ROLIG OG AVSLAPPENDE SISTE KVELD I AUGUST 😊

Siste kveld i august går mot natt, og i morgen er det 01. september. August måned allerede ferdig, og det er egentlig litt vemodig, for det betyr at sommeren er på hell.
 
 
I går på distriktsnyhetene på NRK sa en meteorolog at høsten kommer ca. 20.september her i Trøndelag. Alt avhenger av været og temperaturen i juni, juli og august.
 
 
I kveld har mannen min pakket kofferten sin. Han må kjøre hjemmefra kl.07.00, for taxien de skal ta til flyplassen går kl.07.30. Må ærlig si at jeg misunner ham som skal til Gardasjøen. Regner med de får en superfin tur 😍
 
 
I morgen fredag er det tid for å trene ukas siste økt til fysioterapeut, og det blir godt å avslutte uken med en treningsøkt 😊
 
 
Herlig å føle på at uken har vært god energimessig sett 😊
 
 
Gleder meg masse til lørdag til “Stjernekamp” og “Skal vi danse”. Kommer til å prioritere “Stjernekamp”, men kommer til å se siste del når “Stjernekamp” er ferdig slik at jeg får med meg hvem som ryker ut.
 
 
Det jeg synes er koselig om høsten er når alle de koselige TV-programmene er tilbake på TV, og man kan kose seg under pleddet med håndarbeid, levende lys og kanskje en god kopp appelsinte 😊 Når det er sommer vil man jo helst være ute og nyte godværet, og da blir prioriterer man annerledes enn om høsten og vinteren.
 
 
Denne dagen har vært kjempefin og koselig 😊 Ønsker å vise dere noen kveldsstemningsbilder tatt på hytta vår, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Vakker sensommersolnedgang 😍

 
 

Kveldssol sett fra hytta vår en solfylt augustkveld 😍

 
 

Vakker kveldshimmel i august over sjøen sett fra den ene stranden på hytta vår 😍

EN FIN OG FLOTT TORSDAG OG DEILIG TUR I FINT VÆR 🥰

I dag er det overskyet vær men oppholdsvær. Temperaturen ligger på omtrent + 14 grader. Tenk i morgen er det 1.september. Herlighet. Jeg kan ikke tro at vi plutselig er inne i den aller første høstmåneden. Håper bare at vi får en tørr og fin høst uten for mye regn.
 
 
I går skrev jeg et blogginnlegg om minetanker rundt smittevern og ulike luftveisvirus bl.a korona. Blogginnlegget mitt er basert på mine tanker etter å ha vært igjennom en stor lungeoperasjon! Jeg vil unngå å bli smittet av en virussykdom det første året etter operasjonen. Hvis noen ikke har forståelse for det er det deres problem!
 
 
Det er ikke bare meg som ikke vil bli smittet. Du har mange nedsatt immunforsvar, kreft, hjerte- og karsykdommer og eldre, og alle disse gruppene med underliggende sykdommer bør vi alle tenke på nå som går mot høst og sesong for virusspredning.
 
 
Siden det ikke er påbudt med smittevern og restriksjoner må vi som har underliggende sykdommer tenke på oss selv, og jeg ser det som vårt eget ansvar å beskytte oss med ulike tiltak når sesongen for virussmitte er om hjørnet.
 
 
De som ikke har en underliggende sykdom bør tenke over dette med fornuftig smittevern for å unngå at noen i risikogruppen blir syke og i verste fall dør.
 
 
Da min mor bodde på sykehjem ønsket ikke betjeningen at min mor skulle ta influensavaksinen fordi eldre og skrøpelige folk blir dårlig av den. I stedet valgte søsteren min og jeg å vaksinere oss mot influensavaksinen for å beskytte vår mor og de andre beboerne på sykehjemmet.
 
 
Nå sier jo FHI at det er vi med underliggende sykdom og eldre som de anbefaler å vaksinere oss, og ikke friske personer. Det er anbefalinger de kommer med til oss som har underliggende sykdommer! I oktober kommer en ny og oppdatert versjon av vaksinen i hvert fall her i kommunen.
 
 
Selv om det ikke lengre er påbudt med smitteverntiltak bør vi alle sammen huske på at det vil komme en høst med smitte av ulik karakter som korona, forkjølelse, luftveisvirus og evt smittsom magevirus. Derfor bør vi alle bli flinkere til å ha smitteversreglene i bakhodet som å holde oss hjemme når vi er syke med feber, rennende nese, sår hals og oppkast/diare. Det koster ikke så mye å fylle på antibac på disse dispenserne som henger tomme rundt om på butikker og kjøpesentre, og det er med på å begrense smitte.
 
 
Når jeg tenker på hvor stort press helsevesenet har fra før bør vi alle ha smittevern i bakhodet. Ingen ønsker overfylte avdelinger og avlyste operasjoner pga økt smitte i samfunnet.
 
 
Når jeg er på trening har jeg alltid med med antibacservietter i treningsbagen. Under intervalltreningen blir jeg så svett, og jeg tørker meg i ansiktet med en håndduk som henger over håndtaket på tredemølla. Andre som trener på fysioterapisenteret skal få slippe å ta på tredemøllehåndtaket på min svette. Derfor bruker jeg antibacservietter på grunn av hygiene.
 
 
Det samme på apparatene jeg bruker. Jeg ønsker ikke at andre skal sette seg på apparatene jeg har bruk når jeg har svettet. Derfor tørker jeg apparatene av med antibacservietter.
 
 
Siden det ikke er smittevernpåbud og koronavaksine anbefales kun til eldre personer og personer med underliggende sykdommer fordømmer jeg ingen for ikke å at vaksinen. Om en med underliggende sykdom ikke ønsker å vaksinere seg er det vedkommende sitt eget valg, og ingen andre!
 
 
Det jeg reagerer med avsky på på er de som støtter opp under konspirasjonsteorier knyttet rundt korona og koronavaksinen. De har null tillit til politikere og helsemyndighetene når de sprer rundt seg med usanne konspirasjonsteorier. I deres øyne er disse konspirasjonsteoriene sannheter. Vi som velger å forholde oss til legevitenskapen som FHI baserer seg på er det vår sannhet.
 
 
Igjen vil jeg påpeke klart og tydelig at innlegget jeg skrev i går var mine meninger som med en lungesykdom og som lungeoperert! Jeg vet jeg snakker for flere som har underliggende sykdom!
 
 
Nok om dette temaet.
 
 
I dag stod jeg opp kl.08.30. Ordnet meg i stand, spiste frokost, koste meg med kaffe og så på “God Morgen Norge”. Litt ut på dagen gikk jeg meg en trimtur, og det var supergodt å komme seg ut på tur 😊
 
 
Denne uken har jeg hatt god energi, og da har jeg benyttet dagene til å gå turer ute. Når været er så herlig som det er så er det superdeilig å komme seg ut i frisk luft 🥰
 
 
Etter jeg kom hjem fra tur snakket jeg med bestevenninnen min på telefonen, og vi snakket i 1 1/2 time noe vi alltid gjør når vi prater sammen 🥰 Vi har så mye å prate om, og vi finner løsninger på alle verdensproblem 😊
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder fra de siste dagene, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Tirsdag 29.08.2023 var det korøvelse i det koret jeg synger i, og vi øver for fult til 100 årsjubileumskonsert 😊

 
 

Avblomstrede sensommerblomster 😊

 
 

Det begynner å bli vakre høstfarger på blader på busker og trær nå ja 😊

 
 

Kjempefin rødlig høstfarge på disse bladene på dette treet 😊

TORSDAGENS OPTIMISTISKE VISDOMSORD 🥰

Riktig god torsdags formiddag kjære bloggvenner og følgere 😍 Ny dag og nye muligheter, og jeg vil ta godt vare på denne dagen 🥰
 
 
Hvis det er noe jeg har lært så er det det å være takknemlig over livet, og særlig etter lungeoperasjonen og reoperasjonen noen dager senere jeg var igjennom i november 2022.
 
 .
Jeg vil gjøre det beste ut av dagen. Hvis jeg våkner med leddsmerter så må jeg ta hensyn til det, men det skal ikke stoppe meg fra at jeg skal lage meg en fin dag.
 
 
Hver dag skriver jeg opp en ting jeg er takknemlig for i en bok. Da oppdager jeg dag for dag at det er så uendelig mye jeg har grunn til å være takknemlig og glad for 😊 Det er den gleden og takknemligheten som gjør at jeg kan lage meg fine dager.
 
 
Jeg synes små enkle visdomsord er lette å forstå, og visdomsord kan inneholde både fleip og alvor 😊
 
 
Dagens visdomsord synes jeg er fin og vakkert beskrevet 😊
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Å, for ein strålande morgon, å, for ein strålande dag.
Strålande glad kan eg kjenna: lukka og eg er i lag.
Av: Oscar Hammerstein II
Kilde: https://www.ordtak.no/index.php?emne=Optimist
 
 

Gleden og takknemlighet over å få ta ulike fotomotiv av f.eks solen som skinner gjennom treet 🥰

DAGEN I DAG I ORD OG BILDER 😊

Onsdagskveld 30.08.2023, og en ny kveld går mot natt.
 
 
I dag stod jeg opp kl.08.45. Ordnet meg i stand og koste meg med frokost og kaffe. Så litt på “God Morgen Norge” noe som jeg synes er kjempekoselig hver morgen 😊
 
 
Kl.12.00 gikk jeg meg en foto- og trimtur. Være var fint med lettskyet pent vær og fin temperatur 😊 Jeg fikk fotografert noen bilder som jeg skal dele etter hvert på bloggen min 😊 Dagene med sol og oppholdsvær nytes for fullt, og jeg kjenner jeg blir så glad når været er slik 😊
 
 
Selv om jeg ikke er så glad i høst og vinter så synes jeg høsten er vakker med alle sine nydelige farger, og hvis høsten er tørr uten for mye nedbør er høsten fin 😊 Høsten har mye vakre fotomotiv 😊
 
 
I kveld har mannen min pakket kofferten sin, for på fredag reiser han med jobben sin på firmatur til Italia til Gardasjøen. De reiser fra jobben deres kl.07.30 om morgenen, og kommer hjem søndags ettermiddag.
 
 
Han gleder seg til å reise til Italia. Jeg har selv vært i Italia tre ganger. Da var vi i ferieparadiset Rimi. Det var på 80-tallet. Vi tok utflukter til lilleputtstaten San Marino, Venezia og på en stressende dagsutflukt med buss til Roma hvor vi stoppet fort på alle turistserverdighetene for å få tatt noen bilder. På den turen til Roma var det ca. 35 grader og steikende varmt.
 
 
Nå er det kveld i huset, og kattene har funnet plassene sine. Hera og Nadina ligger i fanget til matfar og nyter livet, og Elvis ligger tett inntil meg og koser seg ❤❤💙😍 Det er virkelig avslapping det 🥰🥰🥰
 
 
Ønsker dere alle en riktig fin og god natt, og søte drømmer til dere alle 😍
 
 

Jeg fortalte om at denne frukten vokser på et par trær i parken hvor jeg bruker å fotografere. Dette er et villeple. Det frarådes å spise disse villeplene, men å fotografere dem er fint da 😊

 
 

Når bladene på trær og busker har slike farger er det kjempenydelig 😊

 
 

Fine og røde rognebær 😊

SMITTEVERNSVERNSREGLER HVOR ER DE? DET FINNES FORTSATT KORONA I SAMFUNNET VÅRT!

Dette blogginnlegget skriver jeg ut fra mitt eget ståsted med en underliggende lungesykdom og etter å ha gjennomgått en stor lungeoperasjon i november 2022!
 
 
Vi hører lite om korona i nyhetene, og da er den noen som går rundt og tror at det er fordi korona ikke lengre eksisterer! Hvor feil kan de ta? Koronaviruset er fremdeles blant oss i samfunnet selv om vi vil innrømme det eller ei.
 
 
Selvsagt er det godt å slippe å bli pepret med daglige nyheter om koronaen, og vi så grufulle bilder fra Europa når pandemien var som størst. Disse bildene av overfylte sykehus med svært så syke koronapasienter gjorde inntrykk på oss. Det var flere smittede her i Norge også, og en god del døde av koronaen.
 
 
Da Norge ble nedstengt og det var en pandemi visste ikke helsemyndighetene hva de stod framfor og hvilket virus det var. Vaksiner ble hasteutviklet. Ikke alle vaksiner var like godt utviklet. FHI sier at kornavaksinene har blitt bedre ettersom årene har gått. Slik er det med vaksiner. Jeg velger å stole 100% på FHI og helsemyndighetene!
 
 
Virus forandrer seg og mutterer etter hvert som tiden går. Nå har det dukket opp en ny variant av koronaviruset BA.2.86.
 
 
I følge FHI er koronaviruset oppdaget i Sverige, og mest sannsynlig har vi koronaviruset her i Norge også. Kilde: https://www.nrk.no/nyheter/fhi_-sannsynlig-at-ny-koronavariant-er-i-norge-1.16535589
 
 
Jeg tilhører risikosonen som lungesyk, og ønsker ikke under noen omstendigheter å bli smittet av viruset. Jeg skal ta min 5. vaksinedose neste uke for å beskytte meg selv.
 
 
Til dere nå som flyr i taket over at jeg skal ta vaksine velger jeg å beskytte meg selv på best mulig måte for meg personlig. Det er å vaksinere meg. Jeg er fullstendig klar over at man kan bli smittet selv om man blir vaksinert. Det å vaksinere meg er mitt eget valg som jeg tar pga at jeg er lungeoperert.
 
 
Det som skremmer meg er at det vi lærte under koronatiden er totalt visket ut for de fleste av oss.
 
 
Akkurat nå går det mange rundt og snufser, hoster og har en eller annen form for luftveisinfeksjon. Holde seg hjemme? Hva er det? Nei da, der går de og hoster og harker høylytt og tenker ikke over at det kanskje er noen rett i nærheten av dem som er i risikogruppen.
 
 
I det ene koret hvor jeg synger i har vi en klar og tydelig regel. Hvis vi er forkjølt med symptomer for forkjølelse eller luftveisinfeksjon skal vi ikke komme på korøvelse. Da holder vi oss hjemme. Dette fungerer kjempegodt. I koret har vi folk i alle aldre og med forskjellige sykdommer som gjør at de ikke behøver å få korona.
 
 
I går var det ei i koret som kom på korøvelse. Det var godt over 10 dager siden hun hadde vært syk. Hun tok hensyn og gikk med munnbind, og hun satt bakerst på tribunen i stedet for å sitte i stemmegruppen sin. Det kaller jeg å ta hensyn.
 
 
Jeg er redd for at vi nå har blitt egoister igjen, og har glemt mye av forholdsreglene for det smittevernet vi hadde.
 
 
Kjenner jeg blir sint når jeg går i butikken, og jeg ser at folk tar på frukten og legger den tilbake igjen. Da bør man ta med seg den frukten de har tatt på.
 
 
Hvor er spriten i dispenserne hen rundt om på butikker og kjøpesenter? Dispenserne henger der, men sprit har de ikke. Det koster ikke mye å fylle opp dispenseren med sprit! Det at spritdispenserne står tomme viser det faktum at smittevern og forholdsregler er visket boet.
 
 
Derfor har jeg alltid med meg en spritflaske hvor jeg spriter hendene mine før jeg går inn i butikken og når jeg går ut av butikken. Jeg vet det er flere enn meg som savner det å sprite seg før man går inn på butikker eller kjøpesentre nettopp pga smittevern.
 
 
Det er ikke bare smittevern pga korona, men det vil utover høsten også komme en forkjølelseshøst med vanlig forkjølelse, influensa og smittsom omgangssyke.
 
 
Fremdeles i 2023 sitter det idiotiske folk og sverger til idiotiske og lavmålte konspirasjonsteorier omkring koronavaksine, koronaen, smittevern og at koronaen er noe som politikerne har funnet på for å få makt over oss mennesker.
 
 
“Det tydeligste fellestrekket hos de som tror på konspirasjonsteorier er at de ikke har tillit til myndighetene.”
 
 
“– De som tror på konspirasjonsteorier om covid-19, tror mindre på helsemyndigheter og forskning, sier Asbjørn Dyrendal”
Kilde: https://www.nrk.no/innlandet/studie-om-hvem-som-tror-pa-konspirasjonsteorier-om-covid-19-1.15870102
 
 
Jeg synes den studien nrk viser til om konspirasjonsteorier omkring koronaviruset er direkte skremmende å lese! Den/de som støtter oppunder de ulike konspirasjonsteorier om koronaviruset viser at vedkommende er en stor egoist, og tenker ikke på samfunnets verdier og felleskap!
 
 
Blogginnlegget mitt skriver jeg i ly av at jeg er lungeoperert, og i risikogruppen. Nå som lungeoperert er selvsagt risikoen mindre enn hva den var før operasjonen, men uansett har jeg en lungesykdom hvor jeg må verne om meg selv.
 
 
Jeg må verne om meg selv med å ta koronavaksine hver 6. måned, jeg må beskytte meg selv ved å sprite hendene mine før jeg går inn og ut av butikker og jeg må beskytte meg selv med munnbind. Hvis det nå begynner å herje korona i korene jeg synger og på jobben til mannen min kommer jeg til å reise på hytta for å være der til ting har roet seg igjen.
 
 
Her tror jeg dessverre det er vi som har en sykdom som gjør at vi ikke helst ikke skal bli smittet av et luftveisvirus som må tenke på oss selv. Mange i samfunnet viser jo at de ikke bryr seg om smittevern som vi var så flinke til når koronaen herjet som verst. Når folk ikke holder seg hjemme fra jobb og fritidsaktiviteter når de er kraftig forkjølt, hoster og nyser da tar de ikke smittevern på alvor.
 
 
I juni ble jeg skikkelig forkjølt. Jeg testet meg 3 ganger for å se om det var korona. Testen slo ikke ut. Den forkjølelsen satt lenge i kroppen, og jeg fikk øvre luftveisinfeksjon som gjorde at jeg måtte ha antibiotikakur.
 
 
Jeg skulle på sangerstevnet, og testet meg derfor 3 dager på rad. Hadde testen slått ut ville jeg aldri i livet blitt med på sangerstevnet nettopp pga at det er folk i korene som ikke skal ha krona. Siden jeg hadde testet negativ sa lederne i begge korene ja til at jeg fikk lov til å bli med.
 
 
Mannen min og jeg bodde sammen på dobbeltrom. Jeg brukte munnbind hele dagen for å unngå at jeg hostet i nærheten av mine korvenner, jeg brukte munnbind på sangerfesten fordi jeg ville ta forholdsregler og jeg bruke spritservietter og håndsprit før jeg to bort i alt av overflater. Heldigvis var det ingen andre som nevnte noe om at de ble syke, så da var dette en vårforkjølelse som man vet sitter lenge i kroppen.
 
 
Det er på tide folk våkner opp og tenker over at vi går inn i en årstid hvor mye virussmitte + korona kommer til å blomstre opp, og da bør vi alle ta smittevern på alvor for å skåne de som er svakest i samfunnet.
 
 
Jeg kommer til å vaksinere meg også for influensa og lungebetennelse. Det kommer også mannen min til å gjøre. Ikke bare pga meg, men også fordi vi har svigermor på 90 år som ikke bør ha en smittsom virussykdom og søsteren og broren til mannen min som går på immunforsvar pga medisiner de bruker for psoriasisen deres.
 
 
Jeg håper virkelig at butikker og kjøpesentre nå fyller opp sine spritdispensere slik at vi kan komme i den gode rutinen med å sprite oss før vi går inn på en butikk for å prøve å begrense smittsomme virussykdommer
 
 

ONSDAGENS OPTIMISTISKE ORD 🥰

Riktig god onsdags formiddag kjære bloggvenner og følgere 😍 Nest siste dag i august måned. Jeg må bare få lov til å si at jeg over hodet ikke er høst- og vintermenneske pga reumatismen min. Likevel ser positivt på det å kose seg hjemme en mørk høst- og vinterkveld med levende lys, håndarbeid, en god bok, høre på musikk og noen av høstens programmer på TV som “Skal vi danse” og “Stjernekamp” som er de to programmene jeg kommer til å følge med på i høst.
 
 
Jeg vet at det er mange som reagerer på høstmørket og som går inn i en depresjon når høsten kommer. Selv er jeg evig takknemlig for at slik depresjon vet jeg ikke hva er, men føler virkelig med dem som sliter med høst- og vinterdepresjon.
 
 
Mange av oss føler kanskje på at dørstokkmilen er mye lengre når det er høst og vinter. Det er mer arbeidsomt når man skal ut, og det å skrape is og snø av bilen og varme opp bilen er tidkrevende.
 
 
Selv om jeg ikke er høst- og vintermenneske så ser jeg positivt på høsten og vinteren. Man har så mye å se fram til som mange fine og solfylte høstdager med nydelige høstfarger som glitrer i naturen, halloween, advent og jul.
 
 
Personlig er jeg kjempeglad for at jeg har mine fritidsinteresser som jeg kan holde på med gjennom hele åre som trening, kor, og at jeg også får erfaring med styrearbeid gjennom de fritidsaktivitetene mine.
 
 
Jeg synes små enkle visdomsord er lette å forstå, og visdomsord kan inneholde både fleip og alvor 😊
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var enkelt og greit 😊
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Det finnes optimister som gleder seg til at det skal bli vinter, slik at de kan begynne å glede seg til at det skal bli sommer.” Av: Frejlif Olsen
Kilde: https://www.ordtak.no/index.php?emne=Optimist
 
 

Ikke noe er som en fin høstdag med sol fra blå himmel og de røde rognebærene som lyser opp med sin vakre rødfarge 😊

TIRSDAG OG STYRKETRENING + INTERVALL PÅ MØLLA 👍😊

Tirsdags ettermiddag, og i dag stod jeg opp kl.08.15. Jeg ordnet meg i stand, spiste frokost som var havregrøt og kjørte på trening.
 
 
Jeg skal bytte treningsdager over til tirsdager, fordi det passer bedre for meg. Synes det er godt å ha treningsfri på mandager, og bare gå en tur. Av og til er jeg på hytta, og da kan det være godt å ha fri mandager slik at jeg kan være igjen til mandag hvis jeg ønsker det.
 
 
Min fysioterapeut skal jobbe på en annen fysioterapiavdeling som senteret jeg går på har. Det ligger lengre unna meg enn det fysioterapisenteret jeg trener på i dag gjør.
 
 
Jeg er superfornøyd med fysioterapeuten jeg har hatt, men hun skal overføre meg til en fysioterapeut som er tilstede på fysioterapisenteret tirsdag, torsdag og evt fredag. Alle fysioterapeutene som jobber på fysioterapisenteret er superflinke og dyktige 😊
 
 
Styrketreningen i dag gikk kjempefint, og jeg holder på de kiloene jeg har klart å oppnå i vår/sommer. Intervalltreningene var tyngre i dag pga at jeg ikke hadde nok energi pga den lave blodprosenten og jernlageret. Da var det å gå ned ett hakk. Bedre det enn ikke å gå intervaller. Uansett er jeg kjempefornøyd med dagens trening.
 
 
Disse øvelsene kjører jeg når jeg trener styrketreing: Leggpress, Seated leg curl, Leg extension, Nedtrekk foran bredt grep, Liggende brystpress i skråbenk, Stående roing og Triceps pushdown.
 
 
Har fått slappet av i etter jeg kom hjem og spist lunch. Kjenner det er godt å slappe helt av etter styrketrening og intervalløkten. Avslapping er kjempeviktig for meg som har lavt jernlager og blodprosent, for man blir fortere sliten.
 
 
Har også støvsuget leiligheten.
 
 
I kveld er det korøvelse i koret som jeg synger i, og det blir koselig. Nå øver vi til 100 års jubileumskonsert 29.10.2023. 22.09.2023 skal vi ha 100 års jubileumsfest, og det blir kjempemoro 😊 Koret har invitert inn gamle medlemmer som har sunget i koret tidligere.
 
 
Det er så mye å se fram mot og glede meg til nå i høst, og høsten kommer til å fly av gårde.
 
 
Deler noen bilder som jeg har tatt på trening 😊
 
 

Første beinøvelse jeg gjør er 3×12/15 leggpress 👍😊

 
 

Neste beinøvelse jeg gjør er seated leg curl 3×12/15 👍😊

 
 

Siste beinøvelse jeg gjør er leg extension 3×10 👍😊

TIRSDAGSOPTIMISME 🥰

Riktig god tirsdag kjære bloggvenner og følgere 😍 To dager igjen i august måned, og vi går over til september måned som er den første høstmånedene. Jammen kan høsten være fin og magisk med alle dens vakre farger på trær og busker. Det er som om naturens maleskrin (rødt, gult og brunt) blir tømt utover bladene på de forskjellige trærne. Hva er vel finere enn en vakker solfylt høst dag hvor man kan se alle de fine høstens farger bare lyse opp 🥰
 
 
Jeg synes små enkle visdomsord er lette å forstå, og visdomsord kan inneholde både fleip og alvor 😊
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var enkelt og greit 😊
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Optimister er folk som holder hodet høyt når de lander på nakken.” Av: Otto Ludwig
Kilde: https://www.ordtak.no/index.php?emne=Optimist
 
 

Hvite rognebær på dette treet 😊

MANDAGSKVELD, AUGUSTKVELD MED STARINLYS, TV OG HÅNDARBEID 😊

Mandag har blitt til kveld, og på NRK 1 står det valgkampsending på med Jonas Gahr Støre og Erna Solberg som debatterer. I dag fra Tromsø. Selv vet jeg hva jeg skal stemme. Jeg har stått fast med mitt valg i mange år. Faktisk siden jeg begynte å interessere meg for politikk.
 
 
Debatten i kveld synes jeg var en av de bedre 😊
 
 
Når det gjelder kommunevalg tror jeg at i mange kommuner stemmer man mer på enkeltpersoner enn ved Stortingsvalg hvor det er snakk om en ny regjering. Det husker jeg godt fra da Høyres Marvin Wiseth satt som ordfører i Trondheim. Husker det var mange som sa de stemte på Marvin Wiseth fordi de likte hans personlighet. Det synes jeg blir fullstendig feil.
 
 
Elvis og Hera holder på med en kattegodisleke som de fikk. Det går ut på at vi skal legge en godisbit og skjule godisbiten. Kattene skal da prøve å åpne den plassen hvor godisbiten ligger.
 
 
Ser at kattene må jobbe litt før de får spist godbiten. Elvis er den som først finner godbitene, og det er ikke rart som det matvraket han er 😂🤣
 
 
Det er en rolig og stille augustkveld, og på bordet har jeg tent stearinlys. Nå som det har blitt mørke kvelder er det så koselig å tenne talglys og kose seg med håndarbeid 😊 Det er avslapping det ja.
 
 
Ønsker å avslutte dette blogginnlegget med å vise dere noen bilder jeg har tatt i august, og håper dere liker bildene mine 😊 Ønsker alle mine kjære bloggvenner en kjempefin kveld, og en riktig god natt 🥰
 
 

Sol og fint vær på en tur jeg gikk før helgen, og jeg elsker når været er slik i august 😊

 
 

Blomstene begynner å avblomstre nå ja. Synes disse avblomstrede blomstene er så fine når de ser ut som de er fylt med spindelvev 😊

 
 

Kjempenydelig kveldssol i august 😊

 
 

Disse gule blomstene blomstrer enda 😊

TID FOR Å FÅ ORDNET NEGLENE MINE, OG EN DEILIG TRIMTUR UTE 😊

I dag stod jeg opp kl.07.00. Jeg ordnet meg i stand og kjørte mannen min til jobb til kl.08.00. Jeg kjørte hjem igjen etterpå, og fikk i meg litt frokost og kaffe.
 
 
Kl.09.15 kjørte jeg avgårde, for jeg hadde time til negledesign kl.09.45. Det begynte å bli noen uker siden sist jeg hadde fått ordnet neglene mine. De hadde vokst, og man så godt etterveksten på dem.
 
 
Det var kjempegodt å få ordnet neglene mine igjen. Neglene mine har faktisk blitt mye sterkere etter jeg har begynt å stelle dem.
 
 
Når jeg var ferdig hos negledesigneren kjørte jeg bort på kjøpesenteret og dro innom apoteket og “Normal” hvor jeg shoppet noe jeg skulle ha. Jeg bare elsker butikken “Normal”, og der har de de produktene jeg bruker.
 
 
Nå holder jeg på å kjøpe inn ting både mannen min og jeg trenger til vår felles julekalender. Jeg pakker inn hans saker i adventsgaveposer, og mannen min pakker inn mine pakker i adventsgaveposer. Ingen av oss vet hvilket produkt som er inni adventsgaveposen den dagen. Vi gir hverandre det trenger og bruker mye av som f.eks shampo, balsam, dusjsåper, bomullspads, rensevann, sminkeservietter, m.m.
 
 
Jeg kom hjem kl.11.30, og jeg tok på meg joggesko og gikk meg en liten trimtur ute. Det gjorde godt etter helgens loppemarked 😊 Jeg var sliten i kroppen i dag, og flyttet dagens styrketrening til fysioterapeuten til i morgen.
 
 
I ettermiddag har jeg ingen planer, og det er egentlig godt. Skal få redigert ferdig noen bilder som jeg har liggende på PC’n som jeg har tatt med speilreflekskameraet.
 
 
Ønsker å vise dere et par bilder av hvordan neglene mine ble etter jeg var hos negledesigneren, og håper dere liker bildene mine 😊