TUSEN TAKK TIL DERE EMPATILØSE EGOISTER!

Tusen takk til de egoistene her i Trondheim som på død og liv måtte ut å feste 17-mai-helgen, til de egoistene som ikke har overholdt karantener og til de som ikke har overholdt isolasjon p.g.a koronasmitte! Det resulterer i at det blir full nedstenging i Trondheim Kommune i 2 uker! 😒
 
 
Jeg sier som Trondheims ordfører sa i et intervjue i dag at disse egoistene er totalt empatiløse, og de setter andre menneskeliv i fare!
 
 
Selv om de fleste med underliggende sykdommer har fått sin(e) vaksinedose(r), er det fremdeles yngre med mennesker som har en eller annen form for underliggende sykdom som ikke har fått sin vaksine enda. Det tenker ikke disse egoistene over.
 
 
De må på død og liv feste, samles i store gjenger i hagene, samles i store gjenger i parkene, drikke alkohol, feste, bryte karantene og isolasjon! Det de ikke tenker ikke over er at de kanskje uten å vite det sitter ved siden av en som kanskje har en eller annen form for underliggende sykdom. I dagens nettutgave på Adresseavisen stod det at det har vært koronasmittede tilstede på hagefester!
 
 
Trondheims ordfører sa i et intervjue til Adresseavisen det er unge voksne som har spredt rundt seg med smitte av koronaviruset nå, og det er det indiske koronaviruset som mest sannsynlig herjer i byen. Russen i Trondheim fikk ros av Trondheims ordfører for at de hadde liten eller ingen smitte! Det står det kjempestor respekt av!
 
 
Jeg har forståelse for at folk er lei pandemien med tiltak og restriksjoner som har herjet i godt over ett år! Det er vi alle sammen! Nå er vi inne i gjenåpningsfasen hvor vi skal gjenåpne landet gradvis.
 
 
Vi i Trondheim har vært kjempeheldige under denne pandemien i forhold til f.eks Oslo og Bergen som har vært nedstengt i flere måneder, og vi har ingenting å klage over!
 
 
At noen unge voksne er egoistiske, tenker på sine egne behov, at de på død og liv må samles i store gjenger, ha hagefester med mange til stede, bryte karantene, bryte isolasjon når de vet at de er smittet av korona gjør meg rasende sint!
 
 
Passelig straff for de som er smittet av korona, og som bevisst har brutt eller bryter isolasjon er å la dem jobbe på en sykehusavdeling hvor de sykeste koronapasientene ligger. Kanskje det har åpnet øynene til disse empatiløse egoistene!
 
 
Nå blir Trondheim nedstengt, og det takket være disse empatiløse egoistene!
 
 
Jeg håper disse festglade og empatiløse egoistene som har fartet rundt på puber og barer, de som har visst at de har hatt korona og ikke har overholdt overholdt isolasjon eller karantene, dere som har vært samlet i store gjenger i parkene hvor dere har drukket alkohol, dere som har vært samlet mange på en hagefest nå er fornøyd med hva de har stelt i stand!
 
 
Takk skal dere ha 😒
 
 

VLOGG NUMMER 30 OG 31 PÅ MIN YOUTUBE-KANAL I SERIEN MIN: “ALDRI FOR SENT” 😊

Jeg har kommet godt i gang med treningsøktene etter operasjonen i pekefingeren jeg hadde i mars, og jeg følger rådene ergoterapeuten har gitt meg angående vektbelastning på noen av øvelsene som kan slite på scenen i pekefingerleddet. PT’en jeg og fysioterapeuten sier at det er kjempeviktig å høre på det ergoterapeuten sier, for i verste fall kan jeg skade fingeren med overbelastning.
 
 
Det jeg kal ha fokus på er å ha fokus på at pekefingeren skal være med å holde i apparatet sammen de andre fingrene slik at den ikke blir stående igjen alene. Jeg kal gripe med alle fingrene. Merker at pekefingeren blir sterkere selv om det tar tid før den er så bra som den kan bli etter flere store operasjoner.
 
 
Jeg storkoser meg på treningene, og når jeg kommer hjem er jeg full av energi 😊
 
 
I en 6 ukers periode har jeg fokus på 3 øvelser. Det er leggpress, markløft og brystpress, og det er kjemepgøy. Skal blir moro å se framgangen for hvor mange repetisjoner jeg kan ta. Jeg økte fra 52 kg til 61 kg i leggpress, og det var jeg kjempefornøyd med 😊 Dette var en kjempemorsom utfordring jeg fikk fra PT’en min 😊
 
 
Jeg lager jo vloggserien “Aldr For Sent” som er en livsstil- og balansevlogg. Der får du følge meg på trening, litt matlaging, kardioturer og helse. Håper at vloggene mine kan være til inspirasjon for andre voksne som ønsker å komme i gang med å endre livsstil, og å komme i gang med trening.
 
 
Jeg er jo ren amatør på det å snakke til et kamera, og jeg er også amatør på videoredigering. Det er lærerikt, og jeg synes det er moro å utfordre meg selv 😊Synes det blir mer og mer moro å lage videoer
 
 
Nå ligger vlogg nummer 28 ute på min YouTube-kanal. Dere kan finne min YouTube-kanal her: https://www.youtube.com/user/Nadina1708.
 
 
Her er vlogg nummer 30 og 31 i serien min: “Aldri For Sent”:
 
 

Vlogg nummer 30 😊

 
 

Vlogg nummer 31 https://www.youtube.com/watch?v=yh_Zsx8ZPdA&list=PLu1XYdeEz0mFR0Xg30SivhdtwY-YGaPIz&index=31

 
 
Dere er hjertelig velkommen til å “subscribe” YouTube-kanalen min, og jeg setter kjempestor pris på om dere legger igjen en liten kommentar i kommentarfeltet 😊
 
 

KJEMPEKOSELIG OG AVSLAPPENDE PINSE OG NYE BILDER 😊

Mandag 2.pinsedag, og siste langfrihelgen før jul. Denne pinsen har gått kjempefort, og det har vært en avslappende og stille pinsehelg. Det er godt det også, for uka som kommer er det en del gjøremål.
 
 
Mannen min har vært på hytta til broren sin. Han reiste lørdag formiddag, og kommer hjem i kveld. Kjempekoselig for brødrene å ha brødretid sammen. De har gått turer, vært ute med båten og fisket 😊 Hytta til broren til mannen min og familien ligger så idyllisk og fint til med sjøutsikt.
 
 
Været i helgen har faktisk vært fint. Mye sol. I dag har været vært kjempefint med sol fra skyfri himmel 😊
 
 
Lørdag formiddag 22.052.2021 var jeg ute og gikk en kardiotur, og det var kjempegodt. Når jeg kom hjem trente jeg overkroppsøkta mi med stikk, bånd og manualer. Om ettermiddagen var jeg hjemme. Jeg heklet flere brikker til oldemorteppet jeg holder på med.
 
 
Om kvelden så jeg på Eurovision Song Contest. Mine favoritter var Island og Sveige. Sangen som vant var ikke etter min smak, men moro for Italia som vant 😊 Det var kjempepgøy at TIX kom til finalen, og bare det var en seier nok for TIX. Han sa på et intervjue på TV i går at hvis han reddet to stk med sitt budskap i sangen var det en seier i seg selv ❤😊
 
 
Søndag 23.05.2021 var jeg hjemme hele dagen. Jeg ryddet i leiligheten og redigerte ferdig videoer jeg skal bruke i min vloggerie: “Aldri For Sent”.
 
 
I dag våknet jeg kl.08.00. Solen lyste opp, og det var varmt på rommet. Da var det bare å stå opp. Jeg ordnet opp i kattedoene, støvsuget leiligheten og spiste frokost før jeg gikk bortover på treningssenteret. Da var det tid for ukas første treningsøkt. På planen var det underkroppsøkt. Hadde en kjempeherlig økt i dag med energi 😊
 
 
I ettermiddag snakket jeg med min ene bestevenninne som bor i Oslo, og det var kjempekoselig. Nå har jeg nettopp snakket med min andre bestevenninne som er en barndomsvenninne. Hun bor også i Oslo. Kjempekoselig at man har mulighet til å holde kontakt gjennom å bruke video slik at man ser hverandre ❤😊
 
 
Denne uken som kommer er det noe på planen hver dag. Tirsdag 26.05 har vi styremøte i katteklubben, onsdag 27.05 har jeg videokonsultasjon med hudlegen (siden jeg går på medisin mot eksem) om dagen og om kvelden har vi styremøte i aby- og somalilringen (en klubb for oss som har rasekattene abyssinere og somali), torsdag 28.05 er det korøvelse. Så kommer helgen igjen. Uka kommer til å fly av gårde som vanlig.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg har tatt de siste dagene, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Tre stk løvetannblomster 😊

 
 

Kjempefine tulipaner i ett av Trondheim Kommune sine blomsterbed 😊

 
 

Tulipaner er mine favorittblomster 😊

 
 

Utenfor Lerkendal stadion en 2.pinsedag formiddag 😊

 
 

Lerkendal stadion klargjøres før hjemmekampen mot Molde 😊 Bildet er tatt ut fra vinduet på treningssenteret.

MAIBILDER TATT PÅ TUR 16.05.2021 😊

I dag har jeg lyst til å vise dere bilder fra trimturen/fototur som mannen min og jeg hadde 16.06.2021. Håper dere like bildene mine 😊
 
 

Nydelige tulipaner, og tulipaner er min favorittblomst 😊

 
 

Bladene på grenen på trærne holder på å bli grønn, og dere kan skimte Nidelven som renner 😊

 
 

De siste 2 ukene har det virkelig skutt fart med å bli grønt ute i naturen 😊

 
 

På dette treet var det blitt grønne blader 😊

 
 

Så ble bjørka grønn til 17.mai 2021 😊

 
 

Blomstringen har også virkelig skutt fart de siste 2 1/2 ukene 😊

 
 

I Sykehusparken er det en dam, og der bruker endene å svømme. Måtte bare ta bilde av to ender som koste seg med å svømme i dammen 😊

 
 

Donald og Dolly Duck på svømmetur i dammen 😊

 
 

Jeg synes ender er kjempefine 😊

 
 

Vi har fått nye seakinghelikopter. De har holdt på med prøvelanding på helikopterplattformen på St. Olavs hospital. Ikke bare bare når en så stort helikopter skal lande, og det har skjedd uhell når helikopteret har lettet og landet. Sykehuset må sette inn vektere for stoppe all trafikk forbi området når seakninghelikopteret kommer. Vi dro ned for å se helikopterer da det landet på sykehuset 16.05.2021. Det var stort ja!

 
 

Det blomstrer på trærne, og det er kjempenydelig 😊

UNGENE BLIR PÅVIRKET OM FORELDRENES HOLDNINGER TIL 17.MAI!

Mannen min og jeg har vennepar som har unger i skolealder, og vi er tante og onkel til nieser og nevøer som selv har unger. Selv har jeg jobbet som faglærer på ungdomsskole. Det å jobbe med unger og ungdom var så meningsfylt jobb som jeg virkelig elsket, og det gav meg så mye ❤😊 17.mai for dem er en travel dag med programmet fullt. Slik er det for alle foreldre som har unger i skolealder.
 
 
Nå er 17.mai forbi. !7.mai er jo Norges nasjonaldag. Den dagen vi feirer at grunnloven ble stiftet i 1814 på Eidsvoll. Vi feirer at vi får lov til å bo et fritt land, at vi slipper å oppleve krig, sult og nød og vi har ytringsfrihet. 17.mai er en gledes dag, og vi gratulerer hverandre med dagen. Vi svarer: “Takk i like måte” 😊 Når vi møtes er det glede å spore i øynene til andre.
 
 
Før 17.mai hvert år er mange engasjerte i ulike diskusjoner om våre nye landsmenn kan få bruke bunad hvis de bærer hijab. Noen hisser seg opp at de nesten flyr i taket bare ved tanken på at en fremmedkulturell vil bære en bunad. Da er man svært så støttende til 17.mai som nasjonaldag. Hm…. Er vi etnisk Norske nordmenn virkelig så trofaste mot nasjonaldagen vår 17.mai som vi vil ha det til?
 
 
Noe jeg reagerer på er når jeg hører at voksne nordmenn sier at de ikke orker eller gidder å feiere 17.mai. De bare misliker 17.mai. Av ren høflighet henger de opp det Norske flagget bare for å markere at det er Norges nasjonaldag. Disse vet å flagge sin misnøye høyt også. Jeg aksepterer deres meninger fullt ut så lenge de ikke har unger. Da har de ingen andre enn seg selv å ta hensyn til.
 
 
Noe jeg personlig reagerer reagerer på, er når jeg hører etnisk Norske foreldre i nærvær av sine unger si at de misliker 17.mai sterkt. De nærmest høylytt sukker og stønner over tanken på 17.mai.
 
 
Kanskje har de flere unger som skal gå i skoletog, og kanskje de har en oppgave på skolens 17-mai-tilstelning som de må gjøre. Klart det blir en travel og stressende dag for de fleste foreldre på en slik dag. Likevel må de være klar over at unger observerer foreldrenes holdninger, og unger oppdager og skjønner fort at foreldrene ikke liker dagen.
 
 
Så har jeg hørt mange Norske unger fra de er 10-11 år gamle som sier at de ikke orker eller gidder å gå i skoletoget. Har også hørt at noen sier at ikke bryr seg om 17.mai-feiring. Jeg spurte en 11 år gammel gutt hva han gjorde en 17.mai i stedet for å gå i toget? Jo, han satt og spilte dataspill. Det samme har jeg hørt ungdommer som går på ungdomsskolen og videregående skole si. De sier at de ikke gidder å feire 17.mai, og at 17.mai er som en vanlig dag.
 
 
Har man eller holder man på å miste respekten for vår egen nasjonaldag med en del foreldres, ungdommer og unger sine holdninger om 17.mai?
 
 
Jeg er 100% sikker på at holdningene om 17.mai-feiringen til en 10-11 år gammel unge og til tenåringer gjenspeiler foreldrenes holdninger. Hvis foreldrene åpenlyst gjennom mange år har vist og sagt at de misliker 17.mai vil ungene automatisk bli påvirket av dette. Dessverre 😒
 
 
Alle forstår at 17.mai for en familie med unger er en stressende dag. Foreldre skal huske på at 17.maifeiringen sammen med ungene sine er noe man gjør i noen år frem til ungene er så store at de klarer seg selv. Når ungene er små så bør foreldrene sette sin egen egoisme og negative følelser angående 17.mai til sides slik at ungene kan få et positivt forhold til nasjonaldagen.
 
 
Har lagt merke til at unger med innvandrerbakgrunn er de som virkelig gleder seg over å feire 17.mai, og det er kjemperørende å se ❤😊
 
 
Jeg husker på da jeg vokste opp. Vi våknet tidlig om morgenen med sommerfugler i magen. Da var det ikke noe som het at man ikke ville eller orket å gå i 17.mai tog. Læreren vår gikk i skoletoget sammen klassen vår, og høydepunkt i skoletoget var å rope: “Hurra” til de vi kjente som stod og så på toget 😊 Den gangen var 17.mai ingen fridag for lærerne. Etter noen år ble 17.mai en fridag for lærerne, og da merket man at holdningene om 17.mai forandret seg hos både foreldre, unger og tenåringer. Etter barnetoget var ferdig var det å gå i borgertog. Det var også kjempemoro, og det synes jeg fremdeles den dag i dag 😊
 
 
Da jeg jobbet som lærer ved ungdomsskolen så gikk jeg alltid i skoletoget sammen med mine kollegaer og elevene. Elevene som gikk i skoletoget syntes det var kjempekoselig at vi lærerne gikk sammen dem. Det ble på en måte et felleskap om nasjonaldagen vår. Flere av mine venner som jobber som lærere i dag stiller alltid opp for å gå i 17.mai tog sammen elevene på skolen.
 
 
Holder vi virkelig på å miste respekten for 17.mai som Nasjonaldag siden en god del unger og tenåringer sier de ikke gidder å gå i 17.mai tog, og at de sier at de ikke bryr seg om at det vår nasjonaldag? Denne holdningen kommer fra et sted, og personlig er jeg 100% sikker på foreldrene deres sine holdninger er med på å påvirke dem negativt.
 
 
Foreldrene mine var alltid med i til byen for å se på oss når vi skulle gå i skoletoget og borgertoget. Det var først da jeg gikk 8. eller 9.klasse på ungdomsskolen at foreldrene mine spurte meg om det var greit at jeg kunne dra til byen alene uten dem 17.mai. Da var vi flere venninner som dro til byen sammen for å gå i skoletoget og i borgertoget. Foreldrene var da hjemme og ordnet i stand til 17.mai-selskap hjemme, eller så var vi i 17.mai-selskap til andre. Det varierte fra år til år. Vi hørte aldri at foreldrene klaget over at det var stressende å være med oss til byen 17.mai. Aldri!
 
 
Jeg mener det er på tide med en holdningsendring fra foreldre slik at den oppvoksende generasjon kan verdsette vår nasjonaldag mer enn noen gjør.
 
 

BILDER AV MINE NYE AKRYLNEGLER 😊

14.05.2021 var det tid for ny påfyll av nye akrylnegler. Jeg gjør det en gang i måneden, for min personlige erfaring er at neglene mine blir mye sterkere etter jeg begynte med neglebehandling 😊
 
 
Er kjempefornøyd med negledesigneren, og hun er kjempedyktig. Hun er faktisk billig også i forhold til andre negledesignere i byen 😊
 
 
Egenpleie er kjempeviktig for vår mentale helse for de aller fleste av oss mennesker, og jeg føler meg vel med å ha velstelte negler. Det er noe jeg prioriterer å bruke penger på.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg tok av neglene mine, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Inne i lokalet hos negledesigneren er det kjempekoselig, lunt og fint 😊

 
 

Varehylla med ulike hudpleieprodukter.

 
 

Resultatet av nye akrylnegler og farge 😊

 
 

Personlig liker jeg å ha duse farger som går til alle farger, og jeg er ikke den personen som føler meg vel med f.eks. knallrød farge.

VÅRBILDER TATT 10.05 OG 13.05.2021 😊

De siste 1 1/2 ukene har det virkelig skutt fart i naturen. Busker, trær og gress har blitt grønnere og grønnere for hver dag som har gått 😊 Jammen så ble det ikke nesten så og si grønt til 17.mai i år 😊
 
 
Våren er en kjempenydelig årstid, og jeg elsker våren 😊
 
 
Jeg trener som sagt 2 overkroppsøkter og 2 underkroppsøkter i uka. Prøver å legge inn en dags pause mellom øktene, men går da kardiotur på den dagen. Som f.eks underkropp på mandager og overkropp på tirsdager. Onsdager går jeg kardiotur. Torsdager trener jeg underkropp og fredager overkropp. Jeg har fått beskjed fra PT’en min om å ta 2 dager treningsfri. Det har jeg lørdag og søndag. Likevel går jeg meg turer for å komme meg ut 😊
 
 
På enkelte dager når jeg går turer, går jeg turer for å fotografere. Fotografering er en stor hobby for meg. Da leter jeg etter motiver i naturen som jeg tar bilder av. Når jeg leter etter motiver så er det med på å åpne øynene mine for det rundt meg 😊
 
 
I år har jeg tatt bilder nesten uke for uke siden kattlabbene/gåsungene på seljetreet begynte å spire, og det har vært kjempespennende å se utviklingen på hvordan det har blitt grønnere og grønnere uke for uke 😊
 
 
Ikke noe er som å gå en tur ut i frisk luft. Det er ren og skjer avkobling, og kjempegodt for kropp, sjel og sinn 😊 Noe av den beste lukten jeg kjenner i naturen er når det har regnet, og da lukter det ren og frisk luft 😊 Lyden av småfuglene som kvitrer er kjempenydelig å høre 😊 Da er det 100% vår ❤😊
 
 
Har lyst til å vise dere noen bilder som jeg har tatt på turene mine 10.05.2021 og 13.05.2021, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Grønne blader på grenene på treet 😊

 
 

Skuddene på grenene på treet har vokst kjempefort de siste ukene, og det gjorde susen med noen dager med sol og noen dager med litt regn 😊

 
 

Skråningen full av leirfivler, men nå er den samme skråningen byttet ut med løvetann 😊

 
 

Grønne skudd som blir grønnere og grønnere 😊

GRATULERER SÅ MYE MED NASJONALDAGEN ❤😊

Ønsker alle mine blogglesere, bloggvenner og følgere en kjempefin og god 17.mai, og jeg håper dere har kost dere så mye ❤😊
 
 

Flagget vårt ble heis kl.08.00 i dag tidlig ❤😊

 
 

17-mai stemt Hera ❤😊

 
 

Elske å pynte opp til 17.mai 😊

 
 

17-mai pynt på spisebordet 😊

 
 

Pyntet med bjørkeløv og flagg på verandaen 😊

KLESKJØPET BLE ET MARERITT FOR MEG 😒

Det har blitt torsdag, og det er fridag. Kristi himmelfartsdag i dag. I morgen er det vel en del som har tatt seg fri fra jobb for å få ei langhelg. Slike langhelger er kjempegodt å ha for alle 😊 Man trenger langfri en gang i blant for å få slappet godt av.
 
 
Uka her har det vært travelt med styremøte, øving på fløyta og trening. Dagene og ukene flyr unna.
 
 
Vi har hatt det betraktelig varmere i været den siste uka, og det er kjempeherlig 😊 Det har vært stort sett lettskyet og oppholdsvær, og temperaturen kryper oppover på gradestokken. I dag har vi hatt overskyet vær, men i går kveld regnet det. Mannen min og jeg gikk oss en tur i formiddag, og det luktet så friskt etter regnet i går 😊 Værmeldingen sier at det skal bli varmere. Håper det stemmer 😊
 
 
Siden jeg har gått ned så mye i vekt (ca. 60 kg) har jeg nesten ikke klær å ha på meg. Alle klærne jeg har er for store. Likevel har jeg valgt beholde dem.
 
 
Til bursdag og jul har jeg fått gavekort slik at jeg kan få kjøpt meg nye klær, og det er jeg kjempetakknemlig for 😊
 
 
Da jeg veide 120 kg kjøpte jeg alltid klærne mine på Kappahl på avdelingen hvor jeg fikk store nok størrelser. Klærne å Kappahl er jo kjempefine, og jeg likte og liker dem. Likevel var det helt grusomt å kjøpe nye klær, og jeg gruet meg for hver gang jeg skulle kjøpe meg et klesplagg. Kjente det knøt seg i magen min, jeg ble kvalm og hadde lyst til å komme meg fortest mulig ut av butikken. Klærne jeg kjøpte var store nok til at jeg skulte kroppen min. Mange ganger tok jeg den den største størrelsen jeg fant slik at jeg slapp å prøve klærne. Kjøpte store klær for å skjule kroppen min.
 
 
Lørdag 07.05.2021 fant jeg ut at jeg skulle dra på det ene kjøpesenteret for å innvilge meg nye klær for gavekortene jeg hadde fått. Det var jammen på tide. Jeg trodde jeg skulle glede meg over at jeg endelig kunne få kjøpe meg normal størrelse, men nei 😒
 
 
Med en gang jeg kom inn på klesbutikken kjente jeg at jeg ble kvalm og uvel, og jeg fikk akkurat den samme klumpen i magen som da jeg var 120 kg. Det var helt forferdelig! Kjente klumpen i halsen, og jeg hadde lyst til å gråte. Hadde mest lyst til å løpe rett ut av butikken.
 
 
Jeg gikk rett inn på avdelingen hvor de har store størrelser for å se på klær der. Det hadde jeg ingen grunn til, men jeg gjorde det.
 
 
Resultatet av kleskjøpet av var at jeg kjøpte meg ei fin dongeribukse som var hakket for stor for meg. Kjøpte meg to topper som er litt for store, og jeg kjøpte meg en tynn jakke for å slenge på utenpå toppene. Jakka kjøpte jeg i XXL. Ekspeditrisen på butikken sa at jeg godt kunne hatt M og L i jakka, men det øret hørte jeg ikke på. Noe i hodet mitt sa jeg måtte ha XXL for å skule kroppen min.
 
 
Det er helt forferdelig å kjenne på tanken og følelse om at jeg måtte inn på avdelingen for store størrelser for å få tak i klær som var store nok for meg.
 
 
Innerst inne vet jeg godt at jeg ikke trenger å kjøpe klær i store størrelser nå. Så kommer en idiotisk stemme som sier til meg at det ikke er bra når jeg må kjøpe et klesplagg i størrelsen L. Jeg vet jo godt at størrelsene er forskjellige. En M kan være liten i størrelsen.
 
 
Er jo kjempefornøyd og glad for at jeg har klart og gått ned ca. 60 kg, og jeg vet jo selv at jeg er normalvektig nå. Når det gjelder kleskjøp henger hodet mitt ikke med. Da vil hodet gjerne ha størrelser som kan skjule kroppen min.
 
 
Her må jeg jobbe knallhardt med meg selv slik at øyne og hodet når det gjelder kleskjøp blir samstemt.
 
 
Denne opplevelsen var ikke en morsom opplevelse, for jeg trodde jeg skulle glede meg over at jeg kunne unne meg noen nye klær, men det ble slett ikke en opplevelse jeg hadde håpet på. Håper virkelig at jeg om en stund kan få en følelse av glede meg over å kjøpe meg nye klær i normal størrelse.
 
 

Meg selv på mitt tyngste i 2016.

 
 

Meg selv i mai 2020.

ALDRI FOR SENT – VLOGG NUMMER 28 UTE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL 😊

Endelig fikk jeg klarsignal fra ortoped og ergoterapeut at jeg kan få trene markløft og knebøy med stang 😊 Jeg skal holde meg til en lett stang (15 kg) til å begynne med, og fokuset skal være på at jeg skal gripe rundt stangen med fingeren slik at den ikke blir stående ut. Jeg ble kjempeglad da ergoterapeuten og ortopeden gav meg klarsignal til det 😊
 
 
Mandag kjørte jeg knebøy og markløft med stang, og det var kjempeherlig å komme tilbake 😊
 
 
Overkroppsøktene på de øvelsene hvor jeg bruker fingrene til å gripe med skal jeg kjøre lette vekter for å unngå press direkte på pekefingerledde. Når jeg kjører overkroppsøkter skal jeg også ha fokuset rettet mot å gripe med alle fingrene.
 
 
Underkroppsøkten på mandag 03.05 og overkroppsøkten på tirsdag 04.05 gikk kjempebra 😊 Gjett om jeg er gangsperr? Jeg vagger som en gås når jeg går bortover 😂🤣 Når man har gangsperre er det jo beviset på at man har trent. Jeg var ute og gikk en kardiotur i dag, og det var kjempegodt å røre på seg.
 
 
I morgen skal jeg ha egentrening til fysioterapeut, og da er det underkropp som står på planen. I tillegg gjør jeg øvelser for skulderen siden den fort blir betent.
 
 
Jeg har fortsatt Christian Egner som var coach i Team Jeg Liker som PT. Han er kjempeflink, og han har over 20 års erfaring med trening og kosthold 😊 Nå har jeg fått flere nye måltidsalternativer til maten jeg spiser. Christian har laget et helt oppskriftshefte med frokosttips, mellommåltidstips, middagstips og kveldsmat. Jeg har fått satt opp mine personlige makroer til meg. Makroer er karbohydrat, protein og fett. Fra heftet kan jeg velge og vrake med kjempegod mat som jeg kroppen min liker, og mat jeg tåler 😊 Hvis det er mat jeg ikke tåler så er det en bytteliste som kan benyttes.
 
 
Det er i hvert fall kjempegodt å være tilbake med trening igjen. Selv om jeg må kjøre lette vekter på overkroppsøktene mine.
 
 
Jeg lager jo vloggserien “Aldr For Sent” som er en livsstil- og balansevlogg. Der får du følge meg på trening, litt matlaging, kardioturer og helse. Håper at vloggene mine kan være til inspirasjon for andre voksne som ønsker å komme i gang med å endre livsstil, og å komme i gang med trening.
 
 
Jeg er jo ren amatør på det å snakke til et kamera, og jeg er også amatør på videoredigering. Det er lærerikt, og jeg synes det er moro å utfordre meg selv 😊Synes det blir mer og mer moro å lage videoer
 
 
Nå ligger vlogg nummer 28 ute på min YouTube-kanal. Dere kan finne min YouTube-kanal her: https://www.youtube.com/user/Nadina1708.
 
 
Her er vlogg nummer 28 i serien min: “Aldri For Sent”:
 
 

 
 
Dere er hjertelig velkommen til å “subscribe” YouTube-kanalen min, og jeg setter kjempestor pris på om dere legger igjen en liten kommentar i kommentarfeltet 😊