SLUTTEN AV APRIL I ORD OG BILDER 😊

29.04.2021, og en dag igjen av april før vi går inn i mai måned. Mai måned er en kjempeherlig vårmåned, og jeg håper på at vi får noen fine vårdager med sol og varme.
 
 
De siste 3 dagene har vi hatt lettskyet pent vær, og temperaturene har lagt på mellom + 5 og 6 grader. Værmeldingen fremover var ikke akkurat til å skryte av. Det er meldt overskyet og regn.
 
 
Etter koronavaksinen jeg tok på tirsdag 27.04.2021 har jeg ikke hatt noen reaksjoner. Det eneste var at jeg var stiv i armen rundt stikkstedet i går. Jeg skal tilbake 08.06.21 for å ta neste dose 😊
 
 
I går 28.04.2021 var jeg til ergoterapeuten med fingeren. Hun syntes det var fremgang. Jeg fikk nye “støttefingerstrømper” for å ha på som skal få ned hevelsen. Skal fortsette med å massere arret og gjøre tøyeøvelser. Til uken som kommer får jeg også lov til å begynne forsiktig med å bruke stang når jeg gjør knebøy og markløft 😊 Fokuset skal være rettet mot at jeg skal være nøye med grepet rundt stangen. Hvis jeg blir sliten av å holde i stanga fikk jeg beskjed om at jeg skulle ta færre antall repetisjoner. Jeg skal kjøre knebøy og markløft med 15 kg stang.
 
 
Det har gått kjempefint med å trene overkroppen med lette vekter, og det skal jeg fortsette med frem til jeg skal på ny time til ergoterapeut om 3 uker.
 
 
Onsdagskveld 28.04.2021 hadde vi styremøte på nettet i Aby- og somaliringen. Vi brukte gikk over fra å bruke skype til å bruke Teams. Det gikk kjempefint 😊
 
 
Vi skulle egentlig ha fysisk korøvelse i kveld, men dirigenten vår måtte melde avbud fra å komme til byen for å ha øvelsen siden det har brutt ut koronasmitte på stedet hvor hun bor. Dermed ble det korøvelse på nettet.
 
 
Hvis det er noe vi har blitt flinke til i løpet av koronapandemien er å ta ting som det kommer 😊 Det er jo en stor fordel ellers også.
 
 
Nå går det mot helg. Har ingen spesielle planer i helgen. Skal ut å gå en tur sammen mannen min, men skal også få gjort litt i huset.
 
 
Ønsker å vise dere noen nye bilder som jeg har tatt på turen jeg gikk 25.04.2021. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Leirfivlene er typiske vårblosmter som pryder bakken om våren 😊 Kommer den første, så tar det ikke lang tid før bakken full av leirfivler.

 
 

Gåsungene på dette treet vokser og blir grønnere dag for dag, og jeg har tatt bilde av gåsungene på det samme treet fra tidlig i april 😊

 
 

Gåsunger på grenene på treet, og blå aprilhimmel 😊

 
 

Måtte bare fotografere disse to duene som holdt på kurtisere hverandre ❤😊

HAR FÅTT FØRSTE DOSE MED KORONAVAKSINEN 😊 TIL VAKSINEMOTSTANDERE! SLUTT MED Å VÆRE EGOISTISKE!

I dag var den endelige dagen kommet. Jeg fikk min første dose med koronavaksine. Fikk Pfizer. Det er kun den som gis i Trondheim. Jeg var i gruppe 2 av de med underliggende sykdommer som fikk vaksinen.
 
 
Det var den køa da jeg kom, men det gikk fort og radig uten å vente i kø. Fikk registrert meg, og ble bedt om å gå videre inn i lokalet. Ble henvist til bokstaven hvor jeg skulle være og til båsen min hvor jeg skulle sitte.
 
 
En sykepleier kom med sprøyta, og jeg måtte sitte i 20 minutter + 10 minutter ekstra siden jeg går på blodfortynnende tabletter. Så var det å forlate lokalet. Neste dose skal jeg få 08.06.2021.
 
 
Selv om jeg nå har fått første vaksinen er går det noen uker før den vil virke, og man må fremdeles følge smittevernsreglene ved å holde avstand, sprite og vaske hender og bruke munnbind. Jeg er i hvert fall kjempeglad for å ha fått første vaksine 😊
 
 
Av hele mitt hjerte vil jeg be dere som er vaksinemotstandere om å bruke hodet! De som av helsemessige årsaker ikke kan ta vaksinen, og som har fått det frarådet vaksine av legen er unnskyldt!
 
 
Derimot de som ikke vil ha vaksinen fordi de er motstandere er over hodet ikke unnskyldt. I mine øyne fremstår dere som noen store egoister, og dere kan sette andre i fare hvis dere er smittet av korona! Det finnes faktisk dem som av helsemessige årsaker blir frarådet koronavaksinen. Min svigerinne kan ikke få noen vaksiner, for da kan hun gå i sjokk siden hun er hyperallergisk! Der sitter du som nekter koronavaksine fordi du er en egoistisk vaksinemotstander. Hva om du blir smittet av korona og sprer om deg med smitte til en som av helsemessige årsaker ikke kan ta vaksinen.
 
 
Andres helse skal ikke gå på bekostning av din egoisme i koronavaksinespørsmålet!
 
 
Hadde dette vært en helt vanlig sesonginfluensa hadde jeg ikke sagt noe på at noen er vaksinemotstandere, men nå er koronaen ikke en vanlig sesonginfluensa. Det er en dødelig pandemi!
 
 
Hva dere vaksinemotstandere velger å gjøre ved en vanlig sesonginfluensa er meg revnende likegyldig, men ikke under koronapandemien. Da må egoismen deres legges til sides.
 
 
Jeg er kjempeglad for at jeg har fått vaksinen i dag, og endelig ble det min tur 😊
 
 
Lykke til alle sammen som skal ta vaksinen ❤😊 Sammen skal vi vinne over Covid-19, og viruset skal tape!
 
 

Endelig ble det min tur, og den vaksinen var etterlengtet!

NO LIVNAR DET I LUNDAR ❤😊

Det er blitt mandag og det betyr ny uke og nye muligheter 😊 Vi går inn i den siste uken av april, og på lørdag er det jammen meg mai igjen. Det går så fort nå.
 
 
I dag har vi hatt grått vær, men det har vært oppholdsvær. Så lenge det er oppholdsvær klager ikke jeg.
 
 
Jeg stod opp kl.08.30, ordnet opp til kattene, dusjet og spiste frokost. Så gikk jeg meg en tur. Kom hjem kl.12.15, og slappet av og tok det med ro før jeg dro til fysioterapeuten. Der hadde jeg egentrening, og på programmet stod det underkropp.
 
 
I dag kom det SMS fra Trondheim Kommune med beskjed om at det er min tur til å få koronavaksine. Gikk inn på hjemmesiden og bestilte time til i morgen. Jeg er i gruppe 2 for prioriteringsgruppene for de med underliggende sykdommer. Hadde jo lungepropp etter en operasjon i foten i 2019. Derfor er jeg i gruppe 2.
 
 
I helgen slappet vi av og tok det med ro. På lørdag formiddag 24.04.2021 var mannen min med koret sitt og lærte inn en dans. På formiddagen gikk jeg meg en kardiotur. Det var surt og kaldt, men jeg slapp unna regn, sludd, snø og vind. Om ettermiddagen var vi hjemme og slappet av. Holdt på å hekle oldemorruter til pleddet jeg holder på å lage. Har igjen 33 brikker å hekle. Om kvelden koste vi oss og så på TV.
 
 
I går formiddag gikk mannen min og jeg oss en tur sammen. Det var oppholdsvær da vi gikk.
 
 
Vi avventer til helgen som kommer med å legge om til sommerdekkene. Det er egentlig ikke noe fare, for jeg har piggfrie dekk.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg har tatt på noen av turene mine de siste dagene, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 
Håper dere har hatt en kjempefin og god helg 😊
 
 

Det spirer fort, og på noen av trærne ser vi at det grønnes fort 😊

 
 

Grønne skudd på grenene å dette treet 😊

 
 

Grønne skudd på grenene på dette treet 😊

 
 

No livnar det i lunnar, no lauast det i li 😊

 
 

Gåsungene på grenene på dette treet har kommet fort ut de to siste ukene 😊

 
 

Det er kjempekoselig å se at vårblomstene har vokst opp i de kommunalene blomsterbedene rundt om i parkene i byen 😊

 
 

Salmen: “No Livnar Det I Lundar” er en kjempenydelig vårsalme som beskriver våren 😊

“ALDRI FOR SENT” – VLOGG NUMMER 27 PÅ MIN YOUTUBE-KANAL 😊

Etter mine kjempeflotte måneder i Team Jeg Liker har jeg gått over til å ha en online PT. Det er Christian Egner. Han har over 20 års erfaring med trening og kosthold. Det å ha en coach er kjempemotiverende, og i samarbeid med coachen kan jeg sette opp mål for treningen som kan utvikle meg. Det er kjempeviktig for framgangen 😊
 
 
Etter operasjonen i fingeren fikk jeg ikke lov til å trene overkropp siden vektene jeg bruker belaster hånden og fingeren. Scenen i fingeren må få tid til å gro, og ortopeden sa det tar tid. Denne uken fikk jeg begynne å trene overkroppsøvelser med strikk, og det var kjempegodt å begynne på med overkroppsøktene igjen. Markløft og knebøy med stang må jeg vente med, for det er ikke scenen i fingeren min sterk nok til å løfte stanga. Klart det er kjedelig å ikke få trent optimalt, men alternativ trening med strikk er kjempebra det også 😊
 
 
Flere har spurt meg om jeg ikke mister motivasjonen for trening og diett etter operasjonene mine? Jeg mister ikke motivasjonen, for etter en operasjon er det viktigere enn noen gang å komme seg tilbake til trening og bevegelse. Det som var motiverende for meg når jeg begynte med å trene underkropp igjen forrige uke var at jeg ikke hadde mistet så mye styrke 😊
 
 
Flere har også spurt om det er diett jeg går på. Nei, det er ikke diett. Det er kosthold satt opp av coachen min. Kostholdet er tilpasset meg personlig med alle makronæringsstoffene (protein, karbohydrater og fett) jeg må ha. Jeg har oppgitt min kalorimengde, og justerer kalorimengden opp og ned alt etter aktivitetsnivået jeg har.
 
 
De to første ukene etter operasjonen i fingeren var jeg mye roligere, og da måtte jeg justere kalorimengden ned. Nå som jeg øker aktiviteten med mer styrketrening igjen må jeg øke på kalorimengden igjen.
 
 
Gjennom coachen har jeg fått et hefte med oppskrifter på frokost, lunch, mellommåltider, middager og sunne snacks. Det går mye i den samme maten, og det er det som fungerer for meg. Jeg som har en kronisk betennelsesreumatisme kjenner at maten jeg spiser gjør kroppen min mye bedre. Selvsagt har jeg smerter, men kostholdet har mye å si.
 
 
Kosthold og trening gjør at jeg holder reumatismen min i sjakk. Dette er motivasjon nok til å holde meg til kostholdet og trening. Det finnes ikke annet alternativ en gang.
 
 
Jeg har ansvar selv for min kropp og min helse, og det ansvaret må jeg ta på alvor.
 
 
Noen spør meg om jeg aldri blir lei. Jeg har dager hvor jeg synes det er et ork å komme meg på trening og hvor det ikke frister å gå kardioturer ute. På slike dager hvor det er tungt å komme seg på trening så er der en kjempedeilig følelse når jeg er ferdigtrent. Når man kjenner at man er godsliten så gjør det godt, og da husker i hvert fall jeg på hvorfor jeg synes trening er deilig 😊 En annen stor motivasjon for å komme meg på trening på dager når jeg har lite motivasjon er når jeg kjenner at jeg smører leddene mine slik at de blir mykere. Det minner meg på hvorfor trening har blitt en kjempeviktig del av livet mitt 😊
 
 
Vekta holder seg stabil, og det er jeg kjempeglad for. Jeg raste ned 5 kg i vekt 5 i løpet av de to ukene jeg lå på sykehuset med gule stafylokokker i fingeren i august 2020. Da veide jeg alt for lite. Flere av mine nærmeste var bekymret for meg.
 
 
Coachen min i Team Jeg Liker (Christian) sa jeg måtte opp i vekt igjen for å klare å fortsette å bygge muskler. Når man raser ned i vekt på den måten jeg gjorde mister man også muskler. Noe inni meg strittet i mot å gå opp i vekt, men Christian påpekte viktigheten av hvorfor jeg måtte gå opp i vekt.
Han satte opp en ny kostholdsplan med ny kalorimengde og nye makroer som jeg begynte å spise etter. Dette var for at vektoppgangen skulle være gjort på en sunn måte. Etter 3 måneder var jeg tilbake til den vekta jeg var før jeg ble lagt inn på sykehuset.
 
 
Har vært stabil med vekta etter jeg la på meg kiloene jeg raste ned, og det er kjempeglad for 😊 Om jeg går opp en kilo er ikke det krise. Vitsen er at jeg har en stabil vekt. Stabil vekt opprett holder jeg med daglig aktivitet, trening og kosthold. Det er fasiten.
 
 
Oppriktig og ærlig har jeg det mye bedre med meg selv enn jeg hadde da jeg veide 120 kg. Føler meg mye mer vel. Jeg har funnet en livsstil jeg kan leve med når det gjelder trening og kosthold, og jeg vet hva jeg skal gjøre. Vet hva slags type mat kroppen min vil ha. Hos meg handler det nå om livsstil, helse og balanse, for endringen har jeg gjort.
 
 
Jeg håper jeg kan være til motivasjon for andre voksne som har lyst til å endre livsstilen sin. Tro meg! Det er tøft, og det kommer ikke gratis. Man må jobbe for å nå målet. Sett opp små delmål om man vil nå. Da virker ikke veien så lang. Når man når første delmål unn deg noe i premie. Man kommer til å gå på en smell eller fem, men tro meg man kommer til å nå målet til slutt. Selv hadde jeg lyst til å gi opp mange ganger. Den gleden man føler når man når et av delmålene er en ubeskrivelig følelse 😊 Da blir man motivert til å nå neste delmål. Til slutt har man klart å nå hovedmålet!
 
 
Husker jeg satt hos fastlegen og gråt, for jeg hadde lyst til å gi opp. Ba om å bli søkt inn på fedmeklinikken. Fastlegen klarte å motivere meg hver gang. I dag sier han til meg at han så og forstod at jeg kom til å klare vektnedgang og livsstilsendring uten hjelp av operasjon. Hvis jeg skulle hatt en slankeoperasjon måtte jeg uansett ha gått ned et visst antall kilo før operasjonen. Etter operasjonen måtte jeg hatt en streng diett. En vektnedgang med hjelp av operasjon og en vektnedgang uten operasjon krever mental innstilling og kjempehard jobbing.
 
 
Jeg merker stor forskjell på før vektnedgangen og nå. Nå har jeg mye mer energi og overskudd. Da jeg var overvektig var ting tungt. Var mye mer trøtt og sliten. På det personlige planet hadde jeg det bra med meg selv, og det er fordi jeg hadde kjempeflotte og nydelige mennesker i livet mitt som verdsatte meg for den jeg er ❤😊 Da jeg var overvektig var det tungt og vondt for leddene mine. Etter vektnedgangen er fremdeles smertene der, men på en annen måte.
 
 
I 2016 da jeg var på mitt tyngste bet jeg tennene sammen og bestemte meg. Det var nå eller aldri! Rådet jeg fikk fra fastlegen og fysioterapeuten var å bruke god tid på vektnedgangen. Da var mer sikrere på at jeg kunne holde meg stabil etter endt vektnedgang. Jeg var prisgitt å ha kjempegode støttespillere rundt meg som stod på sidelinjen og heiet på meg. Det var mannen min, familien min og mine kjære venner ❤❤❤😊 Er kjempetakknemlig for deres støtte.
 
 
Jeg har en YouTube-kanal, og på den kanalen har jeg en vloggserie som jeg kaller for: “Aldri For Sent”. Har laget 27 vlogger i serien. Der får dere følge meg og hverdagen min med kosthold og trening. Jeg håper at vloggene mine kan være til inspirasjon, og mottoet mitt er: “Det er aldri for sent”. Da mener jeg at det ikke er for sent å endre livsstil bare man ønsker det nok. Alt sitter i hodet.
 
 
Dere kan finne min YouTube-kanal her: https://www.youtube.com/user/Nadina1708.
 
 
Her er vlogg nummer 27 i serien min: “Aldri For Sent”:
 
 

 
 
Dere er hjertelig velkommen til å “subscribe” YouTube-kanalen min, og legg gjerne igjen kommentarer hva dere ønsker å få se i videoene mine 😊
 
 
Det er aldri for sent å ta tak for endre livsstil. Når jeg klarer det, så klarer alle det.
 
 

KJEMPEGODT Å FÅ ORDNET NEGLENE MINE IGJEN 19.04.2021 😊

Mandag 19.04.2021 var det tid for å få ordnet neglene mine hos negledesigneren jeg går hos. Det var på tide, for neglene mine var totalhavari. Jeg er kjempefornøyd med negledesigneren min, og hun er kjempeflink 😊
 
 
All akrylen med lakk fra det jeg tok i februar var ramlet av. Jeg valgte og ikke ta på ny akryl og lakk i mars siden jeg ble operert i pekefingeren min i mars måned, og etter operasjonen var jeg sydd opp hele fingeren min. Da kunne jeg ikke ordne neglene mine.
 
 
Jeg merker at neglene mine blir sterkere av akrylbehandlingen 😊 Det var i hvert fall kjempegodt å få ordnet dem igjen 😊
 
 
Ønsker å vise dere bilder av hvordan resultatet av akrylbehandlingen ble, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Resultatet av nye akrylnegler som jeg tok mandag 19.04.2021 😊

 
 

Kjempefornøyd med resultatet 😊

BILDER TATT PÅ KVELDSUTFLUKT TIL FJÆRA 18.04.2021 😊

Søndag 18.04.2021 var det sol og kjempefint vær i Trondheim, og det måtte nytes fullt ut 😊
 
 
På slike godværsdager prøver vi så godt det lar seg gjøre å dra ut til sjøen til fjæra for å tenne bål. Vi har med oss noe godt å spise og drikke, vi ser på solnedgangen og fotograferer noen fine motiver 😊 Vi har funnet oss en perle hvor vi pleier å være, og der er det kjempekoselig 😊
 
 
Ikke noe er som å sitte i fjæra, høre på bølgeskvulp fra sjøen, høre på lydene fra sjøfuglene, se på flammene fra bålet og se en kjempefin og nydelig solnedgang. Det er balsam for sjelen, og det er ren meditasjon.
 
 
Jeg ønsker å vise dere bilder som jeg tok fra utflukten vår i fjæra, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Vårens første bålkveld i 2021 😊

 
 

Trondheimsfjorden sett fra fjæra hvor vi var og tente bål 😊

 
 

Kjempefin kveldssol sett fra fjæra hvor vi var og tente bål 😊

 
 

Kjempefine kveldssolen som speiler seg i sjøen 😊

 
 

Det er bare magisk å få oppleve slike solnedganger ved sjøen 😊

 
 

Kjempefine solnedgang sett fra fjæra hvor vi var og tente bål 😊

 
 

Den kjempefine og nydelige solnedgangen 😊

 
 

En magsik solnedgang er som et vakkert maleri 😊

VÅRBILDER FRA GÅTUR 18.04.2021 😊

Søndag 18.04.2021 gikk mannen min og jeg oss en tur i godværet, og det var kjempegodt 😊
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder som jeg tok da vi gikk tur, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Utsikt mot Nidelven i Trondheim fra Stavne bro.

 
 

Det våres og blir grønnere for hver dag 😊

 
 

Knoppene på grenene på dette treet har blitt grønnere og grønnere på kort tid 😊

 
 

Det er ikke gull alt som glitrer, men her er det refleksen fra solskinnet som speiler seg i Nideleven.

 
 

Nidelven stille og vakker du er.

 
 

Nidelven i Trondheim.

 
 

Vårblomstene pryder naturen 😊

KJEMPEFIN HELG OG BILDER FRA EN GÅTUR 17.04.2021 😊

Mandag, ny uke og nye muligheter 😊 Ny uke med med blanke ark.
 
 
I helga har vi virkelig kost oss i godværet, og det gjorde virkelig underverker for vinterkalde trønderkropper 😊
 
 
Mannen min og jeg gikk oss en god tur på lørdag 17.04 og i går søndag 18.04.2021. Fikk fotografert noen motiver. Noen ganger når jeg går turer prøver jeg å holde øynene åpne etter motiver jeg kan fotografere.
 
 
I går kveld var vi også ved sjøen i fjæra sammen ei korvenninne og tente bål. Det var kjempekoselig og avslappende 😊 Det var en kjempefin solnedgang, og ikke noe er som å se en magisk solnedgang. Da er det som om tiden står stille. En magisk solnedgang ved sjøen er ren og skjær meditasjon og balsam for sjelen 😊
 
 
Håper dere har hatt en fin helg 😊
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg tok da mannen min og jeg gikk tur 17.04.2021, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

En kongle på grenen på dette treet.

 
 

På noen få uker har blir det grønnere og grønnere ute i naturen 😊

 
 

Knallblå himmel 😊

 
 

Solskinn gjennom grene på treet 😊

 
 

Skyggen min ligger ikke etter meg, men foran meg.

 
 

Kjempefine påskeliljer 😊

 
 

Lokomotivet og bokstavene NTNU på området på Gløshaugen 😊

 
 

Statuen “Piken” som man finner på NTNU Gløshaugen i Trondheim.

 
 

En av byens “løse” fugler 😊

VÅR, VÆRSYK OG VÅRBILDER TATT 16.04.2021 😊

Fredag 16.04.2021 våknet vi til blå himmel og sol, og endelig etter noen uker med grått og surt vær 😊 Det var et perfekt vårvær 😊
 
 
Ca. kl.11.30 kledde jeg på meg og gikk meg en kardiotur, og turen ble på ca.5 km.
 
 
Når været var så bra som det ble er det moro å finne seg noen motiver å fotografere. Jeg fant frem mobilen og fotograferte noen bilder.
 
 
Mannen min og jeg skal ut å gå en tur litt senere i dag siden været er så fint som det er 😊 Må bare benytte sjansen.
 
 
Sola gjør underverker for kropp, sjel og sinn, og kanskje særlig nå som vi har koronapandemi. Tror kanskje mange er mer værsyke nå siden mange sitter på hjemmekontor. Flere arbeidsgivere har jo oppfordret sine ansatte til å ta en god tur ut i frisk luft når de ansatte har hjemmekontor. Til vanlig i en normal hverdag uten pandemi når man er på jobb legger man kanskje ikke merke til været. Man har ikke tid til å merke siden man vet man ikke kan komme seg ut på en tur.
 
 
Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt værsyk. Hvis det ikke hadde vært korona ville jeg vært mer spontan f.eks. å møte venninner på en kafè til en kopp kaffe, ta en tur til byen, hatt enda flere spillejobber på tverrfløyta, dra innom en strikkekafè eller tatt en tur på besøk til en av mine venninner. Siden vi må ha mer sosial distanse til hverandre blir det sjelden at vi kan møtes spontant. I løpet av året som har gått har det vært mindre fløytespillejobber på meg også. Det forstår jeg godt. Derfor tror jeg at jeg for min del legger merke til været mer enn hva jeg har gjort tidligere år. Jeg skal ikke legge skjul på at surt og kaldt vær påvirker reumatismen min, og jeg får mer smerter.
 
 
Har lagt merke til at de fleste av mine facebookvenner også inkludert meg selv har vært mer opptatt av hvordan været har vært i år enn tidligere år.
 
 
I dag er det kjempeherlig vær med sol fra skyfri himmel, og det er kjempegodt 😊
 
 
Lurer på om dere er værsyke?
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg tok på turen min i går 16.04.2021, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Sol fra skyfri himmel 😊

 
 

Utsikt mot Byåsen i Trondheim 😊

 
 

Hovedbygget på NTNU Gløshaugen i Trondheim 😊

 
 

Typisk vårlig tegne er når korkusen blomstrer 😊

FREDAG, HELG, STRÅLENDE VÆR OG BILDER TATT 15.04.2021 😊

Det har blitt fredag, og det er helg igjen 😊 Skal bli kjempegodt med helg nå ja 😊
 
 
I dag er det virkelig vårstemning ute med sol fra skyfri himmel, og det er kjempegodt 😊 Det er som om man hører hvor det spirer og gror ute, og man tines opp etter vinteren 😊 Våren er en kjempeherlig årstid ❤😊
 
 
Jeg var ute og gikk en times gåtur, og det var kjempegodt å komme seg ut i sola 😊
 
 
I helgen skal vi få vasket verandaen og klargjøre den til bruk. Planen er å kjøpe inn madrasser som vi kan ha på den hjemmesnekrede sofaen mannen min snekret fjor sommer. Vi skal også få kjøpt inn noen stemor til blomsterkasser for å ha på verandaen 😊
 
 
Nå som det er våe og varmere i været kommer kattene også til å være mer ute på verandaen, og der koser de seg kjempemasse 😊 Det kattene ikke liker på denne tiden av året er når måseparet som lager reir og hekker på ved pipa på nabohuset får måseunger. Da blir måsene så hissige av seg, og de stuper mot verandaen hvis de oppdager kattene. Når det skjer får kattene flaskekosthale og løper inn 🤣😂
 
 
Hva skal dere i helgen?
 
 
Jeg håper dere alle får en kjempefin fredag, og god helg ❤😊
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder som jeg tok på min gåtur i går, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Gåsungene kommer lengre og lengre for hver dag 😊

 
 

Utsikt mot Byåsen sett fra Stavne bru 😊

 
 

En fugl som bader seg i en sølepytt 😊