 
 
Jeg sliter selv med kronisk betennelsesreumatime, og jeg vet at smertene varierer fra dag til dag, og time til time. Særlig på vinteren våkner med stive ledd, og da særlig ankler og hæler. Jeg må begynne dagen med en dusj. Det varierer hvor lang tid det tar før at hælene og anklene mine er myknet opp av det varme vannet. Avtaler jeg gjør må skje etter kl.11.30, for da fungerer kroppen.
 
 
Selv blogger jeg sporadisk om min kroniske reumatisme, og årsaken til det er fordi jeg feig. Jeg er redd for at mine trofaste bloggvenner og lesere skal synes jeg syter og klager over bagateller. Bloggvenner og følgere som har fulgt meg gjennom mange år sier jeg ikke må være redd for å blogge om hvordan reumatismen min utarter seg, for jeg skal ikke late som om alt er bra hvis det ikke er bra.
 
 
Jeg har rett og slett blitt skremt av enkelte negative uttalelser angående å blogge om sin fysiske eller psykisk sykdom. Uttalelsene har kommet fra godt voksne bloggere. Vedkommende blogger som kom med de negative uttalelsene om bloggere som blogger om fysisk eller psykisk sykdom har selv en kronisk sykdom, og blogger mye om sin sykdom. Nettopp det er dobbeltmoralistisk i mine øyne. Denne bloggeren har kommet med negative uttalelser mange ganger! Det har ført til at jeg er reservert for å utlevere min kroniske betennelsesreumatisme for mye på bloggen min.
 
 
Derfor beundrer jeg andre som er åpne og ærlige om sin fysisk eller psykisk sykdom. Det står det kjempestor respekt av. Ære være disse tøffe bloggerne <3 🙂
 
 
Det kan være terapi for noen som har psykiske problem å skrive på blogg, og det siste vedkommende trenger er å bli møtt med kritikk fordi han/hun er åpne om sine psykiske problemer. Det vedkommende trenger er å bli heiet frem fordi han/hun tørr å vise sin sårbarhet. Vi har mye å lære av de som blogger om sine psykiske problemer, og jeg vil anbefale helsepersonell, spes.ped i skolen og lærere til å lese en blogg hvor bloggeren skriver og forteller om sin psykisk sykdom.
 
 
Jeg husker en blogger som uttalte offentlig på sin blogg på et av Norges største bloggsted at alle som blogget om sine psykiske problemer burde blitt tvangsflyttet over til egne lukkede bloggplattformer. Bloggeren begrunnet det med at bloggere med psykiske problemer tok for mye plass på bloggplattformen, og de var plagsomme for andre bloggere.
 
 
Jeg skal hilse å si at vedkommende blogger fikk pepper for sine uttalelser, og det gikk ikke lang tid før bloggeren slettet bloggen sin i et forsøk på å skjule sine spor.
 
 
Dersom jeg ser en liknende uttalelse eller negative uttalelser om bloggere som blogger om sine psykiske problemer sier jeg klart i fra at det ikke er greit. Det er slett ikke greit å komme med negative uttalelser til bloggere som skriver om deres psykiske problemer. De har like rett til å blogge de som alle andre bloggere. Siden noen reagerer så kraftig på at bloggeere er åpne om sin psykisk sykdom på sine blogger må jo de på en eller annen måte bli truffet av det bloggeren skriver. Dere som sliter med psykiske problemer. Blogg videre, og ikke bry dere om andre bloggere som sitter på sin høye hest og fordømmer dere <3 🙂
 
 
Vi bloggere som blogger om en eller annen kronisk sykdom har også fått så ørene har flagret med negative kommentarer av blogger(e) som sitter på sin høye hest.
 
 
Det er ikke mange dagene jeg kom over en blogg hvor bloggeren mente at bloggere som blogget om sine kroniske sykdommer gjorde det for å få oppmerksomhet. Merkelig at den vedkommende som uttalte dette vet hva formålet til andre bloggere er?
 
 
Noen bloggere glemmer fullt og helt at man selv som blogger mange ganger har blogget som sin kroniske sykdom, delt bilder av medisiner som bloggeren har tatt…. Hvorfor er det verre at andre bloggere blogger om sin kroniske sykdom enn seg selv? Den logikken skjønner jeg ikke. Det gir ingen mening 🙂
 
 
Det er total mangelrespekt og folkeskikk ovenfor andre bloggere fra slike blogger(e) å komme med frekke kommentarer eller frekke blogginnlegg hvor man klager på at bloggere med fysiske og psykiske sykdommer bruker sine egne blogger for å fortelle om hverdagene sine med den sykdommen de sliter med! Hvis bloggere ikke tåler lese blogginnlegg til bloggere som handler om deres fysiske eller psykiske sykdommer har vedkommende blogger ikke noe å gjøre på et bloggsted som blogger. Da bør vedkommende begynne med frimerkesamling 🙂
 
 
Det er ingen som tvinger noen til å lese om andre bloggeres fysiske eller psykiske sykdommer, for det finnes en x-knapp i hjørnet. Trykker man på den forsvinner bloggen, og man trenger ikke å bruke energi på å irritere seg.
 
 
Jeg engasjerer meg i at alle bloggere må få blogge om det de selv ønsker på sine egne blogger, og at alle vi som blogger skal og vise respekt for hverandres måte å blogge på.
 
 
Det er i orden at man ikke synes noe om at andre bloggere blogger personlig om sin fysiske sykdom eller psykisk sykdom, men når man kommer med usaklige beskyldninger om at bloggere som skriver om sine sykdommer gjør det for å kjøpe seg lesere, viser man null respekt og forståelse for andre mennesker! Som en blogger med kronsike betennelsesreumatisme kan jeg si med sikkerhet at de færreste som har kroniske helseproblem vil kjøpe seg lesere, men de vi vise bloggleserne hvordan en dagliglivet er for dem. Husk at det er kun bloggeren som har en kroniske fysisk sykdom eller psykisk sykdom som kjenner seg best, og ikke du eller meg som utenforstående bloggere!
 
 
Jeg har selv blitt mer motivert av flere av mine bloggvenner til å ta mine blogglesere inn i min hverdag slik at de kan bli kjent med meg og min kroniske betennelsesreumatisme. Nå har jeg bestemt meg at jeg lar meg ikke skremme til taushet fra å skrive om min fysiske sykdom.
 
 
Blogg videre om deres fysiske eller psykiske sykdommer, og ikke la de som sitter i glasshus vinne med sine sleivbemerkninger! Alle vi som leser personlige blogginnlegg må respektere hva andre bloggere skriver på sine egne blogger!
 
 

GLUPSKE ULVER OG HYENER PÅ NOEN RAMPELYSTRÅDER PÅ KVINNEGUIDEN!

At disse disse anonyme nettmobberne orker å sitte dag ut og dag inn på tråder på rampelysforumet på kvinneguiden å diskutere bloggere og influencere.
 
 
Jeg reagerer særlig på 2 tråder på rampelyset hvor jeg personlig mener det er alt for mye mobbing, hets og drittslenging. Det er tråden om min gode bloggvenninne Mette Ask: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1258483-metteaskbloggno/page/682/#comments og en tråd om en inflencer som heter for Sara Emilie: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1281757-saraaemiliee-p%C3%A5-instagram/page/88/#comments
 
 
Jeg måtte google hvem Sara Emilie var, og kom inn på hennes instagramkonto. Syntes hun virket som en flott, jordnær og ærlig influencer med gode verder. Begynte å følge henne på snapchat og instagram. Jeg har ikke angret for det 😊
 
 
Eksempelkommentarene jeg ønsker å vise til i blogginnlegget mitt er kun eksempler for hva som er og blir anonym nettmobbing på et offentlig diskusjonsforum! Selv om kommentarene som jeg viser til er hentet fra en eller flere tråder på rampelyset (se link til forumet over) handler ikke innlegget noen spesifikke bloggere/influencere! Blogginnlegget er på generelt grunnlag denne gangen.
 
 
Folk flest av oss utenom forumet ser klart med våre egne øyne at brukerne av kvinneguiden som skriver på rampelysforumet holder på med anonym nettmobbing! Det er ren og skjær nettmobbing som flere av gjengangerne på rampelysforumet på kvinneguiden holder på med.
 
 
Nettmobberne på forumet rampelyset på kvinneguiden kommer aldri til å innrømme at det er nettmobbing de holder på med. Når de blir konfrontert med det går de til frontalangrep mot de som kritiserer dem. De sier at de som kritiserer ikke har satt seg inn i saken. Det er så absolutt langt fra sannheten som det går an å komme. Sannheten er at hvis de hadde innrømmet at de driver med nettmobbing hadde de tapt sitt såkalte tøffe ansikt!
 
 
De som kritiserer brukerne på rampelysforumet på kvinneguiden har satt seg kjempegodt inn hva som faktisk er nettmobbing! Det finnes flere definisjoner på nettet om hva som er mobbing!
 
 
Med nettmobbing menes: Gjentakende negative kommentarer om bl.a. kropp og utseende, spekulasjoner, ryktespredning, sverting som skader ens rykte og renomè, løgner og konspirasjonsteorier omkring bloggeren/influencerens privatliv skrevet av de som over hodet ikke kjenner bloggeren/influenceren privat eller personlig!
 
 
Her er en definisjon på netthets: https://no.wikipedia.org/wiki/Netthat
 
 
Her er en link til FHI sin nettside om hva som definerer mobbing: https://www.fhi.no/fp/oppvekst/fakta-om-mobbing-blant-barn-og-unge/
 
 
Jeg vil vise dere noen eksempler på noen av kommentarer som er skrevet på noen tråder på rampelysforuemt som jeg jeg mener er klar nettmobbing. Kommentarene er gjengitt fra rampelysforumet på Kvinneguiden.
 
 
Eksempel 1:
 
 

 
 

 
 
Disse to eksemplene er eksempel på hvordan noen av diskusjonsdeltakerne på rampelyset sitter direkte og truer vedkommende som tråden handler om. Som f.eks. trussel med å sende mail til en eller kommune. Dette viser at noen av de som sitter og skriver på rampelyset er truende til litt av hvert når de i sin iver er hevngjerrige etter ødelegge bloggeren, snaperen, youtuberen, instagrammeren eller influenceren!
 
 
Eksempel 2:
 
 

 
 

 
 
Her oser de to kommentarene av synsing og spekulasjon om hvordan personligheten til bloggeren/influenceren er. Det uten at vedkommende som har skrevet kommentarene kjenner vedkommende privatperson. I mine øyne kaller jeg slik synsing og spekulasjon for ryktespredning og løgner.
 
 
Eksempel 3:
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
Her sitter de noen anonyme diskusjonsdeltakere på en tråd som handler om en influencer og synser og diskuterer om influenceren er overvektig eller ikke! Jeg synes det er hårreisende å diskutere kroppen og utseendet til et annet menneske! Ut fra det jeg kan se på bilder på instagrammen til influenceren vil jeg si at hun er normalvektig, og hun har tross alt født 2 unger.
 
 
På tråden om den samme influenceren ser jeg at det diskuteres om hvorvidt influenceren har en ordentlig jobb eller ikke, og influenceren får usaklig og stygg kritikk fordi hun av og til drar til sin venninne i helgen når hun skal koble av.
 
 
Det meste av kritikken som foregår på rampelystråder er usaklig og har ikke rot i virkeligheten! De sitter og synser og spekulerer i livet til noen de følger på en blogg, snapchat, instagram eller youtube, og tror de kjenner alt ved vedkommende noe de ikke gjør.
 
 
Noen av gjengen som siter og skriver på noen tråder på rampelyset på kvinneguiden tror de er så perfekte selv, og de tåler ikke å få motbør av noen som er uenige med dem!
 
 
De tror de vet sannheten om vedkommende de følger som diskuteres på trådene, og dèt kun gjennom å følge vedkommende på sosiale medier! Når de får motbør tåler de ikke det, og de hisser seg opp, og blir temmelig fine mot de som sier de imot!
 
 
Jeg blir direkte uvel, kvalm, trist og lei meg av all mobbingen, hetsingen, latterliggjøringen, stygge og usaklige spekulasjoner som ikke har rot i virkeligheten og stygg ryktespredning og løgner 😊
 
 
Indirekte så kommer noen av de gjengangerne som dag ut og dag inn sitter og skriver på tråder på rampelyset og forsvarer sin avskyelige oppførsel. Det gjør de når de bortforklarer sin oppførsel med å si at når bloggeren, youtuberen, influenceren, snaperen eller instagrammeren velger å ha en offentlig profil må de regne med å få kritikk!
 
 
Det er i orden hvis kritikken er saklig og berettiget, men 80% av tilfellene på noen av rampelystrådene er kritikken langt i fra saklig og konstruktiv! Da skal ingen vedkommende blogger, instagrammer, youtuber, snaper eller influencer tåle!
 
 
Hvis vedkommende som opplever å bli omdiskutert på rampelysforumet føler det er mobbing han/hun opplever, så er det mobbing samme hva de som bor på rampelyset måtte mene! Så enkelt er det!
 
 
FHI at mobbing bl.a. er: “Den eller de som mobber må være den sterkeste parten, eller i hvert fall oppfattes slik”.
 
 
På rampleysforumet er de som sitter på de forskjellige trådene og rakker ned på en blogger, influencer, instagrammer, youtuber eller snaper i flertall. Det vil si de den sterkeste parten der hyler som ville ulver og hyener!
 
 
På kvinneguiden har de moderatorer som går inn og rydder opp i de forskjellige trådene når de som diskuterer ikke overhoder de forskjellige forumreglene, og jeg synes moderatorene gjør en fin jobb med å fjerne det som er grovt overtramp. Likevel synes jeg at det er forskjell på hva som godtas av regelbrudd på de ulike trådene på rampelyset!
 
 
Forstår ikke brukerne på diskusjonsforumet at gjentakende kommentarer over tid mot en blogger/influencer er og blir mobbing.
 
 
Jeg er samfunnsengasjert, og jeg ser at anonym nettmobbing er et økt samfunnsproblem, og det skremmer meg at de samme anonyme brukerne sitter dag ut og dag inn og diskuterer, hetser, latterliggjør, spekulerer, synser, setter ut konspirasjonsteorier og ryktespredning om bloggere/influencere som de ikke kjenner privat/personlig. At de ikke selv forstår konsekvensen av deres atferd på nettet! De burde virkelig skamme seg, og begynne å se seg selv i speilet!
 
 
Jeg står for det jeg mener, og jeg sier i fra når jeg ser slik avskyelig oppførsel på et diskusjonsforum!
 
 

PÅFYLL AV NYE AKRYLNEGLER OG FARGE 😊

I dag var det tid for å få ordnet neglene mine. Var til negledesigneren og fikk ny påfyll med akryl, og det var kjempegodt 😊
 
 
Jeg har funnet fargen som jeg liker kjempegodt, og den fargen bruker jeg om våren og sommeren. Når høsten kommer så bruker jeg en annen farge. Siden jeg går i duse farger så vil jeg ha farge som går til alle klær.
 
 
Negledesigneren jeg går til er kjempedyktig, flink, serviceinnstilt og ikke minst rimelig i forhold til andre negledesignere her i byen 😊 Jeg sier til alle jeg kjenner at de som vil ordne neglene sine burde prøve henne.
 
 
Jeg ønsker å vise dere et par bilder av resultatet, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Resultatet av neglebehandlingen 😊

 
 

Var til negledesigneren og fikk ny påfyll med akry