NYE AKRYLNEGLER 20.01.2021 :)

20.01.2021 var det tid for å ordne neglene mine. Pleier å ordne dem hos negledesigner 1 gang i måneden. Legger da akrylnegler. Etter jeg begynte med det har neglene mine blitt sterkere.
 
 
Nå som det er vinter blir neglene fort tørre, og da blir neglene fortere porøse og knekker. Jeg fikk et godt tips fra negledesigneren å ha på neglebåndsolje på neglebåndene.
 
 
Ønsker å vise dere hvordan akrylneglene ble, og håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Akrylneglene som ble lagt 20.01.2021 🙂

 
 

Jeg ble kjempefornøyd 🙂

DU BLOGGER ER FEIG SOM GÅR TIL PERSONANGREP MOT BLOGGERE SOM SLITER MED PSYKISKE PROBLEMBER!

Hvor lavt går det an å synke som blogger? Jeg bare spør. Det er nettopp det denne bloggeren gjør og har gjort i mange år!
 
 
Selv har jeg blogget siden høsten 2008, og flere andre bloggere og jeg har med egne øyne sett hvordan nettopp vedkommende blogger er stygg og ufin mot andre bloggere når ting ikke går etter vedkommendes pipe.
 
 
Vedkommende blogger er kjempesjalu på andre bloggere som ønsker å ha et godt sosialt bloggmiljø på bloggplattformen. Det tåler ikke vedkommende blogger ikke. Da hagler det med beskyldninger om at vi ryggsleiker hverandre. Hallo! Det å komme med slike uttalelser er helt bak mål, og gir ingen mening.
 
 
Helt siden jeg begynte å blogge har vedkommende blogger ropt: “Ulv, ulv!”. Vedkommende beskylder andre bloggere for at de mobber og hetser ham/henne, noe som slett ikke stemmer! Det å si at man blir mobbet og hetset uten at man blir det er en stor skam for alle de som faktisk opplever fysisk og psykisk mobbing på skole, i arbeidsliv og ellers. Det som er fakta i saken er at vedkommende blogger er den som selv hetser og mobber andre bloggere når han/hun finner det for godt!
 
 
Det sier ganske så mye når vedkommende blogger har kommet på kant med 14 personer siden 2008. 8 stk av dem blogger ikke lengre! Jeg har fått tillatelse av noen til å fortelle hvem det er. Noen av de det gjelder er: Gro, Lillian, Else Marit, Irene, Synskepeggy, Mona Elisabeth, Aud Marit, Linn Elisabeth, bloggeren Marthegulsvik, bloggeren Konatilmannen og meg. 5 av disse jeg har nevnt blogger ikke lengre + 3 stk til som jeg ikke har nevnt navnene på. Det sier ganske så mye!
 
 
Vedkommende blogger kommer til å nekte plent på dette, og vedkommende blogger kommer til å komme med sine innbilte fantasier som finnes kun i hodet til bloggeren at disse bloggerne og tidligere bloggerne er fantasifigurer. Dette skjer hver gang når bloggeren blir avslørt med sin usmakelig bloggatferd!
 
 
Noen av dem bloggeren har kommet på kant med vet jeg har slitt med psykiske problemer. Jeg har blitt fortalt at vedkommende blogger har vært direkte ufin og stygg mot 4 bloggere som jeg vet sliter med psykiske problemer! Da blir jeg rasende sint. Det å gå til angrep mot noen som sliter psykisk er så lavmålt og sjofelt gjort at jeg finner ikke ord! Du tråkker ikke på bloggere som ligger nede fra før! Det er ondskapsfullt gjort, og det er ikke tilgivelig!
 
 
Jeg husker med skrekk og gru hva vedkommende bloggere skrev i sin blogg da bloggeren blogget på blogg.no. Vedkommende blogger skrev at bloggere som blogget om sin psykiske sykdom burde blitt tvangsflyttet over på lukkede bloggplattformer for seg selv. Det var mange den gangen som ble lynne, hakke, rasende på vedkommende blogger, og det gav de uttrykk for også. Til slutt endte det med at bloggeren slettet bloggen sin, og stakk med halen mellom beina.
 
 
Er det noe som er totalt uakseptabelt så er det når bloggere går til personangrep mot bloggere som sliter med psykiske problemer! Oppegående bloggere gjør bare ikke slikt! Hvordan våger vedkommende blogger i ettertid å sitte på sin blogg å hyle: “Ulv, ulv!” “Jeg blir hetset og mobbet av andre bloggere!” Bloggeren burde virkelig gå i seg selv, men det kommer aldri til å skje, for i følge bloggeren er det alltid alle andre sin feil…
 
 
Jeg får kjempevondt av de bloggerne jeg vet sliter med psykiske problemer som har opplevd å bli personangrepet av vedkommende blogger! Det skjærer meg langt inn i hjertet <3 <3 <3 Jeg står gladelig opp for de bloggerne som jeg vet gir mye av seg selv når de åpenhjertig forteller om sine psykiske problemer på sine blogger, og når jeg vet at noen av dem opplever klart personangrep rettet mot seg på en bloggplattform av en medblogger sier jeg i fra at dette finner jeg meg ikke i. Da burde vi alle stå opp og si fra at dette ikke er akseptabelt på det bloggstedet vi blogger!
 
 
Når bloggere gråter fordi at en medblogger har vært så ufin og gått til personangrep mot en medblogger som sliter psykisk, ja da er noe alvorlig galt fatt! Det verste er at den ufine og stygge oppførselen mot bloggere som skriver åpent og ærlig om sine psykiske problemer er gjort av en voksen medblogger! Voksne bloggere skulle visst mye bedre enn å hakke løs på bloggere som sliter psykisk!
 
 
Jeg er ikke overrasket over slike bloggeres ufine og stygge bloggoppførsel. De bryr seg ikke om bloggere sliter med psykiske problemer. De er stygge og ufine mot hvilken som helst blogger som de har kommet på kant med!
 
 
Husker da enn tidligere bloggvenninne av meg (som ikke blogger lengre) og jeg fikk beskjed fra en medblogger om å “fjerne oss selv fra denne verden!” Den kommentaren mottok min bloggvenninne på sitt kommentarfelt, og vedkommende blogger som hadde skrevet dette innrømmet å ha skrevet kommentaren! Denne kommentaren ble den gangen skrevet av en godt voksen blogger!
 
 
Det flaueste er at vedkommende blogger helt uten filter sitter på sin egen blogg og skryter av seg selv opp og i mente om sin egen perfekthet, feilfrihet og flinkhet mens bloggeren skyter om seg med løgnaktige påstander om hvor forferdelige, slemme og grusomme andre bloggere er.
 
 
Hvis en eller annen blogger som bloggeren har kommet på kant med skriver et blogginnlegg tror vedkommende blogger med en gang at innlegget handler om seg selv. Selv så sitter vedkommende blogger i sin blogg og nekter for at han/hun leser bloggene til de han/hun har kommet på kant med. Vedkommende blogger avslører seg fort, for det går noen få minutter og vips så har bloggeren skrevet et motinnlegg som ikke har rot i virkeligheten med fult opp av sårende løgner og usannheter om den andre bloggeren.
 
 
Stakkars den bloggeren som prøver å fortelle sin selvopplevde historie om hva de opplever og har opplevd av vedkommende blogger. De får stygge beskyldninger rettet mot seg om at de mobber, hetser og setter medisinske diagnoser på bloggeren!
 
 
Selv så slenger vedkommende blogger mer enn gjerne rundt seg med medisinske merkelapper på bloggere han/hun har kommet på kant med. Ta bjelken ut av ditt eget øye du kjære blogger!
 
 
Jeg husker kjempegodt da en av mine tidligere bloggvenner (som ikke blogger mer) ble beskyldt av vedkommende blogger at hun var lesbisk! Slike beskyldninger er ikke greit å slenge rundt seg, og særlig ikke om bloggere man ikke kjenner personlig!
 
 
Personlig står jeg opp for bloggere som jeg vet er åpen om sine psykiske problemer på sine blogger når jeg ser at de blir urettferdig, ufint og stygt behandlet av sine medbloggere på et bloggsted!
 
 
Jeg håper at vi bloggere i 2021 kan hjelpe hverandre å slå ned på slik oppførsel, for destruktiv, ufin og stygg atferd skal vi ikke godta. Vi er mange bloggere som ønsker å ha det hyggelig på våre bloggplattformer. Det gjør vi ved å skape et godt sosialt bloggmiljø når vi leser hverandres blogginnlegg og kommenterer på hverandres blogger. Hvis vi er uenige så sier vi det på en saklig måte. Nei! Det er ikke ryggsleiking, og kommer aldri til å bli ryggsleiking! Når vedkommende blogger mener at vi andre bloggere ryggsleiker hverandre når vi leser og kommenterer hverandres blogger ligger det mye sjalusi bak siden vedkommende blogger rett og slett har skremt bort blogglesere og bloggvenner fra sin blogg med sin stygge og ufine atferd!
 
 
I 2021 ønsker vi bloggere at våre bloggplattformer skal være et hyggelig bloggsted hvor vi kan stifte nye og koselige bekjentskaper, og der hvor vi kan blogge om våre interesser uten at medbloggere skal gå til personangrep, sette ut sårbare rykter og løgner om andre bloggere uten å kjenne dem personlig!
 
 

NYE UKER MED TEAM JEG LIKER KULL 14! NOEN BILDER AV MATEN JEG SPISER :)

Mandag, ny uke og nye muligheter. En ny uke med blanke ark foran oss 🙂
 
 
Vi har fått litt mer snø, og det ble betraktelig lysere ute. Håper virkelig at vinteren blir en stabil vinter uten for mye is- og holkeføre på veiene. Jeg foretrekker en stabil vinter 🙂 Vi har temperaturer på ca.minus 6 grader. Akkurat nå så fyrer vi i ovnen, og det er så koselig 🙂
 
 
Før jul var jeg med i Team Jeg Liker kull 13. Gjennom Team Jeg Liker har jeg fått veiledning om trening og kosthold, og jeg har fått en kostholdsplan regnet personlig ut til meg personlig med de kaloriene jeg skal og makroene jeg skal ha (karbohydrater, proteiner og fett).
 
 
Etter vektnedgangen min på over 60 kg følte jeg at jeg trengte hjelp til å få et kosthold som gjorde at jeg kan holde vekten stabil slik at jeg ikke legger på meg igjen. Da jeg ble med i Team Jeg Liker online kull 10 fikk jeg en kostholdsplan tilpasset meg, og jeg fikk et treningsprogram tilpasset meg.
 
 
Matplanen består av masse kjempegod mat. Det er så mye godt der at dere aner ikke! Personlig så er jeg allergisk mot all slags fisk. Jeg får hodepine og kaster opp når jeg spiser fisk. Derfor velger jeg bort fisk fra matplanen. Jeg liker å gjøre det enket i matveien, og har valgt kylling, karbonadedeig, omelett, pannekaker og speltlompepizza. Det er det som fungerer for meg. Siden jeg har kronisk reumatisme så har maten mye å si. Jeg spiser mat som gjør at jeg holder reumatismen i sjakk. Selvsagt har jeg smerter i leddene mine, men dårlig mat fører til mer smerter, og ren mat gjør at jeg ikke har så vondt.
 
 
Spiser eller egg, mager cottage chesse, mager kesam, epler, bananer, yoplait dobbel 0% vaniljesmak, skyr, grønnsaker, mandler, blåbær og bringebær, kalkunskinke og kokt skinke. Det er mat som jeg kjenner kroppen min har godt av, og er bra for reumatismen min.
 
 
I begynnelsen av Team Jeg Liker online kull 10 så stolte jeg ikke på matplanen jeg hadde fått. Det tok noen uker før jeg turte å spise alt som var satt opp til meg. Redselen min for å legge på meg lå i underbevisstheten. Jeg oppdaget at jeg la ikke på meg. Vekta har vært stabil hele tiden 🙂
 
 
Lærte kjempemasse av å være med i Team Jeg Liker kull 10 online, og valgte å være med i kull 11, 12 og 13. Rett før jul bestemte jeg meg å bli med i Team Jeg Liker kull 14 online. Vi holder på til slutten av februar.
 
 
I disse månedene i Team Jeg Liker har jeg lært så mye, og jeg har lært så mye om meg selv. Jeg tørr å presse meg selv på trening, og jeg har blitt tøffere på trening.
 
 
Teamlederen Anette Marie og coachen vår Christian Egner er der for oss 24/7, og de gjør alt for at vi i teamet skal ha det bra og føle oss trygge. Anette Marie har et hjerte av gull, og hun ser hver og en i teamet <3 🙂 Hun er der for alle. Coachen Christian Egner er et stor motivator, og han har kjempemasse kunnskap om trening og kosthold som er gull verd! Han får frem det beste i oss. Hvis vi sliter med motivasjon, trening eller kostplanen er det bare å kontakte teamleder og coachen.
 
 
Hver søndag sender vi inn rapport til coachen hvordan det går, og vi får råd, tips og tilbakemelding 🙂 Målet mitt er at jeg kan være stabil på vekta samt bli sterkere ved å øke i muskelmasse. Coachen Christian sier at man er aldri for gammel til å bygge muskler.
 
 
Min treningshverdag består i underkroppsøkt to dager i uka og overkroppsøkt to dager i uka. Før øktene mine går jeg ca.30 minutter på tredemølle. Går også kardioturer ute eller på mølla en dag utenom. På lørdager og søndager har jeg fridager fra trening. Coachen ba meg om å ta to treningsfrie dager siden jeg ikke er 20 år lengre. Det har kroppen min godt av.
 
 
Jeg merker kjempegodt at reumatismen min har godt av treningen, og jeg blir varm og myk i leddene når jeg trener. Nå som det er vinter og kaldt ute får jeg fortere betente ledd, særlig i hæler og ankler. Får av og til store kuler bak på hælen.
 
 
Til dere som ønsker så kan dere følge Team Jeg liker på snap chat. Søk opp Team Jeg Liker. På dette kullet har vi fått med Joakim Kleven i Team Jeg Liker kull 14 online. Han blir en av dem dere kan få se på snap chat.
 
 
Min målsetning nå er ikke vektnedgang, men en livsstil og balanse i hverdagen, og det føler jeg at jeg har funnet 🙂
 
 
Har laget en vloggserie på YouTube som dere kan besøke. Serien heter: “Aldri For Sent”. Den kan dere finne her: https://www.youtube.com/watch?v=7k56Wds8NLo&list=PLu1XYdeEz0mFR0Xg30SivhdtwY-YGaPIz&index=20 Dere er hjertelig velkommen til å ta en titt på vloggene jeg har lagt i min vlogserie 🙂
 
 
Jeg har også en instagramkonto som dere er hjertelig velkommen til å følge. Der heter jeg: @aldri_forsent
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder av maten jeg spiser. Det er ikke av det mest avanserte, men det enkleste er det beste for min del. Håper der liker bildene mine 🙂
 
 

Min favorittfrokost er havregrøt med litt peanøttsmør, blåbær og sukring gold 🙂 Havregrøt gjør at jeg holder meg mett lenge 🙂

 
 

Middag med kylling, brokolliblanding og ris 🙂 Jeg anbefaler alle å steke kyllingen i vann, og da blir den så saftig 🙂

 
 

Omelett er også en lettvint og god middag 🙂

 
 

Disse pannekakene er kjempegode. Ingredienser: Havregryn som gjøres om til havremel, proteinpulver (jeg bruker body lab sitt vaniljeproteinpulver, eggehviter, banan og mager cottage chesse. Som topping har jeg Body lab sin salt karamell Zero topping 🙂

 
 

Pannekakene mine 🙂

 
 

En annen favorittmiddag som jeg spiser i helgene er speltlompepizza. Smører sukkerfri ketchup og philidelphia light naturell på bunnen, rød paprika, kokt skinke skåret i biter og rucculasalat 🙂 Har av og til rødløk og tomat skåret i skiver oppå.

 
 

Til kveldsmåltid har jeg ofte mager cottage cheese med body lab sin salt karamell proteinpulver blandet inn i cottage cheesen. Tar så frosne bringebær som jeg tiner i mikroen. Har i 1 ts med sukrinmelis, og rører det godt inn i de tinte bringebærene. Heller det over cottage cheesen og proteinpulveret. Det smaker himmelsk, og er kjempegodt 🙂

EKSTREMISME OG KONSPIRASJONSTEORIER ER EN SKUMMEL KOMBINASJON!

Riktig godt nytt år kjære blogglesere, bloggvenner og følgere! Første uken i januar 2021 går mot slutten. Uka har gått fort. Synes at en uke kun består av mandag og fredag.
 
 
Hos oss har vi hatt det kaldt. Det har vært helt ned mot minus 11 grader på det kaldeste. Været er kjempefint med sol og klart vær. Det er kjempeherlig 🙂 Jeg legger merke til at vi allerede har fått det lysere. 18.12.2020 så jeg på klokka. Den var da 15.45, og det var mørkt ute. Søndag 03.01.2021 så jeg på klokka ca.kl.16.00, og det var ikke helt blitt mørkt ute. Det er kjempeherlig 🙂 Vi går mot lysere tider 🙂 I februar vil vi merke det godt hos oss 🙂
 
 
Denne uken har vært en rar uke. Med tanke på den økende koronasmitten i landet var det på tide at det kom nye tiltak, men personlig mener jeg at tiltakene kunne blitt satt i gang da de så hvilken vei det gikk.
 
 
Jeg er helt enig i at det ikke skal være alkoholservering. Det er når folk får litt innabords at meteren man skal overholde blir til cm. Da mister folk sine hemninger.
 
 
Her i Trondheim er bemannede treningssentre åpen, men kravet Trondheim Kommune stiller er at de skal være bemannet. De som har vakt vasker ofte alle overflater. Vi må bruke munnbind inn og ut av senteret og når man sitter i vrimleområdet. Alle skal holde 2 meter avstand. Det er adgangsbegrensning. På det treningssenteret jeg trener på er det plass til 40 stk. samtidig som kan trene. Vi skal vaske apparater og før og etter bruk, og vaske hendene våre med antiback under trening. Trondheim Kommune sin begrunnelse for å holde treningssenteret åpen er fordi de overholder Trondheim Kommune sine retningslinjer og lover når det gjelder smittevern. Vi medlemmene har et stort ansvar for å hjelpe treningssenteret slik at de kan få holde åpent.
 
 
Jeg støtter regjeringens ansvar med å ikke møte noen andre de ukene her. Søsteren minn og jeg er enige om at vi venter med å besøke vår mor på sykehjemmet til etter 18.01. Vi får beskjed på telefonen hvordan det går med henne. Til uken eller neste uke skal min mor vaksineres, og det blir kjempegodt for henne. Da kan vi etter hvert åpne opp for at våre ektefeller får lov til å bli med på besøk.
 
 
I forbindelse med covid-19 ønsker regjeringen å be Stortinget om lov til å få en lov om portforbud. Ser noen få bloggere og mennesker i samfunnet som mener at dette er ment som en trussel ovenfor oss nordmenn. Dette er slett ikke en trussel, men snarere som et hjelpemiddel! Regjeringen ønsker et nødhjelpemiddel hvis koronasmitten blir så alvorlig at det blir stort press med overfylte sykehus, og vanlige smitteverntiltak ikke fungerer. Jeg tviler sterkt på at myndighetene setter inn portforbud uten særlig gode grunner bare for å overvåke oss. De som tror på slike konspirasjonsteorier og skremselspropaganda må mer enn gjerne gjøre det for min del, men hold disse udokumenterte konspirasjonsteoriene for dere selv, og sjekk fakta før dere deler vilt om dere med slikt vrøvl!
 
 
Onsdags kveld ble vi vitne til at Senatet i Washington DC ble angrepet! Ytterliggående republikanere som støtter Trump og som støtter konspirasjonsteorier tok seg helt inn i Senatet. Donald Trump hadde sagt at de sammen skulle gå mot Senatet. Noen av de som tok seg inn i Senatet var QAnon som tror på QAnon-konspirasjonsteorien.
 
 
“Tilhengere av teorien hevder at president Donald Trump leder en hemmelig krig mot en global kult av Satan-dyrkende pedofile politikere og næringslivsfolk. Konspirasjonsteorien inneholder også en rekke antisemittiske elementer”. Kilde: https://www.dagbladet.no/nyheter/sjamanen-som-ledet-trump-mobben/73253410
 
 
Det var sjokkerende scener vi var vitne til, og dette var rett og slett et angrep på Amerikas demokrati!
 
 
Helt siden presidentvalget i november 2020 har Donald Trump sagt at stemmene er stjålet, og at han er den som har vunnet valget. Det vitner om en vrangforestilling ut av en annen verden, og han har oppført seg svært kritikkverdig. Måten Donald Trump har taklet at han tapte valget kan sammenliknes med en 6 åring som taper i kortspill.
 
 
Hans fremtoning og oppførsel har blitt verre og verre i løpet av de 4 årene han har regjert som president, og hans oppførsel minner meg om en bølle!
 
 
I etterkant av presidentvalget har Donald Trump prøvd på å underkjenne valget. Det har luktet svidd av hele Donald Trump sin oppførsel, og han er ingen verdig president!
 
 
Begeret ble nådd da han oppfordret til vold når han sa at de sammen skulle gå til Senatet. At en president oppfordrer til noe slikt er under en hver kritikk! Han undergraver rett og slett demokratiet. USA er et demokratisk land. Det vil si at det er velgerne som bestemmer hvem som skal styre landet. Ved presidentvalget i november 2020 var det demokratene som vant, og Joe Biden blir USA sin neste president. Det er USA sin befolkning som har stemt enten Donald Trump liker det eller ei!
 
 
Det at Donald Trump oppfordret sine tilhengere til å gå mot Washington D C er noe av det verste en sittende president kunne få seg til å gjøre, og tilhengerne til Donald Trump er villige til å gå over lik for det de brenner for. Ved dette så har Donald Trump undergravet demokratiet, og han framstår som en diktator. Det i seg selv er meget alvorlig, og han er en stor skam for hele USA.
 
 
Jeg trodde virkelig ikke mine øyne da jeg så nyhetssendingene på onsdagskveld av hva som skjedde, og det som skjedde tror jeg viser republikanske partiet i oppløsning, og det ene og alene takket være Donald Trump.
 
 
På fredagsmorgen fikk vi se en ny tale som Donald Trump hold. Det var tydelig at han var tvunget til å holde talen, og det lyste falskhet på lang vei av det han sa!
 
 
I kjølevannet av hendelsen onsdag kveld har Donald Trump blitt utestengt fra Twitter. Det er til pass for ham. Min mening er at han har misbrukt twitter til skummel propaganda! Så kan det diskuteres om hvorvidt ytringsfriheten hans har blitt kneblet ved at han har blitt utestengt. Min mening er nei, for når han ber sine tilhengere at sammen skal de gå til Washington D C så oppfordret Donald Trump til vold, og da gjorde twitter rett i å stenge ham ute. Donald Trump skader demokratiet, og det skal ikke en president gjøre!
 
 
Det siste er at Donald Trump har sagt at han ikke vil være tilstede ved innsettelsen, men det tror jeg er like greit for Joe Biden. Er likevel redd for hva de gærne tilhengerne og konspirasjonsteoretikerne kan finne på. De viser at de er skumle til å gå over lik for det de brenner og tror på 🙁
 
 
Heldigvis så sa de fleste statsledere i fra om hva de mente om Donald Trump sin oppførsel da han oppfordret tilhengerne sine til opprøret!
 
 
Nå må Joe Biden samle USA som Nasjon for de skadene som Donald Trump har gjort de siste månedene. Nå politikerne i USA kjempe for at ekstremisme og konspirasjonsteorier ikke ødelegger demokratiet, og det Amerikanske folk må kjempe for at ekstremisme og konspirasjoner ikke skal vinne!